Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , Rosita είπε:

Ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα!

Εγώ είμαι 35 και ο άντρας μου 38. Εκανα ορμονολογικες εξετάσεις και η ΑΜΗ ειναι 0,62 mg/L και FSH 11,5 UI/L. Ο γιατρός είπε ότι ειναι σχετικά χαμηλά. Από σπερμοδιαγραμμμα ειμαστε οριακα χαμηλά. Έχω κάνει σαλπιγγογραφια αυτή βγήκε καλή πάλι καλά. Μας είπε μια σπερματεγχυση και μετά εξωσωματική. Κατι που δεν θέλω καθόλου. 

Με φάρμακα θα κάνουμε στον επόμενο κύκλο. 

Να μην φοβασαι τιποτα θα πανε ολα καλα υπομονη θελει κ θα πετυχετε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια! Παρασκευή σήμερα! Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε, με θετικά τεστακια τα κορίτσια που θα τα κάνουν. 

@Rosita καλώς ήρθες και καλή επιτυχία σε αυτή την προσπαθεία και να έρθει το σποράκι χωρίς να ταλαιπωρηθεις άλλο. 

• Μου αρέσει 2

Καλημερα και απο εμας....  Ειμαι σκατα απο χθες....  Ο αντρας μου δε μπορει να κανει καλα το μικρο.... Σημερα δε τον πηγε σχολειο αλλα ο μικρος δεν ηθελε να μπει μεσα και τσακώθηκαν και μου τον εφερε παλι σπιτι κλαμμενο.. Πειτε μου τι να τους κανω....  Ο αντρας μου τοσα χρονια δεν ειχε επαφη με σχολεια και με δραστηριότητες των παιδιων και νευριάζει με καθε τσαλιμακι του μικρού με αποτελεσμα ο μικρος να θυμώνει να νευρ

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Καλημερα και απο εμας....  Ειμαι σκατα απο χθες....  Ο αντρας μου δε μπορει να κανει καλα το μικρο.... Σημερα δε τον πηγε σχολειο αλλα ο μικρος δεν ηθελε να μπει μεσα και τσακώθηκαν και μου τον εφερε παλι σπιτι κλαμμενο.. Πειτε μου τι να τους κανω....  Ο αντρας μου τοσα χρονια δεν ειχε επαφη με σχολεια και με δραστηριότητες των παιδιων και νευριάζει με καθε τσαλιμακι του μικρού με αποτελεσμα ο μικρος να θυμώνει να νευρ

Γιατι βρε κορίτσι έτσι? Μη στεναχωριέσαι θα βρουν το ρυθμό τους αλλά πρέπει να προσπαθήσουν κ οι 2. Και ο αντρας σου που είναι ο ενηλικας παραπάνω. 

πρίν από 28 λεπτά , Alekagala είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Θα βρει ο άντρας σου τον τρόπο, εσύ πώς τον βρήκες; Άφησε τον όμως να το κάνει. Μην επέμβεις και τα αναλάβεις όλα εσύ πάλι. Μίλησε του, πες του τι κάνεις εσύ σε αντίστοιχες περιπτώσεις αλλά άφησε τον να το κάνει. Και ας νευριάζει. Σύντομα θα μάθουν όλοι -συζυγος και παιδιά στην νέα κατάσταση. Φιλιά σε όλα τα ζουζούνια σου!

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Rosita είπε:

Γεια σας κορίτσια! Είμαι καινούργια στο forum και δεν ξέρω καν πως λειτουργεί..ελπίζω να μην είναι δύσκολο. 

Να σας πω την ιστορία μου.

Προσπαθούμε κι εμείς 15 μήνες για παιδάκι φυσιολογικά αλλα τίποτα...μετά από εξετάσεις που κάναμε και οι 2 μας είπε ο γιατρός να πάμε για σπερματεγχυση. 

Έχει μείνει κάποια από σας έγκυος με αυτή τη μέθοδο?

