Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Με μια βδομάδα διάφορα. 3 Ιανουαριου εμείς κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης. 

Ρομαντικοτατο το βρίσκω το σουβλατζίδικο! 

Κορίτσια από χτες έχω τα συνήθη συμπτώματα περιόδου μου. Σήμερα όμως εντοπίζω ότι όλος ο πόνος είναι στην αριστερή μου πλευρά -ή οποία συνήθως δεν με πονάει και πολύ. Τι να πω. Κάθε μήνα κάτι καινούργιο μου συμβαίνει...(αίμα δεν έχω δει ακόμα οπότε δεν έχω χάσει κάθε ελπίδα). 

Ε φτανει 8 xρονια τα δυο σας ηρθε η εποχη να μεγαλωσει η φαμιλια!!!!! Θελω καθυστερησεις κ τεστακια!!!! @alina80 @Vila @marillia  @Elma86εγω προσεγγιζω ωορρηξια τελικα η δεξια ωοθηκη οπως παντα με ενοχλει! 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ε φτανει 8 xρονια τα δυο σας ηρθε η εποχη να μεγαλωσει η φαμιλια!!!!! Θελω καθυστερησεις κ τεστακια!!!! @alina80 @Vila @marillia  @Elma86εγω προσεγγιζω ωορρηξια τελικα η δεξια ωοθηκη οπως παντα με ενοχλει! 

Και η δικιά σας. Για αυτό δεν καθόμαστε σήμερα έτσι; Για την ακρίβεια τη βγάζουμε ξάπλα...

Just now, alina80 είπε:

Και η δικιά σας. Για αυτό δεν καθόμαστε σήμερα έτσι; Για την ακρίβεια τη βγάζουμε ξάπλα...

Τιμησαμε την ημερα το πρωι! Πηγε δουλεια! Το βραδακι δευτερος γυρος! Ανανα πρεπει να προμηθευτω για μετα! Να ρωτησω κ κατι επειδη δεν εχω επιβεβαιωσει ποτε την ωορρηξια με τεστακι οταν τελειωνει η ενοχληση στην ωοθηκη γινεται η ωορρηξια ε? Αυτο τον μηνα μετραω κ θερμοκρασια το πρωι! Για να δουμε....

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 25 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τιμησαμε την ημερα το πρωι! Πηγε δουλεια! Το βραδακι δευτερος γυρος! Ανανα πρεπει να προμηθευτω για μετα! Να ρωτησω κ κατι επειδη δεν εχω επιβεβαιωσει ποτε την ωορρηξια με τεστακι οταν τελειωνει η ενοχληση στην ωοθηκη γινεται η ωορρηξια ε? Αυτο τον μηνα μετραω κ θερμοκρασια το πρωι! Για να δουμε....

μπραβο κοριτσι εχεις πεσει μεσα μπορεις να φας τον ανανα σου!! ε μπορει κ ταυτοχρονα με τον πονο να γινετε ωορηξια οποτε μεσα εχεις πεσει αλλα αν δεν μεινεις τωρα εγκυος παρε τεστακια βρε κοριτσι!!!

Καλησπερααα κοριτσια!!! Τι κανουμε??

Εγω τωρα που το θέσατε το θεμα την τεταρτη κλεινουμε 2 χρονια γαμου!

Συνολικά μετραμε 10 χρονια δεν αργησαμε και πολυ να παντρευτούμε χαχαχα! Ελπιζω να μην αργησουμε αλλα τοσα να κανουμε οικογένεια!

Και εγω σε λίγες μερες ετοιμάζομαι για ωορρηξία αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Ani ani εσυ μας ειπες την ιστορια σου? κοριτσια ωραιες ιστοριες εχει πλακα να τα θυμοστε αυτα!!

Just now, Ungry girl είπε:

Καλησπερααα κοριτσια!!! Τι κανουμε??

Εγω τωρα που το θέσατε το θεμα την τεταρτη κλεινουμε 2 χρονια γαμου!

Συνολικά μετραμε 10 χρονια δεν αργησαμε και πολυ να παντρευτούμε χαχαχα! Ελπιζω να μην αργησουμε αλλα τοσα να κανουμε οικογένεια!

Και εγω σε λίγες μερες ετοιμάζομαι για ωορρηξία αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!

ααα για πες κ εσυ πως γνωριστηκατε? 

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι ωραίο Θεματάκι ανοίξατε! Εμείς γνωριζόμαστε απ τα 17, είχε τύχει 3 φορές ως τα 24 που τα φτιάξαμε να τύχουμε σε κοινή παρέα, σπουδάζαμε και στο ίδιο μέρος. Υπήρχε πάντα έντονη έλξη αλλά κάναμε και οι 2 πίσω γιατί είχαμε άλλες σχέσεις οπότε δεν επιδιώκαμε να γίνει κάτι. Κάποια στιγμή είχαμε έρθει λίγο πιο κοντά και εγώ εκανα πίσω και δεν του ξαναμίλησα. Πριν 3 περίπου χρόνια, και ενώ είχαμε γυρίσει και οι 2 στο νησί για καλοκαίρι με σκοπό να ξαναφύγουμε το χειμώνα με έκανε φίλη στο φβ και μου έστειλε "Ελπίζω να μη μου ρίξεις πάλι άκυρο". Από τότε είμαστε μαζί . 

