Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

σχολασα νωριτερα λογο της ημερασ και μολισ εφτασα στο σπιτι με το τεστ! self clear το γνωριζετε?? ειναι αξιοπιστο?

ναι αμε μια χαρα ειναι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Ani ani καλή ξεκούραση κορίτσι μου!!! Όταν κουράζεσαι να ξεκουράζεσαι πολυυυυ μετα!!! Τωρα που μπορούμε Χαχαχαχα <3

@elenakii22 τι γλυκοοοο!!!! Τύπου αφήστε με να κοιμηθώ τωρα που ειμαι ακομη στην κοιλιτσα!!!! Κ μένα στην αυχενική ηταν πλάτη και το ζόρισε πολυ να γυρίσει, σχεδόν θύμωσα με τόσο Ζουληγμα!!! Ηταν ξένος ο έμβρυολόγος, δεν ηταν γλυκός σαν το γιατρό μου! Άντε με το καλό η μπεμπούλα <3

@anemoni1989 τελειααΑ η χοριακη! Ολα θα πάνε μια χαρά! Λογικό ν έχεις άγχος! Εγω ακομη εχω μέχρι να ξαναπάω να δω οτι ολα πάνε Καλα! Νομίζω οτι έτσι θα ειναι σε όλη την εγκυμοσύνη! Με τόσα που εχουμε διαβάσει οπως είπες πριν, πως να ειμαστε χαλαρές;;; Όσα πιο πολλα ξερεις τόσο πιο πολυ άγχος έχεις! Άμα δεν ησουν διαβασμένη, θα ησουν ήρεμη τωρα! Οπως πολλες άλλες που ειναι στην κοσμάρα τους και ειναι μια χαρά ευτυχισμένες! Και οι γιατροί ειναι πιο ωμοι σε εισαγωγικά, δεν ειναι πάντα καθησυχαστικοι. Εγω όταν τον πηρα τηλ, ειχα ήδη κανει τεστ και χοριακη, ήμουν 4w2d σύμφωνα με την εφαρμογή του κινητού. Κ ειχα χοριακη 830. Και παρόλα αυτα μου είπε μικρή ειναι, έλα σε 2 εβδομάδες να σε δω. Το μικρή δε σημαίνει πάντα κατι κακό, απλά το λενε με την έννοια οτι δεν έχουν να δουν και κατι όποτε αναμονή! Το μονο που μου είχε πει ειναι ξεκινά φιλισιν, οχι επαφές, οχι κούραση. 

@Farmakotriftena υπομονη με τους πόνους και ολα τα συναφή! Έμενα ευτυχώς κράτησαν μόλις 2 εβδομάδες οι ζαλάδες και οι αναγούλες. Ημουν στον καναπέ μονίμως ξαπλωμένη με τρέλα νεύρα. Μετα που άρχισα το σίδηρο ηρέμησα. Πηρα και κατι βραχιολάκια για τον καρπό που υποτίθεται πιέζουν ενα σημείο και μειώνουν τη ναυτια. Κατι έκαναν, ίσως ψυχολογικά. Μειώθηκαν οι αναγούλες κατα πολυ! Δοκίμασε τα! 

@λουπιτα όσο δε βλέπεις περίοδο καλα πάμε!!! Καλή τύχη!!! 

πρίν από 6 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@Ani ani καλή ξεκούραση κορίτσι μου!!! Όταν κουράζεσαι να ξεκουράζεσαι πολυυυυ μετα!!! Τωρα που μπορούμε Χαχαχαχα <3

@elenakii22 τι γλυκοοοο!!!! Τύπου αφήστε με να κοιμηθώ τωρα που ειμαι ακομη στην κοιλιτσα!!!! Κ μένα στην αυχενική ηταν πλάτη και το ζόρισε πολυ να γυρίσει, σχεδόν θύμωσα με τόσο Ζουληγμα!!! Ηταν ξένος ο έμβρυολόγος, δεν ηταν γλυκός σαν το γιατρό μου! Άντε με το καλό η μπεμπούλα <3

