Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα... τι κανετε?

Το πρωι πηγαμε στη γιορτή για τα παιδακια της εταιρείας μου. Η Ιλιάνα εκανε θράυση χορευοντας Gummy bear μεσα στα φωτορυθμικα στο κέντρο της πίστας παρακαλώ.

Εγω τα επαιξα, γιατι πηγαμε πολυ νωρις και επειδη ειχε κατι ηρωες ντυμενους που τους φοβοτανε, περασε πολυυυυυυ ωρα στην αγκαλια μου. Ευτυχως κάποια στιγμή ξεντύθηκαν οι ηρωες (που ειχαν τεραστια κεφαλια και γι αυτο φοβοταν μαλλον) και ετσι κατεβηκε και μετά ξελυσσαξε.

Φευγοντας, δεν προλαβαμε να ξεκινήσουμε με το αμαξι και ειχε ηδη κοιμηθει, χαχα. Πήγαμε μια βολτιτσα, γυρισαμε εφαγε και ξανακοιμηθηκε κανα 2 ωρο.

Τωρα το απογευμα πηγαμε αγορασαμε τα παιδικα μας δωρα και αυριο λεμε να κατεβουμε ερμου (μαζι με ολη την αθηνα φανταζομαι) για χαζεμα και θα κατηφορησουμε ακομα μια φορα προς θησειο μερια (as usual)

Καλο βραδυ.

4Rnfp3.png

Επειδή μας αρεσε η ιδεα της κουζινας, αλλα αυτή που πηρε η Αννα ηταν απο 3 χρονων, εμεις τελικά καταλήξαμε σε αυτή (που ηταν από 18 μηνων)

http://www.smyths.ie/product_images/H00563_L.jpg

Βεβαια για να πω την αμαρτια μου, η tefal μου αρεσε περισσοτερο, αλλα ακουγοντας κι αυτο που ειπε η ειρηνη, βλεποντας και την αναγραφομενη ηλικια (για να γραφουν απο 18 μηνων, κατι παραπανω θα ξερουν), τελικα υπέκυψα

4Rnfp3.png

καλησπέρα κορίτσια,

Απο Δευτέρα έχω αδεια επιστρέφω στο γραφείο στις 27/12 πολύ χαιρομαι που θα είμαστε όλη μερα μαζί με τον Θανούλη μου.

Σήμερα εκανα μελομακάρονα μια συνταγή που είχε γράψει περσι εδω μέσα μια κοπέλα δεν θυμαμαι ποια ήταν την έκανα και φέτος και έγιναν πολύ νοστιμα.

Χθες πήγαμε jumbo για δωράκια και πήραμε και στον Θανασάκη αλλα σημασία δεν τα έδωσε 5 λεπτά και τα παράτησε ,του πήραμε εκπαιδευτικα της fisher price

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα. Τ ανευρα μου παλι σημερα με αυτο το παιδι τα εχω παιξει...Μου εχει κανει μια κουζινα σκ...εχειφτυσει φρουτοκρεμες, ψαροσουπες, οτι να ναι, τελικα ανακαυψα οτι θελει σκετο ψαρι με πατατες τηγανητες και ησυχασα...Κατα τ'αλλα ψωμι τυρι και αγιος ο Θεος, η Παναγιωτα!Και με το γαλα της πια τσιριμονιες μου κανει...Την Παρασκευη της πηραμε δωρο οχι κουζινα...αλλα ενα σπιτι με πονυ, εχει και ηχο το καζανακι και η κρεβατοκαμαρα!!!Εγω παντως παιζω σαν τρελη απο προχθες..η μικρη οχι.μηπως επειδη ηταν για 4+????

Χθες το πρωι πηγαμε στο βαφτιστηρι, κατσαμε μεχρι το απογευμα αλλα δεν τους πολυειδαμε αφου ενω η παναγιωτα ξεραθηκε στις 2:30...ο Σταυρος με κλαματα και χιλια ζορι κοιμηθηκε στις 4...Το βραδυ βγηκαμε, καλα ηταν, το ξενυχτησα εξω μετα απο πολυυυυ καιρο!

Αννα δε σου ειπα να κοιταξεις στα μπουφαν????????

Δεν ξερω τι θα κανω με τους απο πανω ρε παιδια, επεσε η μικρη ξερη πριν μιση ωρα και μετακομιζουν ολο το σπιτι μεσημεριατικα...μα τετοια ωρα??Τη νυχτα χθες γυρισε η κυρια απο πανω στις 2 και πηγαινοερχοταν μια ωρα με τα τακουνια....

Διαφημίσεις

Γιωτα πολυ ωραια η κουζινουλα!την ειδα στα perfect toys που ψωνισαμε εμεις! Τωρα η μανα μου θα της παρει τραπεζακι δραστηριοτηων και η πεθερα μου το μικυ τον παραμυθα μπας και με αφησει ησυχη, ολη μερα μου φερνει παραμυθια να της τα διαβαζω!

Hello, girls...!!

Ξεστραβώθηκα να διορθώνω (πρέπει να κάνω συλλογή με τα μαργαριτάρια) και πέρασα για μια καλησπέρα...!!

Σήμερα είχα-στην κυριολεξία-μιάμιση ώρα μόνο για να συμμαζέψω και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, το σπίτι είναι, πλέον, ένα απέραντο παιδικό δωμάτιο...!

