Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοριτσια καθος μου ειπαι αυτος η ΑΜΗ δεν βγηκε καλη ουτε κακη καπου στη μεση ειναι!

15,78:confused:

ΣΕ ποια μοναδα μετρησης την εβγαλε?? ng η pmol? ΚΑΤΑΡΧΑΣ να σου πω αυτη την εξεταση ελαχιστα εργαστηρια την βγαζουν σωστα τα περισσοτερα την βγαζουν αλλα νταλον μου το εχει πει πολυ εμπειρος γιατρος. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, linaa είπε:

ΣΕ ποια μοναδα μετρησης την εβγαλε?? ng η pmol? ΚΑΤΑΡΧΑΣ να σου πω αυτη την εξεταση ελαχιστα εργαστηρια την βγαζουν σωστα τα περισσοτερα την βγαζουν αλλα νταλον μου το εχει πει πολυ εμπειρος γιατρος. 

δενξερω ακριβος μου ειπε οτι το υψηλο ειναι απο 28-48 το μεσεο απο 28-15,7 και απο 15,7 κατοτερο μου ειπαι οτι ειμαι σο μεσεω και οτι δεν εχω προβλημα αλλα δεν ειναι και τελειο...δεν τις εχω και μποστα μου τωρα αποσο θυμαμαι τις εχω στο αμαξι!

λες?

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

δενξερω ακριβος μου ειπε οτι το υψηλο ειναι απο 28-48 το μεσεο απο 28-15,7 και απο 15,7 κατοτερο μου ειπαι οτι ειμαι σο μεσεω και οτι δεν εχω προβλημα αλλα δεν ειναι και τελειο...δεν τις εχω και μποστα μου τωρα αποσο θυμαμαι τις εχω στο αμαξι!

λες?

σε pmol θα ειναι. ειναι περιεργη εξεταση κ επειδη ειναι καινουρια λιγοι την βγαζουν σωστα. δεν εχεις σιγουρα προβλημα με αυτη την τιμη απλα ταιριαζει για αλλες ηλικιες εκει γυρω στα 35. γιαυτο σου λεω μαλλον λαθος στην εχει βγαλει

Just now, linaa είπε:

σε pmol θα ειναι. ειναι περιεργη εξεταση κ επειδη ειναι καινουρια λιγοι την βγαζουν σωστα. δεν εχεις σιγουρα προβλημα με αυτη την τιμη απλα ταιριαζει για αλλες ηλικιες εκει γυρω στα 35. γιαυτο σου λεω μαλλον λαθος στην εχει βγαλει

δεν ξερωω θα τοο δω αυριο και θα σου πω τι γραφει..!

τι να πω μπρει να ειναι και λαθος αλλα απο την αλλη δεν μου ειπαι πως ειναι και προβλημα!

αφου ειμαι ετοιμη και εχω συγγεντροσει οτι χριαζεται ειμαι ετημη για το παρακατω 

παντως θα το δω και θα σου πω! ευχαριστω!!!!

επισης δεν ταιριαζει καθολου κ με τις αλλες εξετασεις σου που ειναι τελειες μη δωσεις σημασια ετσι κ αλλιως αυτη η εξεταση παιζει ρολο μονο σε μεγαλες ηλικιες με αλλες εξετασεις ορμονων.

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

επισης δεν ταιριαζει καθολου κ με τις αλλες εξετασεις σου που ειναι τελειες μη δωσεις σημασια ετσι κ αλλιως αυτη η εξεταση παιζει ρολο μονο σε μεγαλες ηλικιες με αλλες εξετασεις ορμονων.

ναι νομιζω και εγω αφου η FSH ηταν καλη δεν πιστευω να μο τα χαλασει αυτη..

πρίν από 30 λεπτά , Rosita είπε:

Γεια σας κορίτσια! Είμαι καινούργια στο forum και δεν ξέρω καν πως λειτουργεί..ελπίζω να μην είναι δύσκολο. 

