Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε?? εμενα εχει αρχισε και κατεβαινει σιγαααα σιγααα... αντε να δω πως θα παει

@Δήμητρα1988 αγαπη αν συνεχισει και δεν ερχεται ξανακανε ενα τεστακι μηπως εγινε καθυστερημενη συλληψη, μην απογοητευεσαι ομως και τωρα να μην εισαι σιγουρα θα το πετυχεις ;)

η αληθεια ειναι πως το εχω παρει πολυ ψυχραιμα και ειμαι καλα!!!!! :-D νομιζω οτι κατεβαινει και μενα σιγα σιγα...! παμε για τον επομενο μηναααα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας κοριτσια!!χρονια πολλα! Εμεις σημερα πηγαμε στον Πειραια στα πολεμικα πλοια που εχουν ερθει και ηταν ωραια!μπηκαμε μεσα μας ξεναγησαν οι αξιωματικοι και ηταν ενδιαφερον.

Αχ πικρα η δουλεια αυτες τις μερες..τι μου θυμισατε!!υπομονη σε οποιες δουλευουν! Δεν θα ξεχασω ποτε στην εγκυμοσυνη μου που ηταν Πασχα και δουλευα απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ και φυσικα να πρεπει να ειμαι με το χαμογελο και να εξυπηρετω και να εχω ψοφισει!δεν θελω να το θυμαμαι.απαπαπα. @Ani ani την καλυτερη δουλεια θα κανεις που θα παρεις αδεια τα Χριστουγεννα θα ειναι δυσκολα στην δουλεια.εγω δεν ξαναγυρισα ποτε εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

η αληθεια ειναι πως το εχω παρει πολυ ψυχραιμα και ειμαι καλα!!!!! :-D νομιζω οτι κατεβαινει και μενα σιγα σιγα...! παμε για τον επομενο μηναααα!!!!

Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση! Με βλέπω και εμένα για τον άλλο μήνα, άρχισαν τα προεορτια, αναμένεται συνεπής στο ραντεβού της αυριο η καλή μου μαγισσούλα! 

Just now, alina80 είπε:

Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση! Με βλέπω και εμένα για τον άλλο μήνα, άρχισαν τα προεορτια, αναμένεται συνεπής στο ραντεβού της αυριο η καλή μου μαγισσούλα! 

χααχαχχα μαγισουλα την αποκαλεις??? καλο! να ιαυτη τη φορα το πηρα πιο χαλαρα.... ετσι πρεπει να ειμαστε ολες! να προχωραμε για τα επομενα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , anemoni1989 είπε:

αχαχχαχχχαχχχαχα τον είδες με αλλα ματια!!!!! (πρησμένα από τον υπνο προφανως!!!!!) 

Ρε δεν γκρινιάζω, αλλά με ξενίζει όλο αυτό και σε συνδυασμό με τη χοριακη που το πάμε με το τσιγκέλι, έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!!Ελπίζω τη Δευτερα να ναι πάνω από 1000 και να μου πει να παω για υπέρυχο, γιατί αν μου πει και για άλλη χοριακη, ορκιζομαι να τον δαγκωσω και αυτόν και τη μικροβιολογο!!!!!  :mad: :mad: :mad: :mad:

Ποια μέρα είχες το 178;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!χρονια πολλα! Εμεις σημερα πηγαμε στον Πειραια στα πολεμικα πλοια που εχουν ερθει και ηταν ωραια!μπηκαμε μεσα μας ξεναγησαν οι αξιωματικοι και ηταν ενδιαφερον.

Αχ πικρα η δουλεια αυτες τις μερες..τι μου θυμισατε!!υπομονη σε οποιες δουλευουν! Δεν θα ξεχασω ποτε στην εγκυμοσυνη μου που ηταν Πασχα και δουλευα απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ και φυσικα να πρεπει να ειμαι με το χαμογελο και να εξυπηρετω και να εχω ψοφισει!δεν θελω να το θυμαμαι.απαπαπα. @Ani ani την καλυτερη δουλεια θα κανεις που θα παρεις αδεια τα Χριστουγεννα θα ειναι δυσκολα στην δουλεια.εγω δεν ξαναγυρισα ποτε εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις?

