Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Καλά θυμαμαι οτι δεν μας το ειπες ε; ατιμουτσικο! Εσυ ήσουν που δουλευες σε νησι το καλοκαίρι κ κατι ειχε συμβεί; κ τα καταφερες κ γρηγορα ε; τα λεμε αυτα για να παρουν θαρρος κ οι υπολοιπες.για πες για πες...

Ναι ναι εγώ είμαι, δεν δούλευα μόνο αλλά έμενα κιόλας σε νησί και έχουμε ακόμα ένα χρόνο αλλά εγώ τώρα θα ξαναπάω μετά το 3μηνο... Είχα βιοχημικες Ιούνιο και Αύγουστο και τώρα τα καταφέραμε :)

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχχαχαχα τοτε εγω καταλαβα αλλα!! Δικιο ειχες andrianni!

@KarMar84 ουτροτζεσταν λες?συνηθως  πρωι  βραδυ αλλα αναλογως ποσα σου ειπε ο γιατρος να βαζεις.το βραδυ μενει και περισσοτερο μεσα γιατι δεν σηκωνομαστε.μηπως τα πινεις?

Ναι ουτροτζεσταν, χάπι μου έδωσε και μου είπε να παίρνω 1 την ημέρα αλλά το πρωί παίρνω του θυροειδη γτ πήγε 3.82 και το μεσημέρι σίδηρο (δεν ξέρω αν επηρεάζει)... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , KarMar84 είπε:

Έλα Οριαννα μου, όλα καλά, μεγάλωσε ο σακος (1.3 εκ.) και είχε σπορακι μέσα και από βδομάδα θα πάω για την καρδούλα... Μου έδωσε προληπτικά γτ έχω πολλά υγρά τα οποία κάποιες φορές έχουν ελαφρώς ανοιχτό καφέ χρώμα... 

Μπράβο κοριτσι τέλεια...Με το καλό κ την καρδούλα. Δεν ξέρω να σου πω για την προγεστερονη γτ εγώ έκανα εξέταση κ ήταν καλή κ δεν μου έδωσε. Σου είπε πόσα χαπια τη μέρα; Πάρε τηλ να σου πει λεπτομέρειες αν δεν βγάλεις άκρη από τα κορίτσια.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Μπράβο κοριτσι τέλεια...Με το καλό κ την καρδούλα. Δεν ξέρω να σου πω για την προγεστερονη γτ εγώ έκανα εξέταση κ ήταν καλή κ δεν μου έδωσε. Σου είπε πόσα χαπια τη μέρα; Πάρε τηλ να σου πει λεπτομέρειες αν δεν βγάλεις άκρη από τα κορίτσια.

Ευχαριστώ!! Ένα χαπακι την ημέρα μου είπε... Η φαρμακοποιος μου είπε μετά το φαγητό, θα περιμένω και τις γνώμες των κοριτσιών... 

πρίν από 2 λεπτά , KarMar84 είπε:

Ναι ναι εγώ είμαι, δεν δούλευα μόνο αλλά έμενα κιόλας σε νησί και έχουμε ακόμα ένα χρόνο αλλά εγώ τώρα θα ξαναπάω μετά το 3μηνο... Είχα βιοχημικες Ιούνιο και Αύγουστο και τώρα τα καταφέραμε :)

Ναι ουτροτζεσταν, χάπι μου έδωσε και μου είπε να παίρνω 1 την ημέρα αλλά το πρωί παίρνω του θυροειδη γτ πήγε 3.82 και το μεσημέρι σίδηρο (δεν ξέρω αν επηρεάζει)... 

Δεν νομιζω να επηρεαζει αλλα αφου παιρνεις τα αλλα πρωι μεσημερι παρε το ουτροτζεσταν βραδυ ειδικα αν το βαζεις ενδοκολπικα καλυτερα βραδυ!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

θα τις αξιοποιησω τις μερες και εσυ το ιδιο θελω την Δευτερα να ποναει η μεση σου!!! Βουρρρ και μην ξεχασεις ανανα μετα!!!