@anemoni1989 τελειααΑ η χοριακη! Ολα θα πάνε μια χαρά! Λογικό ν έχεις άγχος! Εγω ακομη εχω μέχρι να ξαναπάω να δω οτι ολα πάνε Καλα! Νομίζω οτι έτσι θα ειναι σε όλη την εγκυμοσύνη! Με τόσα που εχουμε διαβάσει οπως είπες πριν, πως να ειμαστε χαλαρές;;; Όσα πιο πολλα ξερεις τόσο πιο πολυ άγχος έχεις! Άμα δεν ησουν διαβασμένη, θα ησουν ήρεμη τωρα! Οπως πολλες άλλες που ειναι στην κοσμάρα τους και ειναι μια χαρά ευτυχισμένες! Και οι γιατροί ειναι πιο ωμοι σε εισαγωγικά, δεν ειναι πάντα καθησυχαστικοι. Εγω όταν τον πηρα τηλ, ειχα ήδη κανει τεστ και χοριακη, ήμουν 4w2d σύμφωνα με την εφαρμογή του κινητού. Κ ειχα χοριακη 830. Και παρόλα αυτα μου είπε μικρή ειναι, έλα σε 2 εβδομάδες να σε δω. Το μικρή δε σημαίνει πάντα κατι κακό, απλά το λενε με την έννοια οτι δεν έχουν να δουν και κατι όποτε αναμονή! Το μονο που μου είχε πει ειναι ξεκινά φιλισιν, οχι επαφές, οχι κούραση. 

@Farmakotriftena υπομονη με τους πόνους και ολα τα συναφή! Έμενα ευτυχώς κράτησαν μόλις 2 εβδομάδες οι ζαλάδες και οι αναγούλες. Ημουν στον καναπέ μονίμως ξαπλωμένη με τρέλα νεύρα. Μετα που άρχισα το σίδηρο ηρέμησα. Πηρα και κατι βραχιολάκια για τον καρπό που υποτίθεται πιέζουν ενα σημείο και μειώνουν τη ναυτια. Κατι έκαναν, ίσως ψυχολογικά. Μειώθηκαν οι αναγούλες κατα πολυ! Δοκίμασε τα! 

@λουπιτα όσο δε βλέπεις περίοδο καλα πάμε!!! Καλή τύχη!!! 

Εσυ το εχω ξαναπει,  μου δινεις πολυ θαρρος!!! Γιατι ο γιατρος (αν και καταλαβαίνω γιατι το λεει)  μου κοβει τα φτερα!!!! Αλλα ειπαμε,  οσο δεν εχουμε περιοδο,  τα συμπτώματα επιμενουν και η χοριακη ανεβαινει,  ολα καλα!!! Και θα ανέβει κι αλλο,  δεν το διαπραγματευομαι!!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εμεις κοριτσια πριν λιγο τελειωσαμε απο το γιατρο!μια χαρα η μικρη μεγαλωσε!εφαγε λιγο ξυλο η γλυκουλα γτ ηταν πλατη κ ηθελε ο γιατρος να την βγαλει φωτο,αλλα αυτη τπτ..πρεπει να νυσταζε το γλυκουλι μου γτ ολο στο προσωπο ειχε τα χερακια!

@anemoni1989 χαχαχαχ...ολα καλα θα πανε!!!!

Μπράβο @elenakii22 μου!! Υπναρου η γλυκουλα ε??? ❤

2 ώρες πρίν, Elena** είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

σας ειχα γράψει πριν ένα μήνα αλλά έλειπα για λίγο.

έχω νέα.την δευτέρα είχα θετικό τέστ.

πήγα χτες στη γυναικολόγο κ είδε παχύ ενδομήτριο αλλά δεν είδε κάτι άλλο.

εκανα χτες χοριακή.την πήρα σήμερα και ήταν 224.

η γυναικολόγος μου λέει είσαι στο όριο κ να κάνω άλλο ένα την δευτέρα και αμα ανεβεί στο 800 περίπου πάμε καλά αλλιως..

συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο αλλά έχω μπερδευτεί

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Όλα καλά θα πάνε! Υπομονή μέχρι Δευτερα και εύχομαι πολύ μεγάλο νούμερο!

@Δήμητρα1988 τι άκουσα??? Πήρες επιτέλους τεστακι??? Άντε βρε αγάπη κάντο αύριο πρωί πρωί! Έχουμε πολύ αγωνία! (Αν και είμαστε σίγουρες για το ++++)

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εσυ το εχω ξαναπει,  μου δινεις πολυ θαρρος!!! Γιατι ο γιατρος (αν και καταλαβαίνω γιατι το λεει)  μου κοβει τα φτερα!!!! Αλλα ειπαμε,  οσο δεν εχουμε περιοδο,  τα συμπτώματα επιμενουν και η χοριακη ανεβαινει,  ολα καλα!!! Και θα ανέβει κι αλλο,  δεν το διαπραγματευομαι!!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Σε νιώθω γιατι πολλα απο όσα έχεις πει, τα σκεφτόμουν κι εγω ή τα εχω πει κι εγω! Ο φόβος ειναι επειδη ξερεις τι παίζει γενικά! Επίσης, κι εγω ειχα άγχος οτι θα δυσκολευτώ να κανω παιδί επειδη ακριβώς ειχα διαβάσει τοοοοσα πολλα! Κι ακομη φοβάμαι φαντάσου επειδη εχω δει και ακούσει πολλα! Πώς να ηρεμήσουμε λοιπόν; και πώς να σου πω να εισαι τελείως ήρεμη; αφού ξερω, δε γίνεται!!!!! Αλλα πέρα απο αυτα, αν ο γιατρός δε σε εκφράζει και πολυ άλλαξε τον! Σημασία εχει να σε ηρεμεί κάθε φορά, οχι να σε αγχώνει κι άλλο! Δε μπορώ να ακούω οτι ειναι επιφυλακτικός ενώ η χοριακη σου αυξάνεται μια χαρά! Φιλικά στο λέω εννοείται, Ε!!!! Αλλωστε δεν ειναι σε κανενός στο χέρι το τι θα γίνει! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Nenitaki88 θυμάσαι ποιες ήταν αυτές οι δύο βδομάδες που υπέφερες και μετά σου πέρασαν;; εγώ είμαι 8+1 και έχουν ξεκινήσει από την 5η . Αλλά από την 6η έχω γίνει πλέον ένα φυτό της κρεβατοκαμαρας. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Σε νιώθω γιατι πολλα απο όσα έχεις πει, τα σκεφτόμουν κι εγω ή τα εχω πει κι εγω! Ο φόβος ειναι επειδη ξερεις τι παίζει γενικά! Επίσης, κι εγω ειχα άγχος οτι θα δυσκολευτώ να κανω παιδί επειδη ακριβώς ειχα διαβάσει τοοοοσα πολλα! Κι ακομη φοβάμαι φαντάσου επειδη εχω δει και ακούσει πολλα! Πώς να ηρεμήσουμε λοιπόν; και πώς να σου πω να εισαι τελείως ήρεμη; αφού ξερω, δε γίνεται!!!!! Αλλα πέρα απο αυτα, αν ο γιατρός δε σε εκφράζει και πολυ άλλαξε τον! Σημασία εχει να σε ηρεμεί κάθε φορά, οχι να σε αγχώνει κι άλλο! Δε μπορώ να ακούω οτι ειναι επιφυλακτικός ενώ η χοριακη σου αυξάνεται μια χαρά! Φιλικά στο λέω εννοείται, Ε!!!! Αλλωστε δεν ειναι σε κανενός στο χέρι το τι θα γίνει! 

