Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@alina80 εγω δουλευω μεχρι τις 5 περιπου οποτε ισως για καφεδακι το απογευμα να παμε! εσυ τι θα κανεις??

@caramel_83 που εισαι εσυ?? σε εχασα!! τι εγινε? εσενα σου ηρθε??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα και χρονια πολλα!!!! ζητω η ελλας!!! :-D

κοριτσια ουτε σημερα μου εκανε την τιμη η περιοδος.... να επεσα τοσο εξω??? τι αλλο μπορει να συμβαινει??

Γκουντ μορνινγκ!!!! Περιμενε κανα δυο μερες και αν δεν ερθει μεχρι τη Δευτέρα εγω θα εκανα αλλο ενα τεστακι ή χοριακη... Νομιζω χοριακη για πιο εγκυρα αποτελεσματα... Μην τυχον και εγινε καμια καθυστερημενη συλληψη και σενα... 

Εμενα κοριτσια εμμονη μ χει γινει το θεμα... Σημερα ονειρευομουν πως ο γιατρος μ λεγε πως και να παει καλα η εγκυμοσυνη μετα απο 10 χρονια θα μαθω αν ηταν; πλα μια καθυστερημενη συλληψη και οχι χρωμοσωμικη ανωμαλια,  γιατι μπορει το παιδι να βγει με νοητικη υστερηση και αλλα προβληματα και να μην το καταλαβω... Αφου ξυπνησα φρικαρισμενη και σκεπτομενη μηπως οντως υπαρχει καποιο θεμα και πρεπει να κανω διακοπη κυησης... Οτι να ναι??? Οτι να ναι!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Just now, Vila είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα!

Όλο το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου ή ότι μου είχε έρθει περίοδος και ήμουν μέσα στο αίμα ή ότι έκανα τεστ και ήταν περίπλοκο και δεν μπορούσα να καταλάβω το αποτέλεσμα! Πως θα γίνει να αναισθητοποιηθω μέχρι την Τρίτη??

@Δήμητρα1988 τη δευτέρα μήπως να κάνεις άλλο ένα τέστ?

μωρε μηπως ειναι προφητικο το ονειρο σου?? για να δουμε!!!!! να αναισθητοποιηθεις δε νομιζω να μπορεσεισ μονο αν γεμισεισ τιε μερες σου να ξεχαστεισ!!!

μπορει να ξανακανω τεστ μηπως και ανηκω στο 1% που αγορασε προβληματικο τεστ! χαχααχαχαχ

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Γκουντ μορνινγκ!!!! Περιμενε κανα δυο μερες και αν δεν ερθει μεχρι τη Δευτέρα εγω θα εκανα αλλο ενα τεστακι ή χοριακη... Νομιζω χοριακη για πιο εγκυρα αποτελεσματα... Μην τυχον και εγινε καμια καθυστερημενη συλληψη και σενα... 

Εμενα κοριτσια εμμονη μ χει γινει το θεμα... Σημερα ονειρευομουν πως ο γιατρος μ λεγε πως και να παει καλα η εγκυμοσυνη μετα απο 10 χρονια θα μαθω αν ηταν; πλα μια καθυστερημενη συλληψη και οχι χρωμοσωμικη ανωμαλια,  γιατι μπορει το παιδι να βγει με νοητικη υστερηση και αλλα προβληματα και να μην το καταλαβω... Αφου ξυπνησα φρικαρισμενη και σκεπτομενη μηπως οντως υπαρχει καποιο θεμα και πρεπει να κανω διακοπη κυησης... Οτι να ναι??? Οτι να ναι!!! 

οτι να ναι ναι!!!  ολα καλα ειναι απλα ισως εχεισ αγχωθει λιγακι!!!  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

@alina80 εγω δουλευω μεχρι τις 5 περιπου οποτε ισως για καφεδακι το απογευμα να παμε! εσυ τι θα κανεις??

@caramel_83 που εισαι εσυ?? σε εχασα!! τι εγινε? εσενα σου ηρθε??

