Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

Γεια σας γλυκουλες! 

Τι ωραίο θεματακι ανοίξατε! Εμείς ειμασταν συμμαθητές στο φροντιστήριο στήν 3η λυκείου.. είχαμε ένα φλερτακι τότε αλλά μόνο 2-3 φιλιά είχαν πέσει. Βρεθήκαμε ξανά μετά από 3 χρόνια στη Θεσσαλονίκη που σπουδαζαμε τότε και περίπου μετά από 1 χρόνο πολιορκίας με μηνύματα και αφιερώσεις(δεν υπήρχε φβ ακόμα..) έπεσα! 

Είμαστε μαζί από τον Οκτώβριο του 2006 και έχουμε 1χρονο και κάτι παντρεμένοι! 11 χρόνια βρε κορίτσια και δεν έχουμε καταλάβει πως πέρασαν!πόσες όμορφες στιγμές..! Και τώρα περιμένουμε να γίνουμε επιτέλους τρεις!

Και τώρα στα δυσάρεστα νέα.. αδιαθετησα.. :-(

Κοριτσάκι μου δεν πειράζει πάμε δυνατά για τον επομενο μηνα!!! Χαμογελάκι και προχωράμε μπροστά!! 

πρίν από 57 λεπτά , Vila είπε:

Γεια σας γλυκουλες! 

Τι ωραίο θεματακι ανοίξατε! Εμείς ειμασταν συμμαθητές στο φροντιστήριο στήν 3η λυκείου.. είχαμε ένα φλερτακι τότε αλλά μόνο 2-3 φιλιά είχαν πέσει. Βρεθήκαμε ξανά μετά από 3 χρόνια στη Θεσσαλονίκη που σπουδαζαμε τότε και περίπου μετά από 1 χρόνο πολιορκίας με μηνύματα και αφιερώσεις(δεν υπήρχε φβ ακόμα..) έπεσα! 

Είμαστε μαζί από τον Οκτώβριο του 2006 και έχουμε 1χρονο και κάτι παντρεμένοι! 11 χρόνια βρε κορίτσια και δεν έχουμε καταλάβει πως πέρασαν!πόσες όμορφες στιγμές..! Και τώρα περιμένουμε να γίνουμε επιτέλους τρεις!

Και τώρα στα δυσάρεστα νέα.. αδιαθετησα.. :-(

Πάντα ευτυχισμένοι να είστε. 

Δεν πειράζει, και ο Νοέμβριος καλός είναι. Για το ζώδιο δεν ξέρω, αλλά θα προλάβεις να κάνεις το καλοκαίρι κάνα μπανάκι πριν γεννήσεις. 

@Ungry girl μου μην ανησυχείς. Δεν θα πονέσεις. Αλλά και να πονέσεις λίγο, είναι για καλό. Άλλωστε στη γέννα τι θα κάνεις; 

Κορίτσια λεω αν ξυπνήσω αύριο καθαρή να το κάνω το τεστακι...να μην περιμένω μέχρι την Τρίτη. Τι λετε; 

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Αυτο σκεφτομασταν κ μεις μολις ερθει το πρωτο! Αλλα στα δυο τελος χαχαχα ειμαι κ μεγαλη γυναικα!

Φρεσκο ανανα! Μια φετουλα την ημερα για πεντε μερες ξεκινωντας απο την μερα ωορρηξιας αν τα θυμαμαι καλα!

Κορίτσια μάλλον θα πάρω και εγώ ανανά τον άλλον μήνα γιατί τώρα πέρασαν οι μέρες ωορρηξιας μου 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Δεν πειράζει, και ο Νοέμβριος καλός είναι. Για το ζώδιο δεν ξέρω, αλλά θα προλάβεις να κάνεις το καλοκαίρι κάνα μπανάκι πριν γεννήσεις. 

@Ungry girl μου μην ανησυχείς. Δεν θα πονέσεις. Αλλά και να πονέσεις λίγο, είναι για καλό. Άλλωστε στη γέννα τι θα κάνεις; 

Κορίτσια λεω αν ξυπνήσω αύριο καθαρή να το κάνω το τεστακι...να μην περιμένω μέχρι την Τρίτη. Τι λετε; 

Ποσες μερες μετα την ωορρηξία είσαι?? 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

ποτε περιμενεις αλινα? αχ αντε να το κανεις πως νιωθεις? 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!!Εμείς βγήκαμε χτες,ξενυχτήσαμε και ακόμα να συνέλθω χαχχα!!

