Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλα!!!

@Ani ani υπομονη κορίτσι μου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Άντε λιγο σου έμεινε! Μετα αναρρωτική; 

Τι καλαααα που σε κλωτσάει! Τελειο! Εγω βρίσκομαι σε ηρεμία εδω κ περίπου 5 μέρες και νιώθω ανασφάλεια! Φοβάμαι μην δεν παει κατι καλα! :Ρ

@Farmakotriftena κι εγω απο Αθηνα και θα γεννήσω,  πρώτα ο θεός, στο Μητέρα!

@anemoni1989 έτσι ήμουν κι εγω στην αρχή! Σερνομουν! Μετα την 9-10η εισαι πιο κουλ. Έλα ειναι για καλό! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Εγω βρίσκομαι σε ηρεμία εδω κ περίπου 5 μέρες και νιώθω ανασφάλεια! Φοβάμαι μην δεν παει κατι καλα! :Ρ

Όταν λες σε ηρεμία,  εννοείς ότι έχουν περάσει τα συμπτώματα; είσαι 15 εβδομάδων αν θυμάμαι καλά,  οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό!!!! Να χαίρεσαι και να λες "ευτυχώς Παναγία μου" αχαχαχ 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ανεμώνη ΑΜΆΝ!!! Εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! Και έλεγα πως αποκλείεται να υπάρχει κάποια χειρότερη από εμένα!! Είσαι με αναγούλες και όλα αυτά και ανησυχείς που νιώθεις σωματική κακουχια;;;

Που γέννας εσυ;;;;; 

@Ani ani εγώ στο Ρέα θα γεννήσω όπως και στην κόρη μου..

Αχαχαχχαχχαχαχχαχα βασικά τις 2 τελευταίες μερες, είμαι μια χαρα από αποψη στομαχιου!!! Που και που μια ενόχληση, αλλά όχι πολλά πολλά!!!! αχαχαχαχαχαχαχα Βασικά, νιώθω να πεινάω συνέχεια!!!! Αλλά αποφευγω το πολύ και βαρύ φαί γιατί μετά, αντί για την ευτυχία της πληρότητας του στομαχιού, αισθάνομαι τη δυστυχία του ανακατεμένου στομαχιού... Οπότε κάνω συχνά και ελαφριά σχετικά γευματάκια... Για να δούμε!!!!

Οσον αφορά την κακουχία, το να κοιμάμαι πολύ είναι εξαιρετικα ασυνηθιστο για μενα!!! Εχω μαθει να κανω πολλά πραγματα ασταμάτητα και ολη αυτή η ανεξηγητη κακουχια με σκοτωνει!!!! :P

Αν όλα πάνε καλά, θα γεννήσω και εγώ στο Ελενας, με τον κο Σούλο επίσης!!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Όταν λες σε ηρεμία,  εννοείς ότι έχουν περάσει τα συμπτώματα; είσαι 15 εβδομάδων αν θυμάμαι καλά,  οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό!!!! Να χαίρεσαι και να λες "ευτυχώς Παναγία μου" αχαχαχ 

Ναι αυτο εννοώ! Ειμαι πιο χαλαρή, πάω κ βόλτα, δε ζαλίζομαι κλπ! Έχεις δίκιο! Δόξα το θεό λέω!!! Απλά ειμαι κ λιγο τρελή, να μην αγχωθώ? Xaxax

Άντε και στα δικά σου (τα ήρεμα) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλα!!!

@Ani ani υπομονη κορίτσι μου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Άντε λιγο σου έμεινε! Μετα αναρρωτική; 

Τι καλαααα που σε κλωτσάει! Τελειο! Εγω βρίσκομαι σε ηρεμία εδω κ περίπου 5 μέρες και νιώθω ανασφάλεια! Φοβάμαι μην δεν παει κατι καλα! :Ρ

@Farmakotriftena κι εγω απο Αθηνα και θα γεννήσω,  πρώτα ο θεός, στο Μητέρα!

@anemoni1989 έτσι ήμουν κι εγω στην αρχή! Σερνομουν! Μετα την 9-10η εισαι πιο κουλ. Έλα ειναι για καλό! 

ναι κανω υπομονη..θα σταματησω με αναρρωτικη τελος Νοεμβρη το αργοτερο αφου μου το προτινε το αφεντικο..οποτε κανω αντιστροφη μετρηση! 

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχαχαχχαχχαχαχχαχα βασικά τις 2 τελευταίες μερες, είμαι μια χαρα από αποψη στομαχιου!!! Που και που μια ενόχληση, αλλά όχι πολλά πολλά!!!! αχαχαχαχαχαχαχα Βασικά, νιώθω να πεινάω συνέχεια!!!! Αλλά αποφευγω το πολύ και βαρύ φαί γιατί μετά, αντί για την ευτυχία της πληρότητας του στομαχιού, αισθάνομαι τη δυστυχία του ανακατεμένου στομαχιού... Οπότε κάνω συχνά και ελαφριά σχετικά γευματάκια... Για να δούμε!!!!

