Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σου κοριτσάκια!!!

Άντε να πάω αύριο δουλειά να ξεκουραστώ λίγο(ποιος να μου το λεγε?!):rolleyes:

Σήμερα η μέρα είχε πρωινό μαγείρεμα,μετά πήγαμε επιτέλους factory κ γινόταν της κακομοίρας δεν πρόλαβα ούτε να το γυρίσω...πήρα ένα σετάκι σακάκι-φούστα σατέν μαύρο σούπερ,ένα πουκάμισο κ ένα σέξυ μπλουζάκι,ένα δώρο για μια μπέμπα που ήθελα κ φσσστ πάει το δίωρο μετά έπρεπε να γυρίσω ταίσω-κοιμήσω(ευτυχώς κοιμήθηκε σήμερα)...να δω πότε θα βρω χρόνο μεσοβδόμαδα να ξαναπάω!:roll:

Η μικρή σήμερα έπαθε το κορυφαίο...λυσάει να πέρνει κάτι μεγάλα πλαστικά ποτήρια που βάζει ο πατέρας της νερό,την χάνουμε λοιπόν σε κάποια φάση κ πήγε να αρπάξει ένα που είχε στο γραφείο...όπως το πήρε λοιπόν αυτομπουγελώθηκε κ την βλέπουμε γυρνάει σαν βρεμένη γάτα κυριολεκτικά να μας δείχνει τα ρούχα της...να δούμε θα ξαναθελήσει τόσο μεγάλο ποτήρι?!:lol::lol::lol:

Πόσο γέλασα με την Ζωούλα που αυτομπουγελωθηκε!!

Και μου ρχόταν να γελάσω δυνατα αλλα το ''πνιγα'' γιατι δίπλα κοιμόταν ο άντρας μου...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?

Εγώ χθες έφτιαξα τα μελομακάρονα μου και πρέπει να βγήκαν καλά αφού δοκίμασε ο αντρας μου και είπε οτι του άρεσαν.Δοκίμασα κι'εγώ ενα αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.Δεν πειράζει για το καλό τα έκανα έτσι κι'αλλιώς.Σήμερα λέω να φτιάξω και λίγους κουραμπιέδες.Για να δούμε γιατί έχω την μικρή σπίτι και συζητούσαμε είνα μην την στείλουμε παιδικό αυτές τις μέρες τώρα που συνήλθε μην μας ξανακολήσει τίποτα αλλο τώρα τις γιορτές.Οπότε θα την έχω 2 βδομάδες μαζί μου.Θα την στείλω με τον καινουργιο χρόνο,θα πάρω και τηλέφωνο σήμερα να τους πω οτι δεν θα πάει.

Επίσης χθες πήγα κομμωτήριο επιτέλους,ήρθε νωρίτερα ο άντρας μου απο τη δουλειά και κράτησε τη μικρή και μπόρεσα και πήγα.Κουρεύτηκα κιόλας λίγο γιατί είχαν γίνει χάλια.

SI5Yp3.png

2600998ajs3w6y8r9.gif

Καλημερα! Εγω λεω να φτιαξω τα χριστουγεννιατικα μπισκοτακια σημερα μαζι με τον Αντωνη. Τη Μπουμπουλινα να δω τι θα την κανω ολη αυτη την ωρα... Μεσα στα νευρα ειναι αυτο το παιδι. Αν δεν της κανεις το χατηρι, κανει μετανοιες χτυπωντας το κεφαλι της στο πατωμα!:shock: Το τι ξυλο μας ριχνει ειναι αλλο πραγμα. Καλα τα φοβομουν εγω τα κοριτσια...τσαουσες...ο Αντωνης δεν τα εκανε αυτα!:rolleyes:

age.png age.png

Καλημερα και απο εμενα

Απο εχτες διαβαζω τα νεα σας αλλα ειχα πηξει λιγο στη δουλεια- τελευταια ημερα σημερα για εμενα και επιστροφη 03/01 :tongue:

Ειχα δυο αποτυχημενες προσπαθειες για μελομακαρονα τελικα δεν τα παω καλα με τα γλυκα , εχθες εκανα μια τριτη προσπαθεια αν δεν βγουν και αυτα τα παραταω για φετος:oops:

ο Μαριος αυριο εχει γιορτη σχολειο και θα ντυθει καλικαντζαρος ...κατι ηξερες η δασκαλα του μαλλον του παει γαντι ο ρολος αντε να δουμε αν θα πει και το ποιημα:rolleyes:

ο Γιαννης παλι πολλα νευρα αν δεν του κανεις αυτο που θελει πεφτει κατι και χτυπιεται οποτε απο εχθες αρχισα να εφαρμοζω το συστημα τιμωρια να μενει λιγα λεπτα στη κουνια του αλλα και παλι τα γκρεμισε ολα οτι μπορουσε να πιασει με τα χερια του τα εριχνε σε ολο το δωματιο και κατι αλλο που ξεκινησε παει πισω απο τη τηλεοραση και βγαζει το καλωδιο της κεραιας και της πριζας:confused::confused:

