Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τα δέκατα όμως δεν είναι σίγουρο σύμπτωμα.  Εγώ δεν είχα.  Καρατσεκαρισμενο. Επισης ουτε εγω ειχα διαισθηση οτι είμαι.  Δεν ξερω τι με εσπρεξε να κανω τεστακι. Κάνε ένα οπότε εσύ το θελήσεις καραμελιτσα. Εύχομαι όμως να διαψευθεις αχαχα

@anemoni1989 εσύ είχες δέκατα;

αν κανω ετσι και ειναι 1% θετικο σκεφτομαι τι εχω να ακουσω :roll:  νομιζω σημερα αυριο θα ερθει, να σε ρωτησω κατι εσυ ποτε ξεκινησες αναγουλες? γιατι εγω ααααααν ειμαι, ειμαι 5w 3d οποτε κατι επρεπε να εχω περιεργο, εγω δεν εχω τιποτα γι'αυτο επιμενω οτι δεν ειμαι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

αν κανω ετσι και ειναι 1% θετικο σκεφτομαι τι εχω να ακουσω :roll:  νομιζω σημερα αυριο θα ερθει, να σε ρωτησω κατι εσυ ποτε ξεκινησες αναγουλες? γιατι εγω ααααααν ειμαι, ειμαι 5w 3d οποτε κατι επρεπε να εχω περιεργο, εγω δεν εχω τιποτα γι'αυτο επιμενω οτι δεν ειμαι....

εγω ειμαι 6 σημερα. κ αναγουλες δεν εχω.

κ ναι αμα ειναι θετικο θα ακουσεις πολλααα..χαχαχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω εψω πονακια απο την 20 μερα του κυκλου.....και μουδιαζει καποιες φορες το ποδι μου απο τον πονο της αρεστερης οωθηκης....και τα δεκατα κατι αλλο δεν εχω.... πολυ φοβαμαι ομως οτι απλα δεν επιασα οωρηξια και τζαμπα ελπιζω και σας ταλαιπορω και εσας! χαχαχαχαχα  υπομονη και θα μαθουμε συντομα!

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

εγω εψω πονακια απο την 20 μερα του κυκλου.....και μουδιαζει καποιες φορες το ποδι μου απο τον πονο της αρεστερης οωθηκης....και τα δεκατα κατι αλλο δεν εχω.... πολυ φοβαμαι ομως οτι απλα δεν επιασα οωρηξια και τζαμπα ελπιζω και σας ταλαιπορω και εσας! χαχαχαχαχα  υπομονη και θα μαθουμε συντομα!

Το Σαββατο θα δουμε ;) εγω πιστευω οτι εισαι παντως... δεν μας ταλαιπωρεις γι'αυτο ειμαστε εδω ολες ;)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Εσυ εχεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ συμπτώματα με εμενα!!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Εσυ εχεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ συμπτώματα με εμενα!!!! 

αληθεια?? ποσο χαιρομαι που το ακουω! μακαρι να εχω και εγω ενα σπορακι μεσα μου λοιπον!

πρίν από 12 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΠΩ ΠΩ ναι θα ακουσεις πολλα!! παντως αναγουλες δεν εχουν ολες δεν ειναι απτα αξιοπιστα συμπτωματα. το στηθος νομιζω κοιτανε πρωτα απολα αν δεν ποναει εστω να ειναι λιγο πρησμενο η εστω να φαινονται καποιες φλεβιτσες. εγω ειχα δυο φλεβιτσες κοντα στις θηλες μπλε τιποτα αλλο.

