Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Βρε Ξανθη ,και ο Μαρος μου καλικαντζαρος θα ντυθει...ΤΥΧΑΙΟ??????:tongue:

Οχι βεβαια παει με το ονομα

το καλο μου το ειπε εχτες οταν με ρωτησε το επιθετο μου και του λεω μιχοπουλου και εγω μου λεει πως με λενε? του λεω μαυρος και αρχισε και τσιριζε οχιιιιιι γιατι με λενε ετσι αφου δεν ειμαι ξενο ειμαι ελληνας -να με λενε και εμενα μιχοπουλου???? :-P:-P:-P

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι βεβαια παει με το ονομα

το καλο μου το ειπε εχτες οταν με ρωτησε το επιθετο μου και του λεω μιχοπουλου και εγω μου λεει πως με λενε? του λεω μαυρος και αρχισε και τσιριζε οχιιιιιι γιατι με λενε ετσι αφου δεν ειμαι ξενο ειμαι ελληνας -να με λενε και εμενα μιχοπουλου???? :-P:-P:-P

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μαριος Μιχοπουλου!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Eχασα τον ένα φακό και δεν βλέπω τίποτα!! Εχω 7 βαθμούς μυωπία!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το θέμα είναι ότι εκανα χθες κουραμπιέδες - δεν τρελλάθηκα κιόλας - και ήθελα σήμερα να τους βάλω τν άχνη και να μαζέψω το χαμό, αλλά δεν μπορώ γμτ :tongue::tongue:

Είχα ραντεβού για το β επιπέδου αύριο αλλά το ακυρωσα, θα έφτανα στο κέντρο σε 5-6 ώρες!! Φυσικά δεν έχω καταφέρει να ψωνίσω τίποτα ακόμη! Ενας αγώνας δρόμου μου φαίνονται αυτές οι ημέρες ;););)

Μπήκε και το δώρο σήμερα...Δεν είναι πολλά, αλλά ξεκίνησα να πληρώνομαι από Οκτώβριο, επομένως και αυτά καλά είναι!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαρια πηγα χθες για το επιδομα αλλα μου ζητησαν τα χιλια δυο και θα ξαναπαω.Μαχρι τελος γεναρη ειναι μου ειπαν στο ΚΕΠ. Πωπω τι τον θελω το μεσημεριανο υπνο πτωμα γινομαι...παω να πιω καμια γουλια καφε

Διαφημίσεις

Ήρθα κ εγώ!

Θέλω να κάνω μπάνιο,να απλώσω ένα πλυντήριο,να φάω τους γίγαντες που ακόμα δεν έχουν γίνει κ να κοιμηθώ...προλαβαίνω μέχρι τις 5????:confused::confused::confused:

Μας είδε κ η παιδίατρος σήμερα...ήμαστε 10,700 κ 87,5 ποντάκια....θα κανακάνουμε μια βδομάδα αγωγή για το κριθαράκι γιατί έχει μείνει λίγο ακόμα κ μήπως φύγει....αν δεν φύγει κ μείνει αυτό το ελάχιστο κάαααποια στιγμή θα πρέπει να ανοιχτεί χειρουργικά...;) Της είπα εντωμεταξύ να απαντήσουμε παρέα το ερωτηματολόγιο που έχει στο βιβλιάριο του παιδιού για το σύνδρομο ντάουν κ λέει ότι συμπληρώνεται στους 18 μήνες κ μου λέει σοβαρά ρωτάς??:shock::shock:??? Κ της λέω ναι...αλλά μου είπε δεν χρειάζεται γιατί φαίνεται ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό το παιδί κ αν υπάρχει υποψία υπάρχει από νωρίτερα κ σε αυτές τις περιπτώσεις συζητάνε με τους γονείς σχετικά με το ερωτηματολόγιο!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλα εσενα πως σου ηρθε για το συνδρομο νταουν?Καλα σου ειπε, θα ειιχε καταλαβει κατι ο ντοκτορας...

Μα νόμιζα ότι για να το έχουν εκεί κ για να λένε 18 μηνών μάλλον ελέγχουν στη δεδομένη στιγμή κάποια πράγματα αλλά δεν ήξερα ότι 'βλέπουν'' κ νωρίτερα σημάδια οι γιατροί....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σημερα πηγα και πηρα 2 κινητα με 100 ευρω...ενα για μενα κι ενα για τον Κωστα δωρο αφου μειναμε απο τηλεφωνο και οι δυο...αμα του πω ποσα πληρωσα θα με σκισει...:?:-?

Διαφημίσεις

Α καλε, δεν σας ειπα. Σημερα γυρνωντας απο τη δουλεια, βρήκα κατω απο το δεντρο μας, ενα δωρο. Το ανοιγω, και τι βλεπω... Ενα δωρο για την Ιλιάνα, απο την κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειές. Σάστισα, δεν το περιμενα. Βεβαια κι εμεις την "προσεχουμε" πολυ τοσα χρονια που ειναι μαζι μας, αλλα δεν φανταζομουν οτι θα επαιρνε δωρο στην Ιλιάνα.

