Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σου κοριτσάκια!!!

Άντε να πάω αύριο δουλειά να ξεκουραστώ λίγο(ποιος να μου το λεγε?!):rolleyes:

Σήμερα η μέρα είχε πρωινό μαγείρεμα,μετά πήγαμε επιτέλους factory κ γινόταν της κακομοίρας δεν πρόλαβα ούτε να το γυρίσω...πήρα ένα σετάκι σακάκι-φούστα σατέν μαύρο σούπερ,ένα πουκάμισο κ ένα σέξυ μπλουζάκι,ένα δώρο για μια μπέμπα που ήθελα κ φσσστ πάει το δίωρο μετά έπρεπε να γυρίσω ταίσω-κοιμήσω(ευτυχώς κοιμήθηκε σήμερα)...να δω πότε θα βρω χρόνο μεσοβδόμαδα να ξαναπάω!:roll:

Η μικρή σήμερα έπαθε το κορυφαίο...λυσάει να πέρνει κάτι μεγάλα πλαστικά ποτήρια που βάζει ο πατέρας της νερό,την χάνουμε λοιπόν σε κάποια φάση κ πήγε να αρπάξει ένα που είχε στο γραφείο...όπως το πήρε λοιπόν αυτομπουγελώθηκε κ την βλέπουμε γυρνάει σαν βρεμένη γάτα κυριολεκτικά να μας δείχνει τα ρούχα της...να δούμε θα ξαναθελήσει τόσο μεγάλο ποτήρι?!:lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη βδομαδα!Πριν λιγο ξανακοιμησα την Παναγιωτα, ειχε ξυπνησει απο τις 7...πολεμο με τα ματια εκανε για να μην ξανακοιμηθει...δεν καταλαβαινω γιατι, εγω λατρευω τον υπνο! Αυτη τη βδομαδα εχω αδεια...τρεχατε ποδαρακια μου θα ειμαι, η μανα μου θα ερθει σε λιγο ,λεω να παω να κανω αιτηση για το επιδομα τεκνου και γενικα να γυρισω λγο.Θα την εβγαζα και τη μικρη αλλα εχει κρυο γμτ...

Καλημέρα μανούλες!!!

Κατερίνα εσύ είχες πει για να ψάξω σε μπουφάν αλλά επειδή ο άντρας μου δεν τα φοράει σχεδόν ποτέ(μόνο τα κουβαλάμε σε κιλά στα ταξίδια) το θεώρησα περιττό να κοιτάξω όμως αυτή τη φορά που πήγαμε Γερμανία είχε ψόφο κ το είχε φορέσει!!!;)

Χθες κάτι με τράβηξε στη πλάτη όπως έσκυψα να μαζέψω τα παιχνίδια της μικρής κ σήμερα ποναααααωωωωω!:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1844374g8czomvwc5.gif

Μεγάλη η Χάρη Του!:-D

Ναι ναι τα βρήκαμε....μόλις μου έφερε τα υλικά ο άντρας κ έβαλα να μουλιάσουν οι σταφίδες πήρα τη μάνα μου να μου πει τα διαδικαστικά πως φτιάχνεται....ε εκεί που μιλάγαμε μου λέει στο μπουφάν που φόραγε ο Στέφανος κοίταξες??? Πάω πιάνω απέξω την τσέπη...Αυτό ήταν λύθηκε το μυστήριο....;) Φυσικά θα τη κάνω τη φανουρόπιτα όμως! ;)

Αντε μπραβο!;)

Αμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει.Η μικρή απο χθες το βράδυ σήκωσε πυρετό και όλο το βράδυ είμασταν με αντιπυρετικά και μπάνια.Δεν της έπεφτε με τίποτα όλο το βράδυ.Το πρωί πήρα το γιατρό και του το είπα και μου είπε οτι πρέπει να κλείσε 3 24ωρα για να κάνει τον κύκλο της αν είναι ίωση και αν συνεχίσει και έχει και αύριο θα την πάω να μας γράψει εξετάσεις για τυχόν ουρολοίμωξη.Απο το πρωί σήμερα μέχρι το απόγευμα ήταν απύρετη,το απόγευμα όμως με το που ξύπνησε έκαιγε πάλι,38,7.Πήρα το γιατρό και μου είπε να καλό είναι να περιμένουμε αυτά τα 3 24ωρα και να δω πως θα πάει και σήμερα το βράδυ και αν συνεχίζει και αύριο να κάνουμε αύριο τις εξετάσεις.Τώρα απο τις 5 είχε πυρετό μέχρι τις 7 τώρα δεν έχει εδώ και μια ώρα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Σκέφτομαι αν είναι ουρολοίμωξη οτι δεν θα τις έπεφτε σήμερα το πρωί ο πυρετός με τα αντιπυρετικά γιατί ξέρω οτι μόνο με αντιβίωση περνάει.Προβλέπω να περνάμε άλλο ενα δύσκολο βράδυ.

Περαστικα και παλι Δημητρα.

Είμαι ολίγον τι πτώμα...Ξενυχτήσαμε χθες, γυρίσαμε 3.30, αλλά περάσαμε πολύ πολύ όμορφα! Μακάρι βέβαια να μπορούσα να χορέψω περισσότερο!:tongue::tongue:

Κι εμεις βγηκαμε, ξεκινησαμε για το παρτυ του κουμπαρου, ειπαμε να κανουμε μια σταση για μπυρα στο ροκαδικο ενος φιλου, και η μια μπυρα εγινε κανατες και σφηνακια!:tongue: Πολυς χορος και επιστροφη στο σπιτι το πρωι! Ηταν πολυ ομορφα ομως!

Καλά έκανες και προτίμησες τη βόλτα από τους κουραμπιέδες!!!:tongue::tongue: Υπάρχουν και ωραιότατοι έτοιμοι!!!

Κωνσταντινιδης!!!;)

Καλημερα! Καλη εβδομαδα! Καλα Χριστουγεννα!

Χθες πηγαμε με τον Αντωνη σε παιδικη θεατρικη παρασταση. Διαβαστε για να μην τα ξαναγραφω...

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1839153&postcount=148

age.png age.png

Κοριτσια να ρωτησω, εσεις που δε δινετε φρουτοκρεμα αλλα φρουτο στο χερι, ποσο τρωνε???Γιατι η μικρη εκοψε τη φρουτοκρεμα και την απογευματινη κρεμα βεβαια και θα παω να βρω καμια πιο γευστικη σημερα, αλλα απο φρουτο θα φαει δυο κομματια αχλαδι η μηλο...(το μηλο και τη μπανανα ουτε να τα φτυσει μεχρι χθες, αλλα χθες με τρελανε τελειως, πεταξε το αχλαδι κι ετρωγε μηλο και μπανανα...:confused:)

Διαφημίσεις

Μαριαννα εχθες σκεφτομουν και συζητουσα με τον Κωστα σχετικα με εκεινους τους "γονεις...) που σκοτωσαν στο ξυλο το παιδι τους...Πιστευω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις που ηδη εχουν 2-3 παιδια ακομα και ισως το τελευταιο να μην το ηθελαν και απλα να τους ετυχε..ισως και κανενα να μην ηθελαν αν ηταν το πρωτο τους,δεν ξερω....δεν ειναι προτιμοτερη η εκτρωση ρε παιδια?Απο το να περασει μαυρη ζωη ενας ανθρωπος, σε σημειο να τον σκοτωνεις με τα ιδια σου τα χερια δεν ειναι προτιμοτερο να μη γεννηθει καν???Ειναι μεγαλο θεμα το ξερω, δε θελω να το ανοιξω τωρα...ειναι και ακραιο σε σχεση με αυτο που περιγραφεις που ειναι συνηθισμενο φαινομενο δυστυχως...αλλα σα σκεψη μου περασε απο το μυαλο και το αναφερω..

Καλα εκανες και αντεδρασες κι εγω θα το εκανα αλλα απο κει και περα τι μπορεις να κανεις?Κακα τα ψεματα το παιδακι θα ξαναφαει ξυλο, αυτη το μεγαλωνει...μπορουμε πραγματικα να κανουμε κατι??

Καλημέρα!!!

Είστε όλες καλά???

