Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα! Από το χάραμα έχω ξυπνήσει, άσε...

Ωραία ιστορία. Καμία φορά βγαίνει σε καλό να μην πας διακοπές...

Για να απαντήσω και εγώ. Εμείς γνωριζόμαστε από παιδιά σχεδόν και κάναμε πολύ παρέα όταν ήμουν γύρω στα 16. Κάποια στιγμή μετακόμισε και ψιλοχαθηκαμε.  Μέχρι τα τέλη του 2009 όπου με βρήκε στο Facebook. Συναντηθήκαμε και όλα τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους. Και έχει να λέει ότι και καλά με διεκδικούσε 13 χρόνια μέχρι να με ρίξει! Ή ότι περίμενε να μεγαλώσω και τέτοια... 

ΑΑΑΑ τι ωραια δηλαδη ειναι αιωνια αγαπη θα το ειχε καημο να σε βρει μπραβο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

12 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Χαχαχαχ δυο καρδιες ειναι εχει κ κατι δεντρακια  απο κινητο το βλεπεις??? Ειναι μικρο μεγεθος! 

Καλημερα κοριτσιαααα!! Ναι μπαινω απο κινητο και δεν βλεπω αυτο που εχεις βαλει και το ειχα απορια!!χαχχα μα πλεκτο και εγω!!

@linaa και @alina80 ωραιες οι ιστοριες γνωριμιας σας!!μου αρεσει να τις ακουω να μας που και οι υπολοιπες κοπελες!!!

11 ώρες πρίν, Vila είπε:

Αργά δεν είναι βρε φίλη μου για εμφύτευση? Όπως και να έχει αύριο θα φανεί τι θα γίνει!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει ακόμα και σήμερα το σκεφτόμουν.. καθηστερημενη σύλληψη όταν λέμε εννοούμε καθηστερημενη ωορρηξία μαλλον ε?

Ναι ετσι ειναι καθυστερημενη συλληψη ειναι οτι εγινε και καθυστερημενη ωορρηξια. Τι εγινε πως εισαι σημερα??

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα κοριτσιαααα!! Ναι μπαινω απο κινητο και δεν βλεπω αυτο που εχεις βαλει και το ειχα απορια!!χαχχα μα πλεκτο και εγω!!

@linaa και @alina80 ωραιες οι ιστοριες γνωριμιας σας!!μου αρεσει να τις ακουω να μας που και οι υπολοιπες κοπελες!!!

Ναι ετσι ειναι καθυστερημενη συλληψη ειναι οτι εγινε και καθυστερημενη ωορρηξια. Τι εγινε πως εισαι σημερα??

Καλημέρα Νάτι! Πες μας κι εσύ τη δικιά σου αν θέλεις.. 

Καλημερα! Εμεις παλι γνωριστήκαμε στην Κρήτη όπου δουλεύαμε και οι δυο τοτε. Αυτος ειχε παει για 3-4 μήνες και εγω ειχα διοριστεί εκει. Έτυχε μια μερα να ειμαστε με κοινή παρεα και 19 μερες μετα ημασταν μαζι εδω και σχεδόν εννιά χρονια

• Μου αρέσει 3

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις γνωριστηκαμε μια μερα που εβρεχε παρα πολυ πριν 12 χρονια! Ξάδερφος του φιλου της κολλητης μου! Ειχαμε βγει ολοι μαζι.πηραμε ολοι ζεστες σοκολατες και η δικη μου χυθηκε λιγο οταν μου την αφηνε ο σερβιτορος και την αλλαξε με την δικη του και μου λεει θα πιω εγω αυτη να μαθω και τα μυστικα σου.αλλα επειδη σπουδαζα τοτε μακρια δεν ειχε γινει κατι μιλουσαμε μονο στο κινητο.ημασταν μαζι για ενα μηνα το επομενο καλοκαιρι αλλα τσακωνομασταν συνεχεια και χωρισαμε!μετα ξανασμιξαμε τον χειμωνα μετα την πρωτοχρονια ε απο τοτε ειμαστε μαζι!

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημέρα κορίτσια,εύχομαι σε όλες σας σύντομα να δείτε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. @Vila το αιματάκι της εμφύτευσης μπορεί να το δεις και την 12η μέρα από τη γονιμοποίηση,δηλαδή ακόμη και δύο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο,οπότε μην το δένεις κόμπο πως θα αδιαθετήσεις!Πότε περιμένεις περίοδο?έχεις άλλα συμπτώματα?

1 hour ago, Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια,εύχομαι σε όλες σας σύντομα να δείτε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. @Vila το αιματάκι της εμφύτευσης μπορεί να το δεις και την 12η μέρα από τη γονιμοποίηση,δηλαδή ακόμη και δύο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο,οπότε μην το δένεις κόμπο πως θα αδιαθετήσεις!Πότε περιμένεις περίοδο?έχεις άλλα συμπτώματα?

καλημέρα σε ολα τα κοριτσια!! ωραιες η ιστοριες αγαπης σας!! @Ασία εισαι καινουργια στη παρεα μας;; αν ναι καλωσηλθες!

Χαιρετω τις ρομαντικες ψυχες!!!

Εμεις γνωριστηκαμε σε σουβλατζιδικο χαχαχαχαχ! Μετα απο κανα διμηνο που βγαιναμε με κοινη παρεα εγινε το μπαμ το βραδυ των χριστουγεννων του 2009! 

