Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρια η Παναγιωτα σημερα εφαγε 2 κομματακια αχλαδι, ενα μηλο και 2δαγκωνιες μπανανα.Ευτυχως ειπιε τη μανταριναδα της...και μετα η μανα μου της εδινε παλι τυροπιτακια....μονη μου τα λεω,μονη μου τ'ακουω...αμα ξερει οτι θα ερθει το ψωμοτυρι μετα γιατι να φαει φρουτα και κρεμα? Το απογευμα να δω τι θα κανω με την κρεμα, της πηρα φακελακια ανθος αραβοσιτου στιγμης σημερα να δω μηπως της αρεσει...

Μια χαρά τα τρώει τα φρούτα άμα έφαγε όλα αυτά! Εμένα με τίποτα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kατερίνα ίδιο σώρο της πήραμε κι'εμείς να της δώσουμε την Πρωτοχρονιά το τραπεζάκι του μίκυ.Εχει κι'άλλο τραπεζάκι βέβαια αλλά έχει παίξει ελάχιστα.Ελπίζω με αυτό που έχει περισσότερα να παίξει πιο πολύ.Κρίμα είναι κάνει κι'ενα σωρό λεφτά όπως λες.Ημουνα ανάμεσα σε αυτό και τον μίκυ τον παραμυθά αλλά μου φάνηκε πιο μεγάλο αυτό και της πήραμε αυτό.

Μαρία κι'εμένα το κάνει αυτό οταν νευριάζει να χτυπιέται μόνη της,τουλάχιστον δεν χτυπάει εμένα.Επίσης σφίγγει και τα δόντια της οταν θυμώνει και της έχει φωνάξει κανα δυο φορές ο ΄μπαμπά της και τώρα για να μην την βλέπουμε δαγκώνει το νάνι της και κρύβεται για να μην την δούμε και τη μαλώσουμε.

SI5Yp3.png

Δημητρα τον παραμυθα τον παρηγγειλα στην πεθερα μου, ειναι πολυ ωραιος!Το τραπεζακι του μικυ της αρεσε βεβαια οταν το εφερα ηταν ετοιμη για υπνο, αλλα ειναι κοντο ρε γμτ, τα αλλα ηταν ψηλοτερα!

Μαρια ο χωρος μας στη δουλεια ειναι ενα γραφειο (εγω και το boss μαζι) και ενα service...που να την αλλαξω?Οσο για νευρα, δε μπορω να της παρω ουτε το μπουκαλι της απο τοχερι, χαμος γινεται...αλλα τι να κανω αφου πινει λιγο και μετα αρχιζει και φτυνει...

Πολα ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο, απο μυξες ειναι ολα...

Καλε διωξτε με να παω να ξαπλωσω λιγο εχω και παραμυθουπολη το απογευμα!!!

Καλή ξεκούραση! Καλέ πλάκα έκανα, σιγά μη πάρεις το παιδί στη δουλειά τόσες ώρες!

Κι εγώ άμα ήξερα ότι δεν θα έρθει η πεθερά θα έπερνα ανευ αποδοχών και θα καθόμουν σπίτι μου

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε την απογραφη την αλλη βδομαδα γμτ,δε θα μπορω να λειπω ασε που με βλεπω υπερωριες...

Α καλε για τα νευρα της Παναγιωτας...προχθες μου εσκισε το χειλη (εβγαλα αιμα κανονικα) με κουτουλια....

Να μαι κ εγώ! Μιλάμε τρελάθηκα στη δουλειά,πανικός...ἐκατσα μια ώρα παραπάνω κ πάλι έφυγα αφήνωντας εκρεμμότητες για αύριο...όλοι μετά τις 12 αποφάσισαν να δώσουν τις παραγγελίες τους!:rolleyes:

Ρε Κατερίνα πόσο φρούτο δηλαδή θες να φάει???? Η παιδίατρος μου έχει πει σε κομματάκια 1,5-2 φρούτα είναι κ πολύ....εσύ τρως παραπάνω???Μην ξεχνάμε ότι είναι τόσο δα μικρά ανθρωπάκια!;):tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Αννα εσυ δλδ γιατι δινεις 250γραμ.φρουτοκρεμα αφου ειναι τοσο δα ανθρωπακι????Δυο κομματκια απο ενα φρουτο τρωει...

Εγώ δίνω βρε 200-250γρ. όσο έχει πει η γιατρός,τα κομματάκια πέφτουν πιο βαριά στο στομάχι τους κ χωνεύονται πιο δύσκολα...1 μήλο που λες κ κομματάκια από τα άλλα μας κάνουν 1,5 φρούτο σχεδόν μια χαρα είναι!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ δίνω βρε 200-250γρ. όσο έχει πει η γιατρός,τα κομματάκια πέφτουν πιο βαριά στο στομάχι τους κ χωνεύονται πιο δύσκολα...1 μήλο που λες κ κομματάκια από τα άλλα μας κάνουν 1,5 φρούτο σχεδόν μια χαρα είναι!;)

Οχι καλε, ενα κομμτι μηλο και

αχλαδι εννουσα...απλα δεν εγραφε νουμερα το πληκτρλογιο και τα εβαλα μετα...και αυτο ειναι το περισσοτερο που τρωει! Καλα ε σας γραφω ξαπλα απο το κρεβατι!!!Πολυ κυριλα το ασυρματο πληκτρολογιο!

Οχι καλε, ενα κομμτι μηλο και

αχλαδι εννουσα...απλα δεν εγραφε νουμερα το πληκτρλογιο και τα εβαλα μετα...και αυτο ειναι το περισσοτερο που τρωει! Καλα ε σας γραφω ξαπλα απο το κρεβατι!!!Πολυ κυριλα το ασυρματο πληκτρολογιο!

Αααα δηλαδή σα να λέμε μισό φρούτο με το ζόρι ε???? Να της στήψεις κ ένα πορτοκάλι κ φτάσαμε στο ενάμιση!!;);) Αλήθεια γιατί δεν το κάνεις έτσι να τρώει μισό-ένα φρούτο κομματάκια κ το υπόλοιπο χυμο????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αααα δηλαδή σα να λέμε μισό φρούτο με το ζόρι ε???? Να της στήψεις κ ένα πορτοκάλι κ φτάσαμε στο ενάμιση!!;);) Αλήθεια γιατί δεν το κάνεις έτσι να τρώει μισό-ένα φρούτο κομματάκια κ το υπόλοιπο χυμο????

Σιγα μην πιει χυμο απο φρουτα...εδω το μανταρινι με το ζορι το πινει...σας αφηνω, ηρθε κι ο Κωστας,καλο απογευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...