Αχ Δημητρούλα μου, είσαι από εκείνους που δουλεύουν σήμερα ε; Υπομονή. Και να πας για καφεδάκι μετά. Συμφωνώ να κάνεις άλλο ένα τεστακι αυριο. Μπορεί να έκανες πιο αργά ωορρηξία. Έχω και το παράδειγμα μιας φίλης που της βγήκε αρνητικό το τεστ. Καμία βδομάδα μετά κάνει χοριακή και ήταν έγκυος 6 εβδομάδων. Δηλαδή δεν της είχε δείξει το τεστ με μια βδομάδα καθυστέρηση. Δεν το λέω για να σε ξεσήκωσω. Αλλά και να πάρεις το γιατρό θα σου πρώτα χοριακή για να αποκλείσει την πιθανότητα εγκυμοσύνης. 

Εγώ προς το παρόν φασίνα έχει το πρόγραμμα. Λέω μήπως στρώσω και το χαλί στο σαλόνι. Θα δείξει. 

@anemoni1989 το άγχος και η ανησυχία είναι η αιτία του ονείρου. Καλό θα ήταν όσο μπορείς να χαλαρώσεις λίγο...έχεις 9 μήνες μπροστά σου. 

@Vila μου και εσένα από την έννοια ήταν το όνειρο. Μη δίνεις σημασία. Άλλωστε ότι έχει γίνει έχει γίνει. Προσπάθησε να κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο. Γιατί έκανα εγώ κουλουράκια χτες; Αν δεις πόσο μικρά τα έκανα...σαν αυτά τα παιδικά δημητριακά..πώς τα λένε;

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μωρε μηπως ειναι προφητικο το ονειρο σου?? για να δουμε!!!!! να αναισθητοποιηθεις δε νομιζω να μπορεσεισ μονο αν γεμισεισ τιε μερες σου να ξεχαστεισ!!!

μπορει να ξανακανω τεστ μηπως και ανηκω στο 1% που αγορασε προβληματικο τεστ! χαχααχαχαχ

οτι να ναι ναι!!!  ολα καλα ειναι απλα ισως εχεισ αγχωθει λιγακι!!!  

Αναφορικα με τα προβλημετικα τεστ,  εγω την πρωτη φορα που εκανα (οχι αυτη που ισχυει εγκυμοσυνη) ,  εδειξε θετικο και μετα απο λιγο εσβησε!!!! Οποτε,  ναι,  υπαρχουν ελαττωματικα τεστ

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω τωρα κατι αλλο....22η μερα του κλυκλου ειχα παει στη γυναικολογο μου αν εβλεπε κατι π[εριεργο δε θα μου το ελεγε?? πχ αν δεν ειχε γινει ωορηξια ασ πουμε αφου ξερει οτι προσπαθω... 

και πιστευω οτι και καθηστερημενη συλληψη να εγινε το τεστ στιν 34 μερα θα το εδειχνε γτ εγω επαφες σταματησα την 16 μερα...

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αχ Δημητρούλα μου, είσαι από εκείνους που δουλεύουν σήμερα ε; Υπομονή. Και να πας για καφεδάκι μετά. Συμφωνώ να κάνεις άλλο ένα τεστακι αυριο. Μπορεί να έκανες πιο αργά ωορρηξία. Έχω και το παράδειγμα μιας φίλης που της βγήκε αρνητικό το τεστ. Καμία βδομάδα μετά κάνει χοριακή και ήταν έγκυος 6 εβδομάδων. Δηλαδή δεν της είχε δείξει το τεστ με μια βδομάδα καθυστέρηση. Δεν το λέω για να σε ξεσήκωσω. Αλλά και να πάρεις το γιατρό θα σου πρώτα χοριακή για να αποκλείσει την πιθανότητα εγκυμοσύνης. 

Εγώ προς το παρόν φασίνα έχει το πρόγραμμα. Λέω μήπως στρώσω και το χαλί στο σαλόνι. Θα δείξει. 

@anemoni1989 το άγχος και η ανησυχία είναι η αιτία του ονείρου. Καλό θα ήταν όσο μπορείς να χαλαρώσεις λίγο...έχεις 9 μήνες μπροστά σου. 