Οσον αφορά την κακουχία, το να κοιμάμαι πολύ είναι εξαιρετικα ασυνηθιστο για μενα!!! Εχω μαθει να κανω πολλά πραγματα ασταμάτητα και ολη αυτή η ανεξηγητη κακουχια με σκοτωνει!!!! :P

Θα κανουμε παρεα θα κανομε παρεα!!! ολο κ καπου θανσε πετυχω!! χαχα

@Farmakotriftena μια χαρα αφου εχεις κ την εμπειρια της πρωτης φορας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Θα κανουμε παρεα θα κανομε παρεα!!! ολο κ καπου θανσε πετυχω!! χαχα

@Farmakotriftena μια χαρα αφου εχεις κ την εμπειρια της πρωτης φορας

αχαχαχαχαχαχα φανταζεσαι???? στην αιθουσα αναμονης του Ελενας και να γραφουμε ταυτόχρονα στο parents!!! :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε?? εμενα εχει αρχισε και κατεβαινει σιγαααα σιγααα... αντε να δω πως θα παει

@Δήμητρα1988 αγαπη αν συνεχισει και δεν ερχεται ξανακανε ενα τεστακι μηπως εγινε καθυστερημενη συλληψη, μην απογοητευεσαι ομως και τωρα να μην εισαι σιγουρα θα το πετυχεις ;)

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , anemoni1989 είπε:

αχαχαχαχαχαχα φανταζεσαι???? στην αιθουσα αναμονης του Ελενας και να γραφουμε ταυτόχρονα στο parents!!! :P

χαχαχα φανταζεααι;; πολυ πλακα!!

@Nenitaki88 ετσι θα γεμισω μπαταριες κ υπνο για τα ξενυχτια του μπεμπακου!! ρε κοριτσια ανυπομονω να τον δω παντως..το εχετε παθει κ εσεις;;

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε @Ani ani ρε κοριτσι μου γλυκο τι ειναι αυτα που ανεβαζεις??? δειξε λιγο ελεος :P 

χαχα η @elenakii22 φταιει που μου εμαθε πως να ανεβαζω φωτο..χαχα..κριμα που εμφανιζεται η ακατανομαστη παντως

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε @Ani ani ρε κοριτσι μου γλυκο τι ειναι αυτα που ανεβαζεις??? δειξε λιγο ελεος :P 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγώ στην κόρη μου για να καταλάβεις,  κοιμόμουν 18 ώρες την ημέρα . Πήγαινα ένα 3ωρο τότε στη δουλειά και μετά κοιμόμουν.  Εδώ πάλι τι δεν θα έδινα να "υπεφερα" από υπνηλία.  Θα ήταν το καλύτερο βάσανο να κοιμάμαι αχαχαχ!

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Εγώ στην κόρη μου για να καταλάβεις,  κοιμόμουν 18 ώρες την ημέρα . Πήγαινα ένα 3ωρο τότε στη δουλειά και μετά κοιμόμουν.  Εδώ πάλι τι δεν θα έδινα να "υπεφερα" από υπνηλία.  Θα ήταν το καλύτερο βάσανο να κοιμάμαι αχαχαχ!

18 ωρες????????????????????/ ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!! αχαχαχαχαχχααχχααχαχα

και εγω ανησυχω που κλεινω 11ωρο συνολικά μεσημερι και βραδυ???? αχαχααχχαχχααχαχχα 

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

18 ωρες????????????????????/ ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!! αχαχαχαχαχχααχχααχαχα

και εγω ανησυχω που κλεινω 11ωρο συνολικά μεσημερι και βραδυ???? αχαχααχχαχχααχαχχα 

Ναι ξυπνούσα στο παρα 5 για να παω για δουλεια  (απο την υπνηλια μου εκανα του κοσμου τα λαθη που αντιλαμβάνεσαι σε τετοια δουλεια πόσο focus πρέπει να είσαι) έφευγα πήγαινα σπίτι έτρωγα κάθε μέρα 1 τοστ τπτ άλλο και κοιμοοοομουν σερί μέχρι την επόμενη μέρα για δουλειά  χαχαχαχαχαχαχα αλλά στιγμή δε γκρινιαξα.  Αφού όταν πέρασε αυτό  (κατά τον 5ο) ο άντρας μου, μου φαινόταν διαφορετικός.  Είχα να τον δω 5 μήνες  (κι ας ήμασταν στο ίδιο σπίτι)

Εντάξει τον έβλεπα οπότε πηγαίναμε στον γιατρό...

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι ξυπνούσα στο παρα 5 για να παω για δουλεια  (απο την υπνηλια μου εκανα του κοσμου τα λαθη που αντιλαμβάνεσαι σε τετοια δουλεια πόσο focus πρέπει να είσαι) έφευγα πήγαινα σπίτι έτρωγα κάθε μέρα 1 τοστ τπτ άλλο και κοιμοοοομουν σερί μέχρι την επόμενη μέρα για δουλειά  χαχαχαχαχαχαχα αλλά στιγμή δε γκρινιαξα.  Αφού όταν πέρασε αυτό  (κατά τον 5ο) ο άντρας μου, μου φαινόταν διαφορετικός.  Είχα να τον δω 5 μήνες  (κι ας ήμασταν στο ίδιο σπίτι)

Εντάξει τον έβλεπα οπότε πηγαίναμε στον γιατρό...

αχαχχαχχχαχχχαχα τον είδες με αλλα ματια!!!!! (πρησμένα από τον υπνο προφανως!!!!!) 

Ρε δεν γκρινιάζω, αλλά με ξενίζει όλο αυτό και σε συνδυασμό με τη χοριακη που το πάμε με το τσιγκέλι, έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!!Ελπίζω τη Δευτερα να ναι πάνω από 1000 και να μου πει να παω για υπέρυχο, γιατί αν μου πει και για άλλη χοριακη, ορκιζομαι να τον δαγκωσω και αυτόν και τη μικροβιολογο!!!!!  :mad: :mad: :mad: :mad:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...