Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

απιστευτη η ιστορια σου..δυστυχως οι συγγενεις αποδεικνειονται οι χειροτεροι στις δουλειες..κ εδω σιγα χριστουγεννα πασχα σ/κ δουλεια κ ολα αυτα για 500 ευρω;; σιγα! τωρα δουλευεις στον κλαδο σου;

τουλαχιστον πηρες την αποζημιωση! πολυ καλο αυτο!!!

Τωρα δουλευω στον κλαδο σπιτι μου χαχαχχα χαρωπη νοικοκυρα!ωραια ειναι δεν εχω παραπονο.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι εχεις δικιο αλλα ακομα το εχω μεσα μου στις αλλες δουλειες δεν με πειραξε εφευγα χαλαρα αν και λαθος μου πιστευω ειχα μια πολυ καλη ευκαιρια και επρεπε να μεινω αλλα που μυαλα τοτε!!

Ρε παιδι μου τι προβλημα εχουν και δημιουργουν θεματα!τουλαχιστον πηρες και την αποζημιωση σου και χαλαρωνεις σπιτακι σου! Θα μεινεις εγκυουλα και θα απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!

Μακαρι να ερθει αυτο το διαστημα θα ειναι θαυμα απο ολες τις αποψεις! Κανω κ γω την νοικοκυρα βαριεμαι κ κατι μερες αλλα δεν παραπονιεμαι!

@Ani ani παιζεις πιανο τωρα που εισαι εγκυος???! Εχω διαβασει παρα πολλες ερευνες για την μουσικη κ το εμβρυο!

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Μακαρι να ερθει αυτο το διαστημα θα ειναι θαυμα απο ολες τις αποψεις!

@Ani ani παιζεις πιανο τωρα που εισαι εγκυος???! Εχω διαβασει παρα πολλες ερευνες για την μουσικη κ το εμβρυο!

τωρα το εχω αφησει λιγο η αληθεια ειναι αλλα μολις σταματησω θα το ενταξω στην καθημερινοτητα!! ναι κανει πολυ καλο και ηρεμει κ τη μαμα κ το εμβρυο..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Ani ani είπε:

τωρα το εχω αφησει λιγο η αληθεια ειναι αλλα μολις σταματησω θα το ενταξω στην καθημερινοτητα!! ναι κανει πολυ καλο και ηρεμει κ τη μαμα κ το εμβρυο..

Υπεροχο! Ευχομαι αργοτερα να εργαστεις σε κατι σχετικο με τις σπουδες σου!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μακαρι να ερθει αυτο το διαστημα θα ειναι θαυμα απο ολες τις αποψεις! Κανω κ γω την νοικοκυρα βαριεμαι κ κατι μερες αλλα δεν παραπονιεμαι!

Θα ερθει συντομα!το ευχομαι για ολες μας! Τωρα που λετε για μουσικη καποια στιγμη μας ειχαν παρει ενα κουρδιστό λουτρινο με ωραια μουσικη ξερετε αυτα που ηρεμουν τα παιδακια το εβαζα στην κοιλιτσα κοντα και πιστευω το ακουγε οταν γεννηθηκε και τον πηρα σπιτι μολις του το εβαζα ηρεμουσε αμεσως ισως του ηταν οικεια αυτη η μουσικη. Να παιζεις πιανο @Ani ani θα σας κανει πολυ καλο!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Θα ερθει συντομα!το ευχομαι για ολες μας! Τωρα που λετε για μουσικη καποια στιγμη μας ειχαν παρει ενα κουρδιστό λουτρινο με ωραια μουσικη ξερετε αυτα που ηρεμουν τα παιδακια το εβαζα στην κοιλιτσα κοντα και πιστευω το ακουγε οταν γεννηθηκε και τον πηρα σπιτι μολις του το εβαζα ηρεμουσε αμεσως ισως του ηταν οικεια αυτη η μουσικη. Να παιζεις πιανω @Ani ani θα σας κανει πολυ καλο!!