Πολύ όμορφες όλες οι ιστορίες σας! Να είστε πάντα με τους συντρόφους σας αγαπημένες και πλήρεις!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

μπραβο κοριτσι εχεις πεσει μεσα μπορεις να φας τον ανανα σου!! ε μπορει κ ταυτοχρονα με τον πονο να γινετε ωορηξια οποτε μεσα εχεις πεσει αλλα αν δεν μεινεις τωρα εγκυος παρε τεστακια βρε κοριτσι!!!

Καλησπερα λινα! Ειμαι στην 9η μερα απο κυκλο 24 ημερων ( οι προηγουμενοι δυο κυκλοι ηταν οτι να ναι λογω αποξεσης). Εχω μερες ακομα για προσπαθειες η εφαρμογη δινει ωορρηξια την 11η μερα που ειναι κ το πιο πιθανο λογω συμπτωματων! Τεστακια πηρα απο ebay θα ερθουν μεσα στην βδομαδα. Δεν ξερω αν θα προλαβω να επιβεβαιωσω ωορρηξια! Για πες τωρα που σε βρηκα ανανα φρεσκο ε? 

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

@Ani ani εσυ μας ειπες την ιστορια σου? κοριτσια ωραιες ιστοριες εχει πλακα να τα θυμοστε αυτα!!

Αααα εμενα δεν εχει πολυ ενδιαφέρον δεν εχει πιτογυρα χαχαχα!

Εμεις βγήκαμε με κατι φιλους ο ενας απο την παρεα λεει θα φερω και ενα φιλο μου μαζι εε και κοριτσια αυτο ηταν! Για μενα δηλαδη γιατι μου εκανε τον ζορικο για κανα 2 βδομαδες μεχρι επιτελους που μου ζήτησε να βγουμε και ναιιιι τον καταφερα αχχααχαχα τον τυλιξα!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Καλησπερα λινα! Ειμαι στην 9η μερα απο κυκλο 24 ημερων ( οι προηγουμενοι δυο κυκλοι ηταν οτι να ναι λογω αποξεσης). Εχω μερες ακομα για προσπαθειες η εφαρμογη δινει ωορρηξια την 11η μερα που ειναι κ το πιο πιθανο λογω συμπτωματων! Τεστακια πηρα απο ebay θα ερθουν μεσα στην βδομαδα. Δεν ξερω αν θα προλαβω να επιβεβαιωσω ωορρηξια! Για πες τωρα που σε βρηκα ανανα φρεσκο ε? 

Ε εσυ ξεκινα προσπαθειες απο τωρα γιατι κ η εφαρμογη ειναι για πολυ σταθερους κυκλους. εγω με κυκλο 26 ημερων την 10 μερα βλεπω τεστακι θετικο σχεδον παντα οποτε... ανανα ναι φρεσκο απτο σουπερ μαρκετ χα χα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

λοιπον εμεις γνωριστηκαμε σε ενα παρτυ μασκε στα Τρικαλα οταν σπουδαζα πριν απο 10 χρονια κ αυτος ειχε ερθει για σκ να μεινει στον φιλο του..δεν εγινε τιποτε τοτε κ μετα απο 1 χρονο ξαναβρεθηκε στο facebook και μετα απο πολυ συζητηση εξ αποστασεως τα φτιαξαμε 14 Φεβρουαριου στην Αθηνα..μερα που κ οι 2 αντιπαθουσαμε..απο τοτε ειμαστε 8.5 χρονια μαζι κ γιορταζουμε μαζι με τους ερωτευμενους χιχι ♡♡♡♡

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

Ε εσυ ξεκινα προσπαθειες απο τωρα γιατι κ η εφαρμογη ειναι για πολυ σταθερους κυκλους. εγω με κυκλο 26 ημερων την 10 μερα βλεπω τεστακι θετικο σχεδον παντα οποτε... ανανα ναι φρεσκο απτο σουπερ μαρκετ χα χα 

Εχω τρεις μερες ηδη προσπαθειας χαχαχα φοβαμαι μην τρομαξει το ωαριο απο τοσο μεγαλη παρεα που θα βρει.

ανανα αυριο πρωι πρωι!!!

@Ungry girl αυριο σαλπιγγογραφια ε?? Ξερεις μετα θα γινει χαμος!!! Πολλα χρονια ειστε και σεις μονοι σας! Φτανει τοσο που γλεντησατε!!!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Αχ κοριτσια μου εγω εχω πονακια ωορρηξιας πολλα απο χτες.αντε λεμε θα εχουμε το βραδυ επαφη.αυτο το ζουζουνι δεν κοιμοταν με τιποτα ρε κοριτσια το βραδυ.τελικα χαθηκε η ευκαιρια.και το πρωι παλι δεν προλαβαμε.επρεπε να βαλω ξυπνητηρι τα χαραματα χαχαχχαχχα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Αχ κοριτσια μου εγω εχω πονακια ωορρηξιας πολλα απο χτες.αντε λεμε θα εχουμε το βραδυ επαφη.αυτο το ζουζουνι δεν κοιμοταν με τιποτα ρε κοριτσια το βραδυ.τελικα χαθηκε η ευκαιρια.και το πρωι παλι δεν προλαβαμε.επρεπε να βαλω ξυπνητηρι τα χαραματα χαχαχχαχχα!

Τι τραβας κ συ ρε παιδι μ! Ελα σημερα θα γινει η δουλεια! Τεστακι εκανες?

tpnxp3.png

Μωρε τις προηγουμενες μερες επεφτε νωρις εχθες τον επιασε η αυπνια!λες και μας μυριζεται!! Δεν εκανα σημερα τεστακι ειμαστε εκτος σπιτιου!!το απογευματακι θα κανω ομως.για να δουμε!εσυ ετοιμαζεσαι για ανανα ε?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...