Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Papaki@ είπε:

καλημέρα κορίτσι μου και καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια,

Rosita είμαστε πολύ κοντα στις εξετάσεις μας, θέλω να σου πώ ότι εχω κάνει 1 σπερματεκχυση και 1 εξωσωματική

στην σπερματεκχυση η χοριακή μου ήταν 4 μονάδες, ο γιατρός μου είπε ότι κααατι πηγε να γίνει και δεν έγινε τελικά, στην εξωσωματική έμεινα έγκυος αλλά μετά την 2η χοριακή που ανέβαινε μια χαρά ξεκίνησε η αιμορραγία και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη,

είμαι 37 χρονών και  ο άντρας μου 32, θέλω να σε συμβουλέψω τα παρακάτω γιατί οι γιατροί δεν το κάνουν... 

1ον δεν έχετε τίποτα σοβαρό και δεν είναι τραγικά τα πράγματα! μπορείτε να κάνετε παιδάκι αλλά θέλει παραπάνω προσπάθεια από ένα ζευγάρι πιο νέο και με καλύτερες ορμονικές εξετασεις.

2ον μη βιαστείς να κάνεις τίποτα, είτε σπερματεκχυση είτε εξωσωματική αν δεν πιέσεις τον γιατρό σου να σιγουρευτεί ότι είσαι σε καλό κύκλο (η FSH σου πρέπει να είναι χαμηλή πχ 5  μονάδες) στο λέω γιατι έτσι την έπαθα 2 φορές και μετά πήγα σε έναν 3ο γιατρό που μου εξήγησε πως είναι πραγματικά τα πράγματα

σου είπε ο γιατρός σου να παρεις glucophage? βοηθάει να κάνεις καλύτερα ωάρια εμενα η FSH έπεσε από το 11,5 που ήταν στο 7,5 με 26 ημέρες που έπαιρνα το glucophage, και μου είπε ότι αν δω 5 μονάδες να κανω μια σπερματεκχυση ή εξωσωματική (σε φυσικό κύκλο)

και τέλος καλως ηρθες στην παρέα μας! χαμογέλα και όλα θα πάνε καλα

παπακι απο αθηνα εισαι θυμισε μου? ποιος ειναι ο γιατρος σου αν θες λες σε πμ. παντως κ με το 7,5 εναν φυσικο κυκλο τον κανεις ανετα αν μαζεψεις 5-6 εμβρυακια απο καλους κυκλους εκει γυρω στο 7 νομιζω οτι το μωρακι ειναι στο δρομο!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα!!!! 

@λουπιτα μου λυπάμαι.. πάρε τα τεστακια πιστεύω θα σε βοηθήσουν πολύ! Εμένα τουλάχιστον με έχουν ξεαγχωσει γιατί ξέρω ακριβώς πότε περιμένω να αδιαθετησω.

@Δήμητρα1988 τι έγινε κορίτσι μου?? Το έκανες το τεστακι??

Οι υπόλοιπες που περιμένουμε μαζί πως νιώθετε??? @Elma86 @alina80 @marillia 

Εμένα κορίτσια άρχισαν να με φωνάζουν τα τέστ μέσα από το ντουλάπι! Πως θα περάσουν οι μέρες??? Έχω 2 τέστ λέω να κάνω ένα την Τρίτη και ένα την Πέμπτη.. αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι τότε. Μπορεί βέβαια να με πιάσει το πείσμα κι εμένα σαν τα άλλα κορίτσια και να κάνω τεστ το άλλο σκ! Χαχαχαχα

@andrianni μου τι έγινε με το αυγουλάκι σου? Έκανες υπέρηχο χθες?

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Kαλημέρα!!!!Νομίζω Τετάρτη καλά είναι να το κάνεις!!!Μακάριιιι.....!!!Εγώ νιώθω πιο ήπια συμπτώματα!!Τετάρτη περιμένω!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

παπακι απο αθηνα εισαι θυμισε μου? ποιος ειναι ο γιατρος σου αν θες λες σε πμ. παντως κ με το 7,5 εναν φυσικο κυκλο τον κανεις ανετα αν μαζεψεις 5-6 εμβρυακια απο καλους κυκλους εκει γυρω στο 7 νομιζω οτι το μωρακι ειναι στο δρομο!!! 