Να σας πω την ιστορία μου.

Προσπαθούμε κι εμείς 15 μήνες για παιδάκι φυσιολογικά αλλα τίποτα...μετά από εξετάσεις που κάναμε και οι 2 μας είπε ο γιατρός να πάμε για σπερματεγχυση. 

Έχει μείνει κάποια από σας έγκυος με αυτή τη μέθοδο?

Εύχομαι σε όλες σας με το καλό ένα νινακι στη κοιλίτσα σύντομα 

Γεια σου!!καλως ήρθες!  Κ εγω αν κ διάβαζα, ειμαι λιγο καιρό στην παρεα των κοριτσιών και μ εχουν βοηθήσει πολυ!! Πες μας λιγα για σενα ηλικίες πχ. Τι αλλο σας ειπε ο γιατρός; Εξετάσεις κλπ πως ήταν; 

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι νομιζω και εγω αφου η FSH ηταν καλη δεν πιστευω να μο τα χαλασει αυτη..

αυτη η εξεταση ειναι για το αποθεμα των ωαριων δηλαδη αν εχεις πολλα ακομα ωαρια. σκεψου εγω που σου ριχνω 10 χρονια η τιμη της ΑΜΗ μου ειναι εκει κοντα στο 11 κ δεν ειναι κ πολυ καλη για την ηλικια μου θα μπορουσα κ καλητερα. οποτε εσενα αποκλειετε να ειναι 16 καποιο λαθος εχει κανει στο εργαστηριο. 

πρίν από 37 λεπτά , Rosita είπε:

Γεια σας κορίτσια! Είμαι καινούργια στο forum και δεν ξέρω καν πως λειτουργεί..ελπίζω να μην είναι δύσκολο. 

Να σας πω την ιστορία μου.

Προσπαθούμε κι εμείς 15 μήνες για παιδάκι φυσιολογικά αλλα τίποτα...μετά από εξετάσεις που κάναμε και οι 2 μας είπε ο γιατρός να πάμε για σπερματεγχυση. 

Έχει μείνει κάποια από σας έγκυος με αυτή τη μέθοδο?

Εύχομαι σε όλες σας με το καλό ένα νινακι στη κοιλίτσα σύντομα 

καλως ορισες!!! αν ειναι καλες οι εξετασεις σας τοτε ειναι πιθανο να τα καταφερετε με σπερματενχυση απο εδω δεν εχουμε καμια αλλα ξερω κοπελες που τα καταφεραν ετσι με φαρμακα θα κανετε η σε φυσικο κυκλο.? 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, elenakii22 είπε:

ναι μωρε η γλυκουλα!!!ηταν κουρασμενη!!!ελπιζω στην β επιπεδου να ειναι πιο συνεργασιμη!

ναι μωρε!!!συνηθως χοροπηδαγε αλλα σμρ ηταν κουρασμενη!!!

2eamk9u.jpg

ειναι το κοριτσι μου προφιλ κ εχει το χερι διπλα στο ματι!

Γλυκό κοριτσάκι!!! Παραπονιέται οπως όταν ξυπνάμε το πρωι και τρίβουμε τα μάτια απο τη νύστα Χαχαχαχαχαχα 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@elenakii22 γλυκό κοριτσάκι!!! Παραπονιέται οπως όταν ξυπνάμε το πρωι και τρίβουμε τα μάτια απο τη νύστα! Χαχαχαχαχαχα 

ναι το καημενο!κ το χτύπαγε στον πισινο μπας κ γυρισει αλλα νυσταζε κ δεν συμμετειχε...μου ειπε για την β επιπεδου μιση ώρα πριν να πιω χυμο κ να φαω τοστ!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, ritaki13 είπε:

Γεια σου!!καλως ήρθες!  Κ εγω αν κ διάβαζα, ειμαι λιγο καιρό στην παρεα των κοριτσιών και μ εχουν βοηθήσει πολυ!! Πες μας λιγα για σενα ηλικίες πχ. Τι αλλο σας ειπε ο γιατρός; Εξετάσεις κλπ πως ήταν; 

Ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα!