Πολυ ωραια βολτα!!

Εμενα αυτα τα διλληματα λυθηκαν μονα τους! Την μια μερα μ ανακοινωθηκε απολυση κ την επομενη ειχα θετικο τεστακι αν κ η δουλεια μ δεν εχει σωματικη κοπωση.

tpnxp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ποια μέρα είχες το 178;

173,5 συγκεκριμένα την Πέμπτη... Το λιγότερο 692 θελω τη Δευτέρα, αλλά ευελπιστώ σε μεγαλύτερη αύξηση, σαν αυτή που είχα την Πέμπτη... (μπας και γλιτώσω άγχος και τρυπήματα...και η μικροβιολόγος και ο γιατρος γλιτώσουν από το να φάνε τη βελόνα στο μάτι)!!! // δεν ξέρω γιατί, αλλά τα χω βάλει με τη μικροβιολόγο...και να πω ότι με πόνεσε..η κοπέλα είναι γλυκίτατη και πολύ αλαφροχέρα...αλλά δε θέλω ρε παιδί μου να την ξαναδω! Πώς να το κάνουμε??? :P

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Καλημερα βρε κοριτσια..αχ αυτο το bebe σου σε παιδευει καπως ε;;; @Farmakotriftena..Ευχομαι να περασει γρηγορα η ταλαιπωρια σου!

@Δήμητρα1988 μαζι δουλευουμε σημερα και αυριο βεβαια! 

@elenakii22 τι τυχερη εισαι που ξεκουραζεσαι στο κρεβατι σου..εστω κ οι 2 σας!

Αχ ειμαι πολυ κουρασμενη βρε κοριτσιαε αυτη τη δουλεια..καθε μερα κ χειροτερα..με χαροποιει βεβαια που σε λιγοτερο απο μηνα θα φυγω επιτελους!! αααα κ ο Μπεμπης καθε βραδυ πριν κοιμηθω με κλωτσαει χιχι! 

αχ εμενα δε με κλωτσαει ακομα!260 γραμμάρια μας ειπε οτι ειναι!ποτε ξεκινησαν οι κλωτσιες?

1 hour ago, Δήμητρα1988 είπε:

αν ερθει τωρα παει να πει οτι δεν προσπαθησατε καν αφου επαφες κοψατε νωρις!!τον επομενο μηνα μεχρι πιο αργα επαφες!!!μα ο γιατρος τελικα 22η μερα τι σ ειπε?τίποτα?ειχες κανει ωορρηξια?

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

173,5 συγκεκριμένα την Πέμπτη... Το λιγότερο 692 θελω τη Δευτέρα, αλλά ευελπιστώ σε μεγαλύτερη αύξηση, σαν αυτή που είχα την Πέμπτη... (μπας και γλιτώσω άγχος και τρυπήματα...και η μικροβιολόγος και ο γιατρος γλιτώσουν από το να φάνε τη βελόνα στο μάτι)!!! // δεν ξέρω γιατί, αλλά τα χω βάλει με τη μικροβιολόγο...και να πω ότι με πόνεσε..η κοπέλα είναι γλυκίτατη και πολύ αλαφροχέρα...αλλά δε θέλω ρε παιδί μου να την ξαναδω! Πώς να το κάνουμε??? :P

φανταζομαι την πρωτη μικροβιολογο εννοεις?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Η τελευταία που είχα κάνει εγώ ήταν 720 και πήγα για υπέρηχο ακριβώς μια βδομάδα μετά.  Κάνε υπομονή καλύτερα όσο πιο αργά γίνετε γιατί αν πας τώρα και δεις μόνο σάκο,  θα μας λες κάθε μέρα "κορίτσια ανησυχώ.... κορίτσια κάτι δεν πάει καλά..." κουράγιο φίλη μου!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 50 λεπτά , Nati85 είπε:

αν τα εχεις περασει καταλαβαινεις κ καλυτερα..εχω πτυχιο πιανου και πιο παλια ειχα δουλεψει πολυ με παιδια σε μαθηματα ή γκρουπ..οποτε σκεφτομαι να κανω και κανενα σεμιναριο αναλογο και θελω να παω σε κανενα παιδικο σταθμο νηπιαγωγειο ή κεντρα με δραστηριοτητες μουσικης.. αν εχω κ λιγη τυχη ευχομαι να τα καταφερω.