είμαι Θεσσαλονίκη αλλά ζούσα 10 χρόνια Αθήνα, ο τελευταίος γιατρός που μου τα εξήγησε όλα είναι Αθήνα, θα σου στείλω πμ.

2rxqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Vila είπε:

Καλημέρα!!!! 

@λουπιτα μου λυπάμαι.. πάρε τα τεστακια πιστεύω θα σε βοηθήσουν πολύ! Εμένα τουλάχιστον με έχουν ξεαγχωσει γιατί ξέρω ακριβώς πότε περιμένω να αδιαθετησω.

@Δήμητρα1988 τι έγινε κορίτσι μου?? Το έκανες το τεστακι??

Εμένα κορίτσια άρχισαν να με φωνάζουν τα τέστ μέσα από το ντουλάπι! Πως θα περάσουν οι μέρες??? Έχω 2 τέστ λέω να κάνω ένα την Τρίτη και ένα την Πέμπτη.. αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι τότε. Μπορεί βέβαια να με πιάσει το πείσμα κι εμένα σαν τα άλλα κορίτσια και να κάνω τεστ το άλλο σκ! Χαχαχαχα

@andrianni μου τι έγινε με το αυγουλάκι σου? Έκανες υπέρηχο χθες?

παιζει να αδιαθεσει τελειως το κατω πινακακι ε;;  βλεπω ειστε αλλες τοσες της αναμονης..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!

1 hour ago, λουπιτα είπε:

αποτι φαινεται γκρι ηταν και εγω την εβλεπα ροζ. παει και αυτος ο μηνας. μου ηρθε πρωι πρωι με το καλημερα.αρα πριν 14 μερες ειχα οωρηξια που αντιστοιχει οταν ελειπε ο αντρας μου ταξιδι. τζαμπα σας ξεσηκωσα.αργησα παρα πολυ αυτον τον μηνα κοριτσια.το πιστεψα να σας πω την αληθεια.δεν πειραζει. θα παρω πολλα τεστ οωρηξιας για να μην ξαναμεινω να ξερω τουλαχιστον ποτε περιμενω περιοδο! 

λυπαμαι βρε κοριτσι...τουλαχιστον ομως ειδες οτι ελειπε ο ανδρας σου εκεινες τις μερες οποτε πηγε λιγο χαμενος αυτος ο μηνας!!προσπαθειστε να πετυχετε τις μερες τον επομενο!!

πρίν από 51 λεπτά , Ani ani είπε:

καλημερα κοριτσακια μου!

@elenakii22 μου πως εισαι; εκανες και την β επιπεδου τελικα; σε αυτη την εξεταση η μπεμπα σου νυσταζε;

Τα κοριτσια της αναμονης κανατε κανενα τεστακι τελικα;; @λουπιτα @caramel_83 @Δήμητρα1988

οχι δεν την εκανα!!16 εχω ραντεβου!!η μπεμπα νυσταζε τωρα στον υπερηχο που εκανε χθες...εστειλα κ την φωτο που μας εβγαλες που εχει το χερακι στο προσωπο!εσυ ποτε θα την κανεις?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημερα!!!

Μπορει να διαβασα καμια 20 σελιδες!!! Να μας ζησουν οι δημητρουλες! @Dimitr@17 @Δήμητρα1988 

@λουπιτα μην το βαζεις κατω ολες το παθαινουμε! Ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος!

@Papaki@ συνεχιζεις ακαθεκτη???

@Vila μην ξεχνας εισαι η μαντεψια!!!! Περιμενουμε!?!

@Ungry girl ασε τις εξετασεις να τις εξηγησει ο γιατρος! Μπραβο για την αλλαγη αντιμετωπισης! 