Αστα να πανε!! Ευτυχωε δεν πιστεύω στα ονειρα,  αλλιως μεσα σ αγχος θα ημουν!!! Και εγω κοριτσια δουλειες θα καν  σημερα και μαλλον κανα καφεδακι τ απογευμα που θα χουν τελειωσει οι παρελασεις και θα ναι ολα πιο χαλαρα!!! 

@alina80 για πες για τη φιλη σου! Εξελιχθηκε καλα η εγκυμοσυνη της με καθυστερημενη συλληψη??? Με ενδιαφερει το παραδειγμα... 

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

να ρωτησω τωρα κατι αλλο....22η μερα του κλυκλου ειχα παει στη γυναικολογο μου αν εβλεπε κατι π[εριεργο δε θα μου το ελεγε?? πχ αν δεν ειχε γινει ωορηξια ασ πουμε αφου ξερει οτι προσπαθω... 

και πιστευω οτι και καθηστερημενη συλληψη να εγινε το τεστ στιν 34 μερα θα το εδειχνε γτ εγω επαφες σταματησα την 16 μερα...

Οχι απαραιτητα... Αμα παρεις το σεναριο οτι συλληψη εγινε 4 μερες μετα και εμφύτευση μετα απο 12 μερες,  η χοριακη θα  αρχισε να αυξανει την 32η ή 33η ημερα... Αρα εισαι νωρις ακομα... 

cO4Yp3.png

Αστα να πανε!! Ευτυχωε δεν πιστεύω στα ονειρα,  αλλιως μεσα σ αγχος θα ημουν!!! Και εγω κοριτσια δουλειες θα καν  σημερα και μαλλον κανα καφεδακι τ απογευμα που θα χουν τελειωσει οι παρελασεις και θα ναι ολα πιο χαλαρα!!! 

@alina80 για πες για τη φιλη σου! Εξελιχθηκε καλα η εγκυμοσυνη της με καθυστερημενη συλληψη??? Με ενδιαφερει το παραδειγμα... 

Οχι απαραιτητα... Αμα παρεις το σεναριο οτι συλληψη εγινε 4 μερες μετα και εμφύτευση μετα απο 12 μερες,  η χοριακη θα  αρχισε να αυξανει την 32η ή 33η ημερα... Αρα εισαι νωρις ακομα... 

τι να πω δεν εχω ιδεα πραγματικα!  εγω ειδα αρνητικο και ειμαι σιγουρη πως δεν υπαρχει εγκυμοσυνη αλλα ξενερωνω μηπως υπαρχει προβλημα :( θα μου δωσουν παλι χαπια αντισυληπτικα ειμαι σιγουρη και δε θελω!!!!

Δεν νομίζω ότι ήταν καθυστερημένη σύλληψη. Επειδή έχει γενικά μεγάλους κύκλους δεν ήξερε πότε περίμενε και δεν υποψιάστηκε καν εγκυμοσύνη, καθως όλο το προηγούμενο διάστημα είχε μόνο μια επαφή. Κάθε πρωί νόμιζε θα της έρθει. Ο γιατρός της είπε κάνε τεστ. Βγαίνει αρνητικό. Μετά από μια βδομάδα τίποτα. Κάνε χοριακή της είπε ο γιατρός. Εκείνη πήγε σίγουρη οτι αποκλείεται. Βγαίνει θετική με νούμερα που έλεγαν 6 εβδομάδες. Σκέψου την επόμενη μέρα είδε και σάκο. Οπότε ήταν λάθος το τεστ, όχι καθυστερημένη σύλληψη. Το μωρό κοντεύει τα δύο τώρα και μας τρελαίνει με τα σκέρτσα του. 

