Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ani ani είπε:

οπως αισθανεσαι εσυ καλυτερα κοριτσι μ. Παμε χαλαρα λοιπον στον επομενο!  

αυτον τον μηνα νομιζω ειμασατν χαλαρα.....τωρα θα τον κυνηγαω καθε μερα!!!! αχαχαχαχαχ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

αυτον τον μηνα νομιζω ειμασατν χαλαρα.....τωρα θα τον κυνηγαω καθε μερα!!!! αχαχαχαχαχ 

χαχαχα παρτυ στο σπιτι! Καλα θα κανετε! τωρα που πιανουν κ οι ψυχρες βουυυυρ

• Μου αρέσει 1

@Δήμητρα1988 δε πειραζει ρε κοριτσι τον αλλο μηνα θα εισαι πιο τυχερη. Κανε ενα τεστακι καλου κακου αν δε σου ερθει σε καποιες μερες. Προσπαθησε κ τα τεστ ωορρηξιας οταν νιωσεις ετοιμη εμενα με βοηθησαν πολυ! 

Τελικα τον ανανα ποτε τον τρωμε? Προλαβαινω να παρω τηλ τον αντρα μου να περασει απ το σουπερ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Nati85 είπε:

@MelinaFo εξηγησε παιδι μου στο κοριτσι μας ποτε ξεκιναμε τον ανανα!

Σε λιγο θα δινουμε οδηγιες με ανατριχιαστικες λεπτομερειες χαχαχα! Λοιπον απο οτι εμαθα και γω εδω συνισταται φρεσκος ανανας μια φετα για μια βδομαδα μετα το περας των γονιμων ημερων! Ο ανανας ειναι τροφη πλουσια σε μαγγανιο μαγνησιο κ φολικο οξυ και βοηθα σε αυτην την φαση την ορμονικη διαδικασια ωστε να "κτιστει" ενα πλουσιο παχυ ενδομητριο! Ελπιζω να τα εμαθα καλα!!!! 

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Σε λιγο θα δινουμε οδηγιες με ανατριχιαστικες λεπτομερειες χαχαχα! Λοιπον απο οτι εμαθα και γω εδω συνισταται φρεσκος ανανας μια φετα για μια βδομαδα μετα το περας των γονιμων ημερων! Ο ανανας ειναι τροφη πλουσια σε μαγγανιο μαγνησιο κ φολικο οξυ και βοηθα σε αυτην την φαση την ορμονικη διαδικασια ωστε να "κτιστει" ενα πλουσιο παχυ ενδομητριο! Ελπιζω να τα εμαθα καλα!!!! 

Και τον σιχαινομαι τον ανανα γαμωτο. Χαθηκε να κανουν τα ιδια τα σταφυλια η τα ροδακινα? 

Μια βδομαδα μετα το περας των γονιμων. απ τη γονιμη? Εχω ακομα κανα δεκαημερο αλλα ετσι πως το παω κ ανανα θα δοκιμασω, κ βιταμινες θα παρω, και κανεναν αγιασμο θα φερω να κανουμε σπιτι, και απ το ταβανι θα κρεμαστω!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχχαχα βρε τι κανουμε οι γυναικες! Εγω μπερδευομουν αν τον τρωμε πριν η μετα γι αυτο λεω η μελινα θα ξερει σιγουρα!

e6OVp3.pngExilp3.png

@Nati85 που να χασω κιλα μετα! Ολο τον μηνα κατι πρεπει να τρωω χαχαχαχ! Λοιπον αυτη την εποχη εχει αλιπη πρωτεινη και πρασινες σαλατες οπως μπροκολο και φρεσκο σπανακι για να βοηθησω την ωορρηξια! Ο ανανας θα παει μετα! Επισης για τα αγορακια βοηθα η βιταμινη c οπως φυσικα κ σε εμας!

tpnxp3.png

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Και τον σιχαινομαι τον ανανα γαμωτο. Χαθηκε να κανουν τα ιδια τα σταφυλια η τα ροδακινα? 

Μια βδομαδα μετα το περας των γονιμων. απ τη γονιμη? Εχω ακομα κανα δεκαημερο αλλα ετσι πως το παω κ ανανα θα δοκιμασω, κ βιταμινες θα παρω, και κανεναν αγιασμο θα φερω να κανουμε σπιτι, και απ το ταβανι θα κρεμαστω!