@alina80 μηπως περιμενουμε κ σενα.... Ή μπερδευομαι .... Χμμμ....

@Nati85μην ξοδευεις μαρη τα τεστακια ετσι!!!!

Χαιρετω και τα νεα κοριτσια! 

@elenakii22 να χαιρεσαι την μπεμπαρα σου την υπναρου!

@marilia και συ μαζι με αλινα δεν εισαι??? Τι γινεται??!

• Μου αρέσει 4

tpnxp3.png

@MelinaFo εχτές 2 φορές σήμερα ήταν πρωί έφυγε στις 6 μόλις σχολάσω θα τον στριμώξω πάλι χαχαχα , αν και πιστεύω έγινε η ωορρηξία μου θα συνεχίσω δεν θέλω να αμφιβάλω ότι μου ξέφυγε

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

@MelinaFo εχτές 2 φορές σήμερα ήταν πρωί έφυγε στις 6 μόλις σχολάσω θα τον στριμώξω πάλι χαχαχα , αν και πιστεύω έγινε η ωορρηξία μου θα συνεχίσω δεν θέλω να αμφιβάλω ότι μου ξέφυγε

Χχαχαχαχα πρωτεινη κ βιταμινη c δεν εχουν αναγκη βαλτον κατω χαχαχαχα. Ερχονται κ μενα οι μερες μ αλλα δεν ηρθαν τα τεστακια! Δεν πειραζει ξεκινησα προθερμανση οπως εσυ!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??? παω να σας διαβασω ;)

16 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Χμμμμ λοιπον ο γιατρος ηταν συγκρατημενος... Απο τη μια μου πε οτι ειναι ακομα πολυ χαμηλη με βαση την τελευταία περιοδο,  αλλα απο την αλλη οτι θα μπορούσε να ναι καθυστερημενη συλληψη... Οποτε δεν ξέρουμε τιποτα μεχρι τη Δευτερα που θα επαναλαβω χοριακη γιατι και υπερηχογραφικα δεν υπαρχει κατι για να δουμε... Οποτε απο το "δε νομιζω να ναι κατι που παει καλα",  περασαμε στο "χμμμμ... Θα μπορούσε να ναι μια καθυστερημενη συλληψη"!!!!! Αχχαχαχαχαχαχχαχα

Απαντηση του φιλου μου:" Αμαν ρε μωρο μου και σε αυτο καθυστερημενη εισαι"?????  :P

κοριτσακι ολα καλα θα πανε θα δεις.... θα δεις θα ειναι τεραστια η χοριακη σου την Δευτερα ;)

• Μου αρέσει 1

Καλημερα @caramel_83 πως εισαι? Μαρη αδιαθετησες εσυ? Αααα και εχω να καταγγειλω κατι!!!

Αυτη η νεα ταση τυπου.... " δεν κανω το τεστ ακομα λεω να περιμενω μια δυο μερες ακομα..." δεν μ αρεσει!!! Χαχαχαχα εδω ψαχνουμε τεστ ευαισθητα να εντοπιζουν εγκυμοσυνη πριν την καθυστερηση και σεις τον χαβα σας !!!! Δειξτε ελεος!

• Μου αρέσει 6

tpnxp3.png

10 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Αχ κορίτσι μου...σε καταλαβαίνω..έχεις καθόλου Βοήθεια?με την μικρή δύσκολα Θ είναι.. το ξέρω και σκέψου Εγώ δεν είχα κανένα μικρούλη ν κυνηγάω..Την έβγαλα τέσσερις μήνες ξάπλα με ναυτιες Αλλά τουλάχιστον ήμουν μόνη μ.. τι ν πω.. περαστικά υπομονή Όσο σπαστικό Κ Ν ακούγεται.. τ βομεξ σ κανουν Κάτι? Εμένα με έπιαναν Αλλά ήμουν ζόμπι.. Δεν ήμουν για τπτ μετά.. Αν δεν κάνω λάθος σε σένα Δεν είπε βομεξ Η γιατρός?συγγνώμη αν σε μπερδεύω.. εύχομαι ν έχεις έστω Βοήθεια με τη μικρή.. είναι πολύ ανακουφιστικό από το τίποτα.. περαστικά Κ υπομονή.. Θ περάσει Κ αυτο!!

