Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

Αναφερομαι σε προηγουμενο σχολιο με τη μπυρα.δε θελω τετοιες σκέψεις.τα περι ασυνειδητου που λέγαμε; 

Γεια! Που βρισκεσαι εσύ κ σε τι φάση; δεν θυμάμαι.χάπι εννοεις;

Ναι αλλά χτες στο σούπερ μάρκετ πήρα και μπύρα χωρίς αλκοόλ! Το σώζω; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Vila είπε:

Μμμμμμ πεντανόστιμα ακούγονται!! Θα τα δοκιμάσω σίγουρα!!

Εγώ αυτή τη φορά έβαλα τρία κουταλάκια κανέλλα και καθόλου γαρύφαλλο. Είναι πολύ ωραία και όχι πολύ γλυκά. Και με υλικά που συνήθως υπάρχουν στο σπίτι. 

Κι εγώ συνήθως γαρίφαλο δε χρησιμοποιώ, μου φαίνεται λίγο βαρύ. Ίσως αν βάλω ένα μείγμα που έχω για gingerbread που δίνει πολύ ωραίο άρωμα! Πωπω μου άνοιξε η όρεξη βραδιατικα!! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 15 λεπτά , andrianni είπε:

Αναφερομαι σε προηγουμενο σχολιο με τη μπυρα.δε θελω τετοιες σκέψεις.τα περι ασυνειδητου που λέγαμε; 

Γεια! Που βρισκεσαι εσύ κ σε τι φάση; δεν θυμάμαι.χάπι εννοεις;

Γειά!! Εγώ βρίσκομαι στην πόλη μου και θα μείνω εδώ για κάποιο διάστημα γτ είμαι 5-6 εβδομάδων... Ναι χάπι! 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι αλλά χτες στο σούπερ μάρκετ πήρα και μπύρα χωρίς αλκοόλ! Το σώζω; 

Α!μπυρα χωρις αλκοολ ηπιες; τότε υπέροχα!!!! Πωπω! Το αντίθετο ειχα καταλάβει!

Όντως τα διαβασα γρήγορα @Nati85 γιατι ηταν πολλα! Δηλ.θα ειμαστε κοντά; κοντευει η ωορ.σου; να σε ρωτησω μιας κ το σκεφτόμουν κ αυτό.εχασες κανενα κιλό αν δε γινομαι αδιακριτη.δε μπηκα στην ομαδα που κανατε! Θελω να χασω 2 κιλά κ δεν γινεται με τιποτα.πρεπει να παω γυμναστηριο αλλα τωρα δεν προλαβαινω

Α οχι.καλα καταλαβα με αλκοολ.καλά καταλαβα τελικά;

πρίν από 3 λεπτά , KarMar84 είπε:

Γειά!! Εγώ βρίσκομαι στην πόλη μου και θα μείνω εδώ για κάποιο διάστημα γτ είμαι 5-6 εβδομάδων... Ναι χάπι! 

Δεν μπορω να σε βοηθησω.περιμένεις να σου πει κάποια εγκυουλα! Μας το ειχες ανακοινωσει κ δεν το θυμαμαι; όλα καλά ετσι;

Just now, andrianni είπε:

Όντως τα διαβασα γρήγορα @Nati85 γιατι ηταν πολλα! Δηλ.θα ειμαστε κοντά; κοντευει η ωορ.σου; να σε ρωτησω μιας κ το σκεφτόμουν κ αυτό.εχασες κανενα κιλό αν δε γινομαι αδιακριτη.δε μπηκα στην ομαδα που κανατε! Θελω να χασω 2 κιλά κ δεν γινεται με τιποτα.πρεπει να παω γυμναστηριο αλλα τωρα δεν προλαβαινω

Αντε βρε σιγα που γινεσαι αδιακριτη δεν εχω καννενα κολλημα με τα κιλα μου!!Εχασα 2 κιλακια αλλα δεν κανω αυτη την διαιτα απλως τρωω λιγοτερο και ξεκινησα γυμναστηριο!!

Ωορρηξια ελπιζω να κανω σε λιγες μερες ειδα ενα τεστακι σημερα λιγο εντονο και εχω καποιες ενοχλησεις ελπιζω μην αργησει πολυ και να περιμενουμε μαζι μετα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , KarMar84 είπε:

Τι έγινε στο ραντεβού κορίτσι; Γτ θες να πάρεις; Έκανες εξέταση κ ήταν χαμηλή; 

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Δεν μπορω να σε βοηθησω.περιμένεις να σου πει κάποια εγκυουλα! Μας το ειχες ανακοινωσει κ δεν το θυμαμαι; όλα καλά ετσι;

Χαχα όχι, σωστά θυμάσαι... Ναι δόξα το Θεό όλα καλά προς το παρόν... 