κ εγωωωω χαχααχαχα σε νιωθω!

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Nati85 που να χασω κιλα μετα! Ολο τον μηνα κατι πρεπει να τρωω χαχαχαχ! Λοιπον αυτη την εποχη εχει αλιπη πρωτεινη και πρασινες σαλατες οπως μπροκολο και φρεσκο σπανακι για να βοηθησω την ωορρηξια! Ο ανανας θα παει μετα! Επισης για τα αγορακια βοηθα η βιταμινη c οπως φυσικα κ σε εμας!

Χαθηκε να βοηθουσε ενα σουβλακι απ ολα??και εγω το χω ριξει στις σαλατες στα φρουτα και στο ψητο κρεας.επισης ενα μηλο την ημερα τον γιατρο τον κανει περα οχι και συνεχεια ανανα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χαθηκε να βοηθουσε ενα σουβλακι απ ολα??και εγω το χω ριξει στις σαλατες στα φρουτα και στο ψητο κρεας.επισης ενα μηλο την ημερα τον γιατρο τον κανει περα οχι και συνεχεια ανανα!!

Εμ πηγαν κ καναν την κινοα υπετροφη! Αν ηταν τα πιτογυρα θα ειχαμε απο 5 παιδια η καθεμια! Οχι ανανα πεντε μερες μονο! Χαχαχαχ επισης μπορειτε να πινετε virgin pina colada! Αυτο παει στην @Farmakotriftena που ζητουσε χυμο ανανα με τα κεκακι!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια αν του πω να μου φερει ανανα και δε τον φαω θα μου τον χτυπαει στο κεφαλι... Μπορουμε και χυμο/κομποστα ή μονο τη βλακεια το φρέσκο? 

@Nati85 & @MelinaFo καθε 9 μηνες παιδι θα καναμε με τα πιτογυρα... 

Εγω το εχω ριξει στο σαλατικο κ μεσα στη σαλατα πορτοκαλι ή ρόδι. Επίσης ψητό κοτόπουλο ή μπριζόλα ή μπιφτέκι και στη δουλεια φρουτα. 

Γενικά μαγειρεύω και δε τρώω αυτή τη περίοδο. Εϊχα κάνει φασολάκια ούτε που τα άγγιξα. Μετά έκανα καρμπονάρα εγώ εκείιιιι σαλάτα και ψητο κοτοπουλο. 

Λέτε ρε κορίτσια να είμαι τυχερή αυτό το μήνα? Μακάρι!

πρίν από 25 λεπτά , MelinaFo είπε:

εγω θελω απλα να απαντησω στον ανανα λεγοντας πως ειμαι σε καινουργιουςπειρασμους στη δουλεια..διοτι μας ηρθαν και τε χριστουγεννιατικα σοκολατακια..ιδου!

302xqpy.jpg

• Μου αρέσει 4

Να τρως κ μαγειρευτα! Τα παντα γενικα αρκει να μην εχουν πολλα λιπαρα και να μην κανεις υπερβολες! Πολλα τυρια κρεμες γαλακτος αλλαντικα γλυκα.... Οσον αφορα τον ανανα δεν γνωριζω αν η κομποστα διατηρει ολα του τα θρεπτικα συστατικα!

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

εγω θελω απλα να απαντησω στον ανανα λεγοντας πως ειμαι σε καινουργιουςπειρασμους στη δουλεια..διοτι μας ηρθαν και τε χριστουγεννιατικα σοκολατακια..ιδου!

302xqpy.jpg

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ!!! χαχαχαχ πεθαινω τα θελω ολα εκτος της λευκης σοκολατας!!!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Να τρως κ μαγειρευτα! Τα παντα γενικα αρκει να μην εχουν πολλα λιπαρα και να μην κανεις υπερβολες! Πολλα τυρια κρεμες γαλακτος αλλαντικα γλυκα.... Οσον αφορα τον ανανα δεν γνωριζω αν η κομποστα διατηρει ολα του τα θρεπτικα συστατικα!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ!!! χαχαχαχ πεθαινω τα θελω ολα εκτος της λευκης σοκολατας!!!!!!

χιχιχιχι τι σας κανω απογευματιατικα! @noni90 εγω κ την λευκη την θελω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...