Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ungry girl είπε:

ευχαριστω!εσυ φτες ασκεις καλη επιροη πανω μου χαχαχαχαχα!

ναι σιγουραειμαι για καποιο λογο πολυ χαρουμενη το γιατι δεν το ξερω αλλα καλο ειναι !!!!!

Είσαι χαρούμενη γιατί ξεπέρασες τον πανικό και πήρες τα πράγματα στα χέρια σου. Τώρα έχεις εσύ τον ελεγχο. Στο είπα και χτες ότι είσαι δυνατή, πολύ πιο δυνατή από ότι πιστεύεις. Και τώρα το βλέπεις και εσύ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Χμμμμ λοιπον ο γιατρος ηταν συγκρατημενος... Απο τη μια μου πε οτι ειναι ακομα πολυ χαμηλη με βαση την τελευταία περιοδο,  αλλα απο την αλλη οτι θα μπορούσε να ναι καθυστερημενη συλληψη... Οποτε δεν ξέρουμε τιποτα μεχρι τη Δευτερα που θα επαναλαβω χοριακη γιατι και υπερηχογραφικα δεν υπαρχει κατι για να δουμε... Οποτε απο το "δε νομιζω να ναι κατι που παει καλα",  περασαμε στο "χμμμμ... Θα μπορούσε να ναι μια καθυστερημενη συλληψη"!!!!! Αχχαχαχαχαχαχχαχα

Απαντηση του φιλου μου:" Αμαν ρε μωρο μου και σε αυτο καθυστερημενη εισαι"?????  :P

χααχαχαχαχ βλεπω ο φιλος σου το αντιμετοπιζει με χιουμορ!!! καλο ειναι αυτο....

ελα ολα καλα συνεχιζουμε και βλεπουμε απο δευτερα....εγινε το επομενο βημα και περιμενουμε ανοδο! καλα σου τα ειπε ηταν πιο θετικος αυτη τη φορα αρα κατι παραπανω ξερει!

εμεις κοριτσια πριν λιγο τελειωσαμε απο το γιατρο!μια χαρα η μικρη μεγαλωσε!εφαγε λιγο ξυλο η γλυκουλα γτ ηταν πλατη κ ηθελε ο γιατρος να την βγαλει φωτο,αλλα αυτη τπτ..πρεπει να νυσταζε το γλυκουλι μου γτ ολο στο προσωπο ειχε τα χερακια!

@anemoni1989 χαχαχαχ...ολα καλα θα πανε!!!!

• Μου αρέσει 5

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

εμεις κοριτσια πριν λιγο τελειωσαμε απο το γιατρο!μια χαρα η μικρη μεγαλωσε!εφαγε λιγο ξυλο η γλυκουλα γτ ηταν πλατη κ ηθελε ο γιατρος να την βγαλει φωτο,αλλα αυτη τπτ..πρεπει να νυσταζε το γλυκουλι μου γτ ολο στο προσωπο ειχε τα χερακια!

@anemoni1989 χαχαχαχ...ολα καλα θα πανε!!!!

οοο ποσο χαιρομαι!!! μπραβο ελενακι !!! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

σας ειχα γράψει πριν ένα μήνα αλλά έλειπα για λίγο.

έχω νέα.την δευτέρα είχα θετικό τέστ.

πήγα χτες στη γυναικολόγο κ είδε παχύ ενδομήτριο αλλά δεν είδε κάτι άλλο.

εκανα χτες χοριακή.την πήρα σήμερα και ήταν 224.

η γυναικολόγος μου λέει είσαι στο όριο κ να κάνω άλλο ένα την δευτέρα και αμα ανεβεί στο 800 περίπου πάμε καλά αλλιως..

συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο αλλά έχω μπερδευτεί

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Elena** είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

σας ειχα γράψει πριν ένα μήνα αλλά έλειπα για λίγο.

έχω νέα.την δευτέρα είχα θετικό τέστ.

