-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:
Δεν υπάρχει καμία μελέτη που να το υποστηρίζει αυτο για τα 3ης ημέρας, είναι μια θεωρία απλά τίποτα παραπάνω. Τα έμβρυα 3 ημερών βρίσκονται στην σάλπιγγα όχι στην μήτρα κατά την φυσική σύλληψη. Εκεί δλδ που έμεινε το εξωμητριο σου και μου. Υπάρχει και μια θεωρία πως η σάλπιγγα μπορεί να τραβήξει το έμβρυο 3 ημερών και το είπα στον γιατρό μου ελαφρώς τρομοκρατημένη. Μου είπε όλα αυτά είναι υποθέσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε. Του λέω άσε με την τύχη που έχω δεν ρισκάρω με υποθέσεις! Εφόσον κάνεις βλαστοκύστες δεν υπάρχει λόγος να πας σε 3 ημερών. Ισως αν έκανες κανονικά διέγερση να έπαιρνες περισσότερες βλαστοκύστες.
Αδιαθέτησα 3 ημέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα. Μου είχε πει σε 3-4 μπορει 5 ημέρες θα μου ερχόταν.Ναι αυτό με τη σάλπιγγα ότι μπορεί να το τραβήξει μου το είπε κ με της βλαστοκύστες ,γιατί λέει αυτά για 1-2 μέρες κολυμπάνε στη μήτρα. Δεν αντέχω θέλω να έρθει, είμαι σαν μπαλόνι, χάλασε όλος μου ο κύκλος με τις 14 μέρες αναμονής μέχρι τη χοριακή. Να δούμε τι θα μας πουν τώρα, έχω περιέργεια αν και ξέρω πως θα μου προτείνει πάρα πάνω αγωγή.
-
Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents
-
Θέματα
-
- 12.891 απαντήσεις
- 1.301.853 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.280.523 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.594 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 518.089 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.443 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα