Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πέρυσι έφτιαξα τα μελομακάρονα της Λίζας, νοστιμότατα....!!

Θα τα φτιάξω και φέτος, μάλλον την Κυριακή, μιαμ....!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερααααα!!!!

ολο για χιονια διαβαζω και ζηλευω.

εδω κρυο βροχη και τιποτα αλλο.

Σημερα η πεθερα μου μου εφτιαξε μελομακαρονα...αρκετα θα ελεγα..οποτε μενουν οι κουραμπιεδες να κανω και οι διπλες! ή μηπως να περασω κι απο τη μανα μου μηπως και με λυπηθει και μου τα φτιαξει?:tongue:

Μα πόσο με ξέρεις χαχαχαχα

Ελένη αν δεν την θες, στείλτη από δω τη Νορθ!

Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα πολλαπλασιάζονται αλλά κουτί δεν έχω λάβει εγώ ακόμα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:επεμενε εσυ...δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα...

Οσο για τα δωρα που λετε....εγω εχω θεμα...τα μεγαλα θελουν ακριβα και ο Μαριος τα θελει ΟΛΑ!Η κοκο θα λαβει και την πρωτη κουκλα της φετος...εχει λυσσαξει ο πατερας της να της την παρει...λες και 8α παιζει...

Εχω και τη βαπτιστηρα και δεν ξερω τι μα της παρω εκτος απο ρουχα.περυσι της πηρα μια κουζινα κι εγω αλλα την πληρωσα 70 ευρω!!εχει κι ενα σωρο παιχνιδια γαμωτο....θα μιλησω με την μαμα της να με κατατοπισει!

Φιλιαααααααααααααααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

2633855d50cxrafve.gif

Πάντως βρήκα την εξήγηση γιατί βοηθάει η μπλε στον πονόλαιμο: ουσιαστικά δρα σαν τοπικό αναισθητικό για μερικές ώρες οπότε ο πόνος δεν είναι ανυπόφορος. Έπειτα όμως επανέρχεται αλλά και πάλι πιο ήπιος.

Σε βλεπω να πινεις "προληπτικα" ενα σφηνακι τη μερα!;)

Να σας ρωτήσω, αν ξέρετε, όσες δηλαδή κάνετε παραγγελίες από το amazon έχω επιλέξει κάποια βιβλία, και στο τέλος μου λέει ότι δεν τα στέλνει στην Ελλάδα, βλέπω όμως ότι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα στέλνει εκτός από τη δική μας, τί είμαστε εμείς, υποανάπτυκτοι τριτοκοσμικοί;

Ετσι μας βλεπουν πλεον οι Ευρωπαιοι "φιλοι"...:?

Μα, είναι λογικό να πάρει μόνο μισό πόντο σε 3 μήνες; Κόλλησε στους 84.5 από το Σεπτέμβρη..!

Εσυ τωρα ανησυχεις μηπως ο δικος σου γιος δε βγει ψηλος?:confused:

Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα πολλαπλασιάζονται αλλά κουτί δεν έχω λάβει εγώ ακόμα!

Ουτε εγω, αλλα το παραβλεπω...!!!:tongue:

Καλημερα σας!

age.png age.png

Να σας ρωτήσω, αν ξέρετε, όσες δηλαδή κάνετε παραγγελίες από το amazon έχω επιλέξει κάποια βιβλία, και στο τέλος μου λέει ότι δεν τα στέλνει στην Ελλάδα, βλέπω όμως ότι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα στέλνει εκτός από τη δική μας, τί είμαστε εμείς, υποανάπτυκτοι τριτοκοσμικοί; Έχετε καμιά ιδέα, (μου χρειάζονται τα βιβλία αυτά και σε βιβλιοθήκη δεν πρόκειται να τα βρω...).
Μάλλον επειδή έγινε το ντου με τις πάνες και έκοψαν γενικά; Παλιότερα έπαιρνα πάντως βιβλία, τώρα τελευταία θα έγινε η ιστορία
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:επεμενε εσυ...δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα..
Μωρέ στου κουφού την πόρτα... πάρ'τους κουραμπιέδες και φεύγα, δεν θα φιλοτιμηθεί καμιά να στείλει (να θυμήσω ότι γιορτάζω μπας και σας συγκινήσω ίσως; )
Ουτε εγω, αλλα το παραβλεπω...!!!:tongue:

Εσύ είσαι μονίμως σε δίαιτα, κάτσε να λάβει η χοντρή πρώτα και μπορεί να σου δώσω και καμιά δαγκωνίτσα :lol:

Δείτε και την προσφορά: http://www.tsoonami.gr/deal/2e-gia-ena-eisitirio-ston-kinimatografo-trianon-i-ilion--aksias-7-5e--ekptwsi-73-3pc/114?utm_source=tsoonami_GR&utm_campaign=847f7fa282-GR_ATH_2010_12_18_TRIANON&utm_medium=email

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσιααααα!!!