πήγα χτες στη γυναικολόγο κ είδε παχύ ενδομήτριο αλλά δεν είδε κάτι άλλο.

εκανα χτες χοριακή.την πήρα σήμερα και ήταν 224.

η γυναικολόγος μου λέει είσαι στο όριο κ να κάνω άλλο ένα την δευτέρα και αμα ανεβεί στο 800 περίπου πάμε καλά αλλιως..

συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο αλλά έχω μπερδευτεί

Καλωσορισες Ελενα!!! Ειμαστε στην ιδια φαση,  αλλα εσυ απο οτι βλεπω εισαι σε λιγο καλυτερη μοιρα αριθμητικα...!!! Ποτε ειχες τελευταία περιοδο???

@elenakii22 μπραβο κοριτσι μου!!!  

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Καλωσορισες Ελενα!!! Ειμαστε στην ιδια φαση,  αλλα εσυ απο οτι βλεπω εισαι σε λιγο καλυτερη μοιρα αριθμητικα...!!! Ποτε ειχες τελευταία περιοδο???

@elenakii22 μπραβο κοριτσι μου!!!  

Αλήθεια;εσυ σε τι φάση εισαι;

τελευταια περίοδο 23/9.

Just now, Elena** είπε:

τελευταια περίοδο 23/9.

Στην κυριολεξία παμε μαζι!!!!! Τελευταια περιοδος 24/9!!!! Παρασκευη εκανα πρωτο τεστ θετικο,  ομοιως και την Κυριακη και Δευτερα χοριακη 42 και σημερα 173 (3μερες μετα...)... Ο γιατρος απο τερμα απαισιοδοξος,  σημερα ειναι λιγο πιο αισιόδοξος γιατι λεει μπορει να ναι καθυστερημενη συλληψη!!! Οποτε και εγω παω ξανα Δευτερα για χοριακη,  ελπιζοντας να ναι πανω απο 700!!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Elena** είπε:

τελευταια περίοδο 23/9.

τι κυκλο εχεις? γιατι αν κανεις μεγαλουτσικους κυκλους τυπου 30-33 μερες εισαι μια χαρα απο χοριακη

Στην κυριολεξία παμε μαζι!!!!! Τελευταια περιοδος 24/9!!!! Παρασκευη εκανα πρωτο τεστ θετικο,  ομοιως και την Κυριακη και Δευτερα χοριακη 42 και σημερα 173 (3μερες μετα...)... Ο γιατρος απο τερμα απαισιοδοξος,  σημερα ειναι λιγο πιο αισιόδοξος γιατι λεει μπορει να ναι καθυστερημενη συλληψη!!! Οποτε και εγω παω ξανα Δευτερα για χοριακη,  ελπιζοντας να ναι πανω απο 700!!!!

Όντως μαζί....

στο μεταξύ εμείς δεν εχουμε χαρεί ακόμα...γιατι η γυναικολόγος μου λέει από την τέταρτη εβδομάδα συνήθως βλέπουμε κάτι γιατι μου έκανε υπέρυχο

και για το 224 μου λεει στο όριο είσαι ενώ η μαία μου λέει μια χαρά είναι η χοριακή σου.για αυτο είμαι συγκροτημένη.αναμένω τα αποτελέσματα της δευτέρας...

εσυ έχεις παει στον γυναικολόγο σου;

συμπτώματα έχεις;

πάντως πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά για όλες

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

τι κυκλο εχεις? γιατι αν κανεις μεγαλουτσικους κυκλους τυπου 30-33 μερες εισαι μια χαρα απο χοριακη

Γεια σου λίνα.συνήθως 27-29 μέρες.αλλά 2 μήνες εφτασα 31 μέρες.οπότε δεν ξέρω πως να το υπολογίσω..

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Elena** είπε:

Όντως μαζί....

