Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Alekagala ήρεμο το 3ο ε;; μπράβο γιατί με 3 παιδάκια, καταλαβαίνω! Πόσα κιλά πήρες στην εγκυμοσύνη; μέχρι 12 είναι τα κιλά της εγκυμοσύνης και φεύγουν πανεύκολα!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 45 λεπτά , noni90 είπε:

Όλα για έναν σκοπο κορίτσι! χαχαχα! Χωρίς πλάκα κάντε πριν κ μετα.... Και αν τύχει έτυχε! Δεν είναι αυτός ο μήνας θα είναι ο επόμενος! Όλα θα πάνε καλά! :D

Μη σου πω επειδή το εχεις σχεδόν αποκλεισει ισως αυτος να είναι ο μήνας σου που δε θα το σκέφτεσαι γιατι θα θεωρεις ότι δεν εχεις πολλες πιθανότητες!

μακαριιιιιιιιιι!!!!!!!!! θα κανω προσπαθειες σ ολο το ταξιδι φυσικα!χαχαχαχα ακομα κ αμεσως μετα την περιοδο :-)

πρίν από 54 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Alekagala ήρεμο το 3ο ε;; μπράβο γιατί με 3 παιδάκια, καταλαβαίνω! Πόσα κιλά πήρες στην εγκυμοσύνη; μέχρι 12 είναι τα κιλά της εγκυμοσύνης και φεύγουν πανεύκολα!

Πηρα 7 μεχρι 6μηνών πήγαινα γυμναστήριο και 8μιση μηνών σταμάτησα τη δουλεια.... Ποτε να προλάβω να καθήσω....  Φαντασου τελευταια μου εγκυμοσύνη και δε χαρηκα καθολου τη κοιλίτσα μου... 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Πηρα 7 μεχρι 6μηνών πήγαινα γυμναστήριο και 8μιση μηνών σταμάτησα τη δουλεια.... Ποτε να προλάβω να καθήσω....  Φαντασου τελευταια μου εγκυμοσύνη και δε χαρηκα καθολου τη κοιλίτσα μου... 

Ωωωωω Θεα εισαι!!!! Μπράβο κοριτσι!!!! Πολυ χαιρομαι εγκυουλες σαν και σενα!!!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ωωωωω Θεα εισαι!!!! Μπράβο κοριτσι!!!! Πολυ χαιρομαι εγκυουλες σαν και σενα!!!!! :)

Ανεμωνη μου και ειχα και εμετούς και αδυναμια σαν την φαρμακοτετοια μας που γιατι δε περνει το βομεξ δεν εχω καταλαβει ακομη!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Ανεμωνη μου και ειχα και εμετούς και αδυναμια σαν την φαρμακοτετοια μας που γιατι δε περνει το βομεξ δεν εχω καταλαβει ακομη!!! 

Αχαχ για πες πόσο καιρό σου κράτησαν τα συμπτώματα; εσύ έπαιρνες vomex από την αρχη; είμαι μόνο 8 βδομαδων και προσπαθώ να το αποφύγω αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντεξω. Ήδη ειμαι με ψυχολογία στα πατώματα. 

Στην κόρη κι εγώ 8 πήρα και τα έχασα στο μαιευτήριο.  Μέχρι 12 13 φεύγουν αμέσως! Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ενώ είχα χάσει όλα τα κιλά και μετά από καμία βδομάδα έχασα και κάνα δυο ακόμα,  είχε ανοίξει η λεκάνη μου... βέβαια επανήλθε αλλά μετά από κανένα μήνα. 

yplDp3.png

@MelinaFo καλά θυμάσαι. Κυριακή με Τρίτη περιμένω. Δεν έχω συμπτώματα. Κάτι πονάκια ελαφριά μόνο μια δεξιά μια αριστερά. Δεν έχω ούτε συμπτώματα περιόδου ακόμα, αλλά και τον προηγούμενο μήνα δεν ειχα, και τι κατάλαβα. Θα με περιμένετε πολύ εμένα. Χαίρομαι πολύ που ξαναβρηκες το κέφι σου! 

