Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!Καιρο ειχα να βαρεσω γερμανικο αλλα αποψε το ευχαριστηθηκα...3-5 η Παναγιωτα εκανε κακα και παλι ξυπνησε 7:30 και δεν ξανακοιμοταν με τιποτα και ξαναεκανε κακα...και πολυ μαλακα μαλιστα:rolleyes:ελπιζω να μη την περιτρυγυριζει τιποτα...Χθες δεν πηγαμε στην παραμυθουπολη λογω ...κινησης.Μαλλον αυριο η μεθαυριο.Μαριαννα συγχαρητηρια! Εγω να πω την αληθεια δεν ηξερα τι ειναι, ειδα που ολες γραφατε σε εκεινη τη σελιδα στο fb και εγραψα κι εγω...Μαλλον η Παναγιωτα ειναι τυχερη!

Λοιπον, η μανα μου επιμενει να ταισει τη μικρη φρουτοκρεμα...μιση ωρα την εχει στο καρεκλακι να της τη φτυνει και επιμενει....Παντως χθες πηρα το γιατρο και μου ειπε, δωστης οτι τρωει...τοστ δλδ, μπιφτεκια, γαλα και αβγο...του χρονου θα σου ζηταει αλλα:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν κάνω προφιτερόλ τα σου θα τα πάρω έτοιμα από δω κ θα φτιάξω τη σαντιγύ κ τη κρέμα σοκολάτας...ή να κάνω cheesecake τελικά :confused: Προβλήματα που έχω κ εγώ! :rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Κ η δικιά μου μία ώρα αγκαλιές θέλει για να κοιμηθεί αλλά έχω μάθει πλέον τη πάω 9 στο κρεβάτι 10 ξέρω ότι θα έχω βγει! ;)

Την έχει μάθει ο πατέρας της όταν τη ρωτάμε τι ομάδα είσαι να λέει ΠΑΟ(χθες την έμαθα να λέει κ θύλος(θρύλος) ,τι θα σου φέρει ο Αγιος Βασίλης δώλο,κ τι είναι η μαμά? Λαταλο(λάχανο) πιο χαζή κ από τα λάχανα κ καλά! Ααχαχχα γελάσαμε! :oops::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

και μένα εδώ και αρκετό καιρό κοιμάται στην αγκαλιά μου τον μεσημεριανό ύπμο γιατί το βράδυ της δίνω το γάλα της και το πίνει στο κρεβάτι κι'εγώ φεύγω απο το δωμάτιο και μετά κοιμάται μόνη της.Το μεσημέρι όμως έχει μάθει να κοιμάται αγκαλιά μου και ενώ δεν είχαμε πρόβλημα με τον ύπνο καθόταν στο κρεβάτι της μόνη της και χουζούρευε μέχρι να την πάρει ο ύπνος τώρα άλλαξε.Ηθελα να ξερα στον παιδικό τι κάνει και πως κοιμάται μόνη της εκεί?Τουλάχιστον έστω κι'έτσι κοιμάται στην αγκαλιά μου στο 5λεπτο και μετά τη βάζω στο κρεβάτι της.

Σήμερα της έφτιαξα μπιφτέκι με πουρέ αλλά δεν μου έφαγε το μεσημέρι.Είχε φάει το πρωί μια μπανάνα στη λαική.Θα της δώσω πάλι οταν ξυπνήσι γιατί μπορεί να νύσταζε και οταν την πιάσει η νύστα δεν θέλει να φάει με τίποτα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Η κάρολ έχει μυξούλες...ελπίζω να μην έχουμε τίποτα χειρότερα χριστουγεννιάτικα.

Κας πότε θα γυρίσετε από το βόλο??

Εμας οι μυξες ειναι μονιμες:rolleyes:

Τη δευτερα θα γυρισω απο βολο.

Καλημερα! Εγω λεω να φτιαξω τα χριστουγεννιατικα μπισκοτακια σημερα μαζι με τον Αντωνη. Τη Μπουμπουλινα να δω τι θα την κανω ολη αυτη την ωρα... Μεσα στα νευρα ειναι αυτο το παιδι. Αν δεν της κανεις το χατηρι, κανει μετανοιες χτυπωντας το κεφαλι της στο πατωμα!:shock: Το τι ξυλο μας ριχνει ειναι αλλο πραγμα. Καλα τα φοβομουν εγω τα κοριτσια...τσαουσες...ο Αντωνης δεν τα εκανε αυτα!:rolleyes:

Δεν ειναι τα κοριτσια, ειναι τα δευτερα τελικα.

Εμενα η δεσποινα ηταν και ειναι παντα αψογη και ο μικρος κανονικο θηριο.

Χτες αποφασισε οτι θελει να ζωγραφιζει και πηρε μια κηρομπογια και πριν προλαβω να παρω ειδηση ειχε ζωγραφισει εναν τοιχο και μια πορτα:rolleyes:

Εμεις τραπεζακι της εχουμε παρει πολυ καιρο τωρα (απο πριν χρονισει), μια το θυμαμαι, μια το ξεχναει, μου φαινεται θα της το μαζεψω για λιγο καιρο, και θα της το ξαναβγαλω αργοτερα για να του ξαναδωσει λιγη σημασια.