Κυριακή,μην το λες...θα παίζει με την κούκλα..η Ιωάννα έχει ήδη 10 κούκλες και παίζει τέλεια,τις κοιμίζει,τις ταίζει,τους δίνει νερό κλπ..είναι πολύ ωραία!!

Εμείς πήγαμε χτες στο carefour που είχε προσφορά -20% στα παιχνίδια και πήραμε διάφορα..

Για την Ιωάννα πήραμε το μωρούλι-ζωηρούλι (http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=5623), έναν μεγάλο πίνακα για να ζωγραφίζει (http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=898, κάτι τέτοιο αλλά σε mikey) και αυτό που της είχα πάρει εγώ...3 δώρα είναι αρκετά νομίζω....

Εν τω μεταξύ,είχαμε αποφασίσει φέτος,λόγω οικονομικών δυσκολιών,να μην πάρουμε δώρα για τα υπόλοιπα παιδιά παρά μόνο στην βαφτηστήρα μας....και τελικά πήραμε πάλι σε όλα!!!Η αδερφή μου μας πρόλαβε και μας πήρε δώρο οπότε έπρεπε να ανταποδώσουμε 3 δώρα εκεί..η κουμπάρα μου έχει 2 παιδιά ο ένας έχει γενέθλια στις 23 οπότε 2 δώρα εκεί,η βαφτηστήρα μας και φυσικά δεν μπορείς να αφήσεις παραπονεμένο τον ανηψιό του Κώστα......μπήκαμε μέσα πάλι..150 ευρώ μας φύγανε!!Αλλά φέτος θα το ξεκαθαρίσω...του χρόνου δεν έχει..είναι πολλά 7 παιδιά συν η δικιά μας για να καλύπτουμε σε δώρα όλες τις γιορτές.....έτσι δεν είναι???τέλος πάντων...

Έφτιαξα και μελομακάρονα και κουραμπιέδες πρώτη φορά και τα πέτυχα τέλεια...θα βάλω φώτο να δείτε.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλα εκανες και αντεδρασες κι εγω θα το εκανα αλλα απο κει και περα τι μπορεις να κανεις?Κακα τα ψεματα το παιδακι θα ξαναφαει ξυλο, αυτη το μεγαλωνει...μπορουμε πραγματικα να κανουμε κατι??

Ναι, ολοι μπορουμε. Γιατι αν ημουν η γειτονισσα της και επεφταν στην αντιληψη μου τετοια περιστατικα, θα της εκανα καταγγελια...

Και οχι, δεν πιστευω οτι η εκτρωση ειναι η λυση.

age.png age.png

Μαριαννα δε λεω να μην αντιδρουμε,σου ειπα οτι κι εγω αυτο θα εκανα! Μακαρι να το εκαναν ολοι, εσυ ειπες οτι κανεις αλλος δεν εδωσε σημασια...δυστυχως!

Καλε ρωτησα για τα φρουτα!Πειτε μου τι να κανω!Με 2 κομματια αχλαδι θα μενει??

Μπιζελι και η Παναγιωτα ταιζει ποτιζει κοιμιζει μωρακια, ενα εχει και πιπιλα και του την παιρνει!Και μπομπό έχουμε(bibibo) και τη βαζει να χορευει με τον τζον τζον! Σημερα λεω να παω να της παρω ενα καροτσακι σαν της δικιας σου με ψωνια γιατι στο σπιτι των πονυ που της πηραμε μονο το καζανακι τραβαει....Παω να ξυπνησω τη μικρη, καλημερα σας!!!

Διαφημίσεις

Κατερίνα,γαι τα φρούτα μου είπε η παιδίατρος ότι άμα τρώει 2 την ημέρ είναι καλά...τώρα,2 ολόκληρα δεν πρόκειται να φάει οπότε και μισά να είναι καλά είναι....εμάς τρώει μόνο μπανάνα....προχτές της έδωσα ακτινίδιο,τρελάθηκε αλλά μετά από 1,5 ακτινίδιο άρχισε να κλαίει και παρατήρησα ότι είχαν ματώσει τα χειλάκια της από μέσα...το ακτινίδιο την έκανε την ζημιά???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κι εγω φρουτα στο χερι του δινω και συνηθως τρωει ενα φρουτο σε κομματακια, μηλο μπανανα αχλαδι.

