Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , λουπιτα είπε:

Ναι Θεσσαλονίκη ειμαι. Μπορεί να έγινε και για καλο δεν ξέρω.μπορει να μην εβγαινε κατι. ουφφφφ λεω να περιμένω κιαλλο.αρκετα λεφτα έδωσα .να πάρω ένα το Σάββατο και αν δείξει Καλώς.αν Όχι όχι θα πάω στον γιατρό.χρονια πολλα στις εορταζουσες κορίτσια!

καλε οχι κ μεχρι το σαββατο αυριο αν εχεις καθυστερηση κ εχεις αχνο τεστ θα δειξει μην ανχωνεσε τα τεστ ειναι αχνα στην αρχη αυριο θα δειξει σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση αφου κατι ειδες ειναι θετικο κ εγω ειχα βαλει κ τον αντρα μου να κανει τεστ κ ηταν ολοασπρο κ εμενα εδειχνε μια σκια.

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Λογικα σε αλλη ηθελες να το πεις ε???  :P

χα χα ναι εσυ εχεις κανει το τεστακι σου στην @caramel_83 πηγαινε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , λουπιτα είπε:

Ναι Θεσσαλονίκη ειμαι. Μπορεί να έγινε και για καλο δεν ξέρω.μπορει να μην εβγαινε κατι. ουφφφφ λεω να περιμένω κιαλλο.αρκετα λεφτα έδωσα .να πάρω ένα το Σάββατο και αν δείξει Καλώς.αν Όχι όχι θα πάω στον γιατρό.χρονια πολλα στις εορταζουσες κορίτσια!

Αύριο να το πάρεις. Το Σάββατο κλειστά θα είναι πάλι. Εναλλακτικά και για πιο σίγουρα μπορείς να πας αύριο για μια χοριακη. Θυμησε μας σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και τι κύκλους έχεις συνήθως. 

πρίν από 41 λεπτά , alina80 είπε:

Τι είπα καλέ; 

Μην περιμένεις από συμπτώματα. Όλες εδώ μέσα είχαμε συμπτώματα καποια στιγμή και παρολα αυτά ...άδεια τα δίχτυα. Και από την άλλη οι μισές γκαστρούλες μας δεν είχαν κανένα σύμπτωμα. Άρα "τα συμπτώματα πριν την καθυστέρηση" δεν έχουν καμία σημασία. Επίσης τίποτα δεν είναι σίγουρο πριν κάνει την εμφάνιση της η λατρεμένη μας κοκκινούλα! 

Μαζί δεν περιμένουμε εμείς; Εγώ Κυριακή με Τρίτη το αργότερο. Δεν ξέρω σίγουρα γιατί μια φορά είχα αδιαθετησει την 15η μέρα μετά το θετικό ωορρηξίας, και τις επόμενες δύο τη 13ή! 

Εσύ δεν είχες πει ότι δεν αξίζει να στεναχωριεσαι για κάτι που δεν έχει συμβεί???...εσύ τα λες έτσι ωραία..να ήταν άλλη και να μπερδεύομαι? Οποία το είπε μπράβο!! Μαζί της! 

Εγώ πάντα 15 μέρες μετά το θετικό τεστακι ωορρηξίας, οπότε στις 31 του μήνα θα περιμένω καθηστερηση!! Άντε πάμε πακέτο! 

@λουπιτα αν έχεις τόση αυτοσυγκράτηση κάνε αύριο κατευθείαν χοριακή! Εγώ θα τον είχα στείλει για εφημερεύον!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Εσύ δεν είχες πει ότι δεν αξίζει να στεναχωριεσαι για κάτι που δεν έχει συμβεί???...εσύ τα λες έτσι ωραία..να ήταν άλλη και να μπερδεύομαι? Οποία το είπε μπράβο!! Μαζί της! 

Εγώ πάντα 15 μέρες μετά το θετικό τεστακι ωορρηξίας, οπότε στις 31 του μήνα θα περιμένω καθηστερηση!! Άντε πάμε πακέτο! 

@λουπιτα αν έχεις τόση αυτοσυγκράτηση κάνε αύριο κατευθείαν χοριακή! Εγώ θα τον είχα στείλει για εφημερεύον!

Άλλη το είπε, αλλά όντως είναι πολύ σωστό. Μαζί της κι εγώ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Ο γυναικολόγος μου ο γλυκούλης το είπε!

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 173!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nati85 2/10/2017!!!

2. caramel_83  18-20/10/2017!!!

3. Δήμητρα1988 23-25/10/2017!!!

4. alina80 29-31/10/2017!!!

5. Vila 30/10/2017!!!

6. andrianni  31/10/2017!!!

7. Elma86  1/11/2017!!!

8. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

9. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

10. ritaki13  6/11/2017!!!

11. Papaki@  8-10/11/2017!!!

12. MelinaFo  14/11/2017!!!

13. Ungry girl 17/11/2017!!!

14. ada32 19/11/2017!!!

15. noni90 19/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσι τη μερα που εκανα το τεστ περασε η γυναικολογος μου απο τη δουλεια και με βρηκε να καπνιζω..και μου λεει,καπνισε καπνισε εσυ...

και της λεω αφου δεν ειμαι εγκυος κ μου απανταει και που το ξερεις? και λεω αφου δεν εχω τιποτα...οταν εφυγα ειχα μια ενοχληση στο στηθος για λιγο στο  αμαξι και εβγαλα τη ζωνη.αυτο ηταν.το βραδακι βγηκε θετικο το  τεστ..

Έχει το κληρονομικό χάρισμα η γυναικολόγος σου; Να πεταχτω να με δει κι εμένα να καπνίζω μπας και; Εγώ ειπια και μπύρα χτες για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έχω μεγάλες προσδοκίες...