Κοιτα,  μπορει να σ ακουστει κουλο,  αλλα εγω γουσταρω τους αυστηρους γιατρους και οχι τους πολυ συναισθηματικους και γλυκουληδες!!! Προτιμώ να μου τα πει χυμα και χειροτερα και να χαρω,  παρα να με καθυσηχαζει και να φαω κατραπακια σ πορεια... Ανωμαλια,  ξερω!!! Αχχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Nenitaki88 θυμάσαι ποιες ήταν αυτές οι δύο βδομάδες που υπέφερες και μετά σου πέρασαν;; εγώ είμαι 8+1 και έχουν ξεκινήσει από την 5η . Αλλά από την 6η έχω γίνει πλέον ένα φυτό της κρεβατοκαμαρας. 

Φυσικα και θυμάμαι! Ααχχχ! 6και2 μέρες σηκώθηκα να πάω τουαλέτα το πρωι -οπως ως τοτε σηκωνομουν άψογα- κι ένιωσα οτι πάω να λιποθυμήσω και οτι θα κανω εμετό. Πήγα ξάπλωσα και δεν πέρασε! Ένιωθα λες και ήμουν σε τρελό χανγκοβερ έπειτα απο φοιτητικό πάρτυ Χαχαχα! Αυτο για 3-4 μέρες! Οπως είπες κι εσυ, έβλεπα συνταγές στην τιβι και ήθελα να τα βγάλω ολα!!!! Πηρα τα βραχιολάκια και η ναυτια υποχώρησε! Ειχα μονο ζάλη. Η ζάλη ηταν πολυ έντονη, τουαλέτα με το ζόρι πήγαινα! Μέχρι 8 εβδομάδων. Μετα ως 9 ηταν πιο ήπια. Ώσπου ξεκίνησα σίδηρο και ήμουν περδίκι. Στις εξετάσεις αίματος είδα πτώση αιματοκρίτη. Απο 42 στο 35. Ίσως έφταιγε κι αυτο. Έτρωγα μονο οτι φαγητό ζητούσα(λαχανοντολμάδες έβαλα να μιυ κάνουν κ έψαχνε ο μπαμπάς λάχανο κ δεν έβρισκε Χαχαχαχα). 9μιση βδομάδων πήγα και για δουλειά κ ολα καλα. Στο εύχομαι κ σενα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Φυσικα και θυμάμαι! Ααχχχ! 6και2 μέρες σηκώθηκα να πάω τουαλέτα το πρωι -οπως ως τοτε σηκωνομουν άψογα- κι ένιωσα οτι πάω να λιποθυμήσω και οτι θα κανω εμετό. Πήγα ξάπλωσα και δεν πέρασε! Ένιωθα λες και ήμουν σε τρελό χανγκοβερ έπειτα απο φοιτητικό πάρτυ Χαχαχα! Αυτο για 3-4 μέρες! Οπως είπες κι εσυ, έβλεπα συνταγές στην τιβι και ήθελα να τα βγάλω ολα!!!! Πηρα τα βραχιολάκια και η ναυτια υποχώρησε! Ειχα μονο ζάλη. Η ζάλη ηταν πολυ έντονη, τουαλέτα με το ζόρι πήγαινα! Μέχρι 8 εβδομάδων. Μετα ως 9 ηταν πιο ήπια. Ώσπου ξεκίνησα σίδηρο και ήμουν περδίκι. Στις εξετάσεις αίματος είδα πτώση αιματοκρίτη. Απο 42 στο 35. Ίσως έφταιγε κι αυτο. Έτρωγα μονο οτι φαγητό ζητούσα(λαχανοντολμάδες έβαλα να μιυ κάνουν κ έψαχνε ο μπαμπάς λάχανο κ δεν έβρισκε Χαχαχαχα). 9μιση βδομάδων πήγα και για δουλειά κ ολα καλα. Στο εύχομαι κ σενα! 