Δουλειές κ δουλειές κ δουλειές....η μικρή βόλτα με τον μπαμπάς της κ εγώ κ καλά ξεκουράζομαι κάνοντας δουλειές!:rolleyes:

Ακυρη μάλλον κ η βραδυνή μας έξοδος αφού η μάνα μου έχει ψιλοκρυώσει κ δεν ξέρω πως θα ναι μέχρι το βράδυ! :-(:-(:-(

Μελομακάρονα,κουραμπιέδες ελάτε να πείτε καφέ κ να κεραστείτε άντε που θέλετε κ dellivery! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

2633855d50cxrafve.gif

Σε βλεπω να πινεις "προληπτικα" ενα σφηνακι τη μερα!;)

Ετσι μας βλεπουν πλεον οι Ευρωπαιοι "φιλοι"...:?

Καλημέρα,

από το πρωί νωρίς έχω ξεκινήσει με πονόλαιμο, με πόνους στο σώμα, αλλά η μάνα δε γνωρίζει ανάπαυση από τις δουλειές ...ως και απόψυξη και γενκή καθαριότητα κουζίνας έκανα. Ταυτόχρονα διάβαζα τη Σοφία και μαγείρευα. Τώρα που ο μικρός έφυγε στο σούπερ μάρκετ με το μπαμπά πήρα λίγη ανάσα.

Αυτό το "προληπτικα" μη γίνει στο τέλος και μισό μπουκαλάκι!

Αυτοί οι Ευρωπαίοι, φίλοι μόνο δε λέγονται, και μόνο τον πολιτισμό και τη γλώσσα που πήραν από τη χώρα αυτή την τόσο μικρή και τόσο όμως σημαντική, (το πρωί άκουγα στο ραδιόφωνο για τον μηχανισμό των Αντικιθύρων, τον πρώτο ουσιαστικά υπολογιστή που υπήρχε ήδη στην αρχαία Ελλάδα), θα έπρεπε λίγο να έδειχναν έναν αυτονόητο σεβασμό. Βέβαια τους δώσαμε δικαίωμα...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εσυ τωρα ανησυχεις μηπως ο δικος σου γιος δε βγει ψηλος?:confused:

Όχι, καμία σχέση, με προβληματίζει που δεν ψηλώνει το τελευταίο τετράμηνο.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα,

από το πρωί νωρίς έχω ξεκινήσει με πονόλαιμο, με πόνους στο σώμα, αλλά η μάνα δε γνωρίζει ανάπαυση από τις δουλειές ...ως και απόψυξη και γενκή καθαριότητα κουζίνας έκανα. Ταυτόχρονα διάβαζα τη Σοφία και μαγείρευα. Τώρα που ο μικρός έφυγε στο σούπερ μάρκετ με το μπαμπά πήρα λίγη ανάσα.

Σημερα βρηκες κι εσυ να τα κανεις ολα αυτα?:confused:

Αυτό το "προληπτικα" μη γίνει στο τέλος και μισό μπουκαλάκι!

:lol::lol::lol:

Αυτοί οι Ευρωπαίοι, φίλοι μόνο δε λέγονται, και μόνο τον πολιτισμό και τη γλώσσα που πήραν από τη χώρα αυτή την τόσο μικρή και τόσο όμως σημαντική, (το πρωί άκουγα στο ραδιόφωνο για τον μηχανισμό των Αντικιθύρων, τον πρώτο ουσιαστικά υπολογιστή που υπήρχε ήδη στην αρχαία Ελλάδα), θα έπρεπε λίγο να έδειχναν έναν αυτονόητο σεβασμό. Βέβαια τους δώσαμε δικαίωμα...

Συμφωνω...

Όχι, καμία σχέση, με προβληματίζει που δεν ψηλώνει το τελευταίο τετράμηνο.

