Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , marillia είπε:

Αμα σου πω το σκέφτηκα!!Δεν της το είπα θα το δεί τώρα.Αλλά δεν θα προλάβω τα πρωινά της ούρα!!!

Το πιθανότερο είναι ότι είναι ήδη σε καθυστέρηση. Οπότε μας κάνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας... Γιορτάζει σήμερα, έστω κάνε της δώρο το τεστ... Δεν θα κρατηθεί, θα πάει να το κάνει. Τη σώζει που δεν έχει τεστ στο σπίτι... Εγώ έχω 15 σειρήνες μέσα στο συρτάρι...και πρέπει να κλείσω τα αυτιά μου, και δεν έχω και καταρτι να δεθώ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, alina80 είπε:

Το πιθανότερο είναι ότι είναι ήδη σε καθυστέρηση. Οπότε μας κάνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας... Γιορτάζει σήμερα, έστω κάνε της δώρο το τεστ... Δεν θα κρατηθεί, θα πάει να το κάνει. Τη σώζει που δεν έχει τεστ στο σπίτι... Εγώ έχω 15 σειρήνες μέσα στο συρτάρι...και πρέπει να κλείσω τα αυτιά μου, και δεν έχω και καταρτι να δεχθώ...

Πραγματικά αν τα έχεις είναι μεγάλος πειρασμός!!!Οπως το πες σειρήνες!!!Και γω της λέω κατάλαβε υγρά από 13 μέρα μέχρι 16!!Πόσο έξω να έπεσε!!!Νομίζω και γω με καθυστέρηση είναι.

πρίν από 24 λεπτά , alina80 είπε:

Το πιθανότερο είναι ότι είναι ήδη σε καθυστέρηση. Οπότε μας κάνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας... Γιορτάζει σήμερα, έστω κάνε της δώρο το τεστ... Δεν θα κρατηθεί, θα πάει να το κάνει. Τη σώζει που δεν έχει τεστ στο σπίτι... Εγώ έχω 15 σειρήνες μέσα στο συρτάρι...και πρέπει να κλείσω τα αυτιά μου, και δεν έχω και καταρτι να δεχθώ...

Κανε κανενα ωορρηξιας ετσι για να κανεις κατι.μην ξεχναμε τα πειραματα μας!εγω καθομαι και κανω ωορρηξιας ενω ξερω οτι δεν εχω ακομα..εχω εθιστει στα τεστακια ναι το παραδεχομαι!

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

@Δήμητρα1988 χρονια πολλλααααααα πολυχρονη, τι εγινε? ειχαμε κανενα νεακι???

@ΜΟΙΡΙΑΝΗ εκανες τεστ κοπελα μου?

@Papaki@ βουρ στο ψητο λοιπον :P 

@λουπιτα που εισαι??? πες μα ςτι εγινε

οχι ακομα απο δευτερα θα κανω!!!!

πρίν από 21 λεπτά , ΜΟΙΡΙΑΝΗ είπε:

οχι ακομα απο δευτερα θα κανω!!!!

σε ευχαριστω πολυ!!! μπα ακομη περιμενω!!!!

πρίν από 51 λεπτά , marillia είπε:

Πραγματικά αν τα έχεις είναι μεγάλος πειρασμός!!!Οπως το πες σειρήνες!!!Και γω της λέω κατάλαβε υγρά από 13 μέρα μέχρι 16!!Πόσο έξω να έπεσε!!!Νομίζω και γω με καθυστέρηση είναι.

χααχχχα πολυ γελασα @alina80!!!!   ολα θα γινουν μη μου αγχωνεστε! μπορει να παω να παρω σχολοντας απο τη δουλεια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

σε ευχαριστω πολυ!!! μπα ακομη περιμενω!!!!

χααχχχα πολυ γελασα @alina80!!!!   ολα θα γινουν μη μου αγχωνεστε! μπορει να παω να παρω σχολοντας απο τη δουλεια!

Κορίτσι εμείς σε πειράζουμε και λίγο, έτσι; Να το κάνεις οπότε νομίζεις και όποτε νιώθεις καλύτερα. 

Να χαίρεσαι τον εαυτό σου και το όνομα σου!

Just now, alina80 είπε:

Κορίτσι εμείς σε πειράζουμε και λίγο, έτσι; Να το κάνεις οπότε νομίζεις και όποτε νιώθεις καλύτερα. 

Να χαίρεσαι τον εαυτό σου και το όνομα σου!

εννοειτε καλε και εγω τραβατε και ασ κλαιω ειμαι!!! σε ευχασριστω ππολυ!!!

2 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

χαχαχαχαχαχα λες ε?? χθες πονουσα πολυ χθες εκανα δουλιτσες και πηρα χαπι......  τα δεκατα συνεχιζονται και περιοδος απουσα.....

λεω λεω!!!!καλα ειναι τα δεκατα!δεν έχουν ολες αλλα ειναι καλο σημαδι..

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αληθεια??? Αχ μακαρι!!!! Και εγω προτιμώ υπερηχο κατευθειαν!!!! 

λεω λεω!!!παρασκευη αν πας θα το δειτε!!!

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

αν κανω ετσι και ειναι 1% θετικο σκεφτομαι τι εχω να ακουσω :roll:  νομιζω σημερα αυριο θα ερθει, να σε ρωτησω κατι εσυ ποτε ξεκινησες αναγουλες? γιατι εγω ααααααν ειμαι, ειμαι 5w 3d οποτε κατι επρεπε να εχω περιεργο, εγω δεν εχω τιποτα γι'αυτο επιμενω οτι δεν ειμαι....

