Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Αυτο ακριβως η καταστροφη του σ.κ! Δεν βαριεσαι ομως μια ζωη την εχουμε αν δεν φαμε κιολας..και εγω παλια εκανα παρομοια δουλεια με σενα και εγκυος επισης, ετρωγα γλυκα αλλα η καρδια μου παντα ανηκε στο φαγητο!χαχαχχα

@MelinaFo φαε κοριτσι μου μια χαρα εισαι!

Όρεξη = υγεία! Σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα βέβαια 

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

self clear τα κοριστια ειπαν ειναι αξιοπιστο...

Δέν το έχω δουλέψει ποτέ αυτό το τεστ. Και δεν ξέρω.  Κρίμα πάντως.... εύχομαι ο επόμενος να είναι ο τυχερός σου!!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

self clear τα κοριστια ειπαν ειναι αξιοπιστο...

Αν συνεχισει η καθυστερηση σε κανα δυο μερες κανε ενα ακομα! Μηπως ηταν νωρις το σημερινο?

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Αν συνεχισει η καθυστερηση σε κανα δυο μερες κανε ενα ακομα! Μηπως ηταν νωρις το σημερινο?

34η μερα σημερα δεν ηταν νωρις νομιζω..... ε μεχρι κυριακη πιστευω να ερθει αλλιως κατι αλλο πιστευω παει λαυος...

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Elma86 αν αυτό είναι το όνομά σου , είσαι τυχερή! Έχεις πάρα πολύ ωραίο όνομα.  Το είχα διαβάσει αυτό το ονομα πριν χρόνια σε ένα βιβλίο και το είχα ερωτευτεί. Και οπότε έλεγα πόσο μου αρέσει,  μου λέγανε "σαν τις τσίχλες Χίου;" χαχα φαντάζομαι θα στο λένε και σε σένα!

Ελενη ειναι το ονομα απο μα αρχίζει το επιιθετο  και τα ένωσα!! Χαχα

πρίν από 22 λεπτά , MelinaFo είπε:

Φαε κοριτσι! Τα καις εσυ στα γυμναστηρια!!!! Αλιμονο σε μενα. Τωρα τελικα αναμενουμε @alina80 @marillia @Elma86 ?????

Και @Vila. Την αλλη βδομαδα βεβαια ειμαστε και εγω χωρις πολλες ελπιδες

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Elma86 είπε:

Ελενη ειναι το ονομα απο μα αρχίζει το επιιθετο  και τα ένωσα!! Χαχα

Και @Vila. Την αλλη βδομαδα βεβαια ειμαστε και εγω χωρις πολλες ελπιδες

Την @Vila

για καποιο ανεξηγητο λογο την εχω ηδη εγκυο φτου φτου να μην την ματιασω!!! Αντε κοριτσια μ θετικα τεστακια για ολες!!!!!

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Την καλή μου την κουβέντα είχατε και για κάποιο ανεξήγητο λόγο λέω ας μπω να πω μια καλησπέρα στά κορίτσια!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανένα τρανταχτό σύμπτωμα ούτε εγκυμοσύνης ούτε περιόδου!! 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Vila είπε:

Την καλή μου την κουβέντα είχατε και για κάποιο ανεξήγητο λόγο λέω ας μπω να πω μια καλησπέρα στά κορίτσια!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανένα τρανταχτό σύμπτωμα ούτε εγκυμοσύνης ούτε περιόδου!! 

Υπεροχα! Και ποτε κανουμε τεστακι??? Κυριακη???

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

εγω θελω απλα να απαντησω στον ανανα λεγοντας πως ειμαι σε καινουργιουςπειρασμους στη δουλεια..διοτι μας ηρθαν και τε χριστουγεννιατικα σοκολατακια..ιδου!

302xqpy.jpg

οταν ερθω αθηνα θελω διεύθυνση του ζαχαροπλαστειου!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,εύχομαι σε όλες σας να έχετε σύντομα ευχάριστα νέα!!διάβασα που λέτε για τον ανανά...σε τι ακριβώς βοηθάει και τον έχετε κάνει "Θεό"(αν κατάλαβα καλά)?πείτε και σε μένα καλέ που είμαι στις προσπάθειες...

πρίν από 7 λεπτά , Vila είπε:

15/10 του μήνα είχα το θετικό τεστακι +15 μέρες πάμε 30/10..να το κάνω 30 ή 31??

Οποτε νιωθεις εσυ! Ειμαστε σε αναμονη!!!!31 καλυτερα οσο αντεξεις!

Εμενα τωρα το απογευμα αρχισε να με ενοχλει η αριστερη ωοθηκη! Εχει κατι μηνες να με θυμηθει η αριστερη! 

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,εύχομαι σε όλες σας να έχετε σύντομα ευχάριστα νέα!!διάβασα που λέτε για τον ανανά...σε τι ακριβώς βοηθάει και τον έχετε κάνει "Θεό"(αν κατάλαβα καλά)?πείτε και σε μένα καλέ που είμαι στις προσπάθειες...

Χαχαχαχα θα γινουμε ρεζιλι πανελλαδικως!

Γεια σ Ασια, προς θεου μην παρεξηγηθουμε λεμε οτι ειναι μια τροφη που βοηθα στην γονιμοτητα! Αν κανεις μια αναζητηση στο ιντερνετ θα δεις τα οφελη του μαζι φυσικα κ με πολλες αλλες τροφες!

Οπως καταλαβαινετε το θεμα του ανανα το χω παρει προσωπικα

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Οποτε νιωθεις εσυ! Ειμαστε σε αναμονη!!!!31 καλυτερα οσο αντεξεις!

Εμενα τωρα το απογευμα αρχισε να με ενοχλει η αριστερη ωοθηκη! Εχει κατι μηνες να με θυμηθει η αριστερη! 

Έχω 2 τεστακια σπίτι.. αν δεν αντέξω μέχρι 31 θα κάνω το ένα την δευτέρα και το άλλο Τετάρτη.

Εγώ ποτέ δε νιώθω την ωορρηξία μου, ούτε σε ποια μεριά γίνεται ούτε τίποτα! Χαχαχαχα εσένα σου στέλνει σήματα τουλάχιστον!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...