Τα 2 κιλα ειναι ευκολα ναι ελπιζω να χασω κι αλλο εχω καιρο που τα εχω χασει.παντως μου λενε οτι σαν να εχω ξεπρηστει.προσπαθησε για γυμναστικη παντως θα σου κανει καλο!!

Ασε δεν προλαβα να παρω ανανα! Σιγουρα εχεις ξεπρηστει.αρχικα φευγουν τα υγρα.η κατακρατηση που λέμε.μετα ειναι το δυσκολο αλλα θελει επιμονη κ να μειωνεις τις ατασθαλειες.θα το προσπαθησω γιατι βοηθαει στην ψυχολογια

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , KarMar84 είπε:

Ευχαριστώ!! Ένα χαπακι την ημέρα μου είπε... Η φαρμακοποιος μου είπε μετά το φαγητό, θα περιμένω και τις γνώμες των κοριτσιών... 

Εγω δεν το επινα μην σε μπερδεψω μου ειχε πει η γιατρος εχει καποιες παρενεργιες αν το πινεις και ετσι το απεφυγα.αλλα για αρχη παρτο οπως σου ειπε η φαρμακοποιος και μετα ρωτησε τον γιατρο

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 26 λεπτά , andrianni είπε:

Δεν πειραζει που ηπιες.ουτε που πηρες σερβιετες.εχω κανει αυτη τη βλακεια κ εχω ξεμεινει πολλές φορές από αποψη!Αυτο που ειπες με πειραξε.να συνηθιζω στην ιδεα, κατι τετοιο...απερίγραπτο!

Με παρεξήγησες. Νομίζω είπα ότι ήπια τη μπύρα για να μην ξεσηκωνομαι από τόσο νωρίς. Γιατί ήταν όντως νωρίς και είχα όντως ξεσηκωθεί. Αλήθεια, δεν χάνω τις ελπίδες μου. Κάθε μήνα ελπίζω αλλιώς δεν θα προσπαθούσα. :-P

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Ασε δεν προλαβα να παρω ανανα! Σιγουρα εχεις ξεπρηστει.αρχικα φευγουν τα υγρα.η κατακρατηση που λέμε.μετα ειναι το δυσκολο αλλα θελει επιμονη κ να μειωνεις τις ατασθαλειες.θα το προσπαθησω γιατι βοηθαει στην ψυχολογια

Αχ τις μειωνω οσο γινεται.εφαγα ομως σοκολατα σημερα εχω παρει αυτη με την στεβια.εμενα το γυμναστηριο μου αρεσει με βοηθησε πολυ ψυχολογικα αν και με κουραζει αρκετα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Με παρεξήγησες. Νομίζω είπα ότι ήπια τη μπύρα για να μην ξεσηκωνομαι από τόσο νωρίς. Γιατί ήταν όντως νωρίς και είχα όντως ξεσηκωθεί. Αλήθεια, δεν χάνω τις ελπίδες μου. Κάθε μήνα ελπίζω αλλιώς δεν θα προσπαθούσα. :-P

Οκ τότε!αλλιως το εξελαβα εγώ! 

Κορίτσια ξαναμεγαλωσε το κατω μέρος του πίνακα κ αγχωνομαι.ελπιζω να αρχισουμε να ανεβαινουμε!

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Αχ τις μειωνω οσο γινεται.εφαγα ομως σοκολατα σημερα εχω παρει αυτη με την στεβια.εμενα το γυμναστηριο μου αρεσει με βοηθησε πολυ ψυχολογικα αν και με κουραζει αρκετα.