Εύχομαι σε όλες σας με το καλό ένα νινακι στη κοιλίτσα σύντομα 

καλημέρα κορίτσι μου και καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια,

Rosita είμαστε πολύ κοντα στις εξετάσεις μας, θέλω να σου πώ ότι εχω κάνει 1 σπερματεκχυση και 1 εξωσωματική

στην σπερματεκχυση η χοριακή μου ήταν 4 μονάδες, ο γιατρός μου είπε ότι κααατι πηγε να γίνει και δεν έγινε τελικά, στην εξωσωματική έμεινα έγκυος αλλά μετά την 2η χοριακή που ανέβαινε μια χαρά ξεκίνησε η αιμορραγία και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη,

είμαι 37 χρονών και  ο άντρας μου 32, θέλω να σε συμβουλέψω τα παρακάτω γιατί οι γιατροί δεν το κάνουν... 

1ον δεν έχετε τίποτα σοβαρό και δεν είναι τραγικά τα πράγματα! μπορείτε να κάνετε παιδάκι αλλά θέλει παραπάνω προσπάθεια από ένα ζευγάρι πιο νέο και με καλύτερες ορμονικές εξετασεις.

2ον μη βιαστείς να κάνεις τίποτα, είτε σπερματεκχυση είτε εξωσωματική αν δεν πιέσεις τον γιατρό σου να σιγουρευτεί ότι είσαι σε καλό κύκλο (η FSH σου πρέπει να είναι χαμηλή πχ 5  μονάδες) στο λέω γιατι έτσι την έπαθα 2 φορές και μετά πήγα σε έναν 3ο γιατρό που μου εξήγησε πως είναι πραγματικά τα πράγματα

σου είπε ο γιατρός σου να παρεις glucophage? βοηθάει να κάνεις καλύτερα ωάρια εμενα η FSH έπεσε από το 11,5 που ήταν στο 7,5 με 26 ημέρες που έπαιρνα το glucophage, και μου είπε ότι αν δω 5 μονάδες να κανω μια σπερματεκχυση ή εξωσωματική (σε φυσικό κύκλο)

και τέλος καλως ηρθες στην παρέα μας! χαμογέλα και όλα θα πάνε καλα

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

20 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Η σκιά αν είναι γκρι είναι εξάτμισης.  Αν είναι ροζ είναι της ορμόνης.  Τι χρώμα είναι;

αποτι φαινεται γκρι ηταν και εγω την εβλεπα ροζ. παει και αυτος ο μηνας. μου ηρθε πρωι πρωι με το καλημερα.αρα πριν 14 μερες ειχα οωρηξια που αντιστοιχει οταν ελειπε ο αντρας μου ταξιδι. τζαμπα σας ξεσηκωσα.αργησα παρα πολυ αυτον τον μηνα κοριτσια.το πιστεψα να σας πω την αληθεια.δεν πειραζει. θα παρω πολλα τεστ οωρηξιας για να μην ξαναμεινω να ξερω τουλαχιστον ποτε περιμενω περιοδο! 

• Μου αρέσει 2

Just now, λουπιτα είπε:

αποτι φαινεται γκρι ηταν και εγω την εβλεπα ροζ. παει και αυτος ο μηνας. μου ηρθε πρωι πρωι με το καλημερα.αρα πριν 14 μερες ειχα οωρηξια που αντιστοιχει οταν ελειπε ο αντρας μου ταξιδι. τζαμπα σας ξεσηκωσα.αργησα παρα πολυ αυτον τον μηνα κοριτσια.το πιστεψα να σας πω την αληθεια.δεν πειραζει. θα παρω πολλα τεστ οωρηξιας για να μην ξαναμεινω να ξερω τουλαχιστον ποτε περιμενω περιοδο! 