Τωρα με τα καινουργια παιχνιδια θα το ξεχασει εντελως. Αναρωτιεμαι αν θα παιζει με την κουζινα. Με της Λενας παντως επαιζε μια χαρα. Να δουμε.

Οι γονείς μου της πήραν ενα πιανακι και η αδελφη μου τον gummy bear που λεει τα τραγουδια, επειδη της αρεσει πολυ. Θα πηξει το παιδι στα παιχνιδια. Λεω να μην της τα δωσω ολα μαζεμενα γιατι δεν θα δωσει σημασια σε όλα. Και μενουν ακομα και τα δωρα των νονων και των αλλων παππουδων. Που μαλλον και αυτα παιχνιδια θα ειναι...

Σημερα ευτυχως δεν ειχε απεργειες και ηρθε η κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειες, γιατι δεν παλευοταν για δευτερη εβδομαδα να μην ερθει. Ειναι και χριστουγεννα.

Οσο για συμπεριφορα των παιδιων μας, η δικη μου τον τελευταιο καιρο εχει αλλαξει λιγο προς το χειροτερο. Ενω ηταν ενα πολυ χαρουμενο και κοινωνικο παιδακι, αρκετα υπακουο, τωρα ειναι λιγο πιο νευρική, πιο μαζεμενη με τον κοσμο (για παραδειγμα, σημερα το πρωι που ηρθε η κοπελα, ενω την ξερει απο νεογεννητο και μολις τη βλεπει της κανει χαρές και γελια, σημερα ηρθε τρεχοντας να την παρω αγκαλια ψιλογκρινιαζοντας, και μολις της ειπα, βρε την Ντελια ντρεπεσαι, λιγο λύθηκε και αρχισε να της χαμογελαει, αλλα παντα απο μακρυα), και γενικοτερα φερεται λιγο σαν κακομαθημενο παιδακι, τσιριζει, χτυπιεται αν πχ ειναι να την παρουμε να φυγουμε απο καπου που δεν θελει. Επίσης οταν παμε καπου που δεν ξερει, μεχρι να αισθανθει ανετα, δεν θελει να της βγαζω το μπουφαν της (!!!!) και γενικοτερα, δεν πολυπαει σε αγκαλιές πια, που παλιοτερα πηγαινε ανετα.

Δεν ξερω τι φταιει. Ειναι που μεγαλωνει, και αποκτα αποψη για τις καταστασεις? Της φταίει κατι, ίσως που τον τελευταιο μηνα το Νικο δεν τον βλεπει καθολου λογω δουλειας, ισως ειναι που κι εγω ειμαι αρκετα κουρασμενη και μαλλον λειτουργω λιγο διεκπεραιωτικά απεναντι της (μαλλον αυτό).

ουφ πολλα εγραψα παλι

Θα διαπιστωσεις οτι το παιδι σου θα αλλαξει χαρακτηρα και συνηθειες πολλες φορες ακομα.

Σε αυτην την ηλικια ειναι φυσιολογικο να αρχισει να μη θελει τους ξενους, ακομα και αν τους γνωριζει.

Θα το ξεπερασει και θα την ξαναπιασει αργοτερα.

Υπομονη!:D

Με τι παιχνιδια και ποσο παιζουνε διαφερει απο παιδι σε παιδι.

Η μεγαλη μου ηταν παντα των πιο "ηρεμων" παιχνιδιων και ηθελε περισσοτερο να ζωγραφιζουμε και να διαβαζουμε βιβλια αγκαλια.

Ο,τι παιχνιδια ειχαμε αγορασει, δεν τα αγγιζε.

Ο μικρος παιζει με ολα. Με το τραπεζακι δραστηριοτητων, την κουζινα, σπρωχνει οποιοδηποτε καροτσι ή οχημα υπαρχει, με ολα τα παιχνιδια με ηχους κλπ.

Ευτυχως γιατι ειλικρινα ειχα λυπηθει πολυ για τα τοσα παιχνιδια που ειχαμε μαζεψει και πηγαιναν χαμενα.

Ειναι και φτηνα πλεον τα παιχνιδια.

Παλια για να αποκτησεις μια κουκλα μεγαλη που να μιλαει και να περπαταει ηταν ονειρο μακρινο και πανακριβο.

Τωρα εχει 20 ευρω.

Σημερα εγραψε για εμενα μια εφημεριδα κατι πολυ καλο και εχω χαρει πολυ.

Αφου δε μαζευουμε λεφτα, να μαζεψουμε δοξα:rolleyes:

Και λόξα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Και μενα παντως, αν νυσταζει δεν καλοτρωει

Εμ δεν τρωνε τα παιδια οταν νυσταζουν, κοιμουνται.