4 μήνες?;?;????;? Ελπίζω μα μη πάθω το ίδιο!! Αχαχ! Ναι βομεξ μου έδωσε και αντιεμετικα υποθετα.  Προς το παρόν δεν έχω πάρει τπτ από αυτα. Έχω δει μια ελάχιστες διαφορά με ξυνο νερό Φλωρίνης.  Αλλά το βράδυ επιδεινώνεται ακόμα πιο πολύ. Χθες ήμουν στο τσακ να πάρω.  Έκανες νοσήλια καμία φορά μετά από όλα αυτά; Όσο για τη μικρή ασε.... είναι και ζωηρή πολύ, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ηρεμήσει σαν να καταλαβαίνει ότι είμαι χάλια.  Το καημένο με έχει δει να κανω εμετούς και να κλαίω κάθεται  εξω απο το μπάνιο και να με κοιτάει μισοκρυμμενη πίσω από τον τοίχο!

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

καλημέρα κορίτσι μου και καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια,

Rosita είμαστε πολύ κοντα στις εξετάσεις μας, θέλω να σου πώ ότι εχω κάνει 1 σπερματεκχυση και 1 εξωσωματική

στην σπερματεκχυση η χοριακή μου ήταν 4 μονάδες, ο γιατρός μου είπε ότι κααατι πηγε να γίνει και δεν έγινε τελικά, στην εξωσωματική έμεινα έγκυος αλλά μετά την 2η χοριακή που ανέβαινε μια χαρά ξεκίνησε η αιμορραγία και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη,

είμαι 37 χρονών και  ο άντρας μου 32, θέλω να σε συμβουλέψω τα παρακάτω γιατί οι γιατροί δεν το κάνουν... 

1ον δεν έχετε τίποτα σοβαρό και δεν είναι τραγικά τα πράγματα! μπορείτε να κάνετε παιδάκι αλλά θέλει παραπάνω προσπάθεια από ένα ζευγάρι πιο νέο και με καλύτερες ορμονικές εξετασεις.

2ον μη βιαστείς να κάνεις τίποτα, είτε σπερματεκχυση είτε εξωσωματική αν δεν πιέσεις τον γιατρό σου να σιγουρευτεί ότι είσαι σε καλό κύκλο (η FSH σου πρέπει να είναι χαμηλή πχ 5  μονάδες) στο λέω γιατι έτσι την έπαθα 2 φορές και μετά πήγα σε έναν 3ο γιατρό που μου εξήγησε πως είναι πραγματικά τα πράγματα

σου είπε ο γιατρός σου να παρεις glucophage? βοηθάει να κάνεις καλύτερα ωάρια εμενα η FSH έπεσε από το 11,5 που ήταν στο 7,5 με 26 ημέρες που έπαιρνα το glucophage, και μου είπε ότι αν δω 5 μονάδες να κανω μια σπερματεκχυση ή εξωσωματική (σε φυσικό κύκλο)

και τέλος καλως ηρθες στην παρέα μας! χαμογέλα και όλα θα πάνε καλα

Καλημέρα @Papaki@!Και σε όλα τα κορίτσια! Σε ευχαριστω πάρα πολυ για τις συμβουλές.Δεν Μου έδωσε χάπια.  Μου έδωσε κάτι ενέσεις να κάνω για πρόκληση ωορρηξίας  στον επόμενο κύκλο για να κάνουμε την σπερματεγχυση. Τώρα το πήραμε απόφαση να το κάνουμε. Έχουμε κουραστεί τόσο καιρό που προσπαθούμε. 

Εσύ οπότε έκανες μια σπερματεγχυση και μια εξωσωματική και έμεινες κατευθείαν? Σε φυσικό κυκλο έκανες?Πόσο καιρό προσπαθούσατε φυσιολογικά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...