δεν πειράζει κοπέλα μου! αντε αυτόν τον μήνα πιο εντατικά = πιο πολλές πιθανότητες ;)

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!μολις παρελαβα τα τεστακια μου απ το εβαυ και ανυπομονω να τα κανω!!!!!!!!! βεβαια θα χρειαστει να περιμενω να αδιαθετησω πρωτα γιατι ειμαι στην 17η μερα του κυκλου που δε ξερω καν αν ειναι γονιμη! αλλα δεν πειραζει!Υπομονηηηη

@Rosita καλο θα ειναι να παρεις αρκετες γνωμες για να μην κανετε ξερεις "βιαστικες"¨κινησεις και απογοητευτεις χωρις λογο. ολες μπορουμε να κανουμε παιδι πρεπει να το πιστεψουμε κ θα γινει!!!!! οι κοπελες εδω εχουν περασει πολλα πραγματα κ μπορουν να σε βοηθησουν μεσα απ τις εμπειριες τους απλα σαν μια συμβουλη εστω.  

1 hour ago, Alekagala είπε:

Εχει συνηθισει με εσενα να πηγαινει και ξερεις η δυναμη της συνηθειας στα παιδια ειναι μεγαλη!θελει υπομονη πολυ απο τον αντρα σου τωρα.τα αναλαμβανουμε ολα εμεις με τα παιδια και μετα την παταμε.ευκολη λυση σε τετοια θεματα δεν υπαρχει μονο σιγα σιγα θα συνηθισει.προσπαθησε εσυ να μην επηρεαζεσαι πολυ και αγχωνεσαι! Θα δεις οτι ολα θα γινουν.προς Θεου μην τον γυριζει πισωωωωωωω την βαψατε μεταααα χαχχαχαχαχαχα!!πως τα πατε με το μωρακι σου??

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@Alekagala πάντως το βλέπω συχνά αυτό το μοτίβο στα πλαίσια της δουλειάς μου και συμφωνώ με τα κορίτσια που σου λένε ότι από τη μία ο μικρός έχει συνηθίσει τη μαμά από την άλλη ο μπαμπάς δεν έχει συνηθίσει να ασχολείται με το μικρό. Με υπομονή και καλή διάθεση όλα λύνονται. Το βασικό είναι να μην αναλάβεις εσυ τωρα που ο μπαμπας τα βρισκει μπαστούνια. Εσυ να δίνεις κατευθύνσεις και tips αλλά να τους αφήσεις να χτίσουν τη σχέση τους.

Συγνώμη που δινω συμβουλές χωρίς να έχω παιδιά, μπορεί να σκεφτείς ότι εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λένε, απλά επειδή ασχολούμαι με οικογένειες καταθέτω την εμπειρία μου.

Φιλικά πάντα <3 

• Μου αρέσει 3

καλημερα κοριτσακια μου!

@Alekagala θεωρω πως πρεπει να κανεται μια συζητηση με το συζυγο σου οταν ηρεμησετε  κ οι δυο λιγο..κυριως αυτος και να του εξηγησεις πως το παιδι δεν ειναι ενηλικας για να του πεις κανε αυτο κ να το κανει..και οτι ο ιδιος σαν πατερας θα πρεπει να του εξηγησει οτι θελει με αιτιολογηση και απλα λογια για να πεισει το παιδακι σας. Καμια φορα οι μπαμπαδες λειτουργουν εγωιστικα και λενε οχι θα κανεις αυτο που σου λεω εγω...κουραγιο μαναααα!

@elenakii22 μου πως εισαι; εκανες και την β επιπεδου τελικα; σε αυτη την εξεταση η μπεμπα σου νυσταζε;

Τα κοριτσια της αναμονης κανατε κανενα τεστακι τελικα;; @λουπιτα @caramel_83 @Δήμητρα1988

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Alekagala είπε:

αχ το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει αυτο. ισως γιατι οι αντρες δεν εχουν υπομονη και λειτουργουν πολυ εγωιστικα ενω η μανα σκεφτεται παντα μα παντα το τι πρεπει να κανει το παιδι και κανει πισω. πρεπει να κανεις μια κουβεντα με τον αντρα σου να κανει πισω γιατι στην τελικη αυτος ειναι ο ενηλικας και επισης δεν μπορει το παιδι να γυρναει πισω γιατι μετα θα το βρει καραμελα και οποτε δε θελει να παει καπου αυτο θα κανει! ειναι θεμα χρονου να συνηθισουν μην αγχωνεσαι! εσυ ηρεμιαααα μανα κουραγιο χιχιχιχιχ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...