Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλλη μια φορα μου συνεβη να δω κατι παρομοιο στο δρομο, με μια τσιγγανα που ζητιανευε με το παιδι της και το χτυπουσε απο πανω. Την απειλησα οτι θα την καταγγειλω, και οντως πηρα το 1056 και εδωσα ολα τα στοιχεια. Οποτε βλεπω γενικα να ζητιανευουν στο δρομο με παιδια, καλω το Χαμογελο του Παιδιου και δινω την ακριβη διευθυνση.

age.png age.png

Μετα το θεατρο χθες, καθησαμε για καφε στο μαγαζι φιλου. Εδωσε στον Αντωνη για δωρο ενα σετ οπλων...καραμπινα, περιστροφο, θηκη κλπ, και καλα οτι ειναι σεριφης. Δεν ειπα τιποτα για να μη φανω αγενης, αλλα δεν ειχα σκοπο ποτε να παρω τετοιο δωρο στο γιο μου. Εξηγησα στον Αντωνη καποια πραγματα, αλλα και παλι θελω να τα ξεφορτωθω...!:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μετα το θεατρο χθες, καθησαμε για καφε στο μαγαζι φιλου. Εδωσε στον Αντωνη για δωρο ενα σετ οπλων...καραμπινα, περιστροφο, θηκη κλπ, και καλα οτι ειναι σεριφης. Δεν ειπα τιποτα για να μη φανω αγενης, αλλα δεν ειχα σκοπο ποτε να παρω τετοιο δωρο στο γιο μου. Εξηγησα στον Αντωνη καποια πραγματα, αλλα και παλι θελω να τα ξεφορτωθω...!:rolleyes:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....Καμιά φορά που βλέπω τον Κώστα να παίζει με την μικρή και να κάνει κινήσεις τύπου "σπαθί στο χέρι","καράτε",κλπ του κάνω παρατήρηση να μην παίζει "βίαια" παιχνίδια με το παιδί....δεν μου αρέσει καθόλου....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλή ββομάδα κορίτσια.

Η μικρη εχθές το βράδυ δεν είχε καθόλου πυρετό αλλά έκανε το πρωί στις 8.38,7.Την έκαν μπανάκι,ήπιαμε αντιπυρετικό και την πήρα μαζί μου στο κρεβέτι και κοιμήθηκε λίγο ακόμα.Μετά ξύπνησε και ήταν μια χαρά.Πριν λίγο την πήρε ο ύπνος στο καρεκλάκι της που την είχα βάλει να βλέπει ζουζούνια γιατί εγώ έφτιαξα λίγα μελομακάρονα επιτέλους.Ξαφνικά ενω πηγαινοερχόμουνα σαλόνι-κουζίνα για να τη βλέπω κάποια στιγμή πάω και βλέπω είχε γύρει το κεφαλάκι της στο καρεκλάκι,πάω κοντά και την είχε πάρει ο ύπνος.Την έβγαλα και φωτογραφία,θα τη βάλω να δείτε αργότερα όταν ξεμπερδέψω με τις δουλειές.

Κασσιανή έχεις δίκιο για τον παιδότοπο.Αυτό έλεγα κι'εγώ προχθές που πήγαμε σ'ενα παιδότοπο τη μικρή και είδα ενα αγοράκι που το είχε αφήσει η μαμά του η οποία ούτε κάν έπινε το καφεδάκι της εκεί αλλα δεν βρισκόταν στον χώρο.Κι'εγώ δεν ξέρω πως παρατάνε τα παιδιά τους σ'ενα παιδότοπο και η κοπέλα που είναι για να προσέχει τα παιδιά πως να τα προζέχει όλα αφού κι'αυτό το καημένο το κράταγε όλη την ώρα αγκαλιά γιατί έκλαιγε και πηγαινοερχόταν για να κοιτάζει τα άλλα παιδάκια.Απαράδεκτοι γονείς.

SI5Yp3.png

Κοριτσια να ρωτησω, εσεις που δε δινετε φρουτοκρεμα αλλα φρουτο στο χερι, ποσο τρωνε???Γιατι η μικρη εκοψε τη φρουτοκρεμα και την απογευματινη κρεμα βεβαια και θα παω να βρω καμια πιο γευστικη σημερα, αλλα απο φρουτο θα φαει δυο κομματια αχλαδι η μηλο...(το μηλο και τη μπανανα ουτε να τα φτυσει μεχρι χθες, αλλα χθες με τρελανε τελειως, πεταξε το αχλαδι κι ετρωγε μηλο και μπανανα...:confused:)
Ανάλογα με την όρεξή του, άλλες μέρες ένα αχλάδι, 1/4 μήλο και μισή μπανάνα. Αλλες μέρες ούτε καν ολόκληρη μια μπανάνα. Του ξαναδίνω και απόγευμα φρούτο και καλύπτω το απογευματινό. Επίσης έχει μάθει ότι τα αποξηραμένα βερύκοκα είναι το δικό του κοκό και κάθε απόγευμα μου δείχνει το ντουλάπι για να ανοίξω να του δώσω. Και τρελλαίνεται για ρόδι και σταφύλι (οκ τώρα δεν είναι της εποχής). Για απόγευμα δοκίμασε δημητριακά ολικής μέσα σε γιαούρτι ή λίγο παπαριασμένα σε γάλα και αποξηραμένα κομματάκια φρούτα, ο Αλεξ τα χλαπακιάζει
Κι εμένα του έφεραν τα πεθερικά μου νεροπίστολο. Ούτε καν αυτό δεν θέλω. Το κατέστρεψα και δεν του δίνει και σημασία κι όλας, προτιμάει παιχνίδια με ήχους.

Οσο για την $^$#&^* που βάραγε το παιδί της... βγαίνω εκτός εαυτού όταν βλέπω κάτι τέτοια. Και σίγουρα θα επέμβω αν ξανασυμβεί κάτι μπροστά στα μάτια μου.

Σκατοδευτέρα σήμερα... προσπαθώ να κάνω δουλειά και δεν μπορώ, ένας ένας κλείνουν τις εταιρίες τους οι πελάτες μου :mad:

WN6Op3.png

Χαθήκαμε όλες σήμερα,

Τι έγινε?

Για αυτές τις μητέρες δεν έχω να πω τίποτα. Απλά δεν είναι άξιες να είναι μητέρες! Είναι βαρύ αυτό που λέω,το ξέρω, αλλά όταν έχεις κάνει τα πάντα για να κάνεις ένα μωράκι (βλέπε εμένα) και βλέπεις την άλλη που το κάνει όπως η κότα το αβγό και το κακοποιεί κιόλας, ε σου σηκώνεται η τρίχα! Αγανάκτηση νιώθεις και σου έρχετε να την πλακώσεις στις σφαλιάρες! Και εδώ πάει το κοινότυπο...''δεν βλέπει ο Θεός που πάει και δίνει τα παιδιά?''

Η Αλεξάνδρα είναι σπίτι από τις 12. Ήρθε και την πήρε η πεθερά μου, μετά από μεγάλη ταλαιπωρία που έφαγε στο δρόμο, λόγω απεργιών.

Ρε κορίτσια η μικρή δεν τρώει σχεδόν καθόλου φρούτα! Και σε κομματάκια αν της δώσω, τρώει μισή φέτα μήλο π.χ. και αυτό είναι! Πρέπει να βρω τρόπο...

Α και το άλλο που κάνει... Όταν νευριάζει - πολύ τακτικά ομολογουμένως - χτυπιέται μόνη της με τα χεράκια στο πρόσωπο. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία για να το κόψει, αλλά δεν το βλέπω :confused:Πολλά νεύρα αυτό το κορίτσι :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Συμφωνω απολυτως, απορω γιατι θεωρουνε δεδομενο οτι τα γορια πρεπει να παιζουν με τετοια παιχνιδια.

Χαθήκαμε όλες σήμερα,

Τι έγινε?

Για αυτές τις μητέρες δεν έχω να πω τίποτα. Απλά δεν είναι άξιες να είναι μητέρες! Είναι βαρύ αυτό που λέω,το ξέρω, αλλά όταν έχεις κάνει τα πάντα για να κάνεις ένα μωράκι (βλέπε εμένα) και βλέπεις την άλλη που το κάνει όπως η κότα το αβγό και το κακοποιεί κιόλας, ε σου σηκώνεται η τρίχα! Αγανάκτηση νιώθεις και σου έρχετε να την πλακώσεις στις σφαλιάρες! Και εδώ πάει το κοινότυπο...''δεν βλέπει ο Θεός που πάει και δίνει τα παιδιά?''