@Δήμητρα1988 Που είσαι καλέ; @marillia από τις 12.00 είπες θα την ξυπνήσεις. Ακόμα; 

@caramel_83 δεν λέω τίποτα. Ανυπομονείς για τη Δήμητρα, εμείς και για εσένα. 

@λουπιτα μου δεν πειράζει κοριτσάκι μου. Καινούργιος κύκλος, καινούργια προσπάθεια. 

@ritaki13οι αμέσως δυο-τρεις προηγούμενες μερες είναι πιο αποτελεσματικές. Δώστου να καταλάβει. 

πρίν από 56 λεπτά , ritaki13 είπε:

μακαριιιιιιιιιι!!!!!!!!! θα κανω προσπαθειες σ ολο το ταξιδι φυσικα!χαχαχαχα ακομα κ αμεσως μετα την περιοδο :-)

Αυτό το μήνα κι εγώ κάνω επαφές μέρα παρά μέρα από το τέλος της περιόδου. Εχω σκοπό στην 11η μερα να ξεκινήσω τεστ ωορρηξίας. Εσυ μετράς μέρες ή χρησιμοποιείς τεστ?

@Δήμητρα1988 που εισαιιιιιι? Με εχει φαει η αγωνια ρε παιδι μου εδω περα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

@MelinaFo καλά θυμάσαι. Κυριακή με Τρίτη περιμένω. Δεν έχω συμπτώματα. Κάτι πονάκια ελαφριά μόνο μια δεξιά μια αριστερά. Δεν έχω ούτε συμπτώματα περιόδου ακόμα, αλλά και τον προηγούμενο μήνα δεν ειχα, και τι κατάλαβα. Θα με περιμένετε πολύ εμένα. Χαίρομαι πολύ που ξαναβρηκες το κέφι σου! 

@Δήμητρα1988 Που είσαι καλέ; @marillia από τις 12.00 είπες θα την ξυπνήσεις. Ακόμα; 

@caramel_83 δεν λέω τίποτα. Ανυπομονείς για τη Δήμητρα, εμείς και για εσένα. 

@λουπιτα μου δεν πειράζει κοριτσάκι μου. Καινούργιος κύκλος, καινούργια προσπάθεια. 

@ritaki13οι αμέσως δυο-τρεις προηγούμενες μερες είναι πιο αποτελεσματικές. Δώστου να καταλάβει. 

καλε εγω δεν ειμαι, σημερα πιστευω θα ερθει, ουτε τεστ δεν θα χρειαστει να κανω ;) 

Just now, caramel_83 είπε:

καλε εγω δεν ειμαι, σημερα πιστευω θα ερθει, ουτε τεστ δεν θα χρειαστει να κανω ;) 

Καλέ εσύ δίκιο έχεις. Εμείς όμως μέχρι να δεις περίοδο θα ελπίζουμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία δεν λένε; Άμα δεν την πνίξει το αίμα εμείς θα επιμένουμε. 

• Μου αρέσει 2

@Farmakotriftena εσυ δεν παιρνεις φαρμακα και εγω το δικο μου μονο μαχαίρι στο λαιμο δεν του βαλα για να μου δωσει κατι για τις ενοχλησεις στην κοιλια!!! Αχχαχαχαχαχαχα

Εγω οχι απλα θα παιρνα το vomex,  ολο το κουτι θα κατεβαζα!!!!  :P

cO4Yp3.png

εχω τις ενοχλησεις στην κοιλια που εχω εδω και μεεερες αλλα τωρα ειναι πιο εντονες, τεσπα αν δεν ερθει μεχρι την Κυριακη που δεν νομιζω θα κανω ενα τεστ για να σας φυγει και ο καημος :P 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...