Καλά καταλαβες. Ειπια μια μπύρα την Τετάρτη νομίζω. Χτες έλεγα ότι αγόρασα σερβιετες που ήταν και προσφορά και μετά πήρα και μπύρες χωρίς αλκοόλ. Όσο για την μπύρα που έχω πιει ήδη ε δεν πειράζει...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

Τι έγινε στο ραντεβού κορίτσι; Γτ θες να πάρεις; Έκανες εξέταση κ ήταν χαμηλή; 

Έλα Οριαννα μου, όλα καλά, μεγάλωσε ο σακος (1.3 εκ.) και είχε σπορακι μέσα και από βδομάδα θα πάω για την καρδούλα... Μου έδωσε προληπτικά γτ έχω πολλά υγρά τα οποία κάποιες φορές έχουν ελαφρώς ανοιχτό καφέ χρώμα... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , KarMar84 είπε:

Χαχα όχι, σωστά θυμάσαι... Ναι δόξα το Θεό όλα καλά προς το παρόν... 

Καλά θυμαμαι οτι δεν μας το ειπες ε; ατιμουτσικο! Εσυ ήσουν που δουλευες σε νησι το καλοκαίρι κ κατι ειχε συμβεί; κ τα καταφερες κ γρηγορα ε; τα λεμε αυτα για να παρουν θαρρος κ οι υπολοιπες.για πες για πες...

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλά καταλαβες. Ειπια μια μπύρα την Τετάρτη νομίζω. Χτες έλεγα ότι αγόρασα σερβιετες που ήταν και προσφορά και μετά πήρα και μπύρες χωρίς αλκοόλ. Όσο για την μπύρα που έχω πιει ήδη ε δεν πειράζει...

Χαχαχχαχαχα τοτε εγω καταλαβα αλλα!! Δικιο ειχες andrianni!

@KarMar84 ουτροτζεσταν λες?συνηθως  πρωι  βραδυ αλλα αναλογως ποσα σου ειπε ο γιατρος να βαζεις.το βραδυ μενει και περισσοτερο μεσα γιατι δεν σηκωνομαστε.μηπως τα πινεις?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν πειραζει που ηπιες.ουτε που πηρες σερβιετες.εχω κανει αυτη τη βλακεια κ εχω ξεμεινει πολλές φορές από αποψη!Αυτο που ειπες με πειραξε.να συνηθιζω στην ιδεα, κατι τετοιο...απερίγραπτο!

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Αντε βρε σιγα που γινεσαι αδιακριτη δεν εχω καννενα κολλημα με τα κιλα μου!!Εχασα 2 κιλακια αλλα δεν κανω αυτη την διαιτα απλως τρωω λιγοτερο και ξεκινησα γυμναστηριο!!

Ωορρηξια ελπιζω να κανω σε λιγες μερες ειδα ενα τεστακι σημερα λιγο εντονο και εχω καποιες ενοχλησεις ελπιζω μην αργησει πολυ και να περιμενουμε μαζι μετα!!

Κοντευεις τοτε.ας γινει οποτε θελει.για λιγες μέρες δεν τα χαλάμε.είδες εγω πόσο αργησα.ουτε να σε περιμενα δηλαδη! 

Μια χαρα.απλα δυσκολευει λίγο μετα τα 2.να συνεχίσεις! Αυτο πιστευω κ εγω.βλεπω οτι με τη διατροφη χάνω λίγο σε πόντους αλλά οταν ξεφύγω πάλι τα ίδια.θελει γυμναστική γιατι εχω κολλήσει εδω κ καιρο.

Καλή συνέχεια στις προσπάθειες κ τα ξαναλέμε! Εχουν ξεκινησει οι γονιμες να τις αξιοποιησεις απο σημερα!

Δεν πειραζει που ηπιες.ουτε που πηρες σερβιετες.εχω κανει αυτη τη βλακεια κ εχω ξεμεινει πολλές φορές από αποψη!Αυτο που ειπες με πειραξε.να συνηθιζω στην ιδεα, κατι τετοιο...απερίγραπτο!

Κοντευεις τοτε.ας γινει οποτε θελει.για λιγες μέρες δεν τα χαλάμε.είδες εγω πόσο αργησα.ουτε να σε περιμενα δηλαδη! 

Μια χαρα.απλα δυσκολευει λίγο μετα τα 2.να συνεχίσεις! Αυτο πιστευω κ εγω.βλεπω οτι με τη διατροφη χάνω λίγο σε πόντους αλλά οταν ξεφύγω πάλι τα ίδια.θελει γυμναστική γιατι εχω κολλήσει εδω κ καιρο.

Καλή συνέχεια στις προσπάθειες κ τα ξαναλέμε! Εχουν ξεκινησει οι γονιμες να τις αξιοποιησεις απο σημερα!

θα τις αξιοποιησω τις μερες και εσυ το ιδιο θελω την Δευτερα να ποναει η μεση σου!!! Βουρρρ και μην ξεχασεις ανανα μετα!!!

Τα 2 κιλα ειναι ευκολα ναι ελπιζω να χασω κι αλλο εχω καιρο που τα εχω χασει.παντως μου λενε οτι σαν να εχω ξεπρηστει.προσπαθησε για γυμναστικη παντως θα σου κανει καλο!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...