Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια κάνα νέο έχουμε?? @caramel_83 κάνε ένα τεστ να δούμε τι γίνετε... Κοριτσια η @Δήμητρα1988 η έκανε το τεστ και βγήκε θετικό και τρέχει για χοριακή και πλέει σε Πελαγία ευτυχίας η βγήκε αρνητικό και δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν.. Εύχομαι να βγήκε θετικό βέβαια και να έχω δίκιο στο πρώτο που είπα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, caramel_83 είπε:

εχω τις ενοχλησεις στην κοιλια που εχω εδω και μεεερες αλλα τωρα ειναι πιο εντονες, τεσπα αν δεν ερθει μεχρι την Κυριακη που δεν νομιζω θα κανω ενα τεστ για να σας φυγει και ο καημος :P 

Μεχρι την Κυριακη? Ειναι πολλές μέρες μήπως να το συντομεύσουμε λίγο? 

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Μεχρι την Κυριακη? Ειναι πολλές μέρες μήπως να το συντομεύσουμε λίγο? 

αντε καλε 2 μερες ειναι, θα εχει ερθει μεχρι τοτε σιγουρα :)

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια κάνα νέο έχουμε?? @caramel_83 κάνε ένα τεστ να δούμε τι γίνετε... Κοριτσια η @Δήμητρα1988 η έκανε το τεστ και βγήκε θετικό και τρέχει για χοριακή και πλέει σε Πελαγία ευτυχίας η βγήκε αρνητικό και δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν.. Εύχομαι να βγήκε θετικό βέβαια και να έχω δίκιο στο πρώτο που είπα. 

Ακριβως την ιδια σκεψη εκανα και γω... Αντε να δουμε... 

Η σιγουρια σου θα σε φαει!!! Απο την προηγούμενη βδομαδα τα ιδια ακουμε απο σενα κοριτσι!!! Ολο ερχεται και ακομα!!!! Μακαρι να διαψευστεις!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 13 λεπτά , noni90 είπε:

Αυτό το μήνα κι εγώ κάνω επαφές μέρα παρά μέρα από το τέλος της περιόδου. Εχω σκοπό στην 11η μερα να ξεκινήσω τεστ ωορρηξίας. Εσυ μετράς μέρες ή χρησιμοποιείς τεστ?

@Δήμητρα1988 που εισαιιιιιι? Με εχει φαει η αγωνια ρε παιδι μου εδω περα

μετρουσα μερες και σημερα μου ηρθανε και τα τεστακια, οποτε θα τα ξεκινησω Νοεμβριο μετα την περιοδο. μεσημερι τα κανουνε οι κοπελες απ οτι διαβασα, φοβαμαι μην αλλαξει ο κυκλος επειδη θα αλλαξω ηπειρο στο ταξιδι μου και δεν τα υπολογισω σωστα, αλλα ελπιζω οχι!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Farmakotriftena εσυ δεν παιρνεις φαρμακα και εγω το δικο μου μονο μαχαίρι στο λαιμο δεν του βαλα για να μου δωσει κατι για τις ενοχλησεις στην κοιλια!!! Αχχαχαχαχαχαχα

Εγω οχι απλα θα παιρνα το vomex,  ολο το κουτι θα κατεβαζα!!!!  :P

Κι εγώ θα το πάρω.. βέβαια και μόνο στη σκέψη ότι είναι σιρόπι ανακατεύομαι παραπάνω...

yplDp3.png

αυτό το κακό πράγμα που ξεκίνησε η @anemoni1989 πρεπει να σταματησει πριν εδραιωθει. Τεστ κοριτσια κανουμε πριν γεννήσουμε. Στο τέλος θα τους στέλνετε φαντάρους κ μετά θα κάνετε τεστ. Μα θα με σκασετεεεε!

πρίν από 1 λεπτό , ritaki13 είπε:

μετρουσα μερες και σημερα μου ηρθανε και τα τεστακια, οποτε θα τα ξεκινησω Νοεμβριο μετα την περιοδο. μεσημερι τα κανουνε οι κοπελες απ οτι διαβασα, φοβαμαι μην αλλαξει ο κυκλος επειδη θα αλλαξω ηπειρο στο ταξιδι μου και δεν τα υπολογισω σωστα, αλλα ελπιζω οχι!

Εμένα είχε μικρύνει ο κύκλος απο 29 25 λόγω ταξιδιού για αυτό πλέον κάνω τεστ απ την 11η μερα. Κι εγω μεσημερι κατα τις 4 τα κανω!

• Μου αρέσει 2

κοριτσια μου εμενα γενικα αυτος ο κυκλος μου ηταν παραξενος, ειχα 2 φορες καποια συμπτωματα ωορηξιας που τελικα σωστη φορα ηταν η δευτερη αρα σημερα αυριο θα νου ερθει, γι'αυτο σας λεω δεν ειμαι εγω εγκυος γι'αυτο και δεν κανω τεστ, αααν ομως δεν εχει ερθει μεχρι την Κυριακη τοτε θα κανω το πρωι ;) 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

χαχαχαχα κι εγω αιμα περιμενω να δω.... :)

Για να δουμε.... Πολυ υποπτη η περιπτωση σου. Και γω εκανα μεγαλο κυκλο αλλα εκανα δυο τεστ και η γιατρος μ εγραψε δυο χοριακες! .... Ειμαστε συγκρατημενα αισιοδοξοι χαχαχα

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Εισαι αισιοδοξος ανθρωπος βλεπω σαν κ εμενα :P

οχι δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας, μα θα ημουν χαζη αν θεωρουσα οτι εχω πολλες πιθανοτητες να ειμαι με μια φορα και αυτη μιση, ενταξει υπαρχουν αλλα ειναι ελαχιστες 

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλησπερααα! τι κανουμε?

@MelinaFo ενωητε πως θα εριμενω το γιατρουκο η δευτερα ειναι πολυ μεγαλη μερα!

@linaa με ρωτησες χθες τι ειναι κοιταξα και λεει pmol

Τελεια!!! Αντε να ξεμπερδευτεις κ συ βρε παιδακι μ! Ηδη η ψυχολογια σου ειναι ανεβασμενη!:-P

Ασχετο ακουσα απο εγκυρη πηγη ( Λιτσα Πατερα) οτι το σκ θα ειναι πολυ ερωτικο! Χαχαχα επωφεληθειτε!!!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...