Θα παρει ολους τους ποντους μαζεμενους, μην ανησυχεις!;)

age.png age.png

Καλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Εμείς καλά είμαστε και εγώ καλύτερα και η μικρή.Εχθές μου έκανε πάλι πυρετό στις 5:30 το πρωί και σήμερα επέμενε ο άντρας μου να την πάμε στον γιατρό (πάλι τσάμπα την πήγα)οπού την εξέτασε και δεν είχε τίποτα ούτε αυτιά ούτε λαιμά πεντακάθαρη,ιωσούλα λέει ή δόντια.Αλλά 60 ευρουλάκια τσάμπα.Το χω πει εγώ εμείς είμαστε η χαρά του γιατρού.Τι φιλιά μου έδινε οταν έφυγα,τι αγκαλιές,τι χαιρετίσματα στον άντρα μου.Και λίγα είναι θα μου πείτε για 10 λεπτά που κάτσαμε.Τελος πάντων να ναι καλά η μικρή και χαλάλι.Απλώς ήθελα να της πάρω κάτι παπουτσάκια να τα βάλει με ενα σετάκι που εχω τώρα για τις γιορτές αλλά τώρα........Κατα τ'άλλα σήμερα είχα γυναίκα και καθάρισε το σπιτάκι μας κάναμε και μια αλλαγή στο γραφείο και πολύ μου αρέσει.Θέλω να φτιάξω μελομακάρονα και κουραμπιέδες αλλά σήμερα δεν είχα δεί τα υλικά που θέλω και δεν ψώνισα απο σούπερ,αν προλάβω να πάω μόλις ξυπνήσει ο άντρας μου που κοιμάται με τη μικρή θα δώ.Καλά να περάσετε οτι κι'αν κάνετε.

SI5Yp3.png

Η μικρή δεν κοιμήθηκε πάλι σήμερα το μεσημέρι παραπατάω από τη κούραση!!!!

Τα διαβατήρια άφαντα κ ας ψάχναμε κ οι 3 μαζί πόσες ώρες!!!

Τα νεύρα μου!!!! Θα φτιάξω φανουρόπιτα τώρα κ ελπίζω να μην τα ονειρευτώ το βράδυ ότι είναι στη χωματερή!!!....λέμε κ καμιά προσευχή ή απλά τη μοιράζουμε????:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τα νεύρα μου!!!! Θα φτιάξω φανουρόπιτα τώρα κ ελπίζω να μην τα ονειρευτώ το βράδυ ότι είναι στη χωματερή!!!....λέμε κ καμιά προσευχή ή απλά τη μοιράζουμε????:confused:

Πηγαινε την αυριο το πρωι στην εκκλησια να τη διαβασουν και μετα τη μοιραζεις στον κοσμο.

Εμεις εχουμε παλι εξοδο αποψε! Baby sitting ανελαβε ο ανιψιος!!!

age.png age.png

Πηγαινε την αυριο το πρωι στην εκκλησια να τη διαβασουν και μετα τη μοιραζεις στον κοσμο.

Εμεις εχουμε παλι εξοδο αποψε! Baby sitting ανελαβε ο ανιψιος!!!

Τέλεια! Να περάσετε υπέροχα,(να πιεις κι από το γιατροσόφι, το συνδυάζω με λεμόνι και είναι τέλειο!)

Εγώ παρέμεινα σπίτι με τον μπέμπη ενώ μπαμπάς και κόρη πήγαν σε πάρτυ!

Eν τω μεταξύ ο υιός δε με άφησε με τίποτα να δω τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα του Παρλιάρου στις επτά, που μας είπε η Πόλα, μου επέβαλε να βάλω την Ντόρα αλλιώς θα τα έκανε όλα ...ρημαδιό!

Μάλλον επειδή έγινε το ντου με τις πάνες και έκοψαν γενικά; Παλιότερα έπαιρνα πάντως βιβλία, τώρα τελευταία θα έγινε η ιστορία

Ένα cd που ήθελε πριν από ένα μήνα ο συζ. το παράγγειλε με διεύθυνση παραλαβής στο όνομα ενός φίλου στην Ιταλία ο οποίος στη συνέχεια μας το ταχυδρόμησε, τώρα όμως πρόκειται για δέκα βιβλία, οπότε δε γίνεται κάτι ανάλογο.

Μεγάλη η Χάρη Του!:-D

Ναι ναι τα βρήκαμε....μόλις μου έφερε τα υλικά ο άντρας κ έβαλα να μουλιάσουν οι σταφίδες πήρα τη μάνα μου να μου πει τα διαδικαστικά πως φτιάχνεται....ε εκεί που μιλάγαμε μου λέει στο μπουφάν που φόραγε ο Στέφανος κοίταξες??? Πάω πιάνω απέξω την τσέπη...Αυτό ήταν λύθηκε το μυστήριο....;) Φυσικά θα τη κάνω τη φανουρόπιτα όμως! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...