Εμεις Χριστουγεννα θα κανουμε Αθηνα και Πρωτοχρονια σπιτι μιας και γιοραζει και ο αντρας μου λεμε να καλεσουμε σπιτι κοσμο για τραπεζι:-P

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κυρίες μου!:tongue:

Κ σήμερα το πρωί λέω στον άντρα μου θα φτιάξω chessecake κ μου λέει έλα ρε τόσα ωραία γλυκά υπάρχουν...κάνε προφιτερόλ! :shock::mad: Σουφλέ έχω κάνει πολύ καλό κ επιτυχημένο αφού ήταν ρευστό μέσα....το σουφλέ μπαίνει κατάψυξη κ αν θες το μετακινείς κ το ψήνεις επιτόπου αλλά το έχω ξανακάνει κ αυτό γμτ! :?

Αυτό το hunter τι είναι???Μην κάνετε κλικ μου βρωμάει! :oops:

Σήμερα κατέβασα τη κόρη μου που είχα ανέβει στη καρέκλα της κουζίνας κ καθόταν κ έκατσα εγώ κ με έκανε νταντα με μανία! :shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!

να μαστε κι εμεις!!!!!!!!

σημερα εχει ωραια μερα

οποτε σε κανα 2ωρο θα βγουμε βολτιτσα!!! να τελειωσουμε κ τις τελευταιες μας υποχρεωσεις!!!

το μενου λεει σημερα αρακα!!!

κοριτσια μαλλον τα καλοκαιρινα μωρακια εχουν νευρα οπως τα δικα μας....κι ο δικος μου τα ιδια κανει

αν δεν γινει το δικο του χτυπιεται κατω σαν το χταποδι

ευτυχως δεν μας χτυπαει!!

Καλημέρα κυρίες μου!:tongue:

Κ σήμερα το πρωί λέω στον άντρα μου θα φτιάξω chessecake κ μου λέει έλα ρε τόσα ωραία γλυκά υπάρχουν...κάνε προφιτερόλ! :shock::mad: Σουφλέ έχω κάνει πολύ καλό κ επιτυχημένο αφού ήταν ρευστό μέσα....το σουφλέ μπαίνει κατάψυξη κ αν θες το μετακινείς κ το ψήνεις επιτόπου αλλά το έχω ξανακάνει κ αυτό γμτ! :?

Αυτό το hunter τι είναι???Μην κάνετε κλικ μου βρωμάει! :oops:

Σήμερα κατέβασα τη κόρη μου που είχα ανέβει στη καρέκλα της κουζίνας κ καθόταν κ έκατσα εγώ κ με έκανε νταντα με μανία! :shock:

αφου τις πηρες την θεση? τι να κανει το παιδι....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τσα!!!

Βρε λειπω εγω που μιλαω πολυ γι'αυτο εχει ησυχια!!!:lol:Ειπα να βγαλω βολτα τη μικρη αλλα επιασε βροχη και τη γυρισα πισω την καημενη...Πηγα μονη μου μετα την αφησα με τη μανα μου εδω, η οποια επρεπε να ειχε ηδη κατεβει κρητη για ελιες αλλα φευγει αυριο...Μαρια αν δεχονται στη δλουλεια σου παιδια να στειλω και τη δικια μο υτην αλλη βδομαδα γιατι δεν ξερω τι να κανω???εκτος αν την κρατησει ο κωστας μονος του:P:p:p

Πηρα στη μικρη το δωρο απο τους γονεις μου, τραπεζακι δραστηριοτητων του Μικυ και ενα καροτσακι λαικης με φρουτα disney!Ξετρελαθηκε με ολα!Να προτεινω κατι ομως?Μηπως να μη λεμε εδω τι δωρα παιρνουμε στα παιδια γιατι δινουμε ιδεες και θα ξεφραγκιαστουμε τελειως???

Κατερινακι???

αυτο το τραπεζακι δραστηριοτητων δεν το εχω δει πουθενα

εχεις καμια φωτο?

Διαφημίσεις

Επανήλθα :D

Άννα κι εγώ τραπεζάκι θέλω να της πάρω. Το έχω σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό! Ελπίζω σήμερα-αύριο να βρω χρόνο να πάω σε παιχνιδάδικο.Πάντως έχω να πω ότι ό,τι εχω πάρει από jumbo είναι ελλατωματικό. Σε άλλο θα πάω!

Για το γλυκό που λες ψηφίζω κι εγώ προφιτερολ, αν έχεις καλή συνταγή :tongue:

Την Κυριακή είχα βγει στο metro mall και πήρα στη μικρή νυχτικό αγιοβασιλιάτικο! Είναι μακρύ και έχει πολύ πλάκα! Τώρα θα της πάρω και σκουφί!:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

1820431l3x1fe3pdy.gif

Καλημέρα!