Πάντως δεν βρίσκω λόγο να ανησυχείς για αυτό. Καθυστερημένη σύλληψη νομίζω εννοούν ότι απλώς η ωορρηξία έγινε αργότερα από το αναμενόμενο, άρα και η σύλληψη. Και για αυτό εντοπίζεται ασυμβατότητα σε σχέση με την τελευταία περίοδο που μετράνε τις εβδομάδες. Δεν είναι λογος ανησυχίας. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

τι να πω δεν εχω ιδεα πραγματικα!  εγω ειδα αρνητικο και ειμαι σιγουρη πως δεν υπαρχει εγκυμοσυνη αλλα ξενερωνω μηπως υπαρχει προβλημα :( θα μου δωσουν παλι χαπια αντισυληπτικα ειμαι σιγουρη και δε θελω!!!!

Μην στεναχωριεσαι κοπελα μ... Δεν ξερω τι κανουν σε τετοιες περιπτωσεις,  αλλα ειμαι σιγουρη πως αμα το συζητησεις με το γιατρο σου θα βρειτε εναν τροπο να φτιαξετε το οποιο θεμα (αν υπαρχει)  με μεθοδο που να σε ικανοποιει και να μην σε αγχωνει... Υπομονη... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Όχι δε νοσηλευτηκα..Δεν έκανα πολλού εμετούς.. πολλές ναυτιες Κ τέζα.. απλά ήμουν σε καταστολή με τα χάπια.. κυριολεκτικά..Καλά συνήθως δεν κρατάνε τόσο.. δε ξέρω αν είναι κληρονομικό γτ Κ η μαμά μ είχε πολλούς μήνες.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχασα κιλά.. Αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό.. Ντάξει.. Σ εύχομαι μέσα από τη καρδιά μ Ν τελειώσουν σύντομα..Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μ τωρΑ πχ σταμάτησαν στην αναμενόμενη εβδομάδα.. Αχ το μικρούλι σ.. ψυχή μ..Πως καταλαβαίνουν.. στεναχωριέται μωρέ..λίγη υπομονή.. Κ δεν θα θυμάται κανείς τίποτα! Καλή δύναμη σας εύχομαι!

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Άντε κοντοζυγωνει η μέρα εσένα!!! Με το καλό!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν νομίζω ότι ήταν καθυστερημένη σύλληψη. Επειδή έχει γενικά μεγάλους κύκλους δεν ήξερε πότε περίμενε και δεν υποψιάστηκε καν εγκυμοσύνη, καθως όλο το προηγούμενο διάστημα είχε μόνο μια επαφή. Κάθε πρωί νόμιζε θα της έρθει. Ο γιατρός της είπε κάνε τεστ. Βγαίνει αρνητικό. Μετά από μια βδομάδα τίποτα. Κάνε χοριακή της είπε ο γιατρός. Εκείνη πήγε σίγουρη οτι αποκλείεται. Βγαίνει θετική με νούμερα που έλεγαν 6 εβδομάδες. Σκέψου την επόμενη μέρα είδε και σάκο. Οπότε ήταν λάθος το τεστ, όχι καθυστερημένη σύλληψη. Το μωρό κοντεύει τα δύο τώρα και μας τρελαίνει με τα σκέρτσα του. 

Πάντως δεν βρίσκω λόγο να ανησυχείς για αυτό. Καθυστερημένη σύλληψη νομίζω εννοούν ότι απλώς η ωορρηξία έγινε αργότερα από το αναμενόμενο, άρα και η σύλληψη. Και για αυτό εντοπίζεται ασυμβατότητα σε σχέση με την τελευταία περίοδο που μετράνε τις εβδομάδες. Δεν είναι λογος ανησυχίας. 

