Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Elena** είπε:

Μακάρι.στο εύχομαι γιατι όλες αξίζουν να γίνουν μανούλες.καλή επιτυχία.πότε περιμένεις;

επρεπε να μου ειχε ερθει αν εχω καταλαβει σωστα ωορηξια.... θα κανω τεστ αυριο η μεθαυριο καομη δεν ειμαι σιγουρη

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

επρεπε να μου ειχε ερθει αν εχω καταλαβει σωστα ωορηξια.... θα κανω τεστ αυριο η μεθαυριο καομη δεν ειμαι σιγουρη... ευχομαι και σε να αυριο η χοριακη να ειναι ιδανικη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Η χοριακη σου ειναι μια χαρα αυριο κανε επαναληπτικη οπωσδηποτε να δεις αν διπλασιαζετε καθε δυο μερες αυτο εχει σημασια!!!!! ο γιατρος ζου ειπε οτι ειναι μικρη γιατι υπολογιζε μικροτερο κυκλο 28 ημερων οι γιατροι καμια φορα δεν δινουν σημασια στο οτι εσυ κανεις μεγαλητερους κυκλους κ σε ανχωνουν τσαμπα.

Αχ σ´ευχαριστω!!!

μου έδωσε παραπεμπτικο για β χοριακη τη δευτερα και λέω να την κάνω τότε μια και καλή για να μην αγχωθω περισσότερο..

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

επρεπε να μου ειχε ερθει αν εχω καταλαβει σωστα ωορηξια.... θα κανω τεστ αυριο η μεθαυριο καομη δεν ειμαι σιγουρη

Να κάνεις τότε γιατί κ εγώ δεν το περίμενα αυτό το μήνα και από συμπτώματα τίποτα απλά δεν μου έρχονταν κ λέω ας κάνω ένα έτσι..

και ξαφνικά βλέπω 2 γραμμες.κάγκελο εγώ.λέω λάθος θα είναι και έκανα το επόμενο πρωί και το ίδιο βγήκε.

πρίν από 34 λεπτά , Elena** είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

σας ειχα γράψει πριν ένα μήνα αλλά έλειπα για λίγο.

έχω νέα.την δευτέρα είχα θετικό τέστ.

πήγα χτες στη γυναικολόγο κ είδε παχύ ενδομήτριο αλλά δεν είδε κάτι άλλο.

εκανα χτες χοριακή.την πήρα σήμερα και ήταν 224.

η γυναικολόγος μου λέει είσαι στο όριο κ να κάνω άλλο ένα την δευτέρα και αμα ανεβεί στο 800 περίπου πάμε καλά αλλιως..

συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο αλλά έχω μπερδευτεί

με 224 εννοειται οτι δε θα εβλεπε κατι αλλο!πολυ πιθανο να εχεις καθυστερημενη συλληψη εσυ κ γιαυτο να ειναι πιο μικρό το νουμερο!να εισαι αισιοδοξη!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Elena** είπε:

Αχ σ´ευχαριστω!!!

μου έδωσε παραπεμπτικο για β χοριακη τη δευτερα και λέω να την κάνω τότε μια και καλή για να μην αγχωθω περισσότερο..

Θα παμε μαζι τη Δευτέρα να δουμε τι θα δουμε!!! Περιμένουμε ιδια αποτελεσματα!!! Και εμεις παντως δεν εχουμε χαρει ακομα ανετα... Ο φιλος μ δηλαδη αμα τον αφηνα θα χε βγει με ντουντουκα,  αλλα εγω ειμαι πιο συγκρατημενη...! Αντε,  μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα!!!! 

@Δήμητρα1988 σου πα,  εγω θελω τριπλετα! Δε βολευομαι με κλασσικουρες!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Just now, Elena** είπε:

Αχ σ´ευχαριστω!!!

οκ οποτε εσυ νιωθεις ανετα. αλλα μην το σκεφτεσε ειναι οκ νομιζω οτι συμφωνα με κυκλο 30 ημερων που ειναι πολυ πιθανο να εκανες. χτες που εκανες χοριακη ησουν με 2 μερες καθηστερηση σκεψου οτι μια ικανοποιητικη χοριακη ειναι γυρω στο 100 την μερα που περιμενεις περιοδο αρα εισαι σουπερ στο 200 με 2 μερες καθηστερηση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Θα παμε μαζι τη Δευτέρα να δουμε τι θα δουμε!!! Περιμένουμε ιδια αποτελεσματα!!! Και εμεις παντως δεν εχουμε χαρει ακομα ανετα... Ο φιλος μ δηλαδη αμα τον αφηνα θα χε βγει με ντουντουκα,  αλλα εγω ειμαι πιο συγκρατημενη...! Αντε,  μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα!!!! 

