Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χριστινάκι δεν παίζεσαι λεμέεεεε!!!

Μήλο κ λίγη μπανάνα φάγαμε τη πρώτη μέρα,αχλάδι κ λίγη μπανάνα τη δεύτερη κ σήμερα μήλο αχλάδι αθ της δώσει η γιαγιά της....γαμώτο πολύ σπάζομε που δεν θα μαι εκεί να της δίνω τη κρέμα της παρά μόνο τα σουκού!:mad:

Νινι-Κυριακή εμείς ρυζάλευρο θα τρώγαμε το απόγευμα αν δεν είχαμε δυσκοιλιότητα....δεν νομίζω ότι πρέπει να ανακατεύεις τα φρούτα με κάτι άλλο αλλά να μάθει να τα τρ'ωει σκέτα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στην φίλη μου είπε τα παιδικά γιαουρτάκια γιατί δεν είναι γαλακτοκομικό καθαρό;;;κάτι τέτοιο..

Tα παιδικα γιαουρτακια ειναι επιδορπια γιαουρτιου και οχι γιαουρτια. Κατσικισιο, προβειο ή αγελαδινο γιαουρτι δινουμε, και αν ειναι ξινο, βαζουμε και λιγη ποσοτητα απο καποιο γλυκο φρουτο (π.χ. μπανανα).

Tara όλα καλά??? Δεν σε βλέπω πολύ δραστήρια τον τελευταίο καιρό...:-(

Δεν "κυκλοφορεις" αλλου φαινεται! ;)

Έφτιαξα κ μελομακάρονα χθες.....που το βρήκα το κουράγιο δεν ξέρω!:tongue:

Κι εγω ρωτησα τον αντρα μου αν θελει να φτιαξω, γιατι μονο αυτος τρωει, και μου ειπε οτι δεν ξερει αν θα φαει! Γενικα, τρωει μονο παγωτο Δωδωνη, καζαν ντι πι και σοκολατες. Αν ειναι λοιπον να φτιαξω για να φαει 2-3 και να τα μοιραζω απο δω κι απο κει, ε δεν ειμαι τοσο μαζοχα! Θα φτιαξω τα μπισκοτακια της Λιζας!

απο προχτεσ που διαβασα την απαντηση δεν τησ ξαναεδωσα...ξερετε γραφει πανω <σιροπι για παιδια> , το προτεινει και ο γιατροσ και μετα η μητερα (κυριωσ η νεα μαμα) ειναι σιγουρη και το δινει!!!!

Το ξερω Ειρηνακι μου, ετσι συμβαινει συνηθως. Αλλο ομως τα φαρμακα για παιδια, και αλλο για μωρα. Οτιδηποτε γραφει οτι κανει για παιδια, εννοει την ηλικια άνω των 2 ετων.

ωωωωωωωωωωχ!!!

καλημερα κοριτσακια μοουουουουου....o025.gif

το χαλι μου το μαυροοοοοο!!!!

ειχαμε τραπεζι χθες στους κουμπαρους και μετα απο πολυυυυυ καιρο ηπια 2-3 ποτηρακια κρασι... ξυπνησα σημερα μ΄ενα κεφαλι ετοιμο να σπασει!!!!

κουραστηκα και πολυ χθες να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα αλλα απ΄οτι ειδα, αξιζε τον κοπο γιατι φαγανε του σκασμου ολοι!!!

εφτιαξα, κεμπαπ,μια ειδικη σαλτσα για κεμπαπ, λουκανικα ψητα με ντοματα πιπερια και φετα, κοτοπουλο αλα κρεμ, ρυζακι με λαχανικα, φετα ψητη και δυο σαλατες... (τυφλα να ΄χει το ... "κατι ψηνεται" ) :tongue:

Τι να σου πω ρε φιλεναδα, ειναι ανιατη η περιπτωση σου! Τρεχεις σαν την παλαβη ολη μερα, και φτιαχνεις και 10 φαγητα για τους κουμπαρους! Εισαι η προσωποποιηση του μαζοχισμου!!! Και ειπαμε, το νου σου με τους κουμπαρους... Εχεις 4 μηνες μπροστα σου ακομη...

βαφτιστικαμε κιολασ το ονομα μας Χρυσουλα (και των δυο γιαγιαδων!!):D

Να σας ζησει η νεοφωτιστη Ευδοκια μου!

