-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, little miracle είπε:
αυτο να κανεις, διεγερση και να ευχεσαι σε καλυτερες βλαστοκυστες. εξαλλου μετα την τριτη μερα που το σπερμα εχει κανει τη δουλεια του, τα ωαρια μας παιζουν ρολο. ενα καλο ωαριο θα αντιστρεψει ακομα και τυχον ανωμαλιες. γι αυτο λεω μην χανεις χρονο. καλως η κακως οι γιατροι λενε πως απο τα 35 και μετα καθε χρονο, πεφτει η ποιοτητα. και το βλεπεις και στα στατιστικα των αυχενικων. ηλικια ανδρα δεν ρωτανε, ουτε αν εχει υψηλο κατακερματισμο και dfi. ενω η δικια μας ηλικια απο μονη της βλεπεις να μεταβαλει ραγδαια τα ποσοστα συνδρομων απο χρονο σε χρονο. αλλες πιθανοτητες συνδρομων δινουν σε ενα ωαριο 25αρας , αλλες 30αρας, αλλες 35αρας κοκ. φτανεις γυρω στα 40 με 1/100 by default. απο τροπο ζωης κτλ εσυ κανεις τα παντα σωστα για τα ωαρια σου. ηλικιακα εισαι κομπλε. πραγματικα εγω αυτο θα ετρεχα. να μαζεψω οσα περισσοτερα. και να ελπιζω να πετυχω πολυ καλες βλαστοκυστες αυτη τη φορα. αν εχεις καλες βλαστοκυστες, θα προχωρησουν. δεν σε φοβιζει τιποτα αλλο.
Δυστυχώς και αυτό δεν ισχύει. Αποδεδειγμένα πλέον με μελέτες τα σπερματοζωάρια φθίνουν με την ηλικία σε μορφολογίες, βλάβες dfi, διπλασιασμούς κλπ κλπ. Απλα οι γιατροί μας δεν είναι ανδρολόγοι και δεν ασχολούνται οι περισσότεροι. Ευτυχώς έχω χτίσει ένα πολύ καλό team και αυτό με βοηθάει κ εμένα πολύ να ξέρω που βρίσκομαι και δεν πάω στα χαμένα. Με βοηθάει και το υπόβαθρο μου δεν θα πω ψέματα, γι αυτό και έχω ψάξει τόσα πολλά που στις περισσότερες γυναίκες τα ψάχνουν μετά από αποβολές. Η αλήθεια είναι πως πάω με άλλον αέρα αυτή τη φορά. Πολύ πιο ήρεμη και συγκρατημένη, πιο σίγουρη πώς να το πω. Αν δεν είχα κάνει όσα έκανα θα με έτρωγαν τα αν και οι υποθέσεις. Τουλαχιστον δεν χάνω άλλο χρόνο και πάω για έμβρυα, αυτό ψάχνω τα καλά έμβρυα. Ε που θα πάει βρε κορίτσια δεν θα τα βρω; Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι ουσιαστικό που να μου τα χαλάει. Μέχρι και η ΑΜΗ μου για την ηλικία μου είναι απλά μέτρια. Συζητήσαμε και για το εύθραυστο χ αν και την γνώμη μου την είπα στον γιατρό μου αλλά δεν υπάρχουν και ενδείξεις. Θα δω, μπορεί να την κάνω την εξέταση από περιέργεια και μόνο.
1 ώρα πρίν, linaa είπε:Άμα δικαιουσε προεμφυτικο ζητά το θα κερδίσεις πάρα πολλά !
Δυστυχώς δεν δικαιούμαι προεμφυτευτικό 🫠 τον έχω ζητήσει από πριν ακόμα κάνω την πρώτη μου ένεση. Το θεωρώ πολύ άδικο που στην Ελλάδα δεν επιτρέπουν τον προεμφυτευτικό σε όλες τις περιπτώσεις ivf.
-
Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents
-
Θέματα
-
- 12.906 απαντήσεις
- 1.303.865 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.281.176 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.810 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 518.458 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.711 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.596 απαντήσεις
- 157.120 εμφανίσεις
-
- 12.906 απαντήσεις
- 1.303.865 εμφανίσεις
-
- 148 απαντήσεις
- 15.466 εμφανίσεις
-
- 1.965 απαντήσεις
- 286.800 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 127 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 449 εμφανίσεις
-
Ομιλία
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 12 απαντήσεις
- 154 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 2.110 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 9.519 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 52 απαντήσεις
- 4.972 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα