Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 44 λεπτά , noni90 είπε:

Εκείνο το μήνα! Τον αλλο μηνα κανονικα 29 μέρες και ωορρηξία την μέρα που έπρεπε. 

Ναι κ εγω πιστευω θα το παθω αυτο!μετα θα στρωσει ελπιζω!

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

κοριτσιαααααααα!!! δε μου ηρθε περιοδος  ακομη αλλα το τεστ βγηκε αρνητικο!!!! :-( 

κριμα...σε ποια μερα εισαι σμρ??αν δεν σου ερθει μεσα στη βδομαδα να ξανακανεις...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Εμενα κοριτσια τωρα τελευταια με κυνηγαει ο αντρουλης μου.πηγα γυμναστηριο να νιωσω καλυτερα και να βγω λιγο απο το σπιτι οταν γυρναω ενταξει ειμαι σε υπερενταση αλλα οταν ξαπλωσω η κατσω στον καναπε τελειωσε δεν μπορω να κουνηθω!πτωμα μιλαμε!

@Δήμητρα1988 δεν πειραζει Δημητρα μου.αν δεν ερθει σε λιγες μερες επαναλαμβανεις ενα τεστακι ποτε δεν ξερεις!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλημέρα!!!! 

@λουπιτα μου λυπάμαι.. πάρε τα τεστακια πιστεύω θα σε βοηθήσουν πολύ! Εμένα τουλάχιστον με έχουν ξεαγχωσει γιατί ξέρω ακριβώς πότε περιμένω να αδιαθετησω.

@Δήμητρα1988 τι έγινε κορίτσι μου?? Το έκανες το τεστακι??

Οι υπόλοιπες που περιμένουμε μαζί πως νιώθετε??? @Elma86 @alina80 @marillia 

Εμένα κορίτσια άρχισαν να με φωνάζουν τα τέστ μέσα από το ντουλάπι! Πως θα περάσουν οι μέρες??? Έχω 2 τέστ λέω να κάνω ένα την Τρίτη και ένα την Πέμπτη.. αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι τότε. Μπορεί βέβαια να με πιάσει το πείσμα κι εμένα σαν τα άλλα κορίτσια και να κάνω τεστ το άλλο σκ! Χαχαχαχα

@andrianni μου τι έγινε με το αυγουλάκι σου? Έκανες υπέρηχο χθες?

Γεια σας και απο μενα! Εγω σχεδόν τιποτα οποτε δεν το πολυσκεφτομαι πια. Κανω τη γυμναστικουλα μου και συνεχίζω. Ελάχιστα το στήθος αλλα τιποτα αλλο. Τα δικα μου τα τεστ θα μείνουν απείραχτα και αυτον τον μηνα αφου λογικα ισως ερθει και νωριτερα λόγω ωορρηξίας. Οι υπόλοιπες;;

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

κριμα...σε ποια μερα εισαι σμρ??αν δεν σου ερθει μεσα στη βδομαδα να ξανακανεις...

ειμαι 34η μερα....δεν εχω ελπιδες κοριτσια απλα δεν επιασα την ωορηξια και περιμενω να δω αιματακι.....

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Εμενα κοριτσια τωρα τελευταια με κυνηγαει ο αντρουλης μου.πηγα γυμναστηριο να νιωσω καλυτερα και να βγω λιγο απο το σπιτι οταν γυρναω ενταξει ειμαι σε υπερενταση αλλα οταν ξαπλωσω η κατσω στον καναπε τελειωσε δεν μπορω να κουνηθω!πτωμα μιλαμε!

@Δήμητρα1988 δεν πειραζει Δημητρα μου.αν δεν ερθει σε λιγες μερες επαναλαμβανεις ενα τεστακι ποτε δεν ξερεις!!

νατη μου εννοειτε δε πειραζει..... τον επομενο μηνα θα συνεχισω μεχρι 22η μερα για σιγουρα !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

ειμαι 34η μερα....δεν εχω ελπιδες κοριτσια απλα δεν επιασα την ωορηξια και περιμενω να δω αιματακι.....

νατη μου εννοειτε δε πειραζει..... τον επομενο μηνα θα συνεχισω μεχρι 22η μερα για σιγουρα !

Ναι φυσικα και πιο μετα μην σου πω!!εδω θα σου πουν και τα κοριτσια ποτε να αρχισεις και τον ανανα!!χαχαχχα

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

κοριτσιαααααααα!!! δε μου ηρθε περιοδος  ακομη αλλα το τεστ βγηκε αρνητικο!!!! :-( 

Δεν πειράζει κορίτσι! Την επόμενη φορά θα είναι θετικό!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ritaki13 είπε:

Αυτο με τον ανανά το διαβάζω Αλλ δεν εχω καταλάβει ποτε τον τρώμε ρε παιδι μου τελοσπαντων!!! Χαχαχαχα

@MelinaFo εξηγησε παιδι μου στο κοριτσι μας ποτε ξεκιναμε τον ανανα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

δημητρουλα δεν πειραζει!!! μηπως να παρεις κ εσυ τεστακια ωορηξιας αφου σου κανει ατασθαλιες ο κυκλος σου να εισαι παντα μεσα κ ακουραστα? 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

δημητρουλα δεν πειραζει!!! μηπως να παρεις κ εσυ τεστακια ωορηξιας αφου σου κανει ατασθαλιες ο κυκλος σου να εισαι παντα μεσα κ ακουραστα? 

θα μπορουσα η αληθεια ειναι...... ισως αροτερα...αποφασησα και αυτο τον μηνα να παω παλι ετσι και μετα βλεπουμε.....!  αντε παμε για τις επομενες τωρα!!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

θα μπορουσα η αληθεια ειναι...... ισως αροτερα...αποφασησα και αυτο τον μηνα να παω παλι ετσι και μετα βλεπουμε.....!  αντε παμε για τις επομενες τωρα!!!!

οπως αισθανεσαι εσυ καλυτερα κοριτσι μ. Παμε χαλαρα λοιπον στον επομενο!  

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...