Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, anemoni1989 είπε:

@Δήμητρα1988 never mind κοριτσι μου!!!! Σεξακι φουλ και τον αλλο μηνα με υγεια!!!!! :):):) //κριμα παντως γιατι σε ηθελα για ταιρι!!!  :P

ε ενταξει μπορει να εχουμε ενα μηνα διαφορα χααχαχαχαχαχαχ  εννοειετε παω για τον επομενο!!!

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Οποτε νιωθεις εσυ! Ειμαστε σε αναμονη!!!!31 καλυτερα οσο αντεξεις!

Εμενα τωρα το απογευμα αρχισε να με ενοχλει η αριστερη ωοθηκη! Εχει κατι μηνες να με θυμηθει η αριστερη! 

Χαχαχαχα θα γινουμε ρεζιλι πανελλαδικως!

Γεια σ Ασια, προς θεου μην παρεξηγηθουμε λεμε οτι ειναι μια τροφη που βοηθα στην γονιμοτητα! Αν κανεις μια αναζητηση στο ιντερνετ θα δεις τα οφελη του μαζι φυσικα κ με πολλες αλλες τροφες!

Οπως καταλαβαινετε το θεμα του ανανα το χω παρει προσωπικα

Κορίτσια κοντεύω να διαβάσω τις 25 σελίδες!

Λοιπόν συγκεκριμένα ο ανανας βοηθάει στην ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ! Λόγω ενος συστατικού που έχει.γι αυτο τρώμε από τη μέρα της ωορ. Κ μετά για 5 μέτες κ στοπ. Αυτές τις πληροφορίες θα τις βρείτε μόνο αν κάνετε αναζήτηση στα αγγλικά!πολλές το κάνουν κ μετα από εξωσωμ. Έχει κ αλλες πληροφορίες.όπως ζεστά πόδια το βράδυ-δηλ.καλτσούλες κ.ά. που δεν τα θυμάμαι!

Ενδιαφέρουσα η πληροφορία για το σκ.θα την αξιοποιήσω μιας κ ειναι κ συνταγή γιατρού.@vila μεγαλώνει κ αναμένεται στο ΣΚ να σπάσει.πάω πάλι Δευτέρα για υπερηχο...

Καλό κ πονηρό ΣΚ σε όλες!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

1 hour ago, Δήμητρα1988 είπε:

ε ενταξει μπορει να εχουμε ενα μηνα διαφορα χααχαχαχαχαχαχ  εννοειετε παω για τον επομενο!!!

Και τον αλλο μηνα να πας παλι μαζι μπορει να μαστε!! Που ξερεις???  Μπορει αν οντως ειναι καθυστερημενη συλληψη η δικια μου να παω Ιουλη για γεννα!!!! :P

cO4Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Όλο το απόγευμα επλαθα κουλουράκια αλλα τι να μας πουν μπροστά στις φωτό που ανεβάζει η @Ani ani μας. Έχασα κανένα σημαντικό νέο; Ετοιμάζεται καμία για τεστακι; 

@andrianni βλέπω έρχεται καυτό σκ! Εύχομαι και τυχερό!

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Όλο το απόγευμα επλαθα κουλουράκια αλλα τι να μας πουν μπροστά στις φωτό που ανεβάζει η @Ani ani μας. Έχασα κανένα σημαντικό νέο; Ετοιμάζεται καμία για τεστακι; 

@andrianni βλέπω έρχεται καυτό σκ! Εύχομαι και τυχερό!

Σε ευχαριστωωωω! Καλά εκανες! Υγιεινα κ νοστιμα τα κουλουρακια! Απο αυτα μπορεις να φας περισσοτερα. Όσο για τα τεστακια δεν το βλέπω.αναμένουμε.Απο τη μία θες να μάθεις απο την αλλη ειναι η απογοητευση.Αφου τα ξερουμε κ εμεις.εγω πάντως δεν κρατιεμαι για καθυστερηση! Αντε να δουμε πολλά θετικά μαζεμένα.@vila μαζί σου.Δευτερα καλά ειναι να κανεις το πρώτο! Το ποσο το ευχομαστε δεν φανταζεσαι!

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Σε ευχαριστωωωω! Καλά εκανες! Υγιεινα κ νοστιμα τα κουλουρακια! Απο αυτα μπορεις να φας περισσοτερα. Όσο για τα τεστακια δεν το βλέπω.αναμένουμε.Απο τη μία θες να μάθεις απο την αλλη ειναι η απογοητευση.Αφου τα ξερουμε κ εμεις.εγω πάντως δεν κρατιεμαι για καθυστερηση! Αντε να δουμε πολλά θετικά μαζεμένα.@vila μαζί σου.Δευτερα καλά ειναι να κανεις το πρώτο! Το ποσο το ευχομαστε δεν φανταζεσαι!