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

αχ εμενα δε με κλωτσαει ακομα!260 γραμμάρια μας ειπε οτι ειναι!ποτε ξεκινησαν οι κλωτσιες?

αν ερθει τωρα παει να πει οτι δεν προσπαθησατε καν αφου επαφες κοψατε νωρις!!τον επομενο μηνα μεχρι πιο αργα επαφες!!!μα ο γιατρος τελικα 22η μερα τι σ ειπε?τίποτα?ειχες κανει ωορρηξια?

φανταζομαι την πρωτη μικροβιολογο εννοεις?

ελενακι ηταν 212 παρακαλω χαχα..εχει μια βδομαδα που ξεκινησαν αυτα τα ωραια!!

@Farmakotriftena εσυ κοιμοσουν 18 ωρες;;;;;; πωπω!!!! η ωραια κοιμομενη!!

@anemoni1989 αντε να δουμε μια μεγαλη χοριακη πια!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

@anemoni1989 λογικά, απο τη στιγμή που θα αυξηθει κανονικά η χοριακη, θα ειναι παράλογο να σου πει να ξανακάνεις. Θα σου πει έλα πχ σε μια βδομάδα. Κι όσο έχεις κ συμπτώματα ολα καλα.

@Farmakotriftena κι εγω στις αρχές κοιμόμουν 12ωρο το βραδυ και μετα απο κανα 3ωρο, ενα 3ωρο για μεσημερι! Ο υπνος θρέφει τα παιδια χαχαχα

@Ani ani εγω δεν ανυπομονώ ακριβως να το δω. Νιώθω λες και ξερω πώς θα μοιάζει Χαχαχαχ ανυπομονώ να ειναι ολα καλα ομως! Παντως σκέφτομαι οτι σε λιγο καιρό θα εχουμε μωρό και ειναι τοοοοοσο περίεργο!!! Απίστευτο! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , MelinaFo είπε:

Πολυ ωραια βολτα!!

Εμενα αυτα τα διλληματα λυθηκαν μονα τους! Την μια μερα μ ανακοινωθηκε απολυση κ την επομενη ειχα θετικο τεστακι αν κ η δουλεια μ δεν εχει σωματικη κοπωση.

Ηθελες και εσυ να φυγεις? Εγω πριν το ανακοινωσω μου ειπαν ξερεις να ψαξεις να βρεις καπου αλλου γιατι εμεις εδω μαλλον θα κλεισουμε καποια στιγμη και κατι τετοια κουφα μου ελεγαν και εκεινη την στιγμη ημουν 3 μηνων και το ανακοινωσα.και τους λεω κοιταξτε ειμαι εγκυος και δεν θα μπορεσω να βρω αλλου δουλεια αν κλεισετε οκ δεν με πειραζει θα συνεχισω μεχρι να παρω την αδεια μου 7 μηνων.δεν κλεισανε ποτε φυσικα και φυσικα δεν ξαναγυρισα αν και μετα μου ελεγαν ελα εστω και για λιγες ωρες.δεν ηθελα γιατι ειχα δωσει πολλα σ αυτη την δουλεια στα μεσα και στα εξω και πολλες ωρες εργασιας και δεν ακουσα εναν καλο λογο.επισης ηταν συγγενεις μου κοντινοι.ημουν χαζη που δεν ειχα παρει αδεια απο την αρχη να τους αφησω ξεκρεμαστους.ακου περιστατικο 7 μηνων λιγες μερες πριν την αδεια μου παντρευοταν ο αδερφος του αντρα μου επρεπε να ταξιδεψω με αεροπλανο παρασκευη και κυριακη γυρνουσαμε μεσημερακι και με εβαλε να δουλευω 6 το απογευμα με 11 το βραδυ.πηγα εγω η χαζη στις 6 και να πρεπει να κουβαλαω να γεμισω ενα μαγαζι με πραγματα γιατι ειχαν φυγει ολα το μεσημερι εγω ο μ@!*!@ας ε τα πηρα στο κρανιο πηρα τηλεφωνο οτι φευγω και εφυγα και δεν ξαναπατησα ποτε. Τα θυμηθηκα τωρα.δεν ξερω με πληγωσαν αυτοι οι ανθρωποι επειδη ηταν συγγενεις μου και το χω μεσα μου!! συγνωμη κοριτσι με τα κουλα μου σε ζαλισα!!

