Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

Σημερα ειμαι 39 μερα ειχα 42 τον Φεβρουαριο αλλα τοτε ειχα ροη 20 μερες..... μπα δεν εχει κανει τιποτα χαχαχχα σημερα αυριο πιστευω θα ερθει και τωρα με ποναει εντονα η κοιλια μου, ελπιζω να ειναι ενταξει η ροη και ας περιμενα τοσο ;)

Ναι θυμαμαι σωστα το ειχες πει.αντε να ερθει τοτε η ροη κανονικα και να ξεκινησετε εντατικα καραμελακι! Συ ξερεις!:)

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

Σημερα ειμαι 39 μερα ειχα 42 τον Φεβρουαριο αλλα τοτε ειχα ροη 20 μερες..... μπα δεν εχει κανει τιποτα χαχαχχα σημερα αυριο πιστευω θα ερθει και τωρα με ποναει εντονα η κοιλια μου, ελπιζω να ειναι ενταξει η ροη και ας περιμενα τοσο ;)

ειναι βασανο κ αυτο με τον αστατο κυκλο! παντως γενικα επειδη εχεις κ το θυροειδη να το τσεκαρεις για εγκυμοσυνη γιατι το χαπι παει στο διπλασιο με την εγκυμοσυνη κ θελουν γενικα οι ενδοκρινολογοι να το ξερουν αμεσως για εγκυμοσυνη να μην περασει δηλαδη παραπανω απο εβδομαδα καθηστερησης.

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

οταν την πηρα τηλ να της πω οτι ειμαι εγκυος ηταν το πρωτο που τη ρωτησα..εκτος απο γυναικολογος εισαι κ μεντιουμ μηπως?χαχαχα

εσυ ειπαμε να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες...

μονο μεγαλη χοριακη μας φτανει...χαχαχχα

κ αν τελικα ερθει αλλα ηταν βιοχημικη δεν θα το μαθεις ποτε...ροη 20 μερες απο τι?κανονικη ροη?

δεν εχω κανενα συμπτωμα για να ειμαι εγκυος, αν υπηρχε πιθανοτητα καποια να ηταν βιοχημικη θα ηταν η προηγουμενη περιοδο που ειχα δεκατα μεχρι και 2 μερα περιοδου, κατι το οποιο ποτε δεν εχω δεκατα οσες φορες εχω μετρηθει, ουτε τωρα και τοτε ειχα επαφες στις γονιμες μερες μου, βεβαια ποτε δεν θα το μαθω

Ειχα θεμα με την ροη μου εδω και 2 χρονια μπορει να κρατουσε 20-24 μερες με ελαχιστη ροη και καφετια γι'αυτο και Ιουλη πλεον μου ειπε ο γυναικολογος μου να παω σε ενδοκρινολογο και τελικα βρεθηκα με υποκλινικο υποθυρεοειδισμο και κανω θεραπεια, την προηγουμενη φορα κρατησε 7 μερες με πολυ καλη ροη γι'αυτο τον λογο ειπαμε και με τον αντρα μου να μην κανουμε τιποτα τον μηνα που περασε (ασχετα αν του εφυγαν τα μισα) για να δουμε αν οντως εφτιαξε ή απλα ετυχε την προηγουμενη φορα? και τωρα πλεον οπως και αν ειναι θθα ξεκινησουμε προσπαθεια σοβαρη γιατι περναει και ο καιρος ;)

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

οταν την πηρα τηλ να της πω οτι ειμαι εγκυος ηταν το πρωτο που τη ρωτησα..εκτος απο γυναικολογος εισαι κ μεντιουμ μηπως?χαχαχα

εσυ ειπαμε να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες...

μονο μεγαλη χοριακη μας φτανει...χαχαχχα

κ αν τελικα ερθει αλλα ηταν βιοχημικη δεν θα το μαθεις ποτε...ροη 20 μερες απο τι?κανονικη ροη?

