Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

αποτι φαινεται γκρι ηταν και εγω την εβλεπα ροζ. παει και αυτος ο μηνας. μου ηρθε πρωι πρωι με το καλημερα.αρα πριν 14 μερες ειχα οωρηξια που αντιστοιχει οταν ελειπε ο αντρας μου ταξιδι. τζαμπα σας ξεσηκωσα.αργησα παρα πολυ αυτον τον μηνα κοριτσια.το πιστεψα να σας πω την αληθεια.δεν πειραζει. θα παρω πολλα τεστ οωρηξιας για να μην ξαναμεινω να ξερω τουλαχιστον ποτε περιμενω περιοδο! 

Δεν πειράζει λουπιτα μου!! Κάνε τις προσπάθειες σου και όλα θα πάνε καλά!!! Όλες θα μείνετε αργά ή γρήγορα όλες!!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Rosita είπε:

Καλημέρα @Papaki@!Και σε όλα τα κορίτσια! Σε ευχαριστω πάρα πολυ για τις συμβουλές.Δεν Μου έδωσε χάπια.  Μου έδωσε κάτι ενέσεις να κάνω για πρόκληση ωορρηξίας  στον επόμενο κύκλο για να κάνουμε την σπερματεγχυση. Τώρα το πήραμε απόφαση να το κάνουμε. Έχουμε κουραστεί τόσο καιρό που προσπαθούμε. 

Εσύ οπότε έκανες μια σπερματεγχυση και μια εξωσωματική και έμεινες κατευθείαν? Σε φυσικό κυκλο έκανες?Πόσο καιρό προσπαθούσατε φυσιολογικά?

δεν σου έδωσε seprafar για να βοηθήσει το ωάριο? δεν θα δείτε αν είναι καλός κύκλος? κοίτα κι εγώ έτσι έλεγα ας το κάνουμε να τελειώνουμε αλλά δεν θέλει βιασύνη σε αυτά τα πράγματα, θα μπορούσα να έχω γλυτώσει πολύ στεναχώρια και χρήματα αν το είχα ψάξει παραπάνω, πήγαινα τυφλά ότι έλεγε ο γιατρός..

ναι έμεινα κατευθείαν στην εξωσωματική αλλά δεν ήταν καλής ποιότητας τα ωάρια μου ( με φάρμακα έκανα)

προσπαθούσαμε 1 χρόνο ( μετά από φυσική σύλληψη και παλίνδρομη κύηση )

2rxqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Rosita είπε:

Καλημέρα @Papaki@!Και σε όλα τα κορίτσια! Σε ευχαριστω πάρα πολυ για τις συμβουλές.Δεν Μου έδωσε χάπια.  Μου έδωσε κάτι ενέσεις να κάνω για πρόκληση ωορρηξίας  στον επόμενο κύκλο για να κάνουμε την σπερματεγχυση. Τώρα το πήραμε απόφαση να το κάνουμε. Έχουμε κουραστεί τόσο καιρό που προσπαθούμε. 

Εσύ οπότε έκανες μια σπερματεγχυση και μια εξωσωματική και έμεινες κατευθείαν? Σε φυσικό κυκλο έκανες?Πόσο καιρό προσπαθούσατε φυσιολογικά?

αχ μην ανχωνεσε οι περισσοτερες εδω προσπαθουμε καιρο!! κ εχουμε πηξει κ στις εξετασεις κ τους γιατρους ασε ενδοκρινολογοι γυναικολογοι αιματολογοι!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα @caramel_83 πως εισαι? Μαρη αδιαθετησες εσυ? Αααα και εχω να καταγγειλω κατι!!!

Αυτη η νεα ταση τυπου.... " δεν κανω το τεστ ακομα λεω να περιμενω μια δυο μερες ακομα..." δεν μ αρεσει!!! Χαχαχαχα εδω ψαχνουμε τεστ ευαισθητα να εντοπιζουν εγκυμοσυνη πριν την καθυστερηση και σεις τον χαβα σας !!!! Δειξτε ελεος!

ρε βλαμμενο πνιγηκα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

οχι δεν μου εχει ερθει ακομα αλλα μου ερχεται το νιωθω, 

@Δήμητρα1988 που εισαι γαμωτο μου???? θα εκανες τεστ θα ειδες το θετικο και δεν εχεις την δυναμη να μας το πεις??Που εισαιιιιιι? με εχεις συγχύσει τωρα :P 

@Nati85 συνηλθες με το αυτι τελειως?

Ρε κοριτσια εγω δεν το ηξερα οτι το γλουκοφαζ βελτιωνει τα ωαρια....:oops: ωραια γιατι παιρνω και απο αυτα :P 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Papaki@ είπε:

δεν σου έδωσε seprafar για να βοηθήσει το ωάριο? δεν θα δείτε αν είναι καλός κύκλος? κοίτα κι εγώ έτσι έλεγα ας το κάνουμε να τελειώνουμε αλλά δεν θέλει βιασύνη σε αυτά τα πράγματα, θα μπορούσα να έχω γλυτώσει πολύ στεναχώρια και χρήματα αν το είχα ψάξει παραπάνω, πήγαινα τυφλά ότι έλεγε ο γιατρός..