@Vilaμου αδιαθέτησες 13 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας?Ο επόμενος εύχομαι να είαι ο τυχερός!!

@Ungry girlΚαλή επιτυχία αύριοοο!!Περιμένουμε τα νε'ότερα!!!

Αυτα ειναι ζωαρααααα!!!

Κρεπαλη εεε???

Ευχαριστώ εννοείτε!!!

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

ΛΕΜΕ ΝΑΙ!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι για καλο σκοπο θα ειναι!!!

Αλλο η γέννα δεν συγκρίνετε!!!

Εγω ψυφιζω ναιιι να κανεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μάλλον θα πάρω και εγώ ανανά τον άλλον μήνα γιατί τώρα πέρασαν οι μέρες ωορρηξιας μου 

Ποσες μερες μετα την ωορρηξία είσαι?? 

Αύριο θα είμαι 14η μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας, λογικά 13η από την ωορρηξία. 

@linaa μου από σήμερα περίμενα μέχρι την Τρίτη. Τον πρώτο μήνα με τα τεστακια μου ήρθε την 15η μέρα από το θετικό. Τους επόμενους δύο μήνες τη 13η από το θετικό. Για αυτό λέω μέχρι την Τρίτη. Πιστεύω πάντως ότι αύριο ότι είναι θα το δείξει. 

Οπότε κορίτσια μου ή που θα ακουσετε αύριο τις φωνές μου όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, ή που θα μπω το πρωί να κλαφτώ λίγο, και δεν πειράζει. Και ο Νοέμβριος μήνας είναι. 

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

ποτε περιμενεις αλινα? αχ αντε να το κανεις πως νιωθεις? 

Από τη μία νιώθω ότι από στιγμή σε στιγμή θα αδιαθετήσω. Από την άλλη η ελπίδα όσο περνάει η μέρα φουντώνει! Δεν ξέρω...φοβάμαι και λίγο να το κάνω. 

• Μου αρέσει 4

Ευχαριστώ φίλες μου για την συμπαράσταση! Δε με πήρε πολύ από κάτω ευτυχώς! Βγήκαμε βολτιτσα και πήγαμε για φαγητό με φίλους οπότε ξεχάστηκα μια χαρά! Μακάρι ο Νοέμβριος να είναι ο τυχερός!Θα χαρούμε ακομα λίγο σεξακι και ησυχία όπως είπε η @MelinaFo! Η ατιμουλα η περίοδος μου χάλασε τα σχέδια και την έκπληξη που ετοίμαζα στον καλό μου για τα γενέθλια του...αλλά.. @Μαρθα Κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου εσύ να κάνεις την εκπληξουλα στον αντρουλη σου!!

@Ungry girl καλη εξέταση αύριο! Όλα θα πάνε καλά και μετά ούτε θα καταλάβεις για πότε θα έρθει το σπορακι! Περιμένουμε νέα!

@marillia ναι αδιαθετησα μια μέρα νωρίτερα.. είπε να μη με κρατάει σε αγωνία! Εσύ πώς νιώθεις???

1 hour ago, marillia είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!!Εμείς βγήκαμε χτες,ξενυχτήσαμε και ακόμα να συνέλθω χαχχα!!

@Vilaμου αδιαθέτησες 13 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας?Ο επόμενος εύχομαι να είαι ο τυχερός!!

@Ungry girlΚαλή επιτυχία αύριοοο!!Περιμένουμε τα νε'ότερα!!!

1 hour ago, alina80 είπε:

Αυτό με το μπανάκι που μου είπες πολύ μου άρεσε τελικά!! Αύριο να το κάνεις φίλη το τεστακι και εύχομαι από την καρδιά μου να δούμε ++++ άντε και οι υπόλοιπες!!!! @Elma86 εσύ πως είσαι?

@Nati85 καλο μου μέντιουμ δεν πειράζει! πάμε για επόμενη πρόβλεψη!!

