Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ευχαριστω!!!!! ενοητε πως θα σας πω την περιμενω πως και πως..

τη δευτερα εχω και τη σαλπιγγογραφια τελεικα και το ραντεβου με τον νεο!

Φτάνουν οι μέρες!!!!Αντέ να τα κάνεις να ηρεμήσεις μετά.Ξαλαφρώνεις όσο να ναι!!Το άγνωστο πάντα μας φοβίζει.Μια χαρά θα τα πας με την εξέταση!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καλε UNGRY GIRL εισαι εσυ σιγουρα? βλεπω πηρες φορα κ δεν σε σταματαει τιποτα με τις εξετασεις ετσι σε θελω δυναμικη ηταν να μην κανεις την αρχη μην ανχωνεσε για την σαλπιγγογραφια δεν ειναι τιποτα κ αν δεν εχεις κανει χειρουργεια τυπου σκωληκοειδιτιδα αποκλειετε να εχεις θεμα. 

αχχαχαχαχα λινα εγω ειμαι να ειστε καλα κα ιεσεις δηλαδη γιατι δεν ξερω αν θα ειχα παρει την αποφαση να τα κανω και για να μη με μαλονει η @alina80 οπως λεε騨 ειπα θα κανω μωρο και θα κανω!!!!!!!

οποτε ερθει αλλα λιγο φορα πηρα αχαχαχα ειμαι στην κατιφορα και δεν σταματαω αχχαχα!

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Φτάνουν οι μέρες!!!!Αντέ να τα κάνεις να ηρεμήσεις μετά.Ξαλαφρώνεις όσο να ναι!!Το άγνωστο πάντα μας φοβίζει.Μια χαρά θα τα πας με την εξέταση!!

αχχ μακαρι θα το περασω και αυτο τωρα το εκλεισα το ραντεβου δεν μπορω να αλλαξω γνωμη ετσι λεω για να με πισω να παω χαχαχα!

συγουρα και με δευτερη γνωμη θα ειμαι ποιο σιγουρη οποιο και αν ειναι τοαποτελεσμα των εξετασεων θα το παλεψω!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

αχχ μακαρι θα το περασω και αυτο τωρα το εκλεισα το ραντεβου δεν μπορω να αλλαξω γνωμη ετσι λεω για να με πισω να παω χαχαχα!

συγουρα και με δευτερη γνωμη θα ειμαι ποιο σιγουρη οποιο και αν ειναι τοαποτελεσμα των εξετασεων θα το παλεψω!

χαίρομαι πάρα πολύ.Ετσί είναι θα το παλέψουμε όλες μας!!

Just now, marillia είπε:

χαίρομαι πάρα πολύ.Ετσί είναι θα το παλέψουμε όλες μας!!

ναι μαριλιακι ετσι πρεπει!! ολες θα τα καταφερουμε καποια στιγμη ητε αργα ητε γρηγορα και εμεις που αργουμε θα το ευχαριστιθουμε και πιο πολυ!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

αχχαχαχαχα λινα εγω ειμαι να ειστε καλα κα ιεσεις δηλαδη γιατι δεν ξερω αν θα ειχα παρει την αποφαση να τα κανω και για να μη με μαλονει η @alina80 οπως λεε騨 ειπα θα κανω μωρο και θα κανω!!!!!!!

οποτε ερθει αλλα λιγο φορα πηρα αχαχαχα ειμαι στην κατιφορα και δεν σταματαω αχχαχα!

ΜΠΡΑΒΟ εννοειτε οτι μωρο θα κανεις μικρο κοριτσι εισαι απλα θελει ετσι λιγο δυναμισμο μην αφηνουμε τα παντα στην μοιρα τους καμια φορα λιγο σπρωξιμο θελουν αυτα τα πραγματα! ειδες κ εγω μεγαλοκοπελα με δυο χαπακια κατι καταφερα αν δεν ειχα ξεκολωθει στις εξετασεις κ τοτς γιατρους ακομα θα πιστευα οτι δεν γινετε τιποτα.

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

ΜΠΡΑΒΟ εννοειτε οτι μωρο θα κανεις μικρο κοριτσι εισαι απλα θελει ετσι λιγο δυναμισμο μην αφηνουμε τα παντα στην μοιρα τους καμια φορα λιγο σπρωξιμο θελουν αυτα τα πραγματα! ειδες κ εγω μεγαλοκοπελα με δυο χαπακια κατι καταφερα αν δεν ειχα ξεκολωθει στις εξετασεις κ τοτς γιατρους ακομα θα πιστευα οτι δεν γινετε τιποτα.

Οντως θελει σπροξημο και δεν εχω πολυ κουραγιο αλλα τωρα πηρα φορα και δεν θα σταματησω!