Αντε να σε δουμε και σε καποια συναντηση!

οι κουμπαροι μας με τα παιδια ανεβηκαν στο Λαιλια <χιονοδρομικο> αλλα εγω δεν ειχα χοντρα ρουχα και παπουτσια για το μικρο αλλα και για μενα κι ετσι δεν πηγαμε

Μια απο τις παιδικες αναμνησεις μου, ειναι να τρωμε γιαουρτι με μελι σε παραδοσιακο καφενειο στον Λαϊλια, διπλα στην ξυλοσομπα! Ασε που μου θυμισες και τους ακανεδες τωρα και σκανδαλιστηκα!

ααααα έχουμε κάνει 2 φορές κακά σήμερα....βέβαια είναι κυπαρισσί σκούρα πράσινα....να ναι επειδή ήπιε χαμομήλι το πρωί ή από το αχλάδι????Θα το ανακαλύψω αύριο που θα της δώσω μήλο.....;) Και συγνώμη ρε κορίτσια γιατί ένα πρόβλημα με την κρέμα το έχω....που τα πολτοποιείται??????Τα έβαλα στο μπλέντερ είχαν κομματακια πολύ πολύ μικρά βέβαια....τα έβαλα στο μούλτι το ίδιο....έτσι γίνονται?????Δεν γίνονται αλοιφή?:confused::confused::confused:

Η δικια μου τις τελευταιες μερες κανει κακα 3-4 φορες τη μερα! Απο λιγο καθε φορα, και ξερα συνηθως.

Στο μουλτι αλεθω τα φρουτα, και ειναι μια χαρα. Κανε αυτο που εγραψε η Χριστινα. Σταματας, ανακατευεις, ξανααλεθεις.

Καλησπέρα κι από εδώ. Σοφάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου, ότι επιθυμεις.Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο να δω τον μπαμπά μου. Είναι καλύτερα, ευτυχώς για να φύγει από εκεί μέσα. Μιλάμε για τριτοκοσμικό νοσοκομείο. Χάλια αδιόρθωτα:mad:

Χρονια πολλα Μαρακι και απο δω, περαστικα στον μπαμπα σου!

απλά είναι ακόμη στην εβδομάδα δοκίμης για αλεργίες και της δίνω ενα-ένα φρούτο. είχε και δίκιο βεβαια το μωρό....είναι ξινό... Βασικά έχω μπερδευτεί με τα γεύματα....

της δίνω πρωινο γαλα και μετα απο 3 ωρες ρυζάλευρο με φρουτο.οι άλλοι παιδίατροι τι λένε για το πρόγραμμα?

Εννοεις οτι της δινεις ολο το πορτοκαλι? Στον Αντωνη που ειχαμε ξεκινησει με πορτοκαλι, του εδινα λιγο χυμο με το μπιμπερο, οχι πανω απο 20 ml, κι αυτο για λιγες μερες. Μετα εβαζα τον χυμο με αλλα φρουτα για την κρεμα. Τωρα για τη Μαριαλενα, ο παιδιατρος ειπε να ειναι το τελευταιο φρουτο που θα δοκιμασει.

Η φρουτοκρεμα ειναι το δευτερο γευμα της ημερας.

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Εμεις περασαμε πολυ καλα το σκ. Βγηκαμε προχθες το βραδυ και διασκεδασαμε μετα απο καιρο, χθες φαγητο εξω και χαλαρωση το απογευμα.

1823638ljj8furqul.gif

age.png age.png

Μαριάννα κ εγώ για τον άντρα τα φτιάχνω τα μελομακάρονα....εγώ έφαγα 1 για τη δοκιμή κ γενικά δεν με τρελαίνουν αυτά τα σοροπιαστά....βέβαια για να μην τα φάει όλα μονος του πήγα κ καμμιά 20αρια χθες στη πεθερά(που έχει κ ζάχαρο) :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Να ρωτήσω κάτι, όταν λέτε ότι έχουν βλέννες τα κακά τι εννοείτε? Πως είναι δηλαδή? Σορρυ πρωί πρωί :rolleyes: Γιατί πρόσεξα πως τα κακά του μπέμπη καμιά φορά όταν βγάζω την πάνα βλέπω κάτι σαν μύξα να το πώ? Δεν ξέρω πως να το περιγράψω...

Επίσης καμιά φορά όταν κοιμάται τον πετυχαίνω να γυρίζει το κεφαλάκι του πέρα δώθε γρήγορα... Συνήθως όταν είναι να ξυπνήσει... Το έβγαλα και σε βίντεο να το δείξω την Παρασκευή στον παιδίατρο...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Αααααα παιδιά μη λέτε για μελομακάρονα γιατί θα μου γυρίσει το μάτι!!!!

Έχω μια θεία στο Αγρίνιο, nadine μπορεί να την ξέρεις... Έχει ζαχαροπλαστείο και τα Χριστούγεννα μας έστελνε μελομακάρονα, κουραμπιέδες και διάφορα γλυκάκια όταν ήμασταν μικρά... Περιττό να σας πω τι γινότανε στο σπίτι όταν έφτανε το δεματάκι... :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Ωραία άρχισε η μέρα μας πρωί-πρωί.Η μικρή με πυρετό 38,5.Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε να της δώσω depon και σε 1 ώρα να μετρήσω πάλι και να τον πάρω τηλέφωνο.Με ρώτησε αν είχε και βήχα και του είπα όχι.Το θέμα είναι πως έχει να φάει απο χθες.Δεν έπινε καθόλου γάλα και είχα πάρει τον παιδίατρο πάλι χτες το βράδυ για να του το πω και νομίζαμε επιδή της το αλλάξαμε το γάλα απο αντιαναγωγικό πήγαμε στο απλό μήπως της φάνηκε η διαφορά και γι'αυτό δεν έπινε.Μας είπε να της πάρουμε ενα κουτί απο το παλιό και να της κόψουμε σταδιακά βάζοντας στην αρχή μισο-μισό και μετά να το ελλατώνουμε το απαλιό,αλλά απ'ότι φαίνεται είναι θέμα πυρετού που δεν τρώει.Πάω να την μετρήσω πάλι να δω πως είναι.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Ωραία άρχισε η μέρα μας πρωί-πρωί.Η μικρή με πυρετό 38,5.Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε να της δώσω depon και σε 1 ώρα να μετρήσω πάλι και να τον πάρω τηλέφωνο.Με ρώτησε αν είχε και βήχα και του είπα όχι.Το θέμα είναι πως έχει να φάει απο χθες.Δεν έπινε καθόλου γάλα και είχα πάρει τον παιδίατρο πάλι χτες το βράδυ για να του το πω και νομίζαμε επιδή της το αλλάξαμε το γάλα απο αντιαναγωγικό πήγαμε στο απλό μήπως της φάνηκε η διαφορά και γι'αυτό δεν έπινε.Μας είπε να της πάρουμε ενα κουτί απο το παλιό και να της κόψουμε σταδιακά βάζοντας στην αρχή μισο-μισό και μετά να το ελλατώνουμε το απαλιό,αλλά απ'ότι φαίνεται είναι θέμα πυρετού που δεν τρώει.Πάω να την μετρήσω πάλι να δω πως είναι.

Να της δινεις νερακι. Περαστικα σας!

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!

ευχαριστω πολυ ειρηνη μου!!!καλα ειμαστε ολοι!!!εσεισ???

ανυπομωνουμε να ερθουν τα χριστουγεννα και η πρωτοχρονια!!!(να ανοιξουμε τα δωρα τησ μπεμπασ!!!:D:D

βλεπω και συ την βαφτισεσ!!!καλοφωτιστη και καλη χριστιανη!!!

να σαι καλα ευδοκιτσα!!σε ευχαριστω πολυ!καλα ειμαστε κ εμεισ?πωσ παει η νεα σου δουλιτσα?ολα καλα?

Καλησπέρα κι από εδώ. Σοφάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου, ότι επιθυμεις.Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο να δω τον μπαμπά μου. Είναι καλύτερα, ευτυχώς για να φύγει από εκεί μέσα. Μιλάμε για τριτοκοσμικό νοσοκομείο. Χάλια αδιόρθωτα:mad:

Ειρήνη περαστικά και σε εσένα για τον μπαμπά σου. Σήμερα το διάβασα:confused:

Το μπουμπούκι τώρα κοιμάται, αφού έφαγε στις 7:30, έκανε και μπάνιο και χαλάρωσε!;)Βρήκα ευκαιρία να μπω αφού για φέτος δεν κανόνισα τίποτα για τα γενέθλια μου. Δεν είχα καθόλου όρεξη με όλα όσα συμβαίνουν.

μαρακι σε ευχαριστω!!και να σου ευχηθουμε και απο εδω...να εισαι χιλιοχρονη γεματη αγαπη και πολλη πολλη υγεια!!!!!!οτι επιθειμεισ!!

αχ κοριτσια εγω χτεσ ειχα κατι νευρα...μα κατι νευρα..

ολη την εβδομαδα μιασ κ ειχα το αγχοσ και την στεναχωρια με τον πατερα μου,ηταν αρρωστη και η αγγελικουλα μου ,εκανε και κρυο κι ετσι δεν ξεμυτησαμε ρουπι απο το σπιτι...και περιμενα η καημενη μανα να ελθει η κυριακη να παμε το απογευματακι για καφεδακι!!!ε και θυμηθηκαν τα πεθερικα μετα απο ενα μηνα που εχουν να δουν το μωρο να ελθουν!!!:mad::mad::mad::mad::mad::-x!!!!!!!και λενε 7 η ωρα ,ωστε ουτε πριν ,ουτε μετα να μπορω να βγω και τελικα ερχονται 8!!!!!!!τουλαχιστον αν το ελεγαν οτι θα ρχοταν 8 θα προλαβεναμε ανετα να παμε για καφεδακι...

βασικα και μετα την βαπτιση συνεχιζονται επεισοδια και δεν ξερετε ποσο εχω σπαστει μαζι τουσ...γι αυτο και ειχα τοσα νευρα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σοφία ναι σαν μύξα είναι οι βλέννες....αλλά εμένα όπως μου είχε πει η παιδίατρος μπορεί να είναι από τον ορό που βάζουμε στη μύτη ή κανονικές μυξούλες....δεν έδειχνε να την ανησυχεί το φαινόμενο αυτό....για πάρε κ εσύ τον δικό σου να μας πει!!!!;)

Demykoo περαστικά σας....δεν τρώνε τα παλιόπαιδα όταν δεν νοιώθουν καλά....:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε….

Εμείς έχουμε ξεκινήσει δυο κρέμες την ημέρα , την φρούτο κρεμά και κρεμά βανίλια το απόγευμα που δεν έχει και πολύ όρεξη να την φάει και σε μια εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τα λαχανικά μας είπε η παιδίατρος

Το μηνά που πέρασε πήραμε μόνο 400 γρ όλο το μηνά και καθόλου πόντους κοντό στουπί θα μένει ο υιός σαν την μανά του ( πλακά κάνω)

Κατά τα αλλά είμαστε μια χαρά

Λίζα περάστηκα σου !!!!

Σοφακι να σου ζήσει!!!!

Είδα αυτό το καρεκλάκι φαγητού bloom , κορίτσια ακριβό δεν είναι ;;;;

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Demykoo περαστικά σας....δεν τρώνε τα παλιόπαιδα όταν δεν νοιώθουν καλά....:(

Το γαλα ειναι βαρυ για το στομαχι, και θα προκαλουσε εμετο. Δεν παθαινουν τιποτα, μόνο νερο χρειαζονται στον πυρετο.

age.png age.png

Βάλι το είδα κι εγώ το καρεκλάκι! Είναι όντως πανάκριβο! Εμείς πήραμε της Fisher Price 100 ευρώ.

Γενικά είναι ακριβά αυτά που έχει αυτό το site που έριξα μια ματιά...

Καλημέρα κορίτσια.

περαστικά στα άρωστα μωράκια. Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα αλλά χτες το βράδυ μετά από πολλές νύχτες ξύπνησε πάλι για γαλατάκι....:confused:

TARA αν τα μωράκια πίνουν όταν είναι αδιάθετα μόνο νερό δεν πεινάνε?

TARA αν τα μωράκια πίνουν όταν είναι αδιάθετα μόνο νερό δεν πεινάνε?

Οτι ισχυει για μας, ισχυει και για τα παιδια. Οταν εχουμε πυρετο δεν πειναμε, και αν φαμε, θα΄ναι κατι πολυ ελαφρυ, οπως φιδες, κι αυτο με το ζορι! Το μονο που χρειαζεται ο οργανισμος μας ειναι νερο, για να μην αφυδατωθει. Το γαλα ειναι πολυ βαρυ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...