@Δήμητρα1988 σου πα,  εγω θελω τριπλετα! Δε βολευομαι με κλασσικουρες!!! 

χααχαχαχαχ θα το μαθουμε πολυ συντομα κοριτσια και ευχομαι να εχουμε 3πλη χαρα!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη...

έχω κανονίσει βολτούλες για το τριήμερο για να μην το σκέφτομαι πολύ αλλά όσο νάναι κορίτσια το σκέφτέσαι λιγάκι..

πάντως σαν άνθρωπος είμαι γενικά αισιόδοξη και γενικά λεω ότι είναι να γίνει ,θα γίνει...

οπότε καλή επιτυχία σε όλες μας...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

χααχαχαχαχ θα το μαθουμε πολυ συντομα κοριτσια και ευχομαι να εχουμε 3πλη χαρα!!

Εγω ειμαι πολυ θετικη!!! (ελπιζω να μη φαω μουτζα στο τελος βεβαια αχαχααχχαχα)!!!!! Και οσο εχω συμπτωματα θα ελπιζω οτι ολα βαινουν καλως!!! Απλα πολυ πιθανον να μου βγαλει το λαδι το μπεμπε για να εκδικηθει για οσα τραβηξε η μανα μ απο εμενα στη δικη της εγκυμοσυνη!!!!  :P

Ασε που αμα δεν ειχα μπει εδω μεσα κι δεν ειχα διαβασει τοσα πολλα δεν θα ηξερα για βιοχημικες κυησεις,  κενους σακους κλπ και θα μουν ευτυχισμένη μεσα στην αγνοια μου!!! Οποτε το παιζω Κινεζος! Ειμαι εγκυος και χαιρομαι για αυτο και απλα παρακολουθώ την πορεια της εγκυμοσύνης μου (μαλλον με τιμωρει το συμπαν που αρνιομουν να κανω εξετασεις τοσα χρονια και με αναγκαζει να τρυπιεμαι συνεχεια)!!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

κοριτσια ειμαι στη δουλεια κ γινεται χαμος λογω γιορτης..ειμαι ενα πτωμα..δεν εχω το κουραγιο να σχολιασω σε ολες..αυριο το πρωι!! 

@elenakii22 αντιδραστικη η μπεμπα ε;; και υπναρου! τελεια που ολα συνεχιζουν ομαλα! 

@anemoni1989 κ εγω πιστευω πως ειχες καθυστερημενη συλληψη..σας φιλω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

σχολασα νωριτερα λογο της ημερασ και μολισ εφτασα στο σπιτι με το τεστ! self clear το γνωριζετε?? ειναι αξιοπιστο?

Moυ εχεις βγαλει την ψυχηηηηηη!!!! Αντε!

σχολασα νωριτερα λογο της ημερασ και μολισ εφτασα στο σπιτι με το τεστ! self clear το γνωριζετε?? ειναι αξιοπιστο?

ΧΑ ΧΑ μπραβο κοριτσι! μονο ενα πηρες??? ναι καλο ειναι το ειχα κανει κ εγω μετα τα hometest. 

ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΤΟ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ Κ ΔΩΡΟ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΣΤ ΧΑ ΧΑ 

@noni90 δε θα το κανω σημερα αλλα εγινε η αρχη!! ενα ενα τα βηματα.....αυριο η μεθαυριο θα γινει!!

@linaa ναι μονο ενα πηρα....

ΜΠΡΑΒΟ θες να μας ξεκανεις να γινει καμια πατατα οπως με την λουπιτα κ να τρεχεις κ για δευτερο!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

ΜΠΡΑΒΟ θες να μας ξεκανεις να γινει καμια πατατα οπως με την λουπιτα κ να τρεχεις κ για δευτερο!!!!

χαχαχαχα λεσ να τρεχω με τη τσιμπλα στο ματι??? πλακα θα εχει!! λοιπον σας εφηνω προσ το παρον γιατι περιμενω τη πεθερα μου! ισως μπω αργοτερα αλλιως αυριο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...