@Vila κατσε βρε παιδι μ αδιαθετησες??? Τελικα το τικερακι μ φαινεται σαν πουλοβερ κοκκινο??? Χαχαχα @Nati85

6 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Εγώ έχω. Αλλά είναι τα συνηθισμένα πριν την περίοδο. Οπότε τα αγνοώ. 

Μελίνακι ποτέ έχετε επέτειο; Εμείς με τον καλό μου είμαστε μαζί 7 χρόνια και 10 μήνες πάρα πέντε μερες! Ωραίο τικεράκι. 

Καλημέρα κόρες! Θέμα εκτός συμπτωμάτων. Να ξεφεύγουμε και λιγο. Πώς γνωριστήκατε με τον καλό σας;

25 δεκεμβριου κλεινουμε 8 χρονια! Αααα εχουμε σχεδον ιδια διαρκεια σχεσης!!!!

• Μου αρέσει 4

tpnxp3.png

Κορίτσια μου εγώ τον γνώρισα σε αρραβώνα της ανιψιάς μου ήταν ο κολλητός φίλος του γαμπρού και κουμπάρος τους από την πρώτη ματιά μου άρεσε... Βέβαια στην αρχή για ένα μήνα τον έγραφα μετά με έγραψες αυτός μια μέρα και από την επόμενη ειμασταν μαζί τα φτιάξαμε ένα βράδυ με ένα μπουκάλι κρασί στην θάλασσα και μετά από 6 μήνες αρραβώνα και στα 2 χρόνια σχέσει γάμο... Συνολικά είμαστε μαζί κοντά 3 χρόνια και κάτι μήνες... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εμεις γνωριστηκαμε σε σουβλατζιδικο χαχαχαχαχ! Μετα απο κανα διμηνο που βγαιναμε με κοινη παρεα εγινε το μπαμ το βραδυ των χριστουγεννων του 2009! 

@Vila κατσε βρε παιδι μ αδιαθετησες??? Τελικα το τικερακι μ φαινεται σαν πουλοβερ κοκκινο??? Χαχαχα @Nati85

Γεια σου ρε μελινα με τα σουβλακια σου!απο το κινητο ναι φαινεται σαν πουλοβερακι!!ε χειμωνιαζει κιολας μια χαρα!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Γεια σου ρε μελινα με τα σουβλακια σου!απο το κινητο ναι φαινεται σαν πουλοβερακι!!ε χειμωνιαζει κιολας μια χαρα!

Ειναι η δουλεια του αυτα τα μαγαζια! Χαχαχα και γω πηγα να παρω πιτογυρα ειδε πως γυαλιζε το ματι μ κ με ερωτευτηκε. Αυτος βεβαια ειναι ο fit με τα γυμναστηρια κ χω παλευω με τις λιγουρες μ 

• Χαχα 2

tpnxp3.png

εμεις κοριτσια γνωριστηκαμε στην πλατεία της Ν.σμυρνης..αυτος δουλευε(αστυνομικός)εγω ειχα παει με μια φιλη μου που ήξερε ενα αλλο παιδι..μολις με ειδε ξετρελαθηκε χαχαχαχαχαχαχ εγω ειχα αλλη σχεση κ δεν εδινα σημασια...κανονισε με το αλλο παιδι κ τη φιλη μου να συναντηθουμε σπιτι της...παλι αδιαφορη εγω...μετα μου πηρε το διπλωμα κ μου δε μου το εδινε αν δεν βγαιναμε(καταχρηση εξουσιας το βλεπετε ε?)..βεβαια το κυνηγησε πολυ μπορω να πω κ τελικα με εριξε!

επισης να προσθεσω οτι παντρευτηκαμε στα δυο χρονια σχέσης!ειμαστε μαζι τωρα 4 χρονια κ κατι..μπορει να μην ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αλλα καθε βραδυ που ξαπλωνω κ σκεφτομαι την ζωη μου νιωθω πολυ γεματη..νιωθω οτι τα εχω ολα..οποτε μου ειναι αρκετο για να πιστεύω οτι εκανα τη σωστη επιλογη!

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 21 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ειναι η δουλεια του αυτα τα μαγαζια! Χαχαχα και γω πηγα να παρω πιτογυρα ειδε πως γυαλιζε το ματι μ κ με ερωτευτηκε. Αυτος βεβαια ειναι ο fit με τα γυμναστηρια κ χω παλευω με τις λιγουρες μ 

Πιτογυρα γκλιν γκλιν γκλιν γυαλιζουν τα ματια μας!χαχαχχα φανταζομαι!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Με μια βδομάδα διάφορα. 3 Ιανουαριου εμείς κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης. 

Ρομαντικοτατο το βρίσκω το σουβλατζίδικο! Είναι και η δουλειά του; Θα μπορούσε να γίνει φίλος μου, αλλά τώρα είναι αργά. Πρόλαβες και έγινες φίλη μου εσύ!:-P

Κορίτσια από χτες έχω τα συνήθη συμπτώματα περιόδου μου. Σήμερα όμως εντοπίζω ότι όλος ο πόνος είναι στην αριστερή μου πλευρά -ή οποία συνήθως δεν με πονάει και πολύ. Τι να πω. Κάθε μήνα κάτι καινούργιο μου συμβαίνει...(αίμα δεν έχω δει ακόμα οπότε δεν έχω χάσει κάθε ελπίδα). 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...