Η Αλεξάνδρα είναι σπίτι από τις 12. Ήρθε και την πήρε η πεθερά μου, μετά από μεγάλη ταλαιπωρία που έφαγε στο δρόμο, λόγω απεργιών.

Ρε κορίτσια η μικρή δεν τρώει σχεδόν καθόλου φρούτα! Και σε κομματάκια αν της δώσω, τρώει μισή φέτα μήλο π.χ. και αυτό είναι! Πρέπει να βρω τρόπο...

Α και το άλλο που κάνει... Όταν νευριάζει - πολύ τακτικά ομολογουμένως - χτυπιέται μόνη της με τα χεράκια στο πρόσωπο. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία για να το κόψει, αλλά δεν το βλέπω :confused:Πολλά νεύρα αυτό το κορίτσι :rolleyes:

Ο ντρουλης να δεις νευρα οταν κατι δεν γινεται οπως το θελει.

Και δυστυχως χτυπαει εμενα:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Χαθήκαμε όλες σήμερα,

Τι έγινε?

Προσωπικα ειμαι απολυτως πνιγμενη Μαρια μου.

Προσπαθω να τελειωσω ενα καρο δουλειες για να μπορεσω να φυγω την τεταρτη για βολο.

Ειλικρινα οταν βλεπω τετοια σκηνικα σκεφτομαι πως μπορει να νιωθει εκεινη την ωρα αν το βλεπει μια γυναικα που δυσκολευτηκε φοβερα να γεννησει ενα παιδι ή ακομα χειροτερα καποια που ακομα δεν τα εχει καταφερει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τσα!!!

Βρε λειπω εγω που μιλαω πολυ γι'αυτο εχει ησυχια!!!:lol:Ειπα να βγαλω βολτα τη μικρη αλλα επιασε βροχη και τη γυρισα πισω την καημενη...Πηγα μονη μου μετα την αφησα με τη μανα μου εδω, η οποια επρεπε να ειχε ηδη κατεβει κρητη για ελιες αλλα φευγει αυριο...Μαρια αν δεχονται στη δλουλεια σου παιδια να στειλω και τη δικια μο υτην αλλη βδομαδα γιατι δεν ξερω τι να κανω???εκτος αν την κρατησει ο κωστας μονος του:P:p:p

Πηρα στη μικρη το δωρο απο τους γονεις μου, τραπεζακι δραστηριοτητων του Μικυ και ενα καροτσακι λαικης με φρουτα disney!Ξετρελαθηκε με ολα!Να προτεινω κατι ομως?Μηπως να μη λεμε εδω τι δωρα παιρνουμε στα παιδια γιατι δινουμε ιδεες και θα ξεφραγκιαστουμε τελειως???

Μαρια η Παναγιωτα σημερα εφαγε 2 κομματακια αχλαδι, ενα μηλο και 2δαγκωνιες μπανανα.Ευτυχως ειπιε τη μανταριναδα της...και μετα η μανα μου της εδινε παλι τυροπιτακια....μονη μου τα λεω,μονη μου τ'ακουω...αμα ξερει οτι θα ερθει το ψωμοτυρι μετα γιατι να φαει φρουτα και κρεμα? Το απογευμα να δω τι θα κανω με την κρεμα, της πηρα φακελακια ανθος αραβοσιτου στιγμης σημερα να δω μηπως της αρεσει...

Κατερίνα όντως το ότι σήμερα δεν ήσουν on line είναι πλήγμα για την παρέα...πολυλογού!:tongue:

Κοίτα να δεις, έτσι όπως έχεις περιγράψει τη δουλειά σου, μάλλον και σε εσένα δεν υπάρχει θέμα να πάρεις μαζί την Παναγιώτα. Άλλο που δεν θα σε αφήσει να κάνεις τίποτα!:rolleyes::tongue:

Εγώ σήμερα εδώ μέχρι καρεκλάκι με ups (το πρωί τα παρέλαβα) της έφτιαξα για να κάθεται. Τι να κάνω για να την ξεγελάσω?:wink:

Καλά το ωραίο δεν σας το είπα. Τα έκανε και την άλλαξα στο γραφείο :lol: :lol: :lol:Ωραία ώρα βρήκε!Δεν μας πήρε κανείς χαμπάρι, έκλεισα πόρτες...βέβαια είχε μείνει το άρωμα μετά, αλλά τι να κάνεις?:tongue:Λεπτομέρειες! :mrgreen::mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...