Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Εσυ αγάπη ποτέ ειναι να ερθει??? 

Αγαπη στο εύχομαι να μην έρθει... Έχεις κάποιο σύμπτωμα?? 

Και εγω το θέλω πολύ αντέ να έχουμε και άλλα πολλά θετικά τεστακια να μας βρει όλες εδώ μέσα το 2018 εγκυουλες!! 

Από αύριο μέχρι την Τρίτη το αργότερο. Από συμπτώματα απλά και συνηθισμένα που λέει και η @Elma86. Κοντά κι εσύ ε; Εγώ το ξαναπα. Μέχρι Τετάρτη είμαστε τέσσερις που περιμένουμε. Ε τουλάχιστον η μία θα είναι. Δεν μπορεί! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Από αύριο μέχρι την Τρίτη το αργότερο. Από συμπτώματα απλά και συνηθισμένα που λέει και η @Elma86. Κοντά κι εσύ ε; Εγώ το ξαναπα. Μέχρι Τετάρτη είμαστε τέσσερις που περιμένουμε. Ε τουλάχιστον η μία θα είναι. Δεν μπορεί! 

Μακαρι να ειμαστε στην κατηγορία : εγκυος χωρις συμπτώματα!!

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Πολλές κοπέλες δεν είχαν κανένα σύμπτωμα και τελικα ήταν έγκυες οπότε περιμένουμε ως την Τετάρτη!!! 

Μακαρι!!!:)

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Ναι αγάπη μου την Κυριακή εγώ περιμένω εε ναι δεν μπορεί έστω μια θα είναι που μακάρι να είμαστε όλες :oops:

Μα πως γινεται να μην εχετε συμπτωματα???!!! Εδω εχω εγω που ακομα περιμενω να γινει ωορρηξια αχχαχαχαχα 

Πλακα κανω ειμαι σιγουρη πως μεσα στην εβδομαδα θα ακουσουμε πολλα ευχαριστα νεα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

@MelinaFo τι ειναι η φωτογραφια που εχεις βαλει?δεν μπορω να καταλαβω :blink:

Δεν φαινεται ????ενα τικερ ειναι! Εγω το βλεπω εσυ τι βλεπεις??!!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Δεν φαινεται ????ενα τικερ ειναι! Εγω το βλεπω εσυ τι βλεπεις??!!

Ναι βλεπω ενα κοκκινο που μοιαζει σαν πλεχτο πουλοβερακι.χιχιχι χαζομαρα ειπα??

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια εγώ μάλλον δεν βλέπω φως στο τούνελ ούτε αυτό το μήνα! Κάτι λίγα καφέ είδα στο σκούπισμα το οποίο σημαίνει ότι μαλλον θα έρθει η ατιμουλα κανονικά πάλι.. :?

Δεν πειράζει..πάμε γι' άλλα!!

Μακάρι να χαρούμε με όλες τις υπόλοιπες!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Κι εγώ αυτό το πλεκτό βλέπω! Χαχαχαχα

XDXPp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχ δυο καρδιες ειναι εχει κ κατι δεντρακια  απο κινητο το βλεπεις??? Ειναι μικρο μεγεθος! 

tpnxp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Vila είπε:

Κορίτσια εγώ μάλλον δεν βλέπω φως στο τούνελ ούτε αυτό το μήνα! Κάτι λίγα καφέ είδα στο σκούπισμα το οποίο σημαίνει ότι μαλλον θα έρθει η ατιμουλα κανονικά πάλι.. :?

Δεν πειράζει..πάμε γι' άλλα!!

Μακάρι να χαρούμε με όλες τις υπόλοιπες!

Κι εγώ αυτό το πλεκτό βλέπω! Χαχαχαχα

Κατσε βρε αμεσως εσυ παμε γι αλλα καφε ειδες εμφυτευση  θα ειναι!

Ναι λεω μηπως ειναι κατι αυτη η φωτογραφια συγκεκριμενο και δεν μπορω να το καταλαβω γιατι δεν μου κοβει μερικες φορες. 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Nati85 είπε:

Κατσε βρε αμεσως εσυ παμε γι αλλα καφε ειδες εμφυτευση  θα ειναι!