@Ani ani ααα πολυ ωραια ιδεα!ναι να προσπαθησεις να το κανεις μην το αφησεις το να κανεις δουλεια αυτο που αγαπας ειναι ευλογια! Και εμενα δεν ειναι αυτος ο κλαδος μου σε ξενοδοχεια ειναι στις κρατησεις αλλα εχω ενα θεμα με τις δουλειες δεν μπορω την αδικια και την υποκρισια και την κανω! Υπομονη υπομονη υπομονη και μετα τα κανω ολα χαλια!!χαχαχχαχα 

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Ηθελες και εσυ να φυγεις? Εγω πριν το ανακοινωσω μου ειπαν ξερεις να ψαξεις να βρεις καπου αλλου γιατι εμεις εδω μαλλον θα κλεισουμε καποια στιγμη και κατι τετοια κουφα μου ελεγαν και εκεινη την στιγμη ημουν 3 μηνων και το ανακοινωσα.και τους λεω κοιταξτε ειμαι εγκυος και δεν θα μπορεσω να βρω αλλου δουλεια αν κλεισετε οκ δεν με πειραζει θα συνεχισω μεχρι να παρω την αδεια μου 7 μηνων.δεν κλεισανε ποτε φυσικα και φυσικα δεν ξαναγυρισα αν και μετα μου ελεγαν ελα εστω και για λιγες ωρες.δεν ηθελα γιατι ειχα δωσει πολλα σ αυτη την δουλεια στα μεσα και στα εξω και πολλες ωρες εργασιας και δεν ακουσα εναν καλο λογο.επισης ηταν συγγενεις μου κοντινοι.ημουν χαζη που δεν ειχα παρει αδεια απο την αρχη να τους αφησω ξεκρεμαστους.ακου περιστατικο 7 μηνων λιγες μερες πριν την αδεια μου παντρευοταν ο αδερφος του αντρα μου επρεπε να ταξιδεψω με αεροπλανο παρασκευη και κυριακη γυρνουσαμε μεσημερακι και με εβαλε να δουλευω 6 το απογευμα με 11 το βραδυ.πηγα εγω η χαζη στις 6 και να πρεπει να κουβαλαω να γεμισω ενα μαγαζι με πραγματα γιατι ειχαν φυγει ολα το μεσημερι εγω ο μ@!*!@ας ε τα πηρα στο κρανιο πηρα τηλεφωνο οτι φευγω και εφυγα και δεν ξαναπατησα ποτε. Τα θυμηθηκα τωρα.δεν ξερω με πληγωσαν αυτοι οι ανθρωποι επειδη ηταν συγγενεις μου και το χω μεσα μου!! συγνωμη κοριτσι με τα κουλα μου σε ζαλισα!!

Το χειροτερο φιλη ηταν κ συγγενεις για φαντασου!!! 

Εγω περασα ενα χρονο μεγαλης πιεσης κ ουσιαστικα ειχα εναν πολεμο απο την συζυγο του ιδιοκτητη της εταιρειας. Οταν μ ειπαν οτι απολυομαι πηρα ολη την αδεια μ για να δω τι θα κανω με την εγκυμοσυνη δηλαδη να δω αρχικα αν ειμαι εγκυος κ μετα αν θα μπορουσα να μπλοκαρω την απολυση. Καταληξαμε οτι δεν αξιζει να εχεις τετοια κοντρα ειμασταν και πανευτυχεις λογω της εγκυμοσυνης! Ημουν τυχερη και στο γεγονος οτι δουλευα 8 χρονια οπου πηρα κ μια αξιοπρεπη αποζημιωση! Τωρα τεμπελιαζω χαχαχα 

Μην στεναχωριεσαι κανενας δεν αναγνωριζει την προσπαθεια σου στην δουλεια σπανια συναντας σοβαρους εργοδοτες!