μετα τις 7 εβδομαδες!!!εχεις μελλον ακομα!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσαρες....

@Ungry girl διαβασα οτ Τεταρτη πας για σαλπιγγογραφια.... εχουν πει πολλες κοπελες οτι μετα απο την σαλπογγογραφια εχουν μεινει σε 1-2 μηνες εγκυουλες, μακαρι να εισαι κι εσυ απο αυτες :) 

αχχχ μακαρι καραμελιτσαμακαρι!

• Μου αρέσει 2

καλησπερααα ομορφες!!!! Τι κανουμε?

@Δήμητρα1988 χρονια πολλα οτι επυθημεις οτι καλητερο ευχωμαι! και ξερεις τι ευχωμαι τι υπομονη ειναι αυτη που εχεις πραγαματικα μπραβο αλλα κανε ενατεστακι αυριο!!! χαχχαχχαα!

@λουπιτα νομιζω πως παμε καλα αντε παρε βρε παιδι μο και εσυ ενα ακομα τεστακι,,,αφου στο εσκασε το πρωι τρεχα βρες εφημερευων!

Εγω κοριτσιαδεν θυμαμαι αν σας ειπα εχθες οτι πηρα το γιατρο και του ειπα για τις εξετασεις και μου ειπαι μια χαρα!

Βεβαια τελεικα θα παω δευτερα για τη σαλπιγγογραφια (τρεμω απο τον φοβο του πονου απο τωρα) μονο που μου ειπαι πως δεν θα ειναιεκει τη δευτερα και να παω μια αλλη μερα αλλα επιδη εγω δεν κρατιεμαι και εχω βρει εναν αλλο γιατρο και πηρα και εκλεισα ραντεβου για τη δευτερη γνωμηπου λεγαμε! του ειπα στο τηλεφονο περιλιπτικα την ιστορια και μου ειπαι να παω δευτερα με οτι εξετασεις εχω κανει μεχρι τωρα με ρωτησε αν εχω κανει και την ca125  του ειπα το αποτελεσματης και αυτος μου ειπαι μια χαρα εχω πολυ αγωνεια να τον γνωρισω νομιζω πως ειναι syper..

αυτα και σε καμια ωριτσα παω στον τρελιαρη μικροβιολογο να παρω και την ΑΜΗ μου χαχαχαχαχα!

ελπιζω να ειναι καλη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Βεβαια τελεικα θα παω δευτερα για τη σαλπιγγογραφια (τρεμω απο τον φοβο του πονου απο τωρα) μονο που μου ειπαι πως δεν θα ειναιεκει τη δευτερα και να παω μια αλλη μερα αλλα επιδη εγω δεν κρατιεμαι και εχω βρει εναν αλλο γιατρο και πηρα και εκλεισα ραντεβου για τη δευτερη γνωμηπου λεγαμε! του ειπα στο τηλεφονο περιλιπτικα την ιστορια και μου ειπαι να παω δευτερα με οτι εξετασεις εχω κανει μεχρι τωρα με ρωτησε αν εχω κανει και την ca125  του ειπα το αποτελεσματης και αυτος μου ειπαι μια χαρα εχω πολυ αγωνεια να τον γνωρισω νομιζω πως ειναι syper..

αυτα και σε καμια ωριτσα παω στον τρελιαρη μικροβιολογο να παρω και την ΑΜΗ μου χαχαχαχαχα!

ελπιζω να ειναι καλη!

Μπράβο κορίτσι μου.Πότε έχεις ραντεβού με τον δεύτερο γιατρό?Ολά θα είναι τέλεια πιστεύω.Να μας πεις και την ΑΜΗ!!!

Just now, marillia είπε:

Μπράβο κορίτσι μου.Πότε έχεις ραντεβού με τον δεύτερο γιατρό?Ολά θα είναι τέλεια πιστεύω.Να μας πεις και την ΑΜΗ!!!

ευχαριστω!!!!! ενοητε πως θα σας πω την περιμενω πως και πως..

τη δευτερα εχω και τη σαλπιγγογραφια τελεικα και το ραντεβου με τον νεο!

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλησπερααα ομορφες!!!! Τι κανουμε?

@Δήμητρα1988 χρονια πολλα οτι επυθημεις οτι καλητερο ευχωμαι! και ξερεις τι ευχωμαι τι υπομονη ειναι αυτη που εχεις πραγαματικα μπραβο αλλα κανε ενατεστακι αυριο!!! χαχχαχχαα!

@λουπιτα νομιζω πως παμε καλα αντε παρε βρε παιδι μο και εσυ ενα ακομα τεστακι,,,αφου στο εσκασε το πρωι τρεχα βρες εφημερευων!

Εγω κοριτσιαδεν θυμαμαι αν σας ειπα εχθες οτι πηρα το γιατρο και του ειπα για τις εξετασεις και μου ειπαι μια χαρα!

ελπιζω να ειναι καλη!

καλε UNGRY GIRL εισαι εσυ σιγουρα? βλεπω πηρες φορα κ δεν σε σταματαει τιποτα με τις εξετασεις ετσι σε θελω δυναμικη ηταν να μην κανεις την αρχη μην ανχωνεσε για την σαλπιγγογραφια δεν ειναι τιποτα κ αν δεν εχεις κανει χειρουργεια τυπου σκωληκοειδιτιδα αποκλειετε να εχεις θεμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...