Ναι λεω μηπως ειναι κατι αυτη η φωτογραφια συγκεκριμενο και δεν μπορω να το καταλαβω γιατι δεν μου κοβει μερικες φορες. 

Αργά δεν είναι βρε φίλη μου για εμφύτευση? Όπως και να έχει αύριο θα φανεί τι θα γίνει!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει ακόμα και σήμερα το σκεφτόμουν.. καθηστερημενη σύλληψη όταν λέμε εννοούμε καθηστερημενη ωορρηξία μαλλον ε?

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

8 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Μα πως γινεται να μην εχετε συμπτωματα???!!! Εδω εχω εγω που ακομα περιμενω να γινει ωορρηξια αχχαχαχαχα 

Πλακα κανω ειμαι σιγουρη πως μεσα στην εβδομαδα θα ακουσουμε πολλα ευχαριστα νεα!

Εγώ έχω. Αλλά είναι τα συνηθισμένα πριν την περίοδο. Οπότε τα αγνοώ. 

Μελίνακι ποτέ έχετε επέτειο; Εμείς με τον καλό μου είμαστε μαζί 7 χρόνια και 10 μήνες πάρα πέντε μερες! Ωραίο τικεράκι. 

Καλημέρα κόρες! Θέμα εκτός συμπτωμάτων. Να ξεφεύγουμε και λιγο. Πώς γνωριστήκατε με τον καλό σας;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Εγώ έχω. Αλλά είναι τα συνηθισμένα πριν την περίοδο. Οπότε τα αγνοώ. 

Μελίνακι ποτέ έχετε επέτειο; Εμείς με τον καλό μου είμαστε μαζί 7 χρόνια και 10 μήνες πάρα πέντε μερες! Ωραίο τικεράκι. 

Καλημέρα κόρες! Θέμα εκτός συμπτωμάτων. Να ξεφεύγουμε και λιγο. Πώς γνωριστήκατε με τον καλό σας;

καλημερα κοριτσι!!! πολυ πρωινη σημερα!!! λοιπον εμεις γνωριστηκαμε κοντα στο δεκαπενταυγουστο εγω ειχα ξεμεινει αθηνα ολες οι φιλες μου ηταν διακοπες κ μια φιλη μου ειπε σε ενα φιλο της που γνωριζα κ εγω να με παρει να παμε καμια βολτα. με πηρε τηλεφωνο ο κοινος μας φιλος κ μου ειπε οτι θα παει σε ενα σπιτι ενος παιδιου ε ειπα κ εγω ας παω μαζι σιγα. ε το παιδι που πηγαμε ηταν ο αντρας μου μολις μπηκα επεσα ξερη θελω να πω ερωτας με την πρωτη ματια.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

καλημερα κοριτσι!!! πολυ πρωινη σημερα!!! λοιπον εμεις γνωριστηκαμε κοντα στο δεκαπενταυγουστο εγω ειχα ξεμεινει αθηνα ολες οι φιλες μου ηταν διακοπες κ μια φιλη μου ειπε σε ενα φιλο της που γνωριζα κ εγω να με παρει να παμε καμια βολτα. με πηρε τηλεφωνο ο κοινος μας φιλος κ μου ειπε οτι θα παει σε ενα σπιτι ενος παιδιου ε ειπα κ εγω ας παω μαζι σιγα. ε το παιδι που πηγαμε ηταν ο αντρας μου μολις μπηκα επεσα ξερη θελω να πω ερωτας με την πρωτη ματια.

Καλημέρα! Από το χάραμα έχω ξυπνήσει, άσε...

Ωραία ιστορία. Καμία φορά βγαίνει σε καλό να μην πας διακοπές...

Για να απαντήσω και εγώ. Εμείς γνωριζόμαστε από παιδιά σχεδόν και κάναμε πολύ παρέα όταν ήμουν γύρω στα 16. Κάποια στιγμή μετακόμισε και ψιλοχαθηκαμε.  Μέχρι τα τέλη του 2009 όπου με βρήκε στο Facebook. Συναντηθήκαμε και όλα τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους. Και έχει να λέει ότι και καλά με διεκδικούσε 13 χρόνια μέχρι να με ρίξει! Ή ότι περίμενε να μεγαλώσω και τέτοια... 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...