Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

2602841gnz4f72iob.gif

Καλημερα!

Ας στολισουμε λιγο σε μωβ να χαρει και η γριουλα!!!:tongue:

Eχασα τον ένα φακό και δεν βλέπω τίποτα!! Εχω 7 βαθμούς μυωπία!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το θέμα είναι ότι εκανα χθες κουραμπιέδες - δεν τρελλάθηκα κιόλας - και ήθελα σήμερα να τους βάλω τν άχνη και να μαζέψω το χαμό, αλλά δεν μπορώ γμτ :tongue::tongue:

Δεν πιστευω να εριξες αλατι αντι αχνη...!!!:tongue:

Είχα ραντεβού για το β επιπέδου αύριο αλλά το ακυρωσα, θα έφτανα στο κέντρο σε 5-6 ώρες!! Φυσικά δεν έχω καταφέρει να ψωνίσω τίποτα ακόμη! Ενας αγώνας δρόμου μου φαίνονται αυτές οι ημέρες ;););)

Κι εγω δεν αντεχω την πολυκοσμια και τη βαβουρα. Γι αυτο και θα παω να παρω τα δωρα μου σε συνοικιακα καταστηματα. Με το σουπερ μαρκετ ομως τι γινεται? Οπου και να πας, χαμος γινεται. Τα Jumbo δε, απλησιαστα...

Χθες, στα πλαισια χριστουγεννιατικων εκδηλωσεων, ειδαμε street theatre, την ομαδα HELIX. Εμεινα αφωνη, ηταν ενα πολυ εντυπωσιακο θεαμα!

http://www.helix-theatre.gr/?cat=25

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!(λεμε τωρα...)Σερνομαι παλι...4-7 αποψε, τα καναμε ολα...ξυπνησε με κλαμα,δεν ηθελε να ξανακοιμηθρι, μρχρι και γαλα της εκανα στις 5:30 και μετα εγινε το χειροτερο...εχ@σ@...αντε να πλυθει να κανει, ξεσηκωθηκε τελειως...τωρα ακομα κοιμαται.Καλα που εχω αδεια αυτη τη βδομαδα γιατι προβλεπω κουρασμενα χριστουγεννα και φετος οπως περυσι...

Χθες βγηκαμε και εμεις βολτα στα μαγαζια οι δυο μας, ξετρελαθηκε η μικρη να κοιταει το φεγγαρακι και να τραγουδαει και να χορευει μονη της στο καροτσι!Της αρεσε πολυ και οχι δεν επιχειρησε να βγει να περπατησει!

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σήμερα κι εμείς ξενύχτι 2-4:30 με κλάμα απαρηγόρητο:confused::confused::confused: Αυτά τα τρία δόντια που βγάζει μαζί τώρα, την έχουν τσακίσει την κακομοιρούλα μου!!!!!! Αφού στις 4:00 σηκώθηκε ο Βασίλης και την έκανε μπάνιο για να ηρεμήσει λίγο κι έτσι καταφέραμε να χαλαρώσει και να κοιμηθεί.

Επιτέλους σήμερα τελευταία μέρα για αυτή τη βδομάδα στη δουλειά, Πέμπτη - Παρασκευή ΑΔΕΙΑ!!!!! :P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

779717v5zbywy1dd.gif

Καλημέρα!

Χθες βγηκαμε και εμεις βολτα στα μαγαζια οι δυο μας, ξετρελαθηκε η μικρη να κοιταει το φεγγαρακι και να τραγουδαει και να χορευει μονη της στο καροτσι!Της αρεσε πολυ και οχι δεν επιχειρησε να βγει να περπατησει!

Εμείς το καρότσι το έχουμε καταργήσει εδώ και δύο μήνες! Να το βγάλεις από το σπίτι, από το ασανσέρ, από τη σκάλα .... καλύτερα με τα πόδια. Περπατάει και γρήγορα ο τοσοδούλης! Προχθές τον πήγα βόλτα το απόγευμα με το καρότσι, τα πρώτα πέντε λεπτά έδειχνε εντυπωσιασμένος, καθώς το είχε ξεχάσει, έπειτα φώναζε και πάλευε να τον βγάλω. Τα είδα όλα μέχρι να επιστρέψουμε σπίτι. Μου αρέσει που πήρα και δεύτερο όταν γεννήθηκε (παρότι είχα από τη Σοφία) για πιο ελαφρύ, αλλά τελικά βαρύ είναι και αυτό. Είναι και τα ανύπαρκτα, μονίμως κατηλειμμένα πεζοδρόμια...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Ελενη της δικιας μου της αρεσει καλυτερα απο το καλοκαιρινο το perego.Ειναι πιο ανετο, χαιρεται να καθεται!Την παω κι εγω με τα ποδια βολτα αλλα μενω σε ανηφορα οποτε την κατεβαζω αν ειναι κι αλλος μαζι στη Βεικου, περπαταει και παλι στο καροτσι για την ανηφορα!

