Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

@alina80δεν ειμαι σιγουρη αν επιασα ωορηξια οποτε λεω να περιμενω λιγο ακομα

@orianna παναντολ εξτρα πηρα

@caramel_83 επαμε θα κανουμνε μαζι!!! 

αγαπη μου εμενα μην με περιενεις, γιατι ειπα Κυριακη αλλα μπορει να το παω και Δευτερα Τριτη, εγω δεν ειμαι καλη εγκυος, εσυ εχεις τα συμπτωματα σου εχεις τα δεκατα σου εγω δεν εχω τιποτα, κανε ενα τεστακι να ξερεις να δεις τον σταυρο κ μην παιρνεις τιποτα απο φαρμακα μεχρι να κανεις το τεστ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, anemoni1989 είπε:

@Δήμητρα1988 μας γκαστρωσες μανουλα μου!!!!! :P

χαχααχχαχαχα καποια μου θυμιζω!!!!  αγαπη μου μακαρι να ειμαι το ταιρι σου τελικα αλλα σημερα δε εχω καλη διεσθηση!

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

αγαπη μου εμενα μην με περιενεις, γιατι ειπα Κυριακη αλλα μπορει να το παω και Δευτερα Τριτη, εγω δεν ειμαι καλη εγκυος, εσυ εχεις τα συμπτωματα σου εχεις τα δεκατα σου εγω δεν εχω τιποτα, κανε ενα τεστακι να ξερεις να δεις τον σταυρο κ μην παιρνεις τιποτα απο φαρμακα μεχρι να κανεις το τεστ

σαββατο πρωι λεω να το κανω κοριτσια!!! υπομονη 2 μερς μονο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

χαχααχχαχαχα καποια μου θυμιζω!!!!  αγαπη μου μακαρι να ειμαι το ταιρι σου τελικα αλλα σημερα δε εχω καλη διεσθηση!

Just now, caramel_83 είπε:

ατιμηηηη τα ιδια μας εκανες χαχαχαχα

:P:P:P

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

σαββατο πρωι λεω να το κανω κοριτσια!!! υπομονη 2 μερς μονο!

ΑΝ εχεις καθηστερηση κανε τεστακι μην περιμενεις θα πρεπει να ξερεις για να προσεξεις κιολας. ετσι μπαινεις σε ενα βασανιστηριο χωρις τελος. αν δεν εχεις καθηστερηση οκ μπορεις να κανεις υπομονη.

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ΑΝ εχεις καθηστερηση κανε τεστακι μην περιμενεις θα πρεπει να ξερεις για να προσεξεις κιολας. ετσι μπαινεις σε ενα βασανιστηριο χωρις τελος. αν δεν εχεις καθηστερηση οκ μπορεις να κανεις υπομονη.

εχω 2-3 μερες καθηστερηση αν καταλαβα καταλαβα... ειχα υγρα οωωρηξιας 13μεχρι 16 μερα σημερα ειμαι 33η μερα κυκλου και 15μερα ειχα τελευταια επαφη...γιαυτο δεν ειμαι σιγουρη!

14 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κοριτσι κ εμεις  απο χθες ξεκινησαμε αλλα θα το παμε μερα παρα μερα.. Καλη μας επιτυχια λοιπον!

Κι εμεις μερα παρα μερα λεω. Αλλα μηπως πρεπει καθε μερα στις γονιμες? Τεστ ωορηξιας θα κανω κ αυτο το μηνα

πρίν από 11 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εχω 2-3 μερες καθηστερηση αν καταλαβα καταλαβα... ειχα υγρα οωωρηξιας 13μεχρι 16 μερα σημερα ειμαι 33η μερα κυκλου και 15μερα ειχα τελευταια επαφη...γιαυτο δεν ειμαι σιγουρη!

αν δεν εχεις ξανακανει ποτε τοσο μεγαλο κυκλο κανε αυριο τεστακι. αν γενικα κανεις κ κυκλους μεγαλητερους περιμενεις.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

αν δεν εχεις ξανακανει ποτε τοσο μεγαλο κυκλο κανε αυριο τεστακι. αν γενικα κανεις κ κυκλους μεγαλητερους περιμενεις.

το μεγαλυτερο που εχω κανει ειναι 34 μερς...γιαυτο λεω να περιμενω λιγο ακομη....

το μεγαλυτερο που εχω κανει ειναι 34 μερς...γιαυτο λεω να περιμενω λιγο ακομη....

και σημερα σε ποια μερα εισαι?? απο συμπτωματα τι εχεις?

ε τοτε ναι δεν θεωρηται καθηστερηση πρεπει να περιμενεις λιγακι ακομα. προσπαθεις καιρο? για να παρεις τεστακια στο λεω βοηθανε παρα παρα πολυ.

ωορηξιας τεστακια

πρίν από 34 λεπτά , caramel_83 είπε:

Τα δέκατα όμως δεν είναι σίγουρο σύμπτωμα.  Εγώ δεν είχα.  Καρατσεκαρισμενο. Επισης ουτε εγω ειχα διαισθηση οτι είμαι.  Δεν ξερω τι με εσπρεξε να κανω τεστακι. Κάνε ένα οπότε εσύ το θελήσεις καραμελιτσα. Εύχομαι όμως να διαψευθεις αχαχα

@anemoni1989 εσύ είχες δέκατα;

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Τα δέκατα όμως δεν είναι σίγουρο σύμπτωμα.  Εγώ δεν είχα.  Καρατσεκαρισμενο. Επισης ουτε εγω ειχα διαισθηση οτι είμαι.  Δεν ξερω τι με εσπρεξε να κανω τεστακι. Κάνε ένα οπότε εσύ το θελήσεις καραμελιτσα. Εύχομαι όμως να διαψευθεις αχαχα

@anemoni1989 εσύ είχες δέκατα;

Οχι... Αλλα δεν ξερω και φυσιολογικη μου θερμοκρασια γιατι δεν θερμομετρουμαι γενικα... Αν πχ εχω φυσιολογικη θερμοκρασία 35.8 και αυτη τη στιγμη εχω 36.7,  εχω ανεβασμενη θερμοκρασια... Αλλα δεν ξερω ποσο ειχα πριν μεινω εγκυος 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...