....φτιάξαμε κι εμείς χριστουγεννιάτικα κουλουράκια (τα βουτήξαμε στη σοκολάτα και τα πασπαλίσαμε με χρωματιστή τρούφα, όπως η Λίζα, την ευχαριστούμε για την ιδέα) και κουραμπιέδες, τώρα περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές, το κλείσιμο των σχολείων!

Μάλλον θ' ανηφορίσουμε προς τα βόρεια την Παρασκευή το απόγευμα ή το Σάββατο πρωί πρωί.

Ο Νικόλας για να κοιμηθεί κάθε βράδυ θέλει μία ώρα αγάπες, αγκαλιές και φιλιά και παιχνίδι με τα μαλλιά μου. Μα κάθε βράδυ πια; Του τα άρχισα από τότε που έκοψε τον θηλασμό για να μην του έρθει βίαια η αλλαγή αλλά τώρα έχουν γίνει κανόνας. Έπειτα κοιμάται βέβαια μέχρι το πρωί αλλά κάθε βράδυ τόση στοργή; Δεξαμενή αστείρευτης στοργής και αγάπης πρέπει να γίνω για όλους, καμία συνταγή για το πώς;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

Ευτυχως σημερα μεχρι στιγμης δειχνουν νορμαλ τα πραγματα απο θεμα δουλειας, ελπιζω να κυλησει ετσι ολη η μερα.

Εμεις τραπεζακι της εχουμε παρει πολυ καιρο τωρα (απο πριν χρονισει), μια το θυμαμαι, μια το ξεχναει, μου φαινεται θα της το μαζεψω για λιγο καιρο, και θα της το ξαναβγαλω αργοτερα για να του ξαναδωσει λιγη σημασια.

Τωρα με τα καινουργια παιχνιδια θα το ξεχασει εντελως. Αναρωτιεμαι αν θα παιζει με την κουζινα. Με της Λενας παντως επαιζε μια χαρα. Να δουμε.

Οι γονείς μου της πήραν ενα πιανακι και η αδελφη μου τον gummy bear που λεει τα τραγουδια, επειδη της αρεσει πολυ. Θα πηξει το παιδι στα παιχνιδια. Λεω να μην της τα δωσω ολα μαζεμενα γιατι δεν θα δωσει σημασια σε όλα. Και μενουν ακομα και τα δωρα των νονων και των αλλων παππουδων. Που μαλλον και αυτα παιχνιδια θα ειναι...

Σημερα ευτυχως δεν ειχε απεργειες και ηρθε η κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειες, γιατι δεν παλευοταν για δευτερη εβδομαδα να μην ερθει. Ειναι και χριστουγεννα.

Οσο για συμπεριφορα των παιδιων μας, η δικη μου τον τελευταιο καιρο εχει αλλαξει λιγο προς το χειροτερο. Ενω ηταν ενα πολυ χαρουμενο και κοινωνικο παιδακι, αρκετα υπακουο, τωρα ειναι λιγο πιο νευρική, πιο μαζεμενη με τον κοσμο (για παραδειγμα, σημερα το πρωι που ηρθε η κοπελα, ενω την ξερει απο νεογεννητο και μολις τη βλεπει της κανει χαρές και γελια, σημερα ηρθε τρεχοντας να την παρω αγκαλια ψιλογκρινιαζοντας, και μολις της ειπα, βρε την Ντελια ντρεπεσαι, λιγο λύθηκε και αρχισε να της χαμογελαει, αλλα παντα απο μακρυα), και γενικοτερα φερεται λιγο σαν κακομαθημενο παιδακι, τσιριζει, χτυπιεται αν πχ ειναι να την παρουμε να φυγουμε απο καπου που δεν θελει. Επίσης οταν παμε καπου που δεν ξερει, μεχρι να αισθανθει ανετα, δεν θελει να της βγαζω το μπουφαν της (!!!!) και γενικοτερα, δεν πολυπαει σε αγκαλιές πια, που παλιοτερα πηγαινε ανετα.

Δεν ξερω τι φταιει. Ειναι που μεγαλωνει, και αποκτα αποψη για τις καταστασεις? Της φταίει κατι, ίσως που τον τελευταιο μηνα το Νικο δεν τον βλεπει καθολου λογω δουλειας, ισως ειναι που κι εγω ειμαι αρκετα κουρασμενη και μαλλον λειτουργω λιγο διεκπεραιωτικά απεναντι της (μαλλον αυτό).

ουφ πολλα εγραψα παλι

4Rnfp3.png

Αχ Ελένη μου είναι δύσκολο το ξέρω. Κι εγώ τα ίδια κάθε βράδυ όπως και άλλες μανούλες φαντάζομαι. Εμείς τι κάνουμε ...Ξαπλώνουμε αγκαλίτσα στο κρεβάτι μου και εκείνη για να κοιμηθεί μου πειράζει τη μύτη. Θα μου τη βγάλει καμιά ώρα. Πολλές φορές δεν μπορώ να ανασάνω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...