4Rnfp3.png

καλησπέρα κορίτσια

αυτη την εβδομάδα έχω αδεια και είμαστε με τον μικρουλη μου μαζί όλη μερα πολυ χαιρομαι όλο βόλτες είμαστε

σήμερα πήγαμε στην γιορτη της ανηψιάς μου στο νηπιαγωγείο ηταν ντυμένη αγγελάκι και είπε και ποιημα ηταν πολυ όμορφη η γιορτούλα τους και πολύ συγκινήθηκα που είδα ετσι την μικρή μας της έχω τρελή αδυναμία φαντάζομαι οταν θα καμαρώνω και για τον γιό μου τι θα κανω.

απο τις βόλτες που έχει μα8ει τωρα ο μικρός δεν θέλει να μπαινει στο σπίτι μέχρι και στο αυτοκίνητο δεν θελει κοπανάει χερια πόδια και κλαιει να περπατήσει όσο για τις συνήθειες παρατηρώ και εγω αλλαγές,έκει που κοιμόταν απο τις 8:30 - 9:00 τώρα ξαπλωνουμε αγκαλίτσα και κοιμάται κατα τις 10 άρχισε να μην θελει το μεσημεριανό και να αφήνει πολλες φορές και το γάλα του το βραδυνό.

λέω να κάνω και ενα μπακλαβά περιμένω την νονα μας αυριο και έχω μόνο μελομακαρονα και σοκολατάκια αν και θα προτιμουσα κατι σε τουρτα αλλα για να μην επηρεαζομαι θα κανω μπακλαβα που δεν τρελαινομαι

καλό βράδυ σε όλες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Α καλε, δεν σας ειπα. Σημερα γυρνωντας απο τη δουλεια, βρήκα κατω απο το δεντρο μας, ενα δωρο. Το ανοιγω, και τι βλεπω... Ενα δωρο για την Ιλιάνα, απο την κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειές. Σάστισα, δεν το περιμενα. Βεβαια κι εμεις την "προσεχουμε" πολυ τοσα χρονια που ειναι μαζι μας, αλλα δεν φανταζομουν οτι θα επαιρνε δωρο στην Ιλιάνα.

Γιώτα πολύ γλύκό αυτό που έκανε η κοπέλα για την Ιλιάνα!

Γειά σας!!

Εμεις σήμερα βγήκαμε βολτίτσα και πήραμε παπουτσάκια για τον Νικολάκη! Του δωσε ο αδερφός μου χρήματα και είπα να τα αξιωποιήσω έτΣι!

Κατα τα άλλα περάσαμε μια όμορφη μέρα αλλα πολύ τσιρίδα ρε παιδιά...γινόμαστε θέαμα στο δρόμο και στα μαγαζια που μπαίνουμε...

Θέλει το πορτοφόλι μου την άλλη θέλει τις κρεμάστρες απο τα ρούχα..μετα θέλει να κατέβει απο το καρότσι..

Φοβάμαι να τον κατεβάσω απο το καρότσι γιατι δεν ξανακάθεται με τίποτα!!! Πολλά νεύρα αυτο το παιδι...χτυπιέται σαν το χταπόδι!! Στεναχωριέμαι και προσπαθώ να καταλάβω τι κάνω λάθος...μου έχει σφηνώσει στο μυαλο η σκέψη οτι όταν ηταν μωράκι δεν τον έπερνα πολύ αγκαλιά μη μου ''κακομάθει'' και γι αυτό τώρα έγινε αγριμάκη...

Αλλα όταν μου λεει ''παπαπώ...!!'' (σ αγαπώ) εγω?! ΛΙΩΝΩ!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ήρθα κ εγώ!

Θέλω να κάνω μπάνιο,να απλώσω ένα πλυντήριο,να φάω τους γίγαντες που ακόμα δεν έχουν γίνει κ να κοιμηθώ...προλαβαίνω μέχρι τις 5????:confused::confused::confused:

Μας είδε κ η παιδίατρος σήμερα...ήμαστε 10,700 κ 87,5 ποντάκια....θα κανακάνουμε μια βδομάδα αγωγή για το κριθαράκι γιατί έχει μείνει λίγο ακόμα κ μήπως φύγει....αν δεν φύγει κ μείνει αυτό το ελάχιστο κάαααποια στιγμή θα πρέπει να ανοιχτεί χειρουργικά...;) Της είπα εντωμεταξύ να απαντήσουμε παρέα το ερωτηματολόγιο που έχει στο βιβλιάριο του παιδιού για το σύνδρομο ντάουν κ λέει ότι συμπληρώνεται στους 18 μήνες κ μου λέει σοβαρά ρωτάς??:shock::shock:??? Κ της λέω ναι...αλλά μου είπε δεν χρειάζεται γιατί φαίνεται ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό το παιδί κ αν υπάρχει υποψία υπάρχει από νωρίτερα κ σε αυτές τις περιπτώσεις συζητάνε με τους γονείς σχετικά με το ερωτηματολόγιο!:?

μμμ...συμπεθέρα μήπως θα έχουμε προβλημα Στο ζευγαράκι μασ!

Ο γαμπρός είναι 84 πόντουσ και τα κιλάκια του είναι 12700 βαριά βαριά:tongue::tongue::tongue:

Αλλα η Ζωούλα μας μοντελάκι!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...