Ο καιρός εδώ είναι πολύ καλός, μαλάκωσε το κρύο κι έβγαλε ήλιο..!

Για πείτε καμιά ιδέα, τίιιι δώρο να πάρω για τον Παναγιώτη; Κάτι ογκώδες και εκπαιδευτικό υπάρχει;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Και φυσικά είχα δίκιο. Ηταν οοοοοολη η Αθήνα μαζεμενη στην Ερμού. Μα τι χαμός ρε παιδι μου.

Εμεις περασαμε πολυ ωραια βεβαια, η μικρη το ιδιο, κοιμηθηκε και στο καροτσι κανα 2ωρο (καλα που μου εκοψε και πηρα το maclaren και οχι το περιπατου). Μόλις ξύπνησε εμεις ειχαμε ξαναφτασει Θησειο, κατσαμε σε ενα μεζεδοπωλειο και φαγαμε, η μικρη εφαγε τα κεφτεδακια της και τωρα μυριζει ολιγον σκορδο χχαχαχα.

Τωρα μαζευτηκαμε σπιτι.

Αντε και καλή εβδομάδα να έχουμε

4Rnfp3.png

Αμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει.Η μικρή απο χθες το βράδυ σήκωσε πυρετό και όλο το βράδυ είμασταν με αντιπυρετικά και μπάνια.Δεν της έπεφτε με τίποτα όλο το βράδυ.Το πρωί πήρα το γιατρό και του το είπα και μου είπε οτι πρέπει να κλείσε 3 24ωρα για να κάνει τον κύκλο της αν είναι ίωση και αν συνεχίσει και έχει και αύριο θα την πάω να μας γράψει εξετάσεις για τυχόν ουρολοίμωξη.Απο το πρωί σήμερα μέχρι το απόγευμα ήταν απύρετη,το απόγευμα όμως με το που ξύπνησε έκαιγε πάλι,38,7.Πήρα το γιατρό και μου είπε να καλό είναι να περιμένουμε αυτά τα 3 24ωρα και να δω πως θα πάει και σήμερα το βράδυ και αν συνεχίζει και αύριο να κάνουμε αύριο τις εξετάσεις.Τώρα απο τις 5 είχε πυρετό μέχρι τις 7 τώρα δεν έχει εδώ και μια ώρα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Σκέφτομαι αν είναι ουρολοίμωξη οτι δεν θα τις έπεφτε σήμερα το πρωί ο πυρετός με τα αντιπυρετικά γιατί ξέρω οτι μόνο με αντιβίωση περνάει.Προβλέπω να περνάμε άλλο ενα δύσκολο βράδυ.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Είμαι ολίγον τι πτώμα...Ξενυχτήσαμε χθες, γυρίσαμε 3.30, αλλά περάσαμε πολύ πολύ όμορφα! Μακάρι βέβαια να μπορούσα να χορέψω περισσότερο!:tongue::tongue: Υστερα δεν μ' έπιανε ύπνος (είχα πει στις 10.30 καφέ), ύστερα ξύπνησε η πεθερά στις 6.30 και έκανε φασαρία κλπ κλπ. Σήμερα έφτιαξα ένα νοστιμότατο γκούλας και πανακότα, αλλά οι κουραμπιέδες αναβάλλονται για αύριο!

Μέσα στην εβδομάδα θα ήθελα να πάρω διάφορα δωράκια, να δω πότε θα καταφέρω να πάω!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γιωτάκι η κάρολ έχει ξετρελλαθεί με το παιχνίδι σου...χθες της έφερε η πεθερά μου ένα κουνιστό αλογάκι και ούτε να το δει δε θέλει...:-(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμενα λογω δουλειας οι κουραμπιεδες αναβαλλονται για του χρονου.

Αφου κοπροσκυλαγα ολη τη μερα εξω σήμερα, πού να φτιαξω κουραμπιεδες? από αυριο δουλεια στο γραφειο μεχρι και την παραμονή (γαμωτοοοοοο) οπότε πηραν μεγαλη αναβολή.

Πολύ χαίρομαι που της αρεσε, και μενα η Ιλιανα παιζει παρα πολυ με αυτο.

4Rnfp3.png

Εμένα λογω δουλειας οι κουραμπιεδες αναβαλλονται για του χρονου.

Αφου κοπροσκυλαγα ολη τη μερα εξω σήμερα, πού να φτιαξω κουραμπιεδες? από αυριο δουλεια στο γραφειο μεχρι και την παραμονή (γαμωτοοοοοο) οπότε πηραν μεγαλη αναβολή.

Πολύ χαίρομαι που της αρεσε, και μενα η Ιλιανα παιζει παρα πολυ με αυτο.

Καλά έκανες και προτίμησες τη βόλτα από τους κουραμπιέδες!!!:tongue::tongue: Υπάρχουν και ωραιότατοι έτοιμοι!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

ολες φυγατε δε προλαβα καμια ον λινε...

βλεπω πηγατε πολλες βολτουλες ..τελεια..

Αυριο εχουμε γιορτουλα στο παιδικο-προνηπιο

χεχε με ανατρεπτικο θεμα... ο γιος μου θα ντυθει αστυνομικος... κυνηγαει το ληστη που κλεβει τα γραμματα που στελνουν τα παιδια στον αγιο βασιλη ... τουλαχιστον αυτο καταλαβα...

νομιζω θα ειναι πολυ ομορφη γιορτη...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...