Για μια σοκολατα δεν πειραζει.εγω στην ποσοτητα τα χαλάω...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

4 μήνες?;?;????;? Ελπίζω μα μη πάθω το ίδιο!! Αχαχ! Ναι βομεξ μου έδωσε και αντιεμετικα υποθετα.  Προς το παρόν δεν έχω πάρει τπτ από αυτα. Έχω δει μια ελάχιστες διαφορά με ξυνο νερό Φλωρίνης.  Αλλά το βράδυ επιδεινώνεται ακόμα πιο πολύ. Χθες ήμουν στο τσακ να πάρω.  Έκανες νοσήλια καμία φορά μετά από όλα αυτά; Όσο για τη μικρή ασε.... είναι και ζωηρή πολύ, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ηρεμήσει σαν να καταλαβαίνει ότι είμαι χάλια.  Το καημένο με έχει δει να κανω εμετούς και να κλαίω κάθεται  εξω απο το μπάνιο και να με κοιτάει μισοκρυμμενη πίσω από τον τοίχο!

Όχι δε νοσηλευτηκα..Δεν έκανα πολλού εμετούς.. πολλές ναυτιες Κ τέζα.. απλά ήμουν σε καταστολή με τα χάπια.. κυριολεκτικά..Καλά συνήθως δεν κρατάνε τόσο.. δε ξέρω αν είναι κληρονομικό γτ Κ η μαμά μ είχε πολλούς μήνες.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχασα κιλά.. Αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό.. Ντάξει.. Σ εύχομαι μέσα από τη καρδιά μ Ν τελειώσουν σύντομα..Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μ τωρΑ πχ σταμάτησαν στην αναμενόμενη εβδομάδα.. Αχ το μικρούλι σ.. ψυχή μ..Πως καταλαβαίνουν.. στεναχωριέται μωρέ..λίγη υπομονή.. Κ δεν θα θυμάται κανείς τίποτα! Καλή δύναμη σας εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Σε ευχαριστωωωω! Καλά εκανες! Υγιεινα κ νοστιμα τα κουλουρακια! Απο αυτα μπορεις να φας περισσοτερα. Όσο για τα τεστακια δεν το βλέπω.αναμένουμε.Απο τη μία θες να μάθεις απο την αλλη ειναι η απογοητευση.Αφου τα ξερουμε κ εμεις.εγω πάντως δεν κρατιεμαι για καθυστερηση! Αντε να δουμε πολλά θετικά μαζεμένα.@vila μαζί σου.Δευτερα καλά ειναι να κανεις το πρώτο! Το ποσο το ευχομαστε δεν φανταζεσαι!

καλα εκανες κ εφτιαξες τα κουλουρακια σου! κ εγω θα φτιαξω αργοτερα..τα σοκολατακια σχεδον δεν τα αγγιζω για να μην ξεφυγω!..σχεδον..

2 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Γειά!! Εγώ βρίσκομαι στην πόλη μου και θα μείνω εδώ για κάποιο διάστημα γτ είμαι 5-6 εβδομάδων... Ναι χάπι! 

κοιταξε να δεις εγω τα πηρα στην αρχη απο το στομα κ τωρα κολπικα...απο οτι εχω καταλαβει δεν παιζει ρολο αν εχεις φαει η όχι...στο νοσοκομειο που μου τα εδιναν δεν μου ειπαν κατι για το φαγητό...στην αρχη τα πηρα απο το στομα γτ ειχα χαμηλω προγεστερονη...τωρα που τα ξαναπηρα γτ χρειάστηκαν τα πηρα κολπικα γτ μου ειπε ο γιατρος οτι εχω ηδη πολυ στο αιμα μου τωρα κ δε θα μου κανου  κατι,κ ετσι τα πηρα κολπικα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα!

Όλο το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου ή ότι μου είχε έρθει περίοδος και ήμουν μέσα στο αίμα ή ότι έκανα τεστ και ήταν περίπλοκο και δεν μπορούσα να καταλάβω το αποτέλεσμα! Πως θα γίνει να αναισθητοποιηθω μέχρι την Τρίτη??

@Δήμητρα1988 τη δευτέρα μήπως να κάνεις άλλο ένα τέστ?

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...