Μακάρι!! Μακάρι στην 9η να μου περάσει κι εμένα!! Δεν αντέχεται αυτό είμαι μονίμως στο κρεβάτι.  Όλη μέρα επι 24 ώρες επί 3 βδομάδες περίπου. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοιτα,  μπορει να σ ακουστει κουλο,  αλλα εγω γουσταρω τους αυστηρους γιατρους και οχι τους πολυ συναισθηματικους και γλυκουληδες!!! Προτιμώ να μου τα πει χυμα και χειροτερα και να χαρω,  παρα να με καθυσηχαζει και να φαω κατραπακια σ πορεια... Ανωμαλια,  ξερω!!! Αχχαχαχαχαχα

Μωρε συμφωνώ! Αρκεί ο γιατρός να ειναι στα δικά σου μέτρα και σταθμά όσων αφορά στην επικοινωνία! Ακομη και να μη σου λέει κατι τόσο ευχάριστο, να στο λέει στη "γλώσσα" σου που λεμε! Εγω ειμαι τρελή με την καλή έννοια. Αμφισβητώ και γιατρούς άμα λαχει! Χαχαχα Επειδη ακριβώς διαβάζω πολλα, οχι οπου να ναι, ξερω και ιατρικούς όρους, θέλω επιχειρήματα! Πχ κάποτε άλλαξα 3 γυναικολόγους γιατι μου έλεγαν πράγματα που δεν έστεκαν. Κ τελικά ειχα δίκιο. Η πρώτη ήθελε να μου κανει επέμβαση για κονδυλωμα που τελικά δεν ειχα πχ! Η όταν πήγα να βγάλω τη χολη, ήξερα και πώς βγαίνει πχ. Κι όταν είδα οτι ο γιατρός μου τα ανέλυσε ολα ( και σκίτσο μου έκανε) τοτε δέχτηκα να με χειρουργήσει! Χαχαχα! Τέλος πάντων, θέλω να πω οτι εφόσον εισαι και του κλάδου, οφείλεις μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση. Πχ στην περίπτωση σου θα προτιμούσα να σου πει οτι προς στιγμήν ολα ειναι μια χαρά, εφόσον έχεις αύξηση. Οι ενδοιασμοί δε στέκουν ακομη, αφού ουτε κακό ιστορικό έχεις ουτε κατι άλλο. Το να σε αγχώσει ειναι άτοπο, αφού η ψυχολογία παίζει σοβαρό ρόλο! Με πιάνεις νομίζω! 

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μακάρι!! Μακάρι στην 9η να μου περάσει κι εμένα!! Δεν αντέχεται αυτό είμαι μονίμως στο κρεβάτι.  Όλη μέρα επι 24 ώρες επί 3 βδομάδες περίπου. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Σου χαλάει την ψυχολογία, δε σε αφήνει να χαρείς! Έχεις κ τη μπουμπού σου και θα ήθελες να τη χαρείς! Λογικό! Εύχομαι σύντομη απαλλαγή συμπτωμάτων Χαχα! Πίστεψε το και ίσως γίνει! Αλλωστε η αυθυποβολή ειναι δυνατό χαρτί! Εγω προσπαθούσα να πάω κ σε κανα φιλικό σπίτι (έστω ξαπλωμένη στον καναπε) ώστε να μη νιώθω άρρωστη! Η πήγαινα μάρκετ με τον άντρα μου, έστω κ σαν ζόμπι που ήμουν, για να νιώσω λιγο χρήσιμη! Η μαγειρευα να φάμε (κι ας μην έτρωγα μετα) καθισμένη σε καρέκλα! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Μωρε συμφωνώ! Αρκεί ο γιατρός να ειναι στα δικά σου μέτρα και σταθμά όσων αφορά στην επικοινωνία! Ακομη και να μη σου λέει κατι τόσο ευχάριστο, να στο λέει στη "γλώσσα" σου που λεμε! Εγω ειμαι τρελή με την καλή έννοια. Αμφισβητώ και γιατρούς άμα λαχει! Χαχαχα Επειδη ακριβώς διαβάζω πολλα, οχι οπου να ναι, ξερω και ιατρικούς όρους, θέλω επιχειρήματα! Πχ κάποτε άλλαξα 3 γυναικολόγους γιατι μου έλεγαν πράγματα που δεν έστεκαν. Κ τελικά ειχα δίκιο. Η πρώτη ήθελε να μου κανει επέμβαση για κονδυλωμα που τελικά δεν ειχα πχ! Η όταν πήγα να βγάλω τη χολη, ήξερα και πώς βγαίνει πχ. Κι όταν είδα οτι ο γιατρός μου τα ανέλυσε ολα ( και σκίτσο μου έκανε) τοτε δέχτηκα να με χειρουργήσει! Χαχαχα! Τέλος πάντων, θέλω να πω οτι εφόσον εισαι και του κλάδου, οφείλεις μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση. Πχ στην περίπτωση σου θα προτιμούσα να σου πει οτι προς στιγμήν ολα ειναι μια χαρά, εφόσον έχεις αύξηση. Οι ενδοιασμοί δε στέκουν ακομη, αφού ουτε κακό ιστορικό έχεις ουτε κατι άλλο. Το να σε αγχώσει ειναι άτοπο, αφού η ψυχολογία παίζει σοβαρό ρόλο! Με πιάνεις νομίζω! 