ο αντρας της σιγουρα εκανε δουλιτσα παραπανω..γι αυτο τωρα τα γελακια και τα λεει σιγα σιγα..αμα ειναι εγκυος θα τα ξερασει ολα φυσικα μονομιας για να παρει τα ευσημα...χαχαχαχα

@caramel_83 o αντρας σου δεν σου λεει να κανεις τεστ?τι σταση κραταει?

οχι δεν μου λεει να κανω τεστ γιατι ουτε αυτος θεωρει οτι ειμαι εγκυος, απλα αν κανω θα κανω την Κυριακη μαλλον, απλα για να φτασουμε στο 100% το οχι απο το 99% που πιστευουμε αν και ευελπιστω να μου εχει ερθει μεχρι τοτε

πρίν από 58 λεπτά , λουπιτα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.ξυπνησα με τον αντρα μου 6 μισή ώρα και επέμενε να το κάνει εκείνος.ε πήγε και του έπεσε το τεστακι ολο μέσα στο Κυπελακι. οπότε ξανακοιμηθηκα.παει το τεστ δεν έδειξε κάτι. Και δεν εχω αλλο να κάνω.ειναι κλειστά σημερα ολα. 

Αχαχαχα θα έτρεμαν τα χέρια του Μάλλον! Κι εσύ βρε κορίτσι,  τίγκα μέχρι πάνω με ουρα το γέμισες το κύπελλο;; αστειεύομαι.... αύριο τώρα!! Υπομονή!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

ειναι βασανο κ αυτο με τον αστατο κυκλο! παντως γενικα επειδη εχεις κ το θυροειδη να το τσεκαρεις για εγκυμοσυνη γιατι το χαπι παει στο διπλασιο με την εγκυμοσυνη κ θελουν γενικα οι ενδοκρινολογοι να το ξερουν αμεσως για εγκυμοσυνη να μην περασει δηλαδη παραπανω απο εβδομαδα καθηστερησης.

δεν ειχα τοσο αστατο κυκλο, πιστευω πως πλεον θα εχει φτιαξει και η ροη και ο κυκλος μου θα επανελθει παλι οπως πριν 2 χρονια πριν αρχισουν τα θεματα. Το γνωριζω αυτο με τον θυρεοειδη οτι θελει προσοχη

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπράβο ανεμώνη μου!!!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!

Ευχαριστώωωωωωω παααααρα πολυ κοριτσαρα!!!! Να σαι καλα!!!!! Παει το σημερινο!!! Τωρα ανυπομονώ για το τι θα μου πει το απογευμα!!! Αχχαχαχχαχαχαχα

Τελικα ολο ανυπομονησία ειναι αυτο το διαστημα!!!! :P

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχαχαχα θα έτρεμαν τα χέρια του Μάλλον! Κι εσύ βρε κορίτσι,  τίγκα μέχρι πάνω με ουρα το γέμισες το κύπελλο;; αστειεύομαι.... αύριο τώρα!! Υπομονή!

η αλήθεια είναι ότι το γέμισα ολο και είναι και μεγάλο χαχαχαχα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

χαχα κοιτα να δεις τι παθατε.. τωρα θα ξανακανεις αυριο;;

@anemoni1989 εννοειται να πανηγυρισεις τι περιμενεις πια;;;;

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

χαχα κοιτα να δεις τι παθατε.. τωρα θα ξανακανεις αυριο;;

@anemoni1989 εννοειται να πανηγυρισεις τι περιμενεις πια;;;;

Δεν ξερω... Τη Δευτερα? Να δω οτι ανεβαινει κι αλλο ή οτι αλλο μου πει ο γιατρος...??? Μου φαινεται πολυ μικρουλα ακομη αν και ικανοποιητικη βεβαια!!! Νομίζω θα ηρεμησω αφου ακουσουμε καρδια!!!! Και αυτο αργει ακομα παααααρα πολυ!!!! Ειμαι ακομα 5η εβδομαδα,  αρα μεχρι την 8η εχω αλλες 3!!!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Vila είπε:

Εσύ δεν είχες πει ότι δεν αξίζει να στεναχωριεσαι για κάτι που δεν έχει συμβεί???...εσύ τα λες έτσι ωραία..να ήταν άλλη και να μπερδεύομαι? Οποία το είπε μπράβο!! Μαζί της! 

