Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , caramel_83 είπε:

οχι δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας, μα θα ημουν χαζη αν θεωρουσα οτι εχω πολλες πιθανοτητες να ειμαι με μια φορα και αυτη μιση, ενταξει υπαρχουν αλλα ειναι ελαχιστες 

Καλά κι εμείς που τον προηγούμενο μήνα σχεδόν αφήσαμε τα κόκκαλα μας στο κρεβάτι δεν κάναμε και τίποτα. Δεν έχει σημασία μισή ή εκατό φορές. Αν είναι να γίνει θα γίνει. Δεν λέω για εσένα, εσύ δεν είσαι... Γενικά το λέω. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

και εγω καπου εκει την εχω.. καπου χαθηκε στα πολλα μηνυματα αυτη η φωτο..θυμησε μου για πια τιμη στην εξεταση αιματος ειχες απορια; μιας κ πηρα τα αποτελεσματα..

δε τα θυμαμαι ολα αλλα δες σακχαρο,αιματοκριτη, SGOT,SGPT,tsh αυτα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Καλά κι εμείς που τον προηγούμενο μήνα σχεδόν αφήσαμε τα κόκκαλα μας στο κρεβάτι δεν κάναμε και τίποτα. Δεν έχει σημασία μισή ή εκατό φορές. Αν είναι να γίνει θα γίνει. Δεν λέω για εσένα, εσύ δεν είσαι... Γενικά το λέω. 

Τα ιδια κ εμεις προσπαθησαμε παρα πολυ κ η περιοδος δεν αργησε ουτε ωρα. Αρα αν ειναι να γινει θα γινει. 

πρίν από 38 λεπτά , noni90 είπε:

αυτό το κακό πράγμα που ξεκίνησε η @anemoni1989 πρεπει να σταματησει πριν εδραιωθει. Τεστ κοριτσια κανουμε πριν γεννήσουμε. Στο τέλος θα τους στέλνετε φαντάρους κ μετά θα κάνετε τεστ. Μα θα με σκασετεεεε!

Εμένα είχε μικρύνει ο κύκλος απο 29 25 λόγω ταξιδιού για αυτό πλέον κάνω τεστ απ την 11η μερα. Κι εγω μεσημερι κατα τις 4 τα κανω!

μικρυνε γενικα?η μονο εκεινο τον μηνα? εγω θα περιμενω 3 μερες μετα το υπερατλαντικο κ σκεφτομαι μηπως αργησει να ερθει κ χαρω αδικα.χιχιχιχι θα δειξει! μετα το ταξιδι θα ξεκινησω οργανωμενες προσπαθειες

πρίν από 14 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τελεια!!! Αντε να ξεμπερδευτεις κ συ βρε παιδακι μ! Ηδη η ψυχολογια σου ειναι ανεβασμενη!:-P

Ασχετο ακουσα απο εγκυρη πηγη ( Λιτσα Πατερα) οτι το σκ θα ειναι πολυ ερωτικο! Χαχαχα επωφεληθειτε!!!

αντε να με δω!

αχαχχαα αμα ειναι ετσι μιας και δεν ειμαι αδιαθετη ποια να ετοιμασω τους αναναδες για ενα καυτο σκ χαχαχχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, ritaki13 είπε:

μικρυνε γενικα?η μονο εκεινο τον μηνα? εγω θα περιμενω 3 μερες μετα το υπερατλαντικο κ σκεφτομαι μηπως αργησει να ερθει κ χαρω αδικα.χιχιχιχι θα δειξει! μετα το ταξιδι θα ξεκινησω οργανωμενες προσπαθειες

Εκείνο το μήνα! Τον αλλο μηνα κανονικα 29 μέρες και ωορρηξία την μέρα που έπρεπε. 

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

ετσι ειναι...ειναι να ειναι η σωστη στιγμη ;)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

αντε να με δω!

αχαχχαα αμα ειναι ετσι μιας και δεν ειμαι αδιαθετη ποια να ετοιμασω τους αναναδες για ενα καυτο σκ χαχαχχαχα

Χαχαχαχα μετα οι αναναδες τωρα σεξ!!! Τωρα ξερεις βιταμινες χυμοι και πρωτεινη!!!!! Μην τον αφησεις να παρει ανασα! 

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχα μετα οι αναναδες τωρα σεξ!!! Τωρα ξερεις βιταμινες χυμοι και πρωτεινη!!!!! Μην τον αφησεις να παρει ανασα! 

χαχαχαχαχα θα κανω  οτι μπορω καθε φορα ππαω μονα μονα και μου λεει σου τελειωσε η περιοδος ε αχχαχαχααχχαχα σε λιγο θα κινηγιομαστε μεσα στο σπιτι χαχαχχα!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαχαχαχαχα θα κανω  οτι μπορω καθε φορα ππαω μονα μονα και μου λεει σου τελειωσε η περιοδος ε αχχαχαχααχχαχα σε λιγο θα κινηγιομαστε μεσα στο σπιτι χαχαχχα!

Εδω κυνηγιομαστε εμεις που φτανουμε  τα 40 ....!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Έχει και το κυνηγητό τη γλύκα του...:-P

Τωρα που μπορουμε γτ μετα θα τρεχουμε πισω απο τα μπεμπε κ θα λεμε θυμασαι τοτε....που κυνηγιομασταν κ με ταιζες αναναδες!?!?

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τωρα που μπορουμε γτ μετα θα τρεχουμε πισω απο τα μπεμπε κ θα λεμε θυμασαι τοτε....που κυνηγιομασταν κ με ταιζες αναναδες!?!?

χα χα χα καλα βεβαια με αυτη την υπερπροσπαθεια οταν μεινουμε εγκυος βλεπω να ακουμε σεξ κ να φευγουμε θα μεινει τραυματικη εμπειρια εγω το λεω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

χα χα χα καλα βεβαια με αυτη την υπερπροσπαθεια οταν μεινουμε εγκυος βλεπω να ακουμε σεξ κ να φευγουμε θα μεινει τραυματικη εμπειρια εγω το λεω.

Άντε καλέ...κόβεται το σεξ;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...