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

αυτη ειναι το ταιρι σου ;) .... αντε παμε για το επομενο διδυμο τωρα :-D

Θελω να κανουμε τη διαφορα και να φτιάξουμε τριο!!! Να ξεφύγουμε απο τα τετριμμενα!!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 15 λεπτά , caramel_83 είπε:

Στην 5η ξεκίνησαν.  Όμως εγώ απ όλες εδώ τις εγκύους είμαι με τα χειρότερα σύμπτωμα.  Παραλίγο να πήγαινα για ενυδάτωση προχθες. Οπότε δεν πιάνομαι. Στις περισσότερες κατά την 7η ξεκινάνε.  Επίσης αν την ωορρηξία σου δεν την τσεκαρεις με τεστ ή υπέρηχο,  δεν μπορείς να ξέρεις πότε έγινε.  Στην κόρη μου υπερηχογραφικα το μωρό έβγαινε 5 μέρες μικρότερη που σημαίνει εγώ τότε αν δεν εμένα έγκυος θα είχα 5 μέρες καθυστέρηση  (θα είχα μεγαλύτερο κυκλο) εγώ απλά πιστεύω πως σε περίπτωση που δεν αδιαθετησεις μέχρι την Κυριακή,  να κάνεις ένα τεστ.  Πάρε ένα αύριο να έχεις γιατί Σάββατο είναι κλειστά. Να σου φύγει τουλάχιστον από το μυαλό!! 

πρίν από 17 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Αυτό με το πόδι Δήμητρα το έχω κι εγω. Νιώθω κάτι σαν πόνο μούδιασμα ψηλά στο πόδι πιο πάνω από τον προσαγωγο. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Στον ύπνο μου πλέον μοιάζουν τα χέρια μου...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Της το λέω και γω κορίτσια της @Δήμητρα1988!!Θα μας σκάσει!!!Της είπα αγόρασε το σήμερα και αν αύριο πρωί δεν έχει έρθει να το κάνει!!Κόλλησε στο Σάββατο!!!Είναι τρελή μπορεί να το αφήσει και πιο μετά χαχχαχ!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Τα ψώνια της "το ένα λεπτό σκέφτομαι ότι μπορεί και ναι, το επόμενο λεπτό λέω αποκλείεται" ή αλλιώς "το καρότσι της τρελής": σερβιετες και μπύρες χωρίς αλκοόλ!

xaxxaxaxxa!!!Πάντως αυτό που νιώθουμε είναι περίεργο.Οι σκέψεις πολλές.Από τη μια λέμε είμαι από την άλλη μπαααα!!Ψάχνουμε να βρούμε ένα σύμπτωμα ξεχωριστό!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Της το λέω και γω κορίτσια της @Δήμητρα1988!!Θα μας σκάσει!!!Της είπα αγόρασε το σήμερα και αν αύριο πρωί δεν έχει έρθει να το κάνει!!Κόλλησε στο Σάββατο!!!Είναι τρελή μπορεί να το αφήσει και πιο μετά χαχχαχ!!

Φίλη σου είναι. Πάνε σπίτι της και καλά για καφέ. Έχε ένα τεστ στην τσάντα σου. Κάποια στιγμή θα πάει τουαλέτα, δεν μπορεί...τρυοωνεις και εσύ μαζί της και την αναγκάζεις να ...pee on the stick (πολύ τους μελετάω τους Αμερικανούς τώρα τελευταία)...

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

xaxxaxaxxa!!!Πάντως αυτό που νιώθουμε είναι περίεργο.Οι σκέψεις πολλές.Από τη μια λέμε είμαι από την άλλη μπαααα!!Ψάχνουμε να βρούμε ένα σύμπτωμα ξεχωριστό!!

Το οποίο ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αυτό το ΕΝΑ σύμπτωμα που θα μας δώσει απάντηση... Το λες και παράνοια...

Just now, alina80 είπε:

Φίλη σου είναι. Πάνε σπίτι της και καλά για καφέ. Έχε ένα τεστ στην τσάντα σου. Κάποια στιγμή θα πάει τουαλέτα, δεν μπορεί...τρυοωνεις και εσύ μαζί της και την αναγκάζεις να ...pee on the stick (πολύ τους μελετάω τους Αμερικανούς τώρα τελευταία)...

Αμα σου πω το σκέφτηκα!!Δεν της το είπα θα το δεί τώρα.Αλλά δεν θα προλάβω τα πρωινά της ούρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...