Τελειωσε και η εβδομαδα της αδειας του αντρα μου:-(

Ηταν πολυ ωραια ομως.

Βγηκαμε οσο δεν ειχαμε βγει 6 μηνες.

Πηγαμε και με τα παιδια στο γκολντεν χολ γιατι η δεσποινα δηθεν ηθελε να δει τον αι βασιλη και να κανει παγοδρομιο (επηρεασμενη απο το ντισνευ ον αις που ειχαμε παει).

Τζιφος. Μολις πηγαμε να πλησιασουμε τον αγιο βασιλη, αρχισε να ωρυεται να φυγουμε, φοβηθηκε πολυ.

Στο παγοδρομιο, μολις ειδε τα παιδακια οτι πεφτανε συνεχεια, αλλαξε αρδην γνωμη και αποχωρησε:rolleyes:

Του χρονου παλι...

yey2p2.png BN4cp2.png

Κατερίνα η δικιά μου την τρώει ακόμα τη φρουτόκρεμα κ μάλιστα 250γρ. χαλαρά...τα σουκού που ξυπνάμε αργά της δίνω μία μπανάνα για να μην μπουκώσει κ δεν φάει μεσημέρι κ τρώει τα 3/4 περίπου αλλά δε δείχνει να πεινάει ως το μεσημέρι....

Μαριάννα εγώ θα της έκανα μια κόσμια παρατήρηση ότι κ καλά δεν θέλω το παιδί μου να βλέπει τέτοια συμβάντα κ ότι καλό θα ήταν να μην αντιδράει γενικά έτσι πάνω στο παιδί της κ αν έβλεπα ότι συνεχίζεται θα φώναζα τους υπεύθυνους του χώρου....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα σας!!!! Ουφ, είχαμε ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο και περάσαμε πολύ πολύ ωραία.....

Γύρισε επιτέλους κι ο μπαμπάς μας την Παρασκευή το βράδυ και η μικρή έκανε σαν τρελλή από τη χαρά της:P:p:p Της έφερε μια hello kitty αγγελάκι με φτερά και ραβδί και δεν την αφήνει από τα χέρια της!!!!

Το Σάββατο το πρωί πήγαμε για πρωινό στο ikea γιατί ήθελα να πάρω μια πολυθρονίτσα για το παιδικό πάρτυ που είχαμε την Κυριακή. Να τη δείτε τη μικρή, σαν κυρία καθότανε στο καρεκλάκι κι έτρωγε με το πηρούνι την ομελέτα της:tongue::tongue::tongue::tongue: Μετά δεν ξεκόλλαγε με τίποτα από το τμήμα των παιχνιδιών, ήθελε να παίξει με όλα και ευτυχώς που της είπαμε ότι θα πάμε βόλτα στον προπαππού και τη προγιαγιά και ξεκόλλησε. Οπότε πήγαμε Λαγονήσι, ξελύσσαξε στις κούνιες που είχε και τέλεια μέρα και μετά γυρίσαμε σπίτι. Την Κυριακή πήραμε τους δρόμους από το πρωί πρωί γιατί είχαμε να πάμε σε ένα παιδικό πάρτυ. Ξετρελλάθηκε με τα παιδάκια η μικρή, είχε και μια νεράιδα και πήγαινε συνέχεια κοντά, και μόλις βάλανε μουσική τα παιδάκια δε σταμάτησε να χορεύει. Το μεσημέρι πήγαμε στο μπαμπά του Βασίλη για φαγητό και το απογεύμα κατέβηκαν και ο αδερφός του με τη γυναίκα του και τη μικρή και πήγαμε στην Παραμυθούπολη στο Γκάζι:tongue::tongue::tongue: Ε αυτό ήταν, μια που τις βάλαμε στο καρουζέλ και μια που δεν ξεκόλλησαν ποτέ!!!! Ξεκαμώθηκαν να μπαίνουν εναλλάξ, καρουζέλ - τρενάκι - καρουζέλ.... Μετά κάτσαμε στο Θησείο να φάμε μια κρέπα και ήταν τόσο κουρασμένη που κατέβηκε από το τραπέζι και μου λέει "γειά γειά γειά" και άρχισε να περπατάει στον πεζόδρομο και της λέω "που πας?" και απαντάει "σπίτι! νάνι...." Όπως καταλαβαίνεται μετά από όλα αυτά δεν πρόλαβε να ξαπλώσει και είχε ξεραθεί......