στο μεταξύ εμείς δεν εχουμε χαρεί ακόμα...γιατι η γυναικολόγος μου λέει από την τέταρτη εβδομάδα συνήθως βλέπουμε κάτι γιατι μου έκανε υπέρυχο

και για το 224 μου λεει στο όριο είσαι ενώ η μαία μου λέει μια χαρά είναι η χοριακή σου.για αυτο είμαι συγκροτημένη.αναμένω τα αποτελέσματα της δευτέρας...

συμπτώματα έχεις;

Γεια σου λίνα.συνήθως 27-29 μέρες.αλλά 2 μήνες εφτασα 31 μέρες.οπότε δεν ξέρω πως να το υπολογίσω..

Εμενα μου πε τη Δευτέρα οτι ηταν χαμηλη και οτι τρεις μερες μετα (δηλ σημερα)  θελαμε διπλασιασμο (εμενα ηταν πανω απο το τετραπλασιο)... Σημερα μου πε στην αρχη οτι ειναι χαμηλη και οτι δε νομίζει πως ειναι κατι που θα εξελιχθει καλα,  αλλα μετα που τα υπολογισε μου πε οτι "χμμμμ θα μπορουσε να εγινε καθυστερημενη συλληψη"  (αυτολεξει και το χμμμμ χιχιχιχι)!!!! Σε 3 μερες μου ζητησε νεα χοριακη... Σε 4 θα κανω γιατι πεφτει σ/κ... Ελπιζω να ναι πανω απο 1000 μπας και παρω καμια μαζεμενη χαρά γιατι μεχρι τωρα με το τσιγκελι το παμε!!!  Απο κοντα μ πε δεν εχςι νοημα να με δει γιατι με τοσο χαμηλη χοριακη δε θα φανει κατι... 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Elena** είπε:

Όντως μαζί....

συμπτώματα έχεις;

Η χοριακη σου ειναι μια χαρα αυριο κανε επαναληπτικη οπωσδηποτε να δεις αν διπλασιαζετε καθε δυο μερες αυτο εχει σημασια!!!!! ο γιατρος ζου ειπε οτι ειναι μικρη γιατι υπολογιζε μικροτερο κυκλο 28 ημερων οι γιατροι καμια φορα δεν δινουν σημασια στο οτι εσυ κανεις μεγαλητερους κυκλους κ σε ανχωνουν τσαμπα.

Εμενα μου πε τη Δευτέρα οτι ηταν χαμηλη και οτι τρεις μερες μετα (δηλ σημερα)  θελαμε διπλασιασμο (εμενα ηταν πανω απο το τετραπλασιο)... Σημερα μου πε στην αρχη οτι ειναι χαμηλη και οτι δε νομίζει πως ειναι κατι που θα εξελιχθει καλα,  αλλα μετα που τα υπολογισε μου πε οτι "χμμμμ θα μπορουσε να εγινε καθυστερημενη συλληψη"  (αυτολεξει και το χμμμμ χιχιχιχι)!!!! Σε 3 μερες μου ζητησε νεα χοριακη... Σε 4 θα κανω γιατι πεφτει σ/κ... Ελπιζω να ναι πανω απο 1000 μπας και παρω καμια μαζεμενη χαρά γιατι μεχρι τωρα με το τσιγκελι το παμε!!!  Απο κοντα μ πε δεν εχςι νοημα να με δει γιατι με τοσο χαμηλη χοριακη δε θα φανει κατι... 

Σου εύχομαι όντως να είναι στο 1000 για να χαρείτε...και θα είναι!!!!θα το δείς.

θετική σκέψη και όλα θα πάνε τέλεια.

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

@Elena** τελευταια περιοδος 23/9 εγκυος...

@anemoni1989 τελευταια περιοδος 24/9 εγκυος...

εγω τελευταια περιοδος 25/9 μωρε λέτε να κανουμε 3στα3??? 

Μακάρι.στο εύχομαι γιατι όλες αξίζουν να γίνουν μανούλες.καλή επιτυχία.πότε περιμένεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...