Ναι σρ καταλαβαινω... Απλα επειδη "ειμαι και του κλαδου"  οπως λες,  καταλαβαινω γιατι μπορει να ναι μαζεμενος... Τα χω κανει και γω σ παρελθον...!!! Οπως και να χει,  αυτο που λες ειναι σωστο... Ο γιατρος μας θα πρεπει να μας ταιριαζει...!! Εμενα δεν με νοιαζει απαραιτητα να με εχει χαρουμενη και ικανοποιημενη... Τον θελω απλα και μονο για να τν εμπιστευομαι! Ολα τα αλλα μ τα καλυπτει ο κυκλος μου! Προτιμω εναν στυγνο επαγγελματια που θα ξερω ομως πως φυσαει στη δουλεια του κι ας ειναι μ@λ@κ@ς, παρα εναν πιο γλυκομιλητο που θα ναι μετριος... Γουστα ειναι αυτα!!!  :P

Εν τ μεταξυ,  δεν εχουμε και κανα νεο απο τη @Δήμητρα1988!!! Ολόκληρο τεστ εβαλε μες στο σπιτι της!!! Δεν την τρωει να το κανει??? Θα μας σκασει!!! 

cO4Yp3.png

Γεια σας κορίτσια! Είμαι καινούργια στο forum και δεν ξέρω καν πως λειτουργεί..ελπίζω να μην είναι δύσκολο. 

Να σας πω την ιστορία μου.

Προσπαθούμε κι εμείς 15 μήνες για παιδάκι φυσιολογικά αλλα τίποτα...μετά από εξετάσεις που κάναμε και οι 2 μας είπε ο γιατρός να πάμε για σπερματεγχυση. 

Έχει μείνει κάποια από σας έγκυος με αυτή τη μέθοδο?

Εύχομαι σε όλες σας με το καλό ένα νινακι στη κοιλίτσα σύντομα 

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Είσαι χαρούμενη γιατί ξεπέρασες τον πανικό και πήρες τα πράγματα στα χέρια σου. Τώρα έχεις εσύ τον ελεγχο. Στο είπα και χτες ότι είσαι δυνατή, πολύ πιο δυνατή από ότι πιστεύεις. Και τώρα το βλέπεις και εσύ. 

ευχαριστω ολοι εχουμε μεσα μας και καλα στοιχεια και κακα το θεμα ειναι ποια εξωτερικευουμε!

πρίν από 49 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

ναι μωρε η γλυκουλα!!!ηταν κουρασμενη!!!ελπιζω στην β επιπεδου να ειναι πιο συνεργασιμη!

πρίν από 36 λεπτά , Vila είπε:

Μπράβο @elenakii22 μου!! Υπναρου η γλυκουλα ε??? ❤

ναι μωρε!!!συνηθως χοροπηδαγε αλλα σμρ ηταν κουρασμενη!!!

2eamk9u.jpg

ειναι το κοριτσι μου προφιλ κ εχει το χερι διπλα στο ματι!

• Μου αρέσει 14

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...