Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Τα πηρα ευαισθητα για να μοιαζουν σε μενα!!!! Χαχαχαχ Τετοια μ γραφεις κ με τρελαινεις!!!! Λες να τα σκαρωσουμε παρεα τα λιονταρακια?!?!

Ευαισθητα τεστ για ευαισθητες γυναικες! Ναι ναι φυσικα μαζι θα τα σκαρωσουμε!τι ξερουμε για τα λιονταρακια??και η @andrianni δεν την εχω δει ολο το σ.κ τριζουν οι σομιεδες!!!χαχχααχαχα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Nati85 είπε:

Ευαισθητα τεστ για ευαισθητες γυναικες! Ναι ναι φυσικα μαζι θα τα σκαρωσουμε!τι ξερουμε για τα λιονταρακια??και η @andrianni δεν την εχω δει ολο το σ.κ τριζουν οι σομιεδες!!!χαχχααχαχα

Εμενα ειναι ο ωροσκοπος μ αρα κατι καλο θα ειναι χαχαχαψα! Θα διαβασω κ θα σου πω! Μακαρι να τριζουν οι σομιεδες και να γεμισουμε μπεμπακια!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Εμενα ειναι ο ωροσκοπος μ αρα κατι καλο θα ειναι χαχαχαψα! Θα διαβασω κ θα σου πω! Μακαρι να τριζουν οι σομιεδες και να γεμισουμε μπεμπακια!!!!

Χαχαχαχα Πως τα λες πως τα λες!! Αρα θα εχουν πολυ χιουμορ! Παω να την πεσω στο κρεββατι προς το παρον για ροχαλιτα αυριο παλι τα τριξηματα!

Καληνυχτα ευαισθητη γυναικα με το κοκκινο πουλοβερ! :-D

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χαχαχαχα Πως τα λες πως τα λες!! Αρα θα εχουν πολυ χιουμορ! Παω να την πεσω στο κρεββατι προς το παρον για ροχαλιτα αυριο παλι τα τριξηματα!

Καληνυχτα ευαισθητη γυναικα με το κοκκινο πουλοβερ! :-D

Καληνυχτα  (Χιο) Νατι!  Εγω θα τον στριμωξω για ενα βραδινο γυρο!!!!Ελπιζω αυριο να διαβασουμε θετικα τεστακια !!!!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

Ευχαριστώ φίλες μου για την συμπαράσταση! Δε με πήρε πολύ από κάτω ευτυχώς! Βγήκαμε βολτιτσα και πήγαμε για φαγητό με φίλους οπότε ξεχάστηκα μια χαρά! Μακάρι ο Νοέμβριος να είναι ο τυχερός!Θα χαρούμε ακομα λίγο σεξακι και ησυχία όπως είπε η @MelinaFo! Η ατιμουλα η περίοδος μου χάλασε τα σχέδια και την έκπληξη που ετοίμαζα στον καλό μου για τα γενέθλια του...αλλά.. @Μαρθα Κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου εσύ να κάνεις την εκπληξουλα στον αντρουλη σου!!

@Ungry girl καλη εξέταση αύριο! Όλα θα πάνε καλά και μετά ούτε θα καταλάβεις για πότε θα έρθει το σπορακι! Περιμένουμε νέα!

@marillia ναι αδιαθετησα μια μέρα νωρίτερα.. είπε να μη με κρατάει σε αγωνία! Εσύ πώς νιώθεις???

Αυτό με το μπανάκι που μου είπες πολύ μου άρεσε τελικά!! Αύριο να το κάνεις φίλη το τεστακι και εύχομαι από την καρδιά μου να δούμε ++++ άντε και οι υπόλοιπες!!!! @Elma86 εσύ πως είσαι?

@Nati85 καλο μου μέντιουμ δεν πειράζει! πάμε για επόμενη πρόβλεψη!!