Πολύ υγιεινά. Με λάδι και χωρίς αυγά. Και έτσι μικρά που τα έκανα μπορείς να φας όσα θέλεις. Τρεις ώρες επλαθα!

Εγώ μέχρι χτες δεν κρατιομουν για τεστακι. Τώρα μου πέρασε. Θα περιμένω τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη που είναι το αργότερο που περιμένω περίοδο. 

Διαφημίσεις

Αυτο εγραφα αλλα κολλησε.οτι κοντευεις κ εσυ.παλι καλά που το σκεφτεται κ μία.Τρίτη δηλαδή; πάντως απορω με σενα μερικές φορες πραγματικά.προιδεαζεις τον εαυτο σου αρνητικά κ δεν μου αρεσει.Ευχομαι καθυστερηση κ θετικο τεστακι κ αλλες αναφορες σε ανεπιθυμητες λέξεις δεν θελω!

@alina80 μου πάμε μαζί το τεστακι για Τρίτη πρωί??? Τα ζήλεψα τα κουλουράκια σου! Στείλε καμία συνταγή! Με χαλαρώνει η κουζίνα και ειδικά η ζαχαροπλαστική!

@andrianni μου τελείωσαν και τα like! ❤

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Αυτο εγραφα αλλα κολλησε.οτι κοντευεις κ εσυ.παλι καλά που το σκεφτεται κ μία.Τρίτη δηλαδή; πάντως απορω με σενα μερικές φορες πραγματικά.προιδεαζεις τον εαυτο σου αρνητικά κ δεν μου αρεσει.Ευχομαι καθυστερηση κ θετικο τεστακι κ αλλες αναφορες σε ανεπιθυμητες λέξεις δεν θελω!

Καλέ τι ανεπιθύμητο είπα; Μόνο ότι θα περιμένω μέχρι την Τρίτη (λογικά Κυριακή με Τρίτη το αργότερο είναι. Για αυτό είπα Τρίτη). Εγώ αρνητικά; Εγώ πάω κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τις πιθανότητες  και πάλι πιστεύω ότι θα έρθει. 

Just now, Vila είπε:

@alina80 μου πάμε μαζί το τεστακι για Τρίτη πρωί??? Τα ζήλεψα τα κουλουράκια σου! Στείλε καμία συνταγή! Με χαλαρώνει η κουζίνα και ειδικά η ζαχαροπλαστική!

Μαζί Τρίτη πρωί (αν δεν με προλάβει την Κυριακή η μάγισσούλα...). Τα κουλουράκια πανευκολα. 

Υλικά: ένα πότηρι ζάχαρη, 1 ποτήρι σπορελαιο, 1 ποτήρι φρέσκο. Χυμό πορτοκάλι, 2 κ.γ. κανέλα, 1 κ.γ. γαρυφαλλο, 1,5 κ.γ μπέικιν, 1 κ.γ. σόδα, αλεύρι όσο πάρει (περίπου κάνα κιλό). Ανακατεύεις ζάχαρη, λάδι, μπέικιν. Στο χυμό βάζεις τη σόδα να αφρισει και το προσθέτεις στα υπόλοιπα υλικά. Βάζεις και την κανέλλα και το γαρύφαλλο και σταδιακά το αλεύρι μέχρι να μην κολλάει η ζύμη. Αυτό είναι όλο. Ψήνεις στους 180 μέχρι να πάρουν χρώμα. 

• Μου αρέσει 1

Αναφερομαι σε προηγουμενο σχολιο με τη μπυρα.δε θελω τετοιες σκέψεις.τα περι ασυνειδητου που λέγαμε; 

πρίν από 13 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Απορία, την προγεστερονη πότε είναι καλύτερα να την παίρνουμε;

Γεια! Που βρισκεσαι εσύ κ σε τι φάση; δεν θυμάμαι.χάπι εννοεις;

@andrianni μου νομιζω ειχε πει η αλινα για μπυρα χωρις αλκοολ αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο σχολιο.διαβασες πολλες σελιδες μπορει να μπερδευτηκες.

Εγω ανυπομονω να βρω θετικο τεστακι που λες.κατι αρχισα να νιωθω σημερα για να δουμε!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...