Εμεις κανουμε αλλ' αντ' αλλων:P

Το οργιο το μικρο χτες τη νυχτα ξυπνησε 1η ωρα (οτι ελεγα να κοιμηθω), σηκωθηκε, πηγε στο διαδρομο, πηρε το παλτο του, μου το εδωσε να του το φορεσω και εφυγε για την πορτα:rolleyes:

Αφου του εξηγησα οτι δεν ειναι πρωι και ωρα για σχολειο, συνεχισε να παιζει και να θελει να ξυπνησει και την αδελφη του για παρεα:confused:

Γερμανικο 2-4.

Ηταν και ζεστος και ειχε 38, το οποιο εξαφανιστηκε σε 10 λεπτα μονο που τον δροσισα και του εδωσα νερο. Η διαθεση του ηταν τελεια και το πρωι δεν ειχε τιποτα:confused:

Μηπως φουντωσε το παιδακι, χτες ειχανε αναμμενα τα καλοριφερ 8 ωρες συνεχεια:shock:

Μαλλον επειδη ειναι καινουργιος ο καυστηρας φυσικου αεριου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μολις κοιμηθηκε το θηριο...εμεινε ξυπνια απο τις 7:30 τελικα κατι που με φοβιζει πααααρα πολυ και τωρα δεν ξερω τι να κανω, αυτη θα κοιμηθει κανα διωρο μεχρι 4 δλδ, εγω θελω να παω τουαλετα:oops:, να πιω καφε στο μπαλκονι και να κοιμηθω....προλαβαινω??:rolleyes:

Εν τω μεταξω ξανακανε κατι σαν κακα νερουλο (σκεφτειτε οτι το ειχε απορροφησει το παμπερς) και καταπρασινο...θα δω πως θα παει και θα παρω το γιατρο αν ξανακανει...

Μου ηρθαν τα παμπερς απο το amazon σημερα!!Αυτη τη στιγμη εχω 230 παμπερς 4+ και 200 5αρι στην αποθηκη...μαλλον θ

αρχισω να φοραω κι εγω!

Διαφημίσεις

Τσου! :? Δεν θα την πιέσω άλλο βέβαια,σε λίγες μέρες πάλι!

Μαρια δοκιμασε πιο αγουρη μπανανα...η Παναγιωτα τις ωριμες τις απεχθανεται,γενικα δεν τρωει μπανανα αλλα αν ειναι ψιλοπρασινη τρωει λιγη.(κι εγω το ιδιο,μονο πρασινες!)

Κασσιανή κι εμένα η μικρή μου δείχνει την πόρτα. Θέλει να βγει το καημένο έξω, αλλά που να την πηγαίνω συνέχεια. Και κοντά μου δεν έχει κούνιες για τόσο μωρά. Και με αυτή την κίνηση που να πας με το αυτοκίνητο? Να δω σήμερα πως θα φτάσω Ν. Κόσμο που είναι η κομμώτρια.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια δοκιμασε πιο αγουρη μπανανα...η Παναγιωτα τις ωριμες τις απεχθανεται,γενικα δεν τρωει μπανανα αλλα αν ειναι ψιλοπρασινη τρωει λιγη.(κι εγω το ιδιο,μονο πρασινες!)

θα το δοκιμάσω κι αυτό, thank's!

Πήγες για το επίδομα παιδιού μήπως?

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλησπερααααααα!

τι κανετε τσουπρες?βλεπω ολες ετοιμαζεστε για τα χριστουγεννα.

Εγω σημερα πηγα να παρω τους βαθμους των αγοριων απο το δημοτικο.Ειπα λοιπον να αφησω τη μικρη στην πεθερα μου.Την ωρα που την ετοιμαζα ακουω το κουδουνι.Ηταν η πεθερα μου η οποια ειχε ερθει με μια απλαδα γεματη κουραμπιεδες:rolleyes:αντε τωρα οι διπλες μεινανε :cool:

της φορτωσα τη μικρη πηρα τους βαθμους (καλσ τα πηγαν μονο ο μικρος πηρε ενα Β στην ιστορια) και μετα ξαμολυθηκα στα μαγαζια...πηρα μποτες , μια τσαντα κι ενα μπλουζακι.Πηρα και στη βαπτιστηρα μου τα δωρα της.Το αυτοκινητο της barbie και ενα φορεματακι σουπερ!γυριζω να παρω τη μικρη με σκοπο να μαγειρεψω αλλα μου ειπε η πεθερα μου οτι εβαλε παραπανς φαγητο και για μας μιας και 8α αργουσα να γυρισω.....ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!χταποδακι με μακαρονια εκανε...

ο Μαριος αυριο εχει γιορτη σχολειο και θα ντυθει καλικαντζαρος ...κατι ηξερες η δασκαλα του μαλλον του παει γαντι ο ρολος αντε να δουμε αν θα πει και το ποιημα:rolleyes:

:-P

Βρε Ξανθη ,και ο Μαρος μου καλικαντζαρος θα ντυθει...ΤΥΧΑΙΟ??????:tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...