Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γενικα δεν ειναι καλο να ανεβαζουμε φωτογραφιες απο γλυκα κ φαγητα. Γτ μετα θα ανεβαζω φωτο απο την κοιλια μ και θα νομιζεται οτι εχω διδυμα στον 7ο μηνα!

• Μου αρέσει 3

tpnxp3.png

πρίν από 8 λεπτά , noni90 είπε:

@Ani ani ο καλος ο μύλος όλα τα αλέθει!

Ετσι ολα με μετρο κοριτσια και θα ειστε κορμαρες!

πρίν από 14 λεπτά , MelinaFo είπε:

Γενικα δεν ειναι καλο να ανεβαζουμε φωτογραφιες απο γλυκα κ φαγητα. Γτ μετα θα ανεβαζω φωτο απο την κοιλια μ και θα νομιζεται οτι εχω διδυμα στον 7ο μηνα!

μμμμ...καλα θα σταματησω..; ας γυρισουμε στον αρχικο μας στοχο..αντε να δουμε κανα καινουργιο θετικο τεστακι!

πρίν από 14 λεπτά , Ani ani είπε:

Ετσι ολα με μετρο κοριτσια και θα ειστε κορμαρες!

μμμμ...καλα θα σταματησω..; ας γυρισουμε στον αρχικο μας στοχο..αντε να δουμε κανα καινουργιο θετικο τεστακι!

Ναι ρε σεις τι γινεται σαν μπλοκαρισμενες μας κοβω! Εχετε καμια γιαγια μαμα που ξεματιαζει! Πρεπει να γινει κατι δραστικο! 

tpnxp3.png

πρίν από 43 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εμ πηγαν κ καναν την κινοα υπετροφη! Αν ηταν τα πιτογυρα θα ειχαμε απο 5 παιδια η καθεμια! Οχι ανανα πεντε μερες μονο! Χαχαχαχ επισης μπορειτε να πινετε virgin pina colada! Αυτο παει στην @Farmakotriftena που ζητουσε χυμο ανανα με τα κεκακι!

Να έρθει η μέρα που θα θέλω να φάω ένα πιτόγυρο...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Να έρθει η μέρα που θα θέλω να φάω ένα πιτόγυρο...

Τι περνας κ συ βρε κοριτσι μ! Ευχομαι εκει στο τριμηνο που λενε να σταματησει αυτο το βασανο και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

@Ani ani και τωρα που τα ειδα θα φαω σοκολατα ε δεν γινεται να την στερηθω!!

Επισης @MelinaFo και @noni90  αυριο το βραδυ θα φαμε σουβλακια οπωσδηποτε ασε που για μενα σουπερ φουντ ειναι!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Επισης @MelinaFo και @noni90  αυριο το βραδυ θα φαμε σουβλακια οπωσδηποτε ασε που για μενα σουπερ φουντ ειναι!

ξεκινησε η καταστροφη του σκ ε;; κ εμεις λεμε να παμε σε ινδικο σημερα..δοκιμασμενο βεβαια..μην τρεχουμε σε τετοια κατασταση χαχα

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Φαε κοριτσι! Τα καις εσυ στα γυμναστηρια!!!! Αλιμονο σε μενα. Τωρα τελικα αναμενουμε @alina80 @marillia @Elma86 ?????

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Με τη @Δήμητρα1988 τι εγινε;

η περιοδος δεν ηρθε ακομη...τα δεκατα και το πονακια συνεχιζονται ομως το τεστ βγηκε αρνητικο.... :(  δε πετηχα ωορηξια μαλλον! παμε αυτο τον μηνα δυνατα και περιμενουμε τις επομενες! 

@Elma86 αν αυτό είναι το όνομά σου , είσαι τυχερή! Έχεις πάρα πολύ ωραίο όνομα.  Το είχα διαβάσει αυτό το ονομα πριν χρόνια σε ένα βιβλίο και το είχα ερωτευτεί. Και οπότε έλεγα πόσο μου αρέσει,  μου λέγανε "σαν τις τσίχλες Χίου;" χαχα φαντάζομαι θα στο λένε και σε σένα!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

ξεκινησε η καταστροφη του σκ ε;; κ εμεις λεμε να παμε σε ινδικο σημερα..δοκιμασμενο βεβαια..μην τρεχουμε σε τετοια κατασταση χαχα

Αυτο ακριβως η καταστροφη του σ.κ! Δεν βαριεσαι ομως μια ζωη την εχουμε αν δεν φαμε κιολας..και εγω παλια εκανα παρομοια δουλεια με σενα και εγκυος επισης, ετρωγα γλυκα αλλα η καρδια μου παντα ανηκε στο φαγητο!χαχαχχα

@MelinaFo φαε κοριτσι μου μια χαρα εισαι!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

η περιοδος δεν ηρθε ακομη...τα δεκατα και το πονακια συνεχιζονται ομως το τεστ βγηκε αρνητικο.... :(  δε πετηχα ωορηξια μαλλον! παμε αυτο τον μηνα δυνατα και περιμενουμε τις επομενες! 

Ποιο τεστ εκανες; 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...