Τωρα ειδα την υπογραφη σου! Ειχατε γενεθλια??? Να σου ζησει βρε νατι! Και συντομα το αδερφακι!!!

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Εγω περασα ενα χρονο μεγαλης πιεσης κ ουσιαστικα ειχα εναν πολεμο απο την συζυγο του ιδιοκτητη της εταιρειας. Οταν μ ειπαν οτι απολυομαι πηρα ολη την αδεια μ για να δω τι θα κανω με την εγκυμοσυνη δηλαδη να δω αρχικα αν ειμαι εγκυος κ μετα αν θα μπορουσα να μπλοκαρω την απολυση. Καταληξαμε οτι δεν αξιζει να εχεις τετοια κοντρα ειμασταν και πανευτυχεις λογω της εγκυμοσυνης! Ημουν τυχερη και στο γεγονος οτι δουλευα 8 χρονια οπου πηρα κ μια αξιοπρεπη αποζημιωση! Τωρα τεμπελιαζω χαχαχα 

Μην στεναχωριεσαι κανενας δεν αναγνωριζει την προσπαθεια σου στην δουλεια σπανια συναντας σοβαρους εργοδοτες!

Ναι εχεις δικιο αλλα ακομα το εχω μεσα μου στις αλλες δουλειες δεν με πειραξε εφευγα χαλαρα αν και λαθος μου πιστευω ειχα μια πολυ καλη ευκαιρια και επρεπε να μεινω αλλα που μυαλα τοτε!!

Ρε παιδι μου τι προβλημα εχουν και δημιουργουν θεματα!τουλαχιστον πηρες και την αποζημιωση σου και χαλαρωνεις σπιτακι σου! Θα μεινεις εγκυουλα και θα απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ani ani ααα πολυ ωραια ιδεα!ναι να προσπαθησεις να το κανεις μην το αφησεις το να κανεις δουλεια αυτο που αγαπας ειναι ευλογια! Και εμενα δεν ειναι αυτος ο κλαδος μου σε ξενοδοχεια ειναι στις κρατησεις αλλα εχω ενα θεμα με τις δουλειες δεν μπορω την αδικια και την υποκρισια και την κανω! Υπομονη υπομονη υπομονη και μετα τα κανω ολα χαλια!!χαχαχχαχα 

απιστευτη η ιστορια σου..δυστυχως οι συγγενεις αποδεικνειονται οι χειροτεροι στις δουλειες..κ εδω σιγα χριστουγεννα πασχα σ/κ δουλεια κ ολα αυτα για 500 ευρω;; σιγα! τωρα δουλευεις στον κλαδο σου;

πρίν από 12 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τωρα ειδα την υπογραφη σου! Ειχατε γενεθλια??? Να σου ζησει βρε νατι! Και συντομα το αδερφακι!!!

τουλαχιστον πηρες την αποζημιωση! πολυ καλο αυτο!!!

πρίν από 33 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@anemoni1989 λογικά, απο τη στιγμή που θα αυξηθει κανονικά η χοριακη, θα ειναι παράλογο να σου πει να ξανακάνεις. Θα σου πει έλα πχ σε μια βδομάδα. Κι όσο έχεις κ συμπτώματα ολα καλα.

@Farmakotriftena κι εγω στις αρχές κοιμόμουν 12ωρο το βραδυ και μετα απο κανα 3ωρο, ενα 3ωρο για μεσημερι! Ο υπνος θρέφει τα παιδια χαχαχα

@Ani ani εγω δεν ανυπομονώ ακριβως να το δω. Νιώθω λες και ξερω πώς θα μοιάζει Χαχαχαχ ανυπομονώ να ειναι ολα καλα ομως! Παντως σκέφτομαι οτι σε λιγο καιρό θα εχουμε μωρό και ειναι τοοοοοσο περίεργο!!! Απίστευτο! 

χαχα ενταξει ωρες ωρες ανυπομονω αλλιως καλα ειναι κ στην κοιλιτσα μ δεν εχω παραπονο...οντως θα ειναι τοαο περιεργοοοοο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...