Εγώ είμαι 35 και ο άντρας μου 38. Εκανα ορμονολογικες εξετάσεις και η ΑΜΗ ειναι 0,62 mg/L και FSH 11,5 UI/L. Ο γιατρός είπε ότι ειναι σχετικά χαμηλά. Από σπερμοδιαγραμμμα ειμαστε οριακα χαμηλά. Έχω κάνει σαλπιγγογραφια αυτή βγήκε καλή πάλι καλά. Μας είπε μια σπερματεγχυση και μετά εξωσωματική. Κατι που δεν θέλω καθόλου. 

1 hour ago, linaa είπε:

αυτη η εξεταση ειναι για το αποθεμα των ωαριων δηλαδη αν εχεις πολλα ακομα ωαρια. σκεψου εγω που σου ριχνω 10 χρονια η τιμη της ΑΜΗ μου ειναι εκει κοντα στο 11 κ δεν ειναι κ πολυ καλη για την ηλικια μου θα μπορουσα κ καλητερα. οποτε εσενα αποκλειετε να ειναι 16 καποιο λαθος εχει κανει στο εργαστηριο. 

καλως ορισες!!! αν ειναι καλες οι εξετασεις σας τοτε ειναι πιθανο να τα καταφερετε με σπερματενχυση απο εδω δεν εχουμε καμια αλλα ξερω κοπελες που τα καταφεραν ετσι με φαρμακα θα κανετε η σε φυσικο κυκλο.? 

Με φάρμακα θα κάνουμε στον επόμενο κύκλο. 

πρίν από 1 λεπτό , Rosita είπε:

Ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα!

Εγώ είμαι 35 και ο άντρας μου 38. Εκανα ορμονολογικες εξετάσεις και η ΑΜΗ ειναι 0,62 mg/L και FSH 11,5 UI/L. Ο γιατρός είπε ότι ειναι σχετικά χαμηλά. Από σπερμοδιαγραμμμα ειμαστε οριακα χαμηλά. Έχω κάνει σαλπιγγογραφια αυτή βγήκε καλή πάλι καλά. Μας είπε μια σπερματεγχυση και μετά εξωσωματική. Κατι που δεν θέλω καθόλου. 

Καλώς ήρθες @Rosita! Εύχομαι η σπερματενχυση να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα και σύντομα να γίνεις μανούλα!

XDXPp2.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μακάρι!! Μακάρι στην 9η να μου περάσει κι εμένα!! Δεν αντέχεται αυτό είμαι μονίμως στο κρεβάτι.  Όλη μέρα επι 24 ώρες επί 3 βδομάδες περίπου. 

Αχ κορίτσι μου...σε καταλαβαίνω..έχεις καθόλου Βοήθεια?με την μικρή δύσκολα Θ είναι.. το ξέρω και σκέψου Εγώ δεν είχα κανένα μικρούλη ν κυνηγάω..Την έβγαλα τέσσερις μήνες ξάπλα με ναυτιες Αλλά τουλάχιστον ήμουν μόνη μ.. τι ν πω.. περαστικά υπομονή Όσο σπαστικό Κ Ν ακούγεται.. τ βομεξ σ κανουν Κάτι? Εμένα με έπιαναν Αλλά ήμουν ζόμπι.. Δεν ήμουν για τπτ μετά.. Αν δεν κάνω λάθος σε σένα Δεν είπε βομεξ Η γιατρός?συγγνώμη αν σε μπερδεύω.. εύχομαι ν έχεις έστω Βοήθεια με τη μικρή.. είναι πολύ ανακουφιστικό από το τίποτα.. περαστικά Κ υπομονή.. Θ περάσει Κ αυτο!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...