Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

Ψαχνω για νεογεννητο διαφορα( μπουκαλια πιπιλες θηλαδτρο κ.α)

Recommended Posts

Καλησπερα ψαχνω

Θηλαστρο 

Μαdela swin κατα προτιμηση το διπλο.

Μπουκαλια γυαλινα επωνυμα στο κουτι τους

Πιπιλες στο κουτι τους

Κουτακι για πιπιλα

Κλιπ για πιπιλα

Για τα δοντια μασιτικα

Θερμομετρο μωρου

Κουρτινα λευκη για δωματιο

Κ ο,τιδηποτε 0-3 καλοκαιρινο η3-6 φθινοπωρινο με καρτελακι

Εκτος απο το θηλαστρο ολα τα αλλα θα τα προτιμουσα κλειστα

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 6/3/2017 at 11:14 ΜΜ, Kitriblue είπε:

Καλησπέρα , εχω κουρτίνα λευκή που μπαίνει μονο σε κουρτινοξυλο κ οχι σε σιδηρόδρομο. Αν σε ενδιαφερει ενημέριωσε με να σου στείλω λεπτομέρειες 

Αν την εχετε ακομη στειλτε μου πμ σας παρακαλω κ τιμη

Καλημέρα! :)

Σας στέλνω φωτογραφίες με τα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν. Αν σας ενδιαφέρει κάτι, πείτε μου για να σας πω την τιμή.

Ευχαριστώ!

1) Βρεφικό θερμόμετρο πιπίλα Avent + δώρο μια αχρησιμοποίητη πιπίλα μέσα στη συσκευασία. Διάφορες ολοκαίνουριες πιπίλες στη συσκευασία τους. Κάποιες που λείπουν απο τη συσκευασία τις έχω χρησιμοποιήσει.

10ruuro.jpg

2) Μπουκάλια Avent ολοκαίνουρια (όχι γυάλινα) στη συσκευασία τους.

23wa59l.jpg

3) Ολοκαίνουρια μπουκάλια (όχι γυάλινα) και θήκες μεταφοράς για αποστειρωμένες θηλές.

rjpc7c.jpg

4) Διάφορα μπουκάλια Avent ελαφρώς χρησιμοποιημένα, σε άψογη κατάσταση και ξεχωριστά ολοκαίνουριες συσκευασίες με θηλές για τα μπουκάλια και ολοκαίνουριες συσκευασίες με δίσκους μετατροπής των μπουκαλιών σε αποθηκευτικά μπουκάλια για το γάλα.

2ldi1af.jpg

5) Ολοκαίνουρια στόμια και λαβές για μετατροπή των μπουκαλιών Avent σε εκπαιδευτικά κύπελα.

2wrksc0.jpg

6) Συσκευή ρινικής απόφραξης για βρέφη και 7 ανταλλακτικά μιας χρήσης.

14war12.jpg

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...