Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αν σου προκαλεί ζάλη  (εμένα μου προκαλεί πολύ,  σαν μεθυσμένη γίνομαι) καλύτερα να το παίρνεις το βράδυ για να πέφτεις και τέζα για ύπνο.  Των 200mg παίρνεις;

Καλημέρα, των 100mg μου έδωσε αλλά θα περιμένω να δω αν θα ξαναεχω τπτ και μετά θα το ξεκινήσω γτ χθες και σήμερα είμαι καθαρή... 

@elenakii22 ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, KarMar84 είπε:

Καλημέρα, των 100mg μου έδωσε αλλά θα περιμένω να δω αν θα ξαναεχω τπτ και μετά θα το ξεκινήσω γτ χθες και σήμερα είμαι καθαρή... 

@elenakii22 ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση 

Καλύτερα νομιζω  να το παίρνεις μέχρι να σου πει ο γιατρός πότε να το σταματήσεις. Θέλει μια αγωγή ημερών για να βοηθήσει.  Δε δρα συμπτωματικά . 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν είναι ελαττωματικά τα clear blue. Και σε μένα το ίδιο έγινε και το αναγραφεινκαι στις οδηγίες ότι συμβαίνει αυτο. Γι'αυτό πάντα στα τεστ των φαρμακείων δίνουμε βάση στο αποτέλεσμα που θα βγει τα πρώτα  λεπτά και όχι μετά από ένα τέταρτο! Όσο για τις  φοβίες σου , σε καταλαβαίνω απολυτα. Κι εγώ τις είχα αλλά μετά από λίγες μέρες  (και αφού άρχισα να τα βλέπω όλα με τα συμπτώματα) σταμάτησα να σκέφτομαι αρνητικά.  Είναι το πρώτο σοκ και μέχρι να το συνειδητοποιησεις, ότι ναι,  είσαι έγκυος!!!!

Ξεχασα να πω οτι εκεινο το τεστ ηταν first step... Νομιζω self clear εκανε η @Δήμητρα1988

cO4Yp3.png

Κορίτσια Καλημέρα και χρόνια πολλά και από εμένα! Όσο για την ερώτησή  σου @alina80 τι θα κάνουμε σήμερα,  ααα εγώ πολύ ωραία!! Θα μείνω όλη μέρα στο κρεβάτι παρέα με τις αναγούλες και τους εμετούς μου,  όπως κάθε μέρα.  Αχαχα  φιλιά σε όλες. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Καλημέρα και χρόνια πολλά και από εμένα! Όσο για την ερώτησή  σου @alina80 τι θα κάνουμε σήμερα,  ααα εγώ πολύ ωραία!! Θα μείνω όλη μέρα στο κρεβάτι παρέα με τις αναγούλες και τους εμετούς μου,  όπως κάθε μέρα.  Αχαχα  φιλιά σε όλες. 

Κορίτσι καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου. Σκέψου όμως ότι όλα αυτά είναι της εγκυμοσύνης και σε λίγους μήνες θα κρατας το μωράκι σου αγκαλιά. Νομιζω είναι καλή παρηγοριά αυτό.

Μακάρι να ήμουν κι εγώ έγκυος κι ας μην έκανα τίποτα - όχι ότι θα κάνω τώρα. Φασίνα και χαρά! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 58 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλύτερα νομιζω  να το παίρνεις μέχρι να σου πει ο γιατρός πότε να το σταματήσεις. Θέλει μια αγωγή ημερών για να βοηθήσει.  Δε δρα συμπτωματικά . 

Καλημέρα! Συμφωνώ κ εγω  οτι πρέπει να το παρεις.βοηθαει πολύ.δεν ειναι φαρμακο που πρεπει να αποφευγεται στην εγκυμοσύνη.για να μην ξαναδεις καφε.πολλοι το δινουν κ προληπτικα ως βοηθητική ορμόνη.κ καλυτερα νομίζω απ το στομα σε αυτη τη φαση.αν σε πειραζουν τοτε ενδοκολπικα.Καλή εγκυμοσύνη να εχεις!!! Χαρηκα με τα νέα σου!

@Farmakotriftena υπομονή κ σε λίγες μερες θα εισαι μια χαρα! Ολα μια φαση ειναι!

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Συμφωνώ κ εγω  οτι πρέπει να το παρεις.βοηθαει πολύ.δεν ειναι φαρμακο που πρεπει να αποφευγεται στην εγκυμοσύνη.για να μην ξαναδεις καφε.πολλοι το δινουν κ προληπτικα ως βοηθητική ορμόνη.κ καλυτερα νομίζω απ το στομα σε αυτη τη φαση.αν σε πειραζουν τοτε ενδοκολπικα.Καλή εγκυμοσύνη να εχεις!!! Χαρηκα με τα νέα σου!

@Farmakotriftena υπομονή κ σε λίγες μερες θα εισαι μια χαρα! Ολα μια φαση ειναι!

Ευχαριστώ πολύ Ανδριαννη μου!!! Και στα δικά σου πολύ σύντομα εύχομαι!! 

Υ. Γ.  Οκ κορίτσια θα το ξεκινήσω σήμερα το βράδυ, ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Μακάρι Ανδριανή μου!! Σήμερα όμως πήρα σιρόπι.  Ξύπνησα χάλια.  Τέλος πάντων! 