ναι έμεινα κατευθείαν στην εξωσωματική αλλά δεν ήταν καλής ποιότητας τα ωάρια μου ( με φάρμακα έκανα)

προσπαθούσαμε 1 χρόνο ( μετά από φυσική σύλληψη και παλίνδρομη κύηση )

Βασικά είμαι στο εξωτερικό και δεν είναι οι ονομασίες ακριβώς οι ίδιες. Μου έδωσε ενέσεις για να βοηθήσει το ωάριο. Θα κάνω υπέρηχο πριν την σπερματεγχυση για να δούμε πως θα συνεχίσουμε και ποια μέρα θα γίνει. 

πρίν από 1 λεπτό , Rosita είπε:

Βασικά είμαι στο εξωτερικό και δεν είναι οι ονομασίες ακριβώς οι ίδιες. Μου έδωσε ενέσεις για να βοηθήσει το ωάριο. Θα κάνω υπέρηχο πριν την σπερματεγχυση για να δούμε πως θα συνεχίσουμε και ποια μέρα θα γίνει. 

αααα για πες πως λειτουργει το συστημα στο εξωτερικο σε τετοια θεματα? εδω ευτυχως σε αυτον τον τομεα ειναι προχωρημενοι. 

πρίν από 45 λεπτά , MelinaFo είπε:

και συ μαζι με αλινα δεν εισαι??? Τι γινεται??!

Πως είσαι σήμερα γλυκιά μου?Ναι μαζί με το αλινάκι!!Μπέρδεμα όπως πάντα χαχαχαχ!!!!

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

που εισαι γαμωτο μου???? θα εκανες τεστ θα ειδες το θετικο και δεν εχεις την δυναμη να μας το πεις??Που εισαιιιιιι? με εχεις συγχύσει τωρα :P 

Κοιμάταιιιιι!!Θα πάρω την ξυπνήσω σε λίγο.Είχε και την γιορτούλα χτες!!!

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Πως είσαι σήμερα γλυκιά μου?Ναι μαζί με το αλινάκι!!Μπέρδεμα όπως πάντα χαχαχαχ!!!!

Κοιμάταιιιιι!!Θα πάρω την ξυπνήσω σε λίγο.Είχε και την γιορτούλα χτες!!!

να την παρεις τωρα να την ξυπνησεις ειναι 12 ποτε θα το κανει? θα μας σκασει τελειωωωως??? τς τς τς  :P 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

να την παρεις τωρα να την ξυπνησεις ειναι 12 ποτε θα το κανει? θα μας σκασει τελειωωωως??? τς τς τς  :P 

Πες τα χρυσοστομη απ το πρωι ξεροσταλιάζω εδώ περα να δω τι θα γινει με αυτό το κοριτσι!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

αααα για πες πως λειτουργει το συστημα στο εξωτερικο σε τετοια θεματα? εδω ευτυχως σε αυτον τον τομεα ειναι προχωρημενοι. 

Κι εδώ τα ίδια πάνω κάτω. Σου δίνουν φάρμακα αν δεν κάνεις σε φυσικό κύκλο σε παρακολουθούν με υπέρηχο και προχωρούν ανάλογα. Το καλό είναι ότι δεν πληρώνουμε τίποτα!!! Για την σπερματεγχυση για εξωσωματική δεν ξέρω ακόμα και ελπίζω να μην μάθω..

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 173!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nati85 2/10/2017!!!

2. caramel_83  18-20/10/2017!!!

3. Δήμητρα1988 23-25/10/2017!!!

4. alina80 29-31/10/2017!!!

5. Vila 30/10/2017!!!

6. andrianni  31/10/2017!!!

7. Elma86  1/11/2017!!!

8. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

9. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

10. ritaki13  6/11/2017!!!

11. Papaki@  8-10/11/2017!!!

12. MelinaFo  14/11/2017!!!

13. Ungry girl 17/11/2017!!!

14. ada32 19/11/2017!!!

15. noni90 19/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Rosita είπε:

καλή επιτυχία Rosita μου, ότι είπα το είπα για να σε βοηθήσω βάσει της δικής μου εμπειρίας 

εύχομαι όλα καλά

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

@marillia εσυ γιατι δεν εισαι στο πινακακι?? :roll: ποτε ακριβως περιμενεις?

@λουπιτα ξερεις επομενη ημερομηνια αναμονης για να σε βαλω κι εσενα στο πινακακι?

πρίν από 8 λεπτά , Rosita είπε:

Κι εδώ τα ίδια πάνω κάτω. Σου δίνουν φάρμακα αν δεν κάνεις σε φυσικό κύκλο σε παρακολουθούν με υπέρηχο και προχωρούν ανάλογα. Το καλό είναι ότι δεν πληρώνουμε τίποτα!!! Για την σπερματεγχυση για εξωσωματική δεν ξέρω ακόμα και ελπίζω να μην μάθω..

ΜΜΜ σαν το δημοσιο εδω φανταζομαι ομως πιο γρηγορους ρυθμους στα ραντεβου ελπιζω! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...