Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Αυριο θα παω να παρω! Δεν χανω τπτ να δοκιμασω εξαλλου μ αρεσει! Αφου ειστε εκτος σπιτιου σημερα θα πεσει να κοιμηθει νωρις! Δεν εχασες τις μερες νομιζω 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 57 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εχω τρεις μερες ηδη προσπαθειας χαχαχα φοβαμαι μην τρομαξει το ωαριο απο τοσο μεγαλη παρεα που θα βρει.

ανανα αυριο πρωι πρωι!!!

@Ungry girl αυριο σαλπιγγογραφια ε?? Ξερεις μετα θα γινει χαμος!!! Πολλα χρονια ειστε και σεις μονοι σας! Φτανει τοσο που γλεντησατε!!!

χαχαχαχαχχα με εκανες και γελασα! ναι αυριο ειναι! φοβαμαι πως θα πονεσω και δεν ξερω ποια θα τραβαω απ τα μαλια χαχχαχαχα.. φτανει δε λες τιποτα σκευτομαι νατα κανω επανοταμετα τα παιδια να ειναι ποιο ευκολο! χεχεχεε 3 θελω και 4 δεν με πιραζει:-D

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαχαχαχαχχα με εκανες και γελασα! ναι αυριο ειναι! φοβαμαι πως θα πονεσω και δεν ξερω ποια θα τραβαω απ τα μαλια χαχχαχαχα.. φτανει δε λες τιποτα σκευτομαι νατα κανω επανοταμετα τα παιδια να ειναι ποιο ευκολο! χεχεχεε 3 θελω και 4 δεν με πιραζει:-D

Δεν θα πονεσεις θα παρεις το παυσιπονακι σου πριν κ δεν θα καταλαβεις τπτ!!! Εχεις χρονια μπροστα σου να γεννας κ να τα κυνηγας!:D

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Δεν θα πονεσεις θα παρεις το παυσιπονακι σου πριν κ δεν θα καταλαβεις τπτ!!! Εχεις χρονια μπροστα σου να γεννας κ να τα κυνηγας!:D

αχχχ μακαρι να τελιωσει και να ειναιολα καλα!

βρε επανοτα λενε οτι μετα τη γεννα κανα 3 μηνο ειμαστε πολυ γονημες πιανουμε με τη μια ανασα δεν θα παρει χαχαχαχα...

ο ανανας χειμος πιανεται? η θελει φρεσκο?

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

αχχχ μακαρι να τελιωσει και να ειναιολα καλα!

βρε επανοτα λενε οτι μετα τη γεννα κανα 3 μηνο ειμαστε πολυ γονημες πιανουμε με τη μια ανασα δεν θα παρει χαχαχαχα...

ο ανανας χειμος πιανεται? η θελει φρεσκο?

Αυτο σκεφτομασταν κ μεις μολις ερθει το πρωτο! Αλλα στα δυο τελος χαχαχα ειμαι κ μεγαλη γυναικα!

Φρεσκο ανανα! Μια φετουλα την ημερα για πεντε μερες ξεκινωντας απο την μερα ωορρηξιας αν τα θυμαμαι καλα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Αυτο σκεφτομασταν κ μεις μολις ερθει το πρωτο! Αλλα στα δυο τελος χαχαχα ειμαι κ μεγαλη γυναικα!

Φρεσκο ανανα! Μια φετουλα την ημερα για πεντε μερες ξεκινωντας απο την μερα ωορρηξιας αν τα θυμαμαι καλα!

ε ναι σιγα καλεεεεε οσα θεεται φαγοθικες με αυτη την ηλικιαααααααα..:mad: 

πρεπει να προμηθευτω σε 3 μερες μπενω και εγω στις γονιμες!!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ε ναι σιγα καλεεεεε οσα θεεται φαγοθικες με αυτη την ηλικιαααααααα..:mad: 

πρεπει να προμηθευτω σε 3 μερες μπενω και εγω στις γονιμες!!!

Εγω θα παρω αυριο χαχαχα τρελες με τους αναναδες!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Εγω θα παρω αυριο χαχαχα τρελες με τους αναναδες!

χαχαχαχα τι να κανουμε μελιινακι εμεις δεν ειμαστε τοσο τυχερες οσο καποιες αλλες και ανανα θα φαμε και κατακοριφο θα κατσουμε και ολα αχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Γεια σας γλυκουλες! 

Τι ωραίο θεματακι ανοίξατε! Εμείς ειμασταν συμμαθητές στο φροντιστήριο στήν 3η λυκείου.. είχαμε ένα φλερτακι τότε αλλά μόνο 2-3 φιλιά είχαν πέσει. Βρεθήκαμε ξανά μετά από 3 χρόνια στη Θεσσαλονίκη που σπουδαζαμε τότε και περίπου μετά από 1 χρόνο πολιορκίας με μηνύματα και αφιερώσεις(δεν υπήρχε φβ ακόμα..) έπεσα! 

Είμαστε μαζί από τον Οκτώβριο του 2006 και έχουμε 1χρονο και κάτι παντρεμένοι! 11 χρόνια βρε κορίτσια και δεν έχουμε καταλάβει πως πέρασαν!πόσες όμορφες στιγμές..! Και τώρα περιμένουμε να γίνουμε επιτέλους τρεις!

Και τώρα στα δυσάρεστα νέα.. αδιαθετησα.. :-(

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 4

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Vila είπε:

Γεια σας γλυκουλες! 

Τι ωραίο θεματακι ανοίξατε! Εμείς ειμασταν συμμαθητές στο φροντιστήριο στήν 3η λυκείου.. είχαμε ένα φλερτακι τότε αλλά μόνο 2-3 φιλιά είχαν πέσει. Βρεθήκαμε ξανά μετά από 3 χρόνια στη Θεσσαλονίκη που σπουδαζαμε τότε και περίπου μετά από 1 χρόνο πολιορκίας με μηνύματα και αφιερώσεις(δεν υπήρχε φβ ακόμα..) έπεσα! 

Είμαστε μαζί από τον Οκτώβριο του 2006 και έχουμε 1χρονο και κάτι παντρεμένοι! 11 χρόνια βρε κορίτσια και δεν έχουμε καταλάβει πως πέρασαν!πόσες όμορφες στιγμές..! Και τώρα περιμένουμε να γίνουμε επιτέλους τρεις!

Αααα κ εσεις το γλεντησατε πολλα χρονια μονοι!!!  Και τρεις κ τεσσερις θα γινεται! Πονταρουμε στον Νοεμβρη!

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Vila είπε:

Γεια σας γλυκουλες! 

Δεν πειραζει κοπελα μου! Τον αλλο μηνα! Σκεψου πως θα εχετε εναν ακομα μηνα γεμάτο @&x  και ησυχίας! Άλλωστε καλυτερα να ειναι λέων το μωρακι! Καρκινακι θα ειναι υπερβολικά ευαίσθητο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

CpFNp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!!Εμείς βγήκαμε χτες,ξενυχτήσαμε και ακόμα να συνέλθω χαχχα!!

@Vilaμου αδιαθέτησες 13 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας?Ο επόμενος εύχομαι να είαι ο τυχερός!!

@Ungry girlΚαλή επιτυχία αύριοοο!!Περιμένουμε τα νε'ότερα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...