@Ani ani που θα γεννήσεις; ποια άλλη έγκυος είναι από Αθήνα;; @anemoni1989 Αθηναία είσαι;

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , KarMar84 είπε:

Ευχαριστώ πολύ Ανδριαννη μου!!! Και στα δικά σου πολύ σύντομα εύχομαι!! 

Υ. Γ.  Οκ κορίτσια θα το ξεκινήσω σήμερα το βράδυ, ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! 

1 hour ago, alina80 είπε:

Κορίτσι καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου. Σκέψου όμως ότι όλα αυτά είναι της εγκυμοσύνης και σε λίγους μήνες θα κρατας το μωράκι σου αγκαλιά. Νομιζω είναι καλή παρηγοριά αυτό.

Μακάρι να ήμουν κι εγώ έγκυος κι ας μην έκανα τίποτα - όχι ότι θα κάνω τώρα. Φασίνα και χαρά! 

Καλημερα βρε κοριτσια..αχ αυτο το bebe σου σε παιδευει καπως ε;;; @Farmakotriftena..Ευχομαι να περασει γρηγορα η ταλαιπωρια σου!

@Δήμητρα1988 μαζι δουλευουμε σημερα και αυριο βεβαια! 

@elenakii22 τι τυχερη εισαι που ξεκουραζεσαι στο κρεβατι σου..εστω κ οι 2 σας!

Αχ ειμαι πολυ κουρασμενη βρε κοριτσιαε αυτη τη δουλεια..καθε μερα κ χειροτερα..με χαροποιει βεβαια που σε λιγοτερο απο μηνα θα φυγω επιτελους!! αααα κ ο Μπεμπης καθε βραδυ πριν κοιμηθω με κλωτσαει χιχι! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Καλημερα βρε κοριτσια..αχ αυτο το bebe σου σε παιδευει καπως ε;;; @Farmakotriftena..Ευχομαι να περασει γρηγορα η ταλαιπωρια σου!

@Δήμητρα1988 μαζι δουλευουμε σημερα και αυριο βεβαια! 

@elenakii22 τι τυχερη εισαι που ξεκουραζεσαι στο κρεβατι σου..εστω κ οι 2 σας!

Αχ ειμαι πολυ κουρασμενη βρε κοριτσιαε αυτη τη δουλεια..καθε μερα κ χειροτερα..με χαροποιει βεβαια που σε λιγοτερο απο μηνα θα φυγω επιτελους!! αααα κ ο Μπεμπης καθε βραδυ πριν κοιμηθω με κλωτσαει χιχι! 

ειναι βλακεια να δουλευεις ενω ολοι οι φιλοι σου καθονται...τι να κανουμε ομως αυτα εχει η ζωη! υπομονη!!!

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μακάρι Ανδριανή μου!! Σήμερα όμως πήρα σιρόπι.  Ξύπνησα χάλια.  Τέλος πάντων! 

@Ani ani που θα γεννήσεις; ποια άλλη έγκυος είναι από Αθήνα;; @anemoni1989 Αθηναία είσαι;

Στο Ελενα..με τον γιατρο Σουλο για την ακριβεια..εσυ; εχεις σκεφτει;;

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

ειναι βλακεια να δουλευεις ενω ολοι οι φιλοι σου καθονται...τι να κανουμε ομως αυτα εχει η ζωη! υπομονη!!!

ναι το ξερω...ειδικα οταν θα επρεπε να εχω εγω ρεπο σημερα κ μου το παιρνουν απο εκδικηση..γκκρρρρρ....δεν πειραζει ομως τελευταια χρονια ειναι δεν θα ξαναγυρισω εδω οποτε...

@Farmakotriftena ναι, Αθηνα είμαι και γω!!! 

@Ani ani υπομονή... Βασικά, απορώ πως αντέχεις όρθια... Εγώ χθες έτσα μία ωρίτσα περίπου όρθια (ίσως και λιγότερο) και η κοιλιά μου και τα πόδια μου με πέθαναν... Δεν ξέρω τι έχω πάθει βρε κορίτσια... Δικαιολογείται αυτή η κατατονία λόγω εγκυμοσύνης??? Ή να ανησυχήσω ότι κάτι πάει στραβά???

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Ani ani υπομονή... Βασικά, απορώ πως αντέχεις όρθια... Εγώ χθες έτσα μία ωρίτσα περίπου όρθια (ίσως και λιγότερο) και η κοιλιά μου και τα πόδια μου με πέθαναν... Δεν ξέρω τι έχω πάθει βρε κορίτσια... Δικαιολογείται αυτή η κατατονία λόγω εγκυμοσύνης??? Ή να ανησυχήσω ότι κάτι πάει στραβά???

οχι αγαπη δικαιολογειται απολυτα..και εγω τωρα που δεν εχει δουλεια συνεχεια καθομαι..αισθανομαι σαν κατι ηλικιωμενες που κανουν 5 πραγματα κ ξαφνικα πεφτουν οι μπαταριες..βασικα χειροτερα κ απο αυτες χαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ανεμώνη ΑΜΆΝ!!! Εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!! Και έλεγα πως αποκλείεται να υπάρχει κάποια χειρότερη από εμένα!! Είσαι με αναγούλες και όλα αυτά και ανησυχείς που νιώθεις σωματική κακουχια;;;

Που γέννας εσυ;;;;; 

@Ani ani εγώ στο Ρέα θα γεννήσω όπως και στην κόρη μου..

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...