Tara καλά κάνατε και μιλήσατε είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές και ακόμη πιο απαράδεκτη η αδιαφορία που επικρατεί πια γύρω μας!!!!

Γιώτα όντως το παιχνιδάκι τρελλή επιτυχία, πρώτο πρώτο το έδειχνε στο Βασίλη το Σάββατο το πρωί και του έλεγε "Ιάνα! Ιάνα" (ότι της το έφερε η Ιλιάνα:) )

dWXVp3.png

YqUap3.png

Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να δω να χτυπανε παιδι και να μη μιλησω. Ποτε.

Μαλιστα μια φορα ειχα δει μια "κυρια" στο βολο μεσα σε μαγαζι κινητης τηλεφωνιας, να αρπαζει την κορη της απο το μαλλι και να τη σηκωνει για να τη βαλει στην ακρη, γιατι την ενοχλουσε την κυρια και δεν μπορουσε να διαλεξει κινητο με την ησυχια της.

Εγω ημουν εξω στη βιτρινα και ειχα μεινει αναυδη.

Ανοιξα λοιπον την πορτα και ειπα στο κοριτσακι να αρπαξει κι αυτο τη μαμα απο το χτενισμενο μαλλι και μαλιστα μπροστα στον κοσμο να δουμε αν θα της αρεσει.

Οι αλλοι μεσα στο μαγαζι κουνουσαν το κεφαλι σα να μου λενε καλα της κανεις.

Οταν η κυρια με κοιταξε ψιλοεκνευρισμενη, της ειπα οτι την επομενη φορα που θα τη δω να χτυπαει το παιδι της, θα παμε μια βολτα απο τον εισαγγελεα να ζητησουμε και τη δικη του γνωμη.

Εχουμε στην ελλαδα πολυ συνηθισει στην ιδεα και στην εικονα του γονιου που χτυπαει το παιδι του και αδυνατουμε να αντιληφθουμε οτι ειναι κοινο εγκλημα και τιποτα λιγοτερο.

Αλλη μια φορα στον παιδοτοπο του φαληρου μια κυρια παλι εχασε το μωρο της 1,5 ετους γιατι βεβαια επινε καφε και κουτσομπολευε με τη φιλεναδα.

Το μωρο το βρηκαμε εμεις οι υπολοιποι χαμενο καπου να κλαιει απαρηγορητο απο το φοβο του και εκεινη θεωρησε καλο να το χτυπησει κι απο πανω.

Ε ξεκινησα να της φωναζω και της την επεσαν ολοι οι γονεις.

Εμ το εχασε το μωρο, εμ το χτυπουσε κι απο πανω.

Οσο για την εικονα στους παιδοτοπους που τα αφηνουν μονα και ουτε καν τα βλεπουν για να πιουνε καφεδακι, ειναι πολλα που δεν καταλαβαινω.

Πρωτον δεν φοβουνται μην τα χασουν? ποσο νομιζετε οτι μπορουν να εχουν το νου τους οι κοπελες με τοσα παιδια?

Δευτερον, γιατι πανε στους παιδοτοπους? οχι για να παιξουνε με τα παιδια τους?

Προφανως εκεινες που δεν εργαζονται θα εχουν πολυ χρονο να τα βλεπουν, οποτε καταλάβαινω οτι ειναι μια ευκαιρια να πιουνε καφε. Σε αυτην την περιπτωση καλο ειναι να επιλεγετε μερη οπου να εχετε συνεχεια οπτικη επαφη με τα παιδια που παιζουν.

Εγω ομως που εργαζομαι θελω να παω στον παιδοτοπο και να παιξω εγω με τα παιδια μου, γιατι ειναι ηδη λιγες οι ωρες που ειμαστε μαζι και το χαιρονται κι αυτα πολυ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...