ειδες ολα γινονται!

πρίν από 46 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλησπερααα ομορφες!!!! Τι κανουμε?

@Δήμητρα1988 χρονια πολλα οτι επυθημεις οτι καλητερο ευχωμαι! και ξερεις τι ευχωμαι τι υπομονη ειναι αυτη που εχεις πραγαματικα μπραβο αλλα κανε ενατεστακι αυριο!!! χαχχαχχαα!

@λουπιτα νομιζω πως παμε καλα αντε παρε βρε παιδι μο και εσυ ενα ακομα τεστακι,,,αφου στο εσκασε το πρωι τρεχα βρες εφημερευων!

Εγω κοριτσιαδεν θυμαμαι αν σας ειπα εχθες οτι πηρα το γιατρο και του ειπα για τις εξετασεις και μου ειπαι μια χαρα!

Βεβαια τελεικα θα παω δευτερα για τη σαλπιγγογραφια (τρεμω απο τον φοβο του πονου απο τωρα) μονο που μου ειπαι πως δεν θα ειναιεκει τη δευτερα και να παω μια αλλη μερα αλλα επιδη εγω δεν κρατιεμαι και εχω βρει εναν αλλο γιατρο και πηρα και εκλεισα ραντεβου για τη δευτερη γνωμηπου λεγαμε! του ειπα στο τηλεφονο περιλιπτικα την ιστορια και μου ειπαι να παω δευτερα με οτι εξετασεις εχω κανει μεχρι τωρα με ρωτησε αν εχω κανει και την ca125  του ειπα το αποτελεσματης και αυτος μου ειπαι μια χαρα εχω πολυ αγωνεια να τον γνωρισω νομιζω πως ειναι syper..

αυτα και σε καμια ωριτσα παω στον τρελιαρη μικροβιολογο να παρω και την ΑΜΗ μου χαχαχαχαχα!

ελπιζω να ειναι καλη!

Τι ωραία νέα είναι αυτά?? Μπράβο γλυκουλα μου πήρες φόρα και δε σε σταματάει τίποτα!! Όλα τέλεια θα πάνε και όταν θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά ούτε καν θα θυμάσαι τίποτα απ όλα αυτά! ❤❤

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Vila είπε:

Τι ωραία νέα είναι αυτά?? Μπράβο γλυκουλα μου πήρες φόρα και δε σε σταματάει τίποτα!! Όλα τέλεια θα πάνε και όταν θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά ούτε καν θα θυμάσαι τίποτα απ όλα αυτά! ❤❤

ναι ναι!

αλλα ετημασο και εσυ να μας πεις ευχαριστα κοντοζυγονουν οι μερες σου αντε!

πρίν από 15 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

@Ungry girl σε ευχαριστω πολυ!!!! ευχομαι να σου πανε και σενα ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!!!!  

σε ευχαριστω κοριτσακι μου να εισαι καλα!

@Ungry girl μου είμαι πολύ περήφανη για εσένα. Να δούμε τι θα σου πει και ο δεύτερος γιατρός. Και να ξέρεις ότι οι γιατροί λένε τη γνώμη τους. Οι αποφάσεις είναι πάντα δικές μας όχι δικές τους. 

Χμμμμ λοιπον ο γιατρος ηταν συγκρατημενος... Απο τη μια μου πε οτι ειναι ακομα πολυ χαμηλη με βαση την τελευταία περιοδο,  αλλα απο την αλλη οτι θα μπορούσε να ναι καθυστερημενη συλληψη... Οποτε δεν ξέρουμε τιποτα μεχρι τη Δευτερα που θα επαναλαβω χοριακη γιατι και υπερηχογραφικα δεν υπαρχει κατι για να δουμε... Οποτε απο το "δε νομιζω να ναι κατι που παει καλα",  περασαμε στο "χμμμμ... Θα μπορούσε να ναι μια καθυστερημενη συλληψη"!!!!! Αχχαχαχαχαχαχχαχα

Απαντηση του φιλου μου:" Αμαν ρε μωρο μου και σε αυτο καθυστερημενη εισαι"?????  :P

cO4Yp3.png

Just now, alina80 είπε:

@Ungry girl μου είμαι πολύ περήφανη για εσένα. Να δούμε τι θα σου πει και ο δεύτερος γιατρός. Και να ξέρεις ότι οι γιατροί λένε τη γνώμη τους. Οι αποφάσεις είναι πάντα δικές μας όχι δικές τους. 

ευχαριστω!εσυ φτες ασκεις καλη επιροη πανω μου χαχαχαχαχα!

ναι σιγουραειμαι για καποιο λογο πολυ χαρουμενη το γιατι δεν το ξερω αλλα καλο ειναι !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...