πρίν από 25 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα, τιποτα, χθες βραδυ στην δουλεια που ετρεξα λιγο παραπανω αρχισα να ποναω αρκετα και να νιωθω υγρασια λεω να ηρθε παω τουαλετα, παλι μονο υγρα... τι να πω με εχει τρελανει αυτος ο κυκλος, με στεναχωρει που περνανε  οι μερες και δεν ερχεται να τελειωνω να ξεκινησω προσπαθεια σωστη τωρα που το πηρα αποφαση :P

εσυ πως εισαι με το αυτι σου?

Σημερα καλυτερα ειμαι ευτυχως! 

Βρε μηπως ο αντρας σου την εκανε την δουλιτσα παραπανω? Ποιος ο λογος να μην ερχεται κι αυτη η ατιμη!! Σου εχει καθυστερησει τοσο πολυ αυτο τον χρονο? Θυμαμαι με την ροη ειχες θεμα μονο. 

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

173!!!!!!καλο δεν ειναι???? Με 42 τη Δευτερα???? 

τελεια ειναι αντε μπορεις να πανηγυρισει επιτελους!!! καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!

@Dimitr@17 @Δήμητρα1988 χρόνια σας πολλα!!!

@elenakii22 αυριο θα εχω αποτελέσματα από τις εξετασεις αιματος να τις βαλουμε κατω κ να τις συγκρινουμε!

@λουπιτα εκανες επαναληπτικο τεστακι;; οι υπολοιπες της αναμονης πως ειστε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Βρε μηπως ο αντρας σου την εκανε την δουλιτσα παραπανω? Ποιος ο λογος να μην ερχεται κι αυτη η ατιμη!! Σου εχει καθυστερησει τοσο πολυ αυτο τον χρονο? Θυμαμαι με την ροη ειχες θεμα μονο. 

Σημερα ειμαι 39 μερα ειχα 42 τον Φεβρουαριο αλλα τοτε ειχα ροη 20 μερες..... μπα δεν εχει κανει τιποτα χαχαχχα σημερα αυριο πιστευω θα ερθει και τωρα με ποναει εντονα η κοιλια μου, ελπιζω να ειναι ενταξει η ροη και ας περιμενα τοσο ;)

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Έχει το κληρονομικό χάρισμα η γυναικολόγος σου; Να πεταχτω να με δει κι εμένα να καπνίζω μπας και; Εγώ ειπια και μπύρα χτες για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έχω μεγάλες προσδοκίες...

οταν την πηρα τηλ να της πω οτι ειμαι εγκυος ηταν το πρωτο που τη ρωτησα..εκτος απο γυναικολογος εισαι κ μεντιουμ μηπως?χαχαχα

εσυ ειπαμε να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες...

μονο μεγαλη χοριακη μας φτανει...χαχαχχα

Just now, caramel_83 είπε:

Σημερα ειμαι 39 μερα ειχα 42 τον Φεβρουαριο αλλα τοτε ειχα ροη 20 μερες..... μπα δεν εχει κανει τιποτα χαχαχχα σημερα αυριο πιστευω θα ερθει και τωρα με ποναει εντονα η κοιλια μου, ελπιζω να ειναι ενταξει η ροη και ας περιμενα τοσο ;)

κ αν τελικα ερθει αλλα ηταν βιοχημικη δεν θα το μαθεις ποτε...ροη 20 μερες απο τι?κανονικη ροη?

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

ο αντρας της σιγουρα εκανε δουλιτσα παραπανω..γι αυτο τωρα τα γελακια και τα λεει σιγα σιγα..αμα ειναι εγκυος θα τα ξερασει ολα φυσικα μονομιας για να παρει τα ευσημα...χαχαχαχα

@caramel_83 o αντρας σου δεν σου λεει να κανεις τεστ?τι σταση κραταει?

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

τελεια ειναι αντε μπορεις να πανηγυρισει επιτελους!!! καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!

@Dimitr@17 @Δήμητρα1988 χρόνια σας πολλα!!!

@elenakii22 αυριο θα εχω αποτελέσματα από τις εξετασεις αιματος να τις βαλουμε κατω κ να τις συγκρινουμε!

Ευχαριστώωωωωωω!!!! Λες να πανηγγρισω??? Ακομα συγκρατημενη ειμαι!!! Αχχαχαχαχαχχαα αλλα χαρηκα πολυ!!!! Τωρα περιμενω ενα 1000ριαπο βδομαδα (700ρι βασικα τη Δευτερα,  τουλαχιστον) ή υπερηχο!!!! Πανω απο 1000 δεν ειπατε φαινονται εμβρυικα στοιχεια??? Λαθος θυμαμαι??? 

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αχαχαχαχχα σε ευχαριστώ!!!! Λογικα θα μου πει την αλλη βδομαδα να παω να με δει,  αφου με βαση τους υπολογισμους μου πρεπει να μαι πανω απο 1000!!!!αχ!πολυ χαρηκα!!! Δεν τ πιστευω!!!  Αν και χαμηλα ακομα...!!!! Αλλα ανεβηκε πιο πολυ απο το διπλασιο!!!! Τετραπλασιαστηκε!!!!! 

Μπράβο ανεμώνη μου!!!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

οταν την πηρα τηλ να της πω οτι ειμαι εγκυος ηταν το πρωτο που τη ρωτησα..εκτος απο γυναικολογος εισαι κ μεντιουμ μηπως?χαχαχα

εσυ ειπαμε να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες...

μονο μεγαλη χοριακη μας φτανει...χαχαχχα

Χαχαχα. Φιλενάδα θα δω κάνα αρνητικό και θα σκέφτομαι πως να στο πω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...