Σε ευχαριστώ πολυ... Απλα καταλαβαινεις... Οταν κάτι ειναι τοσο αναποδο απο τα συνηθισμενα,  λες "γιατι να μην ηταν πιο απλα τα πράγματα?" Βεβαια δε θελω να μαι αχαριστη... Ξερω πως υπάρχουν τριγυρω μου πολυ πιο σημαντικα προβλήματα στον κοσμο και θα πρεπε να μαι ευτυχισμενη και μονο που ολα στη ζωη μου πανε πριμα και αν τυχει μια αναποδια,  συνεχιζουμε και προχωράμε... Αλλα οπως και να το κανεις,  μυαλο ειναι αυτο και "τρεχει"...  Απο τη μια ειμαι χαρουμενη και λεω στον εαυτο μου" χαλαρωσε,  εισαι εγκυος και ποτε δε θα σαι 1000% σιγουρη πως ολα θα πανε καλα",  αλλα απο την αλλη λεω "αμα ειναι να τελειωσει,  γιατι να μην τελειωνει μια και εξω και να ξεμπερδευω και πρεπει να το ψαχνω τοσο πολυ"...  Δεν ξερω... Ισως φταινε οι ορμονες... Ισως να μην ειμαι τελικα τοσο καλη για να γινω μαμα... Πφφφφ παρανοια και παραλογισμος σε ολο τους το μεγαλειο... 

(συγγνωμη κοριτσια,  ξερω εχετε τα δικα σας προβληματα και το τελευταίο που χρειαζεστε ειναι εμενα να σας πρηζω,  αλλα εχω την αναγκη να τα πω καπου)... 

cO4Yp3.png

11 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Ευχαριστώ!! Ένα χαπακι την ημέρα μου είπε... Η φαρμακοποιος μου είπε μετά το φαγητό, θα περιμένω και τις γνώμες των κοριτσιών... 

Αν σου προκαλεί ζάλη  (εμένα μου προκαλεί πολύ,  σαν μεθυσμένη γίνομαι) καλύτερα να το παίρνεις το βράδυ για να πέφτεις και τέζα για ύπνο.  Των 200mg παίρνεις;

yplDp3.png

καλημερα σε ολες!!!!ετοιμαζομαι κ εγω για βολτα!!ο συζυγος δουλευει!!

@anemoni1989 λογικο βρε κοριτσι να εχεις αγχος...τα ονειρα πολλες φορες δειχνουν τις ανησυχιες που εχουμε!θα πας δευτερα κ θα δεις πως ολα θα ειναι καλα!οσο για τα προβληματα που λες ο θειος μου μου εχει πει οτι του καθενός το προβλημα ειναι σημαντικο,δλδ ο γιος του τον ειχε παρει τηλ κλαιγοντας γτ χαθηκε το παιδικο που εβλεπε κ δεν ηξερε τι να κάνει κ μου ειπε δε μπορω να υποτιμησω το δικο του προβλημα γτ γιαυτον ειναι σημαντικο...ετσι σαφως ξερουμε οτι πρεπει να λεμε πρωτα ευχαριστω που ειμαστε καλα αλλα δεν υποβιβαζουμε κανενος το προβλημα!

1 hour ago, Δήμητρα1988 είπε:

να ξερεις μπορει εχθες να ηταν αρνητικο κ σμρ θετικο..εγω 3 μέρες πριν ειχα αρνητικο κ μια μερα πριν θετικο...οταν πηγες στο γιατρο δε σου ειπε αν εγινε ωορρηξια η οχι ακομα?

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Αναφορικα με τα προβλημετικα τεστ,  εγω την πρωτη φορα που εκανα (οχι αυτη που ισχυει εγκυμοσυνη) ,  εδειξε θετικο και μετα απο λιγο εσβησε!!!! Οποτε,  ναι,  υπαρχουν ελαττωματικα τεστ

Δεν είναι ελαττωματικά τα clear blue. Και σε μένα το ίδιο έγινε και το αναγραφεινκαι στις οδηγίες ότι συμβαίνει αυτο. Γι'αυτό πάντα στα τεστ των φαρμακείων δίνουμε βάση στο αποτέλεσμα που θα βγει τα πρώτα  λεπτά και όχι μετά από ένα τέταρτο! Όσο για τις  φοβίες σου , σε καταλαβαίνω απολυτα. Κι εγώ τις είχα αλλά μετά από λίγες μέρες  (και αφού άρχισα να τα βλέπω όλα με τα συμπτώματα) σταμάτησα να σκέφτομαι αρνητικά.  Είναι το πρώτο σοκ και μέχρι να το συνειδητοποιησεις, ότι ναι,  είσαι έγκυος!!!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...