• Μου αρέσει 3

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Vila είπε:

Ευχαριστώ φίλες μου για την συμπαράσταση! Δε με πήρε πολύ από κάτω ευτυχώς! Βγήκαμε βολτιτσα και πήγαμε για φαγητό με φίλους οπότε ξεχάστηκα μια χαρά! Μακάρι ο Νοέμβριος να είναι ο τυχερός!Θα χαρούμε ακομα λίγο σεξακι και ησυχία όπως είπε η @MelinaFo! Η ατιμουλα η περίοδος μου χάλασε τα σχέδια και την έκπληξη που ετοίμαζα στον καλό μου για τα γενέθλια του...αλλά.. @Μαρθα Κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου εσύ να κάνεις την εκπληξουλα στον αντρουλη σου!!

@Ungry girl καλη εξέταση αύριο! Όλα θα πάνε καλά και μετά ούτε θα καταλάβεις για πότε θα έρθει το σπορακι! Περιμένουμε νέα!

@marillia ναι αδιαθετησα μια μέρα νωρίτερα.. είπε να μη με κρατάει σε αγωνία! Εσύ πώς νιώθεις???

Αυτό με το μπανάκι που μου είπες πολύ μου άρεσε τελικά!! Αύριο να το κάνεις φίλη το τεστακι και εύχομαι από την καρδιά μου να δούμε ++++ άντε και οι υπόλοιπες!!!! @Elma86 εσύ πως είσαι?

@Nati85 καλο μου μέντιουμ δεν πειράζει! πάμε για επόμενη πρόβλεψη!!

Να μη στεναχωριέσαι την επομενη χειμωνιάτικα νινακια θα πιασουμε...

Σε ευχαριστώ θα σας πω νεακια αυριο!!!

• Μου αρέσει 1

@marillia μπραβο κοριτσι μου ετσι να περνας καλα!!:)

@Vila τον επομενο μηνα να εισαι κοντα στα Χριστούγεννα!!

Κοριτσια εγω τωρα μπορεσα να κανω τεστακι ειναι πολυ εντονο αλλα οχι τερμα εντονο.ισως ειναι αργα και η ορμονη να επεσε δεν ξερω.ισως να βγει αυριο θετικο.παντως μπορεσαμε και ειχαμε επαφη το απογευμα!!!oh yes baby!!!

@alina80 αν κανεις τα hometest δεν ειμαι και σιγουρη οτι θα δειξουν αλλα κανε ενα εχεις τοσα δεν πειραζει και ξανακανεις την επομενη μερα!! Περιμενουμε με αγωνια!!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Nati85 είπε:

@marillia μπραβο κοριτσι μου ετσι να περνας καλα!!:)

@Vila τον επομενο μηνα να εισαι κοντα στα Χριστούγεννα!!

Κοριτσια εγω τωρα μπορεσα να κανω τεστακι ειναι πολυ εντονο αλλα οχι τερμα εντονο.ισως ειναι αργα και η ορμονη να επεσε δεν ξερω.ισως να βγει αυριο θετικο.παντως μπορεσαμε και ειχαμε επαφη το απογευμα!!!oh yes baby!!!

@alina80 αν κανεις τα hometest δεν ειμαι και σιγουρη οτι θα δειξουν αλλα κανε ενα εχεις τοσα δεν πειραζει και ξανακανεις την επομενη μερα!! Περιμενουμε με αγωνια!!

Μπραβο @Nati85 εισαι τσακαλι! Προλαβες μην μασας!!!! Ασχετο αυτα τα κινεζικα τεστακια one step στα εγκυμοσυνης ειναι 10mIU/ml και στα ωορρηξιας 20! Καλη φαση πολυ οικονομικα!

• Μου αρέσει 3

tpnxp3.png

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μπραβο @Nati85 εισαι τσακαλι! Προλαβες μην μασας!!!! Ασχετο αυτα τα κινεζικα τεστακια one step στα εγκυμοσυνης ειναι 10mIU/ml και στα ωορρηξιας 20! Καλη φαση πολυ οικονομικα!

Η ευαισθησια λες ε?αυτα που παιρνω δειχνουν απο 25 και πανω τα εγκυμοσυνης.τωρα σε λιγες μερες που θα εισαι εγκυος θα σου δειξουν αμεσως!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Η ευαισθησια λες ε?αυτα που παιρνω δειχνουν απο 25 και πανω τα εγκυμοσυνης.τωρα σε λιγες μερες που θα εισαι εγκυος θα σου δειξουν αμεσως!

Τα πηρα ευαισθητα για να μοιαζουν σε μενα!!!! Χαχαχαχ Τετοια μ γραφεις κ με τρελαινεις!!!! Λες να τα σκαρωσουμε παρεα τα λιονταρακια?!?!

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...