Τι γλυκο!!! Εννοειται οτι ακουν κ φωνες κ μελωδιες! Ειναι τοσο μαγευτικο ολο αυτο!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Θα ερθει συντομα!το ευχομαι για ολες μας! Τωρα που λετε για μουσικη καποια στιγμη μας ειχαν παρει ενα κουρδιστό λουτρινο με ωραια μουσικη ξερετε αυτα που ηρεμουν τα παιδακια το εβαζα στην κοιλιτσα κοντα και πιστευω το ακουγε οταν γεννηθηκε και τον πηρα σπιτι μολις του το εβαζα ηρεμουσε αμεσως ισως του ηταν οικεια αυτη η μουσικη. Να παιζεις πιανω @Ani ani θα σας κανει πολυ καλο!!

απιστευτο ειναι οντως!! αμε θα κανω δραστικες αλλαγες το 2018 χαχαχ! ευχομαι κ σε εσενα οτι καλυτεροοοο

Μακαρι ολες μας να καναμε αυτο που αγαπαμε! θα ειμασταν πιο ευτυχισμενες κ εμεις κ οι οικογενειες μας

• Μου αρέσει 3

πρίν από 36 λεπτά , Ani ani είπε:

απιστευτο ειναι οντως!! αμε θα κανω δραστικες αλλαγες το 2018 χαχαχ! ευχομαι κ σε εσενα οτι καλυτεροοοο

Μακαρι ολες μας να καναμε αυτο που αγαπαμε! θα ειμασταν πιο ευτυχισμενες κ εμεις κ οι οικογενειες μας

Πολλα like μου τελειωσαν!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Ani ani είπε:

Οντως κοριτσια... Εγω επειδη τα τελευταία χρόνια κανω αυτο που αγαπαω,  εχω να δηλωσω πως ειναι πολυ ομορφο συναισθημα...  Καταρχας νιωθεις γεματος... Και η κουραση ειναι πιο γλυκια... Το εύχομαι για ολες σας να το αισθανθειτε αυτο... 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Λοιπόν εγώ περιμένω σε 8 μέρες να έρθει αυτό που έχω πάθει είναι ότι τρώω ακαταλογιστα και τώρα έβαλα θερμόμετρο να δω τι θερμοκρασία έχω και είχα 37.2 και νιώθω μια χαρά και εγώ πάντα έχω 36 και κάτι και κάποιες φορές κάτω από 36 λίγο γενικά δεν ξεπερνάω το 36.5 τι να πω θα δείξει 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Λοιπόν εγώ περιμένω σε 8 μέρες να έρθει αυτό που έχω πάθει είναι ότι τρώω ακαταλογιστα και τώρα έβαλα θερμόμετρο να δω τι θερμοκρασία έχω και είχα 37.2 και νιώθω μια χαρά και εγώ πάντα έχω 36 και κάτι και κάποιες φορές κάτω από 36 λίγο γενικά δεν ξεπερνάω το 36.5 τι να πω θα δείξει 

Σου ευχομαι τα καλυτερα πραγματικά!!Παντως γενικοτερα η θερμοκρασία μας ανεβαινει μετα την ωορρηξία και πέφτει τη μερα που ειναι να ερθει η περιοδος. 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

CpFNp3.png

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλε αλλαξε και σε σας η σελιδα???? Η μονο εμενα αλλαξε η μορφοποιηση της??? 

κοριτσια τι κανετε? ναι αλλαξε η σελιδα μαλλον εφαγε κολλημα θα ελεγα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσάκι μακάρι. Αλλά είναι νωρίς ακόμα, οπότε προσπάθησε να το σκέφτεσαι όσο λιγότερο γίνεται. 

@anemoni1989 ναι, άλλαξε το layout του site. Να δούμε αν άλλαξαν και αυτόν τον ανόητο περιορισμό στα like!

Just now, alina80 είπε:

Κοριτσάκι μακάρι. Αλλά είναι νωρίς ακόμα, οπότε προσπάθησε να το σκέφτεσαι όσο λιγότερο γίνεται. 

@anemoni1989 ναι, άλλαξε το layout του site. Να δούμε αν άλλαξαν και αυτόν τον ανόητο περιορισμό στα like!

Και μόλις είδα ότι έχει περισσότερες εναλλακτικές στο like (πατήστε στην καρδούλα). 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...