Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εκεί καταλήγω κ εγώ στα έμβρυα, γενικά είμαι ρεαλίστρια και προσγειωμένη. Κανένα ματζούνι δεν θα σου αλλάξει την ζωή από την μια μέρα στην άλλη. Αν θες να ακολουθείς ένα ας το πούμε life style πιο εναλλακτικό καντο για εσένα. Είχα πάρει κάποια κιλά μαζί με την κατάθλιψη του εξωμήτριου έτσι δώρο μπόνους ρε παιδί μου, παιδί δεν έκανες πάρε κιλά και κατάθλιψη για να έχεις. Ε κι αυτά τα έχασα μου έχουν μείνει άλλα 2-3 προφανώς όπως ξανά είπα άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τα δικά μου. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα μέσα σε μια μέρα και να περιμένεις να δεις θαύματα μην τρελαθούμε! Και δεν είναι καλό να κάνεις απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, χειρότερα τα κάνεις! Περιμένω λοιπόν μήπως στην επόμενη διέγερση πάρω κάτι καλύτερο και ελπίζω να πάει καλύτερα. Γενικά ξέρω πως συνήθως ο δεύτερος κύκλος εξωσωματικής και ιδιαίτερα η μεταφορά βλαστοκυστεων από δεύτερη - διαφορετική διέγερση έχει και καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Ελπίζω κι εγώ μπας και πάει καλύτερα.
      Ο γιατρός μου πρότεινε να ελέγξουμε ξανά το σπερμα μήπως μας ξέφυγε κάτι, γιατί κυριολεκτικά τα έχουμε δει όλα εκτός από τον προεμφυτευτικό. Θα το συζητήσουμε βέβαια και από κοντά όλο αυτό αλλά ουσιαστικά πάμε σε νέα διέγερση αυτός είναι ο στόχος μας και όπως και στην πρώτη θέλει να είναι σίγουρος πως πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Άμα δικαιουσε προεμφυτικο ζητά το θα κερδίσεις πάρα πολλά ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλα εγω οταν θα ερθει η στιγμη π θα ειμαι παλι εγκυος κ θα δω οντως οτι υπαρχει κατι στον σακο θα βαλω τα κλαματα το ξερω απο τωρα

Σου ευχομαι να ρθει συντομα η στιγμη ακομη κι αν κλαψεις οπως λες.Γιατι εγω ακομα δεν εχω χαρει,δεν ξερω αν ειναι φοβια ή προσγειωση ανωμαλη με τη χαρα που πηρα την περασμενη φορα που κατεληξε αδοξα.Ειπα τοσα "θα" με τον αντρα μου ετσι το ενα ετσι το αλλο,τοτε..που τωρα του λεω "ας ερθει εκεινη η ωρα και θα δουμε" καταλαβαινεις τι λεω ετσι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω εχω λιγα πραγματα απο δουλειες σπιτιου σημερα..τα εκανα ολα χθες..πολυ βαρετο πραγμα ρε παιδι μου...απορω η μανα μου που βρισκεο την ορεξη καθε μερα κ τα κανει κ μαγειρευει καθε μερα καθαριζει κ κανει ολα τα ψωνια κ τις εξωτερικες δουλειες

Πφφφ αστα να πανε και ολες η μαμαδες αυτο κανουν αχαχχα!!! Και εχουν και 2 3 4 παιδιά

Just now, Smile89 είπε:

Παραθαλασσια? Πως κι έτσι έχουμε τρομερα ορεινα μερη!! 

Δεν ξέρω η κομπαρα τα κανονισε;.νομιζω είναι αρκετά χιλιόμετρα από το Άστρος αλλά αυτό θυμόμουν τωρα.θα μιλήσω μαζί της να μάθω που είναι και θα σου πω για να με πεις!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Πφφφ αστα να πανε και ολες η μαμαδες αυτο κανουν αχαχχα!!! Και εχουν και 2 3 4 παιδιά

Ναι βρε παιδι μου...που την βρισκουν τοση ενεργεια?εγω καμια φορα σκεφτομαι πως θα την παλευω αν εχω μωρο κ ξυπναει το βραδυ κ μετα εχω να παω για δουλεια το πρωι?

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

80ευρω.Βολευει τις ΄'μακρινες" ασθενεις οι αργιες..αυτος ειναι καθηγητης Στο Πανεπιστημιο.

σημειωση,80 ευρω πληρωνεις στο ιατρειο εξω που ξερω μεχρι στιγμης.Νοσοκομειο πρωτη φορα θα παω..

aaa τωρα καταλαβα!!!!!!!!!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

@alina80 το ΣΚ δεν περιμένεις? ?? Εγώ πάντως όταν ήμουν έγκυος είχα 4-5 μέρες πριν την ημερομηνία που κρυωνα απίστευτα πολύ. .μακάρι. ..

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Λοιπών κοριτσια θέλω την προσοχη σας!! Εκανα μια αμαρτία και θέλω να την πωωω!!

Ωχ ωχ. ..

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Λεει για τσ ετεροθαλη αδερφια

Οχι δεν το προλάβες έλεγε πριν οτι βοηθησε μια που  εστειλε μειλ στην εκπομπή πως να μείνει έγκυος τι εξετάσεις να κάνει και το πέτυχε! 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ευτυχώς που δεν λες Νάτι! Χαχαχαχα. 

Χαχαχαχχαχα είδες βράχος!!καλά έτσι επειδή τα συζητάμε εδώ δεν θέλω αλήθεια να σε αναστατώνω να είσαι συγκρατημένη αλλά αν είσαι θα κάνουμε γλέντι!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

@alina80 το ΣΚ δεν περιμένεις? ?? Εγώ πάντως όταν ήμουν έγκυος είχα 4-5 μέρες πριν την ημερομηνία που κρυωνα απίστευτα πολύ. .μακάρι. ..

Ωχ ωχ. ..

Μέχρι την Παρασκευή περιμένω. 

Από τα συνήθη σου συμπτώματα περιόδου είχες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...