Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, marillia είπε:

Μπράβο γλυκιά μου!!!Πολύ χάρηκα!Περιμένουμε και τα νέα σου από τονν γιατρούλη!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!

Καλημερα μαριλακι μιυ ευχαριστώ!

Θα σας ενημερώσω..

Το αστιο ειναι οτι μπηκα και χαλασε το μηχανικά και επρεπε να έρθει ο τεχνικος να το φτιαξει κατσικοποδαρη αχχαχααχαχα!

Πως πας εσυ?? Κανενα σύμπτωμα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχαχαα μπα δεν ειμαι αλλα πηρα αποφαση να τα καταφερωωωω!!!

Ναι κανόνισα σημερα μιας και ηρθα!!

Αντε για να.πηγενουμε στο στοχο μας σιγα σιγά!!!

Καλα καλα πες εσυ τα δικα σου δεν πειραζει:blink: το θεμα ειναι οτι κανεις κινησεις να αντιμετωπισεις την κατασταση! Μηοως εισαι κοντα σε γονιμες?μην ξεχαστεις ε?μετα την σαλπιγγογραφια πολλα κοριτσια εμειναν εγκυες!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημερα μαριλακι μιυ ευχαριστώ!

Θα σας ενημερώσω..

Το αστιο ειναι οτι μπηκα και χαλασε το μηχανικά και επρεπε να έρθει ο τεχνικος να το φτιαξει κατσικοποδαρη αχχαχααχαχα!

Πως πας εσυ?? Κανενα σύμπτωμα???

χαχχαχχα πλάκα έχεις!!!Εγώ έχω ήπια πονάκια περιόδου και το στήθος δεν πρήστηκε όσο θα ήθελα για να παίρνω θάρρος για εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα καλα πες εσυ τα δικα σου δεν πειραζει:blink: το θεμα ειναι οτι κανεις κινησεις να αντιμετωπισεις την κατασταση! Μηοως εισαι κοντα σε γονιμες?μην ξεχαστεις ε?μετα την σαλπιγγογραφια πολλα κοριτσια εμειναν εγκυες!

Αχααχ φυσικα και δεν ξεχνιεμαι ειμαι στην 9η μερα απο αυριο ξεκιναμε μαραθώνιο αχαχχαα! Ναι πολλες εμειναν δεν ειχαν ομως ενδομητρίωση!:shock: καμία φορα δεν ξερουμε ομως!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

χαχχαχχα πλάκα έχεις!!!Εγώ έχω ήπια πονάκια περιόδου και το στήθος δεν πρήστηκε όσο θα ήθελα για να παίρνω θάρρος για εγκυμοσύνη!!!

Μέχρι τεταρτη ειναι να.μη σου ερθει θυμησε μου?? Δεν πιραζει που δεν πρηστηκε το στηθος!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχααχ φυσικα και δεν ξεχνιεμαι ειμαι στην 9η μερα απο αυριο ξεκιναμε μαραθώνιο αχαχχαα! Ναι πολλες εμειναν δεν ειχαν ομως ενδομητρίωση!:shock: καμία φορα δεν ξερουμε ομως!

Ναι αλλα κοπελες με ενδομητριωση έχουν μεινει εγκυες γι αυτο εσεις κανονικα προσπαθειες!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μέχρι τεταρτη ειναι να.μη σου ερθει θυμησε μου?? Δεν πιραζει που δεν πρηστηκε το στηθος!

Ναι την Τετάρτη είναι!!!Μου κόβονται τα φτερά όσο να ναι!!!Συνηθισμένα τα βούνα από τα χιονια!!!

Just now, Nati85 είπε:

Ναι αλλα κοπελες με ενδομητριωση έχουν μεινει εγκυες γι αυτο εσεις κανονικα προσπαθειες!

Αχχχ μακαρι εχω ελπιδα ετσι λεω και εγω δεν το συζητάμε φυσικα και προσπαθειες και ανανα και κατακόρυφο χαχαχα

Just now, marillia είπε:

Ναι την Τετάρτη είναι!!!Μου κόβονται τα φτερά όσο να ναι!!!Συνηθισμένα τα βούνα από τα χιονια!!!

Ε ενταξη θα δουμε! Για αυτο θα χαρουμε τοσο πολυ μετα που θα δουμε το θετικο!!!! Αλλα οσο δεν έρχεται δεν απογοητευόμαστε

Ε ενταξη θα δουμε! Για αυτο θα χαρουμε τοσο πολυ μετα που θα δουμε το θετικο!!!! Αλλα οσο δεν έρχεται δεν απογοητευόμαστε

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!Αρχίζω να απογοήτευόμαι σιγα σιγά ωστέ όταν δω τα πρώτα καφέ να είμαι προετοιμασμένη.Μέχρι τις 2 τι θα κάνεις που έχεις ραντεβού?

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!Αρχίζω να απογοήτευόμαι σιγα σιγά ωστέ όταν δω τα πρώτα καφέ να είμαι προετοιμασμένη.Μέχρι τις 2 τι θα κάνεις που έχεις ραντεβού?

Αχχ υπομονη καμια βολτα μωρέ!! Παλι καλα εχω ερθει με τη νυφη μου και εχω παρέα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αχχ υπομονη καμια βολτα μωρέ!! Παλι καλα εχω ερθει με τη νυφη μου και εχω παρέα!!

Ωραία έχεις παρεούλα!!Μια χαρά που συνδύασες και εξέταση και γιατρό!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ωραία έχεις παρεούλα!!Μια χαρά που συνδύασες και εξέταση και γιατρό!!

Ειπαμε ειναι να μην παρουμε φορα χαχαχαχαχαχαχα! Να τελειώνω!!!

Τεταρτη θα κανεις κανα τεστακι?

Just now, Ungry girl είπε:

Ειπαμε ειναι να μην παρουμε φορα χαχαχαχαχαχαχα! Να τελειώνω!!!

Τεταρτη θα κανεις κανα τεστακι?

Λέω να περιμένω αν ξυπνήσω χωρίς περίοδο την Τετάρτη να το κάνω!Και αναλόγως τι θα νιώθω χαχχα!Το χω στο ντουλάπι!!!

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Λέω να περιμένω αν ξυπνήσω χωρίς περίοδο την Τετάρτη να το κάνω!Και αναλόγως τι θα νιώθω χαχχα!Το χω στο ντουλάπι!!!

Καλα κανεις!

Πρεπει να εχουμε ενα αποθεμα  απο τεστακι στο σπιτι!

Εύχομαι ολοψυχα να μην σου ερθει!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...