Εγώ πάντα 15 μέρες μετά το θετικό τεστακι ωορρηξίας, οπότε στις 31 του μήνα θα περιμένω καθηστερηση!! Άντε πάμε πακέτο! 

@λουπιτα αν έχεις τόση αυτοσυγκράτηση κάνε αύριο κατευθείαν χοριακή! Εγώ θα τον είχα στείλει για εφημερεύον!

έχε χάρη που έπρεπε να παει στην δουλειά. έπρεπε να δεις την φάτσα μου όταν ειπε ΦΈΡΕ αλλο Γιατί το βούλιαξα. τα νεύρα μουυυυυ! το ξεβουλιαξα και δεν είδα γραμμουλα όμως ρε.τελος πάντων θα δω τις επόμενες μερες

• Μου αρέσει 1

Just now, anemoni1989 είπε:

Δεν ξερω... Τη Δευτερα? Να δω οτι ανεβαινει κι αλλο ή οτι αλλο μου πει ο γιατρος...??? Μου φαινεται πολυ μικρουλα ακομη αν και ικανοποιητικη βεβαια!!! Νομίζω θα ηρεμησω αφου ακουσουμε καρδια!!!! Και αυτο αργει ακομα παααααρα πολυ!!!! Ειμαι ακομα 5η εβδομαδα,  αρα μεχρι την 8η εχω αλλες 3!!!!!

ωραια βρε κοριτσι μου οποτε μαζι με τα Χριστουγεννα θα γιορτασεις ολα μαζι χιχι αστειευομαι προφανως! αλλα οτι σε κανει κ αισθανεσαι πιο σιγουρη!!

πρίν από 2 λεπτά , λουπιτα είπε:

έχε χάρη που έπρεπε να παει στην δουλειά. έπρεπε να δεις την φάτσα μου όταν ειπε ΦΈΡΕ αλλο Γιατί το βούλιαξα. τα νεύρα μουυυυυ! το ξεβουλιαξα και δεν είδα γραμμουλα όμως ρε.τελος πάντων θα δω τις επόμενες μερες

τι να κανεις κ εσυ ετσι οπως σ τα εφερε η μοιρα..☆☆☆

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , λουπιτα είπε:

κοιτάω ξανακούσω το χθεσινό.μια βλεπω σκια βλέπω μια δεν βλέπω. ειμαι να σκάσω. θε περιμένω τι να κάνω! 

Η σκιά αν είναι γκρι είναι εξάτμισης.  Αν είναι ροζ είναι της ορμόνης.  Τι χρώμα είναι;

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αχαχαχαχχα σε ευχαριστώ!!!! Λογικα θα μου πει την αλλη βδομαδα να παω να με δει,  αφου με βαση τους υπολογισμους μου πρεπει να μαι πανω απο 1000!!!!αχ!πολυ χαρηκα!!! Δεν τ πιστευω!!!  Αν και χαμηλα ακομα...!!!! Αλλα ανεβηκε πιο πολυ απο το διπλασιο!!!! Τετραπλασιαστηκε!!!!! 

τελειο ακοθγεται!!!!!μην αγχωνεσαι για τπτ!!!!!μπραβο!

καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!!!  σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ πολυ!!!!! με συγκηνισατε πανεθεμα σας ευχομαι και εγω με τη σειρα μου σε ολες τα καλυτερα με θετικα τεστακια και εξετασεισ!!!! 
@anemoni1989 μπροβο πολυ καλη η χοριακη σου!!!! ολα πανε καλα οποτε ε??? τελεια!
@caramel δε σου ηρθε ακομη ε???

κοριτσια δε μου ηρθε ουτε σημερααααααααααααααααα!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...