Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Αχ κορίτσια επιτελους βγήκα εξω απο το σπιτι με ολο μου το επιτελείο και ηπια καφε!! Γιούπι!!!!  Περιττό να σας πω δεν εμεινε οχι κιλό πανω μου αλλα ουτε γραμμάριο ξαναμπήκα σε σμολ κολλητό τζινακι φόρεσα!!!  Ο πολύ όλο μικρούλης κοιμόταν ολη την ωρα ενω τα μεγαλα έπαιζαν ξενοιαστα

Οσο για το μπαμπα ξερω οτι φταιω για παντα εγω τα αναλαμβανα ολα και τωρα του φαινονται βουνο οι υποχρεώσεις!!!! 

Καλε η δημητρα που ειναι???  Θα με ξαναγκαστρωσει και ας μη μπορω πλεον!!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εσυ το εχω ξαναπει,  μου δινεις πολυ θαρρος!!! Γιατι ο γιατρος (αν και καταλαβαίνω γιατι το λεει)  μου κοβει τα φτερα!!!! Αλλα ειπαμε,  οσο δεν εχουμε περιοδο,  τα συμπτώματα επιμενουν και η χοριακη ανεβαινει,  ολα καλα!!! Και θα ανέβει κι αλλο,  δεν το διαπραγματευομαι!!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Καλημερα ! Συγχαρητηρια για την χοριακη! ειναι πολυ καλη !

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 173!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nati85 2/10/2017!!!

2. caramel_83  18-20/10/2017!!!

3. Δήμητρα1988 23-25/10/2017!!!

4. alina80 29-31/10/2017!!!

5. Vila 30/10/2017!!!

6. andrianni  31/10/2017!!!

7. Elma86  1/11/2017!!!

8. marillia  1/11/2017!!!

9. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

10. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

11. ritaki13  6/11/2017!!!

12. Papaki@  8-10/11/2017!!!

13. MelinaFo  14/11/2017!!!

14. Ungry girl 17/11/2017!!!

15. ada32 19/11/2017!!!

16. noni90 19/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

ρε γμτ μολις ειδα οτι τη μερα της ωορρηξιας μου (βασει ερφαρμογων το βλεπω) τον Νοεμβρη θα ειμαι σε ταξιδι επιστροφης, υπερατλαντικο. αλλος ενας μηνας χαμενος :-( θα χασω δυο μερες στο ταξιδι και δε νομιζω οταν φτασουμε να εχουμε ορεξη... στεναχωρηθηκα 

2 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

αποτι φαινεται γκρι ηταν και εγω την εβλεπα ροζ. παει και αυτος ο μηνας. μου ηρθε πρωι πρωι με το καλημερα.αρα πριν 14 μερες ειχα οωρηξια που αντιστοιχει οταν ελειπε ο αντρας μου ταξιδι. τζαμπα σας ξεσηκωσα.αργησα παρα πολυ αυτον τον μηνα κοριτσια.το πιστεψα να σας πω την αληθεια.δεν πειραζει. θα παρω πολλα τεστ οωρηξιας για να μην ξαναμεινω να ξερω τουλαχιστον ποτε περιμενω περιοδο! 

Μην στενοχωριεσαι , ξανα προσπαθειες και αυτος ο μηνας μπορει να ειναι ο τυχερος!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

On 26/10/2017 at 7:44 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα! Εγώ έχω.  Όπως ακριβώς  τα περιγράφεις!!

@Δήμητρα1988 @Dimitr@17 χρόνια σας πολλά!!!!! Να χαίρεστε το όνομά σας γεμάτες υγεία αισιοδοξία και σύντομα εγκυουλες!!!! :) :-D :-P

Ωωωωω σε ευχαριστω πολυ για τθς ευχες σου...μακαρι να γινει συντομα...κ σε σενα οτι καλυτερο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Alekagala είπε:

Αχ κορίτσια επιτελους βγήκα εξω απο το σπιτι με ολο μου το επιτελείο και ηπια καφε!! Γιούπι!!!!  Περιττό να σας πω δεν εμεινε οχι κιλό πανω μου αλλα ουτε γραμμάριο ξαναμπήκα σε σμολ κολλητό τζινακι φόρεσα!!!  Ο πολύ όλο μικρούλης κοιμόταν ολη την ωρα ενω τα μεγαλα έπαιζαν ξενοιαστα

Οσο για το μπαμπα ξερω οτι φταιω για παντα εγω τα αναλαμβανα ολα και τωρα του φαινονται βουνο οι υποχρεώσεις!!!! 

Καλε η δημητρα που ειναι???  Θα με ξαναγκαστρωσει και ας μη μπορω πλεον!!!! 

Μπραβο ρε κοριτσι κ για τα κιλα και φυσικα για την πρωτη βολτα σου! Θα μπει κ ο μπαμπας στο προγραμμα ειστε ακομα στην αρχη!

tpnxp3.png

πρίν από 12 λεπτά , noni90 είπε:

@λουπιτα όλα καλά θα πάνε τον άλλο μήνα θα προσπαθήσεις πάλι!

@ritaki13 Στο αεροπλάνο αεροπλανικά! χαχαχα

καλα αν γινοταν ευκολα θα το σκεφτομουν!χαχαχχαχααχα

πρίν από 9 λεπτά , ritaki13 είπε:

καλα αν γινοταν ευκολα θα το σκεφτομουν!χαχαχχαχααχα

Όλα για έναν σκοπο κορίτσι! χαχαχα! Χωρίς πλάκα κάντε πριν κ μετα.... Και αν τύχει έτυχε! Δεν είναι αυτός ο μήνας θα είναι ο επόμενος! Όλα θα πάνε καλά! :D

Μη σου πω επειδή το εχεις σχεδόν αποκλεισει ισως αυτος να είναι ο μήνας σου που δε θα το σκέφτεσαι γιατι θα θεωρεις ότι δεν εχεις πολλες πιθανότητες!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!

λυπαμαι βρε κοριτσι...τουλαχιστον ομως ειδες οτι ελειπε ο ανδρας σου εκεινες τις μερες οποτε πηγε λιγο χαμενος αυτος ο μηνας!!προσπαθειστε να πετυχετε τις μερες τον επομενο!!

οχι δεν την εκανα!!16 εχω ραντεβου!!η μπεμπα νυσταζε τωρα στον υπερηχο που εκανε χθες...εστειλα κ την φωτο που μας εβγαλες που εχει το χερακι στο προσωπο!εσυ ποτε θα την κανεις?

και εγω καπου εκει την εχω.. καπου χαθηκε στα πολλα μηνυματα αυτη η φωτο..θυμησε μου για πια τιμη στην εξεταση αιματος ειχες απορια; μιας κ πηρα τα αποτελεσματα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...