Εγω τα ιδια, λιγο η μέση λιγο το στηθος στο πλαι, λιγο χθες το βραδυ ένιωσα κατι ελαφριές κράμπες, λιγο τις ένιωσα και σημερα. Ακομα βεβαια ειναι και 26η μερα. Εχω τουλαχιστον τρεις ακόμη αν και πιστευω οτι επειδη ειχα νωριτερα ωορ ισως ερθε και νωριτερα. Φανταζομαι μεχρι την τεταρτη θα ξερω

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Κοριτσια.ηρθε η ωρα μπικα πρωι πρωι στο ίντερνετ και εψαχνα ποσο πολυ ποναει η σαλπιγγογραφια χαχαχα! Δεν παλευωμαι με τιποτα! 

@alina80 θελω να δω τα καλητερα νεα μολις ξανα μπω καλη επιτυχία ευχωμαι ενα +++++!

Φιλακια και καλημερα!!!

πρίν από 41 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, καλή εβδομάδα. Αρνητικό το τεστ. Άντε τώρα να έρθει και η περίοδος να πάμε για τον άλλο κύκλο. 

@Ungry girl μου καλά αποτελέσματα. 

Κριμα ρε γαμωτο μπορει να ειναι και νωρίς ομως εεεε??

Ευχαριστώ μολις ευτασα στο ιασο 20 λεπτα μηνανε και η καρδια μου παει να σπασει με πιανει και συχνοουρια απο το ανχος χαχχαα!

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Κριμα ρε γαμωτο μπορει να ειναι και νωρίς ομως εεεε??

Ευχαριστώ μολις ευτασα στο ιασο 20 λεπτα μηνανε και η καρδια μου παει να σπασει με πιανει και συχνοουρια απο το ανχος χαχχαα!

καλημερα σε ολες!

καλη επιτυχια κοριτσι μου

οντως που πηγε η @caramel_83

Σημερα περιμενουμε νεα και απο την @anemoni1989 ?? 

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια μας!!

@alina80 μπορει να ηταν και λιγο νωρις ειπαμε δεν ειναι πολυ ευαισθητα της hometest!νιωθεις οτι ερχεται?

@Ungry girl μαλλον την εκανες την εξεταση τωρα! Περιμενουμε νεα σου!

@caramel_83 τελικα τι εγινε με την ροη σου?

@marillia μην ξεχνιομαστε περιμενουμε και απο σενα!!!!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κοριτσιααααα τσαμπα το ανχος!!!!!

Δεν ηταν τιποτα μια μικρη ενοχληση !!!!

Αυτη μου ειπαι μια χαραααα αλλα περιμενω και τα αποτελεσματα σε κανα 2 ωρο!

Και στις 2 εχω ραντεβού με τον καινουριο γιατρουκο!!!!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσιααααα τσαμπα το ανχος!!!!!

Δεν ηταν τιποτα μια μικρη ενοχληση !!!!

Αυτη μου ειπαι μια χαραααα αλλα περιμενω και τα αποτελεσματα σε κανα 2 ωρο!

Και στις 2 εχω ραντεβού με τον καινουριο γιατρουκο!!!!!!

Μπραβο ρε κοριτσακι εγινε και αυτο!καλα μας εχεις βαλει τα γυαλια ειδες που εισαι δυνατη και ολα μπορείς να τα καταφερεις?πολυ καλα τα κανονισες να πας σημερα στον γιατρο!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Μπραβο ρε κοριτσακι εγινε και αυτο!καλα μας εχεις βαλει τα γυαλια ειδες που εισαι δυνατη και ολα μπορείς να τα καταφερεις?πολυ καλα τα κανονισες να πας σημερα στον γιατρο!!

Αχαχαα μπα δεν ειμαι αλλα πηρα αποφαση να τα καταφερωωωω!!!

Ναι κανόνισα σημερα μιας και ηρθα!!

Αντε για να.πηγενουμε στο στοχο μας σιγα σιγά!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αχαχαα μπα δεν ειμαι αλλα πηρα αποφαση να τα καταφερωωωω!!!

Ναι κανόνισα σημερα μιας και ηρθα!!

Αντε για να.πηγενουμε στο στοχο μας σιγα σιγά!!!

Μπράβο γλυκιά μου!!!Πολύ χάρηκα!Περιμένουμε και τα νέα σου από τονν γιατρούλη!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...