Μαριαλενα λες να φταινε τα δοντια και της δικιας μου?Κυνοδοντες βγαζει, κοπτηρες, πως τους λενε....

Ειρηνη, αν μπεις...λεμε να παμε σημερα παραμυθουπολη!

Καλημερα κοριτσια,

εμεις κοιμηθηκαμε κανονικα ευτυχως. Αν και μενα βγαζει 3 δοντακια, και κανει κατι ααα ουυυ μεσα στη νυχτα, δεν εχει τυχει κανενα βαρβατο ξυπνημα μεχρι στιγμης.

Μαριαλενα σημερα φορεσα το γουρι στο γραφειο, και εχει κανει ΘΡΑΥΣΗ!!!!

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια πηγα χθες για το επιδομα αλλα μου ζητησαν τα χιλια δυο και θα ξαναπαω.Μαχρι τελος γεναρη ειναι μου ειπαν στο ΚΕΠ. Πωπω τι τον θελω το μεσημεριανο υπνο πτωμα γινομαι...παω να πιω καμια γουλια καφε

Να δω πότε θα καταφέρω να πάω ρε γμτ με όσα μου συμβαίνουν φέτος!

για το επιδομα τεκνων ειχακαταθεσει τα δικαιολογητικα τον Ιουλιο και πληρωθηκα τη περασμενη εβδομαδα

Ζητήσανε ένσημα 2009?Αυτά μου λείπουν και βαριέμαι να πάω ΙΚΑ για αυτό, θα γίνεται χαμός!

Μπράβο ρε Κας, Συγχαρητηρια:D:D

Τα συχαρήκια κι από μένα!!!:D

Εμείς το καρότσι το έχουμε καταργήσει εδώ και δύο μήνες! Να το βγάλεις από το σπίτι, από το ασανσέρ, από τη σκάλα .... καλύτερα με τα πόδια. Περπατάει και γρήγορα ο τοσοδούλης! Προχθές τον πήγα βόλτα το απόγευμα με το καρότσι, τα πρώτα πέντε λεπτά έδειχνε εντυπωσιασμένος, καθώς το είχε ξεχάσει, έπειτα φώναζε και πάλευε να τον βγάλω. Τα είδα όλα μέχρι να επιστρέψουμε σπίτι. Μου αρέσει που πήρα και δεύτερο όταν γεννήθηκε (παρότι είχα από τη Σοφία) για πιο ελαφρύ, αλλά τελικά βαρύ είναι και αυτό. Είναι και τα ανύπαρκτα, μονίμως κατηλειμμένα πεζοδρόμια...[/font]

Καλά εμείς το καταργήσαμε από το καλοκαίρι, δεν θέλει ούτε να το δει, πόσο μάλλον να κάτσει !:|

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εμεις σημερα μετα τη δουλεια (θα σχολασουμε και λιγο νωριτερα) εχουμε Χριστουγεννιατικη γιορτή στα κεντρικα γραφεια. Και επειδή ως συνηθως ο Νικος δεν μπορεί να την κρατήσει, οι γονεις μου δεν μπορουν σήμερα αλλα ουτε και τα πεθερικα μου, θα την παω στην κολλητή μου να την αφησω εκει, και θα ξαναγυρισω. Ευτυχως ειναι κοντά.

Πηγαινουμε ουτως η άλλως μια φορα την εβδομαδα και πινουμε καφε, εχει δυο αγορακια, το ενα ειναι 1 χρονο μεγαλυτερο της, και το αλλο ειναι 1,5 μηνα μικροτερο της και γνωριζονται απο νεογεννητα και παιζουν πολυ καλα μαζι. Τη φίλη μου την αγαπαει πολύ και τουμπαλιν. Ελπιζω να μην κλαιει που θα φυγω και θα την αφησω